Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Εκλογες στις 7 Ιουλιου; Μην ειστε σιγουροι, μην πιστευετε τιποτα, μεχρι...

Δεν πιστεύω τον κ. Τσίπρα σε τίποτα, μέχρι να τον δω να βγαίνει από την πόρτα του Μάξιμου. Δεν εμπιστεύομαι την μαύρη τουλίπα, τον μεγαλύτερο ψεύτη της αντιπολίτευσης. 

Μην τον εμπιστεύεστε. Δεν έχει μπέσα και αξιοπιστία. Θέλει να μας παρασύρει βαθιά μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στη θερινή ραστώνη, μέσα στις υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζει ότι θα μας κοιμίσει και δε θα πάμε στις κάλπες.

Πιστεύει ότι θα τον διευκολύνει η αποχή στην νοθεία που ετοιμάζει με ελληνοποιήσεις και πολλά άλλα κόλπα. Σε όλη τη χώρα γελάνε μαζί του. Σε όλη τη χώρα αναρωτιούνται θα κάνει εκλογές και τι ρόλο παίζει αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που καθημερινά εξευτελίζεται ακολουθώντας έναν αφερέγγυο και αναξιόπιστο.

Επιδιώκει να κάνει εκλογές όταν οι μισοί Έλληνες θα λείπουν διακοπές και η τουριστική σεζόν θα είναι στο φουλ.

Είναι ένας πολιτικός απατεώνας, τρικαδόρος, καταστροφέας της Ελλάδας, τυχοδιώκτης. Θέλει τα μισά εκλογικά τμήματα να είναι άδεια και τα άλλα μισά στα νησιά, σε τουριστικές περιοχές να ημι-λειτουργήσουν.

Επιδιώκει να πάει η χώρα σε ακυβερνησία και σε αποσταθεροποίηση. Ο άθλιος επιδιώκει να κάνει χιλιάδες ρουσφέτια, να τακτοποιήσει κόσμο και να δώσει όσα μπορεί παραπάνω λαθραία εκλογικά δικαιώματα σε ξένους.

Αυτή είναι η επώδυνη πραγματικότητα. Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό απατεώνα και έναν αγύρτη. Νομίζει ότι έτσι θα βελτιώσει τα ποσοστά του ή τουλάχιστον δεν θα υποστεί νέα πανωλεθρία.....

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ !



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.