Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ντ.Τράμπ: Αυτό που λέμε στην Τουρκία είναι ότι δεν πρόκειται να της πουλήσουμε τα μαχητικά F35....

Ολοι κοιτουν το συμφερον τους...
Αυτο κοιτα και ο Τραμπ...
Για την Ελλαδα, ειτε τα παρει ειτε οχι το ιδιο ειναι....
Απ την στιμη που η Τουρκια θα εχει τους S400, η Ελλας θα βρεθει σε πολυ μειονεκτικη θεση...
Υπαρχουν λυσεις...
Η Προηγουμενη Κυβερνηση αδιαφορησε τελειως...
Η Τωρινη τι θα κανει ?
Κατι πρεπει να γινει γρηγορα αλλιως θαχουμε Εθνικη Καταστροφη...
Προς το παρον...


Τέλος έβαλε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόσο στη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα του μαχητικού F-35, μέσω συμπαραγωγής όσο και στην πώλησή του, τουλάχιστον για τώρα.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πουλήσουν πλέον το μαχητικό αυτό στην Τουρκία καθώς η χώρα αυτή επέλεξε το S-400.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης μετά την παραλαβή του ρωσικού συστήματος S-400 από την Τουρκία. «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία μας έχουν βάλει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρόλα αυτά που είπα, δουλεύουμε μέσα σε αυτή την κατάσταση. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά δεν είναι πραγματικά δίκαιο. Και λέμε τώρα στην Τουρκία… δεν πρόκειται να σας πουλήσουμε τα μαχητικά F-35».

Στο ίδιο μήκος κύματος και και οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Μαρκ Έσπερ, κατά τη διαδικασία ακρόασής του στην αρμόδια Επιτροπή της Γερουσίας, καθώς τόνισε το ασυμβίβαστο της κοινής παρουσίας των μαχητικών με το ρωσικό σύστημα S-400…

«Αυτό που λέμε στην Τουρκία είναι ότι δεν πρόκειται να της πουλήσουμε τα μαχητικά αυτά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.