Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Πεννυ Σταθακη: Δίχως άντρα είσαι ένα μηδενικό...Μην απορησετε, αν η Χρυση Αυγη δεν ξαναδει Βουλη ! ! !

Καποτε εκαναν παρατηρησεις σε οποια κοπελα εβλεπαν με μινι στα γραφεια...
Μερικες τις εδιωξαν κιολας...
Σημερα τι αλλαξε;
Δεν ειναι πια Εθνικιστες; 
Εγιναν κι αυτοι βολεψακηδες και οικογενειοκρατες ;
Και περιμενουν να ξαναδουν Βουλη;
Διαβαστε το αρθρο...


Δίχως Άντρα είσαι ένα Μηδενικό....
Το trash κομμάτι υποψήφιας με τη Χρυσή Αυγή Από parallaxi - June 14, 2019...

Με μια διασκευή του γνωστού Fever, η υποψήφια βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Λακωνία και ηθοποιός Πέννυ Σταθάκη κάνει δριμεία επίθεση στα εγκεφαλικά μας κύτταρα, την αισθητική μας αλλά και σε κάθε ίχνος γυναικείου δικαιωματικού λόγου.

«Δίχως άντρα είσαι ένα μηδενικό», ενημερώνει τις γυναίκες ενώ στο δεύτερο κουπλέ κάνει τρομερό «μπάσιμο» με στίχους που αναφέρουν τις γυναίκες ως… πηγή χρηματοδότησης για τους άνδρες. «Κι αν αδειάζει το ταμείο, θα το γεμίζω κάθε βράδυ εγώ…» / «Ας τα παίρνει, θα του λέω ευχαριστώ…» 
Η Πέννυ Σταθάκη έχει παίξει σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Ενδεικτικά: «Η Ελίζα και οι άλλοι», «Δύο ξένοι», «Όλα τα κακά της Μοίρας », «Καλημέρα Ζωή», «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη», «Κανείς δεν λέει σ’ αγαπώ», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Οι αταίριαστοι», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Mπέκα», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Safe sex», «Μια στιγμή 2 ζωές».



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.