Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ντόναλντ Τραμπ: ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΣΕ ΑΙΜΑ ΧΟΙΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Κατα ποσο αληθευει αυτο δεν ξερουμε...
Αλλα καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει....
Διαβαστε...


Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε συχνά την ιστορία του John Pershing  τον Αμερικανό στρατηγό που βούτηξε τις σφαίρες σε αίμα χοίρων για να εκτελέσει μια ομάδα μουσουλμάνων κρατουμένων στις αρχές του εικοστού αιώνα στο μονοπάτι εκστρατείας – αλλά είναι αληθινό;

Πρόκειται για μια ιστορία όπου ένας στρατηγός διατάζει τους στρατιώτες του να εκτελέσουν για παράδειγμα 50 μουσουλμάνους με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα χοίρων. Αφού εκτελεί και τον 49ο, διατάζει να αφήσουν τον 50ο ελεύθερο για να επιστρέψει ως μάρτυρας αυτής της εκτέλεσης στους δικούς του.

Σύμφωνα με το Ισλάμ, τι συμβαίνει αν σκοτωθείς με μια σφαίρα βουτηγμένη στο αίμα του χοίρου;

Αν σκοτωθείς με σφαίρα βυθισμένη στο αίμα του χοίρου, τότε η ψυχή σου είναι καταραμένη για όλη την αιωνιότητα, για να αγγίξει αυτή την άσχημη ουσία. Θα κάψετε τα βαθύτερα κοιλώματα της κόλασης. Θα φωνάξετε με πόνο, με φόβο, την τιμωρία σας. Θα θελήσετε να μην έχετε ποτέ διαπράξει τη χειρότερη αμαρτία, να τολμάτε να σκοτωθείτε με αυτή την άθλια ουσία, την οποία δεν θα μιλήσουμε με το όνομα.

Στον παράδεισο βρίσκονται περισσότεροι άντρες γιατί οι γυναίκες είναι  πιο αμαρτωλές. Σας περιμένουν όμως οι 72 παρθένες με πλούσιο στήθος σαν το ρόδι στο παράδεισο, εσάς τους μουσουλμάνους.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.