Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Θ Ρ Α Σ Ο Σ ...Γιατρινα σε Αστυνομικους συνοδους κρατουμενου: Να μην οπλοφορειτε....

Ειναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ)....
Ζητησε να μην οπλοφορουν οι Αστυνομικοι που συνοδευαν κρατουμενο...
Και ειναι ψυχιατρος....
Καλα παμε...


Σοβαρό επεισόδιο λοιπον, προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου νοσοκομείου, όταν -σύμφωνα με καταγγελία – η εφημερεύουσα γιατρός και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέτζιου, ζήτησε από αστυνομικούς που συνόδευαν κρατούμενο ασθενή να μην οπλοφορούν εντός του νοσοκομείου.

Η εφημερεύουσα γιατρός κα. Αφροδίτη Ρέτζιου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), ζήτησε από από τους αστυνομικούς φρουρούς κρατούμενου ασθενούς να μην οπλοφορούν μέσα στο ψυχιατρικό τμήμα εντός του νοσοκομείου «Θριάσιο» καθώς, όπως υποστηρίζει η ίδια, εκείνη τη στιγμή στον ίδιο χώρο υπήρχαν ακόμη 30 ασθενείς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, με τον φόβο του προσφάτου περιστατικού που συνέβη πριν από μερικούς μήνες με τον ασθενή που άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε, η γιατρός ζήτησε από τους φρουρούς να μην οπλοφορούν εντός του νοσοκομείου και επικαλέστηκε την ιατρική δεοντολογία.

Ο ένας φρουρός αρνήθηκε και κάλεσε ενισχύσεις. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, κατέφτασαν στο νοσοκομείο ακόμη 5 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ζήτησαν από τη γιατρό να τους ακολουθήσει, ώστε να περάσει αυτόφωρο.

Τελικά, παρενέβη ο διοικητής του νοσοκομείου και η ομάδα των αστυνομικών υποχώρησε, καταγράφοντας το περιστατικό στο αστυνομικό δελτίο. Αναμένονται αντιδράσεις από τους συνδικαλιστικούς φορείς.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.