Τρίτη 7 Μαΐου 2019

<ΣΕΙΣΜΟΣ>ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ..ΗΠΑ και Ισραηλ φερνουν την <συμφωνια του αιωνα>!!Φοβοι για αντιποινα απο Τουρκια και Ιραν!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ!!!Πριν λιγο δοθηκε στην δημοσιοτητα απο τις ΗΠΑ η <<συμφωνια του αιωνα>>.Η Ιερουσαλημ περναει πλεον στον πληρη ελεγχο του Ισραηλ!!!Θα ζητηθουν απο τις δυο οργανωσεις των Παλαιστινιων..Χαμας και της ισλαμικης Τζιχαντ να υπογραψουν την συμφωνια αυτη!!!Εαν δεν την υπογραψουν τοτε θα βομβαρδιστουν και θα <<εξαυλωθουν>>!!!Το Ισραηλ και οι ΗΠΑ ξερουν οτι δεν θα υπογραψουν αυτες οι δυο Παλαιστινιακες οργανωσεις...καθως δεν θα υπογραψουν η Τουρκια και το Ιραν!!!Οποτε εχουν αναπτυχθει μεγαλες ισχυρες Αμερικανικες δυναμεις σε ολη την Μ.Ανατολη καθως υπαρχουν φοβοι για αντιποινα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιδρύεται Παλαιστινιακό κράτος - ΗΠΑ προς Τουρκία-Iράν: «Όποιος δεν υπογράψει την Συμφωνία του Αιώνα διαλύεται»


Στη δημοσιότητα η "Συμφωνία του Αιώνα" - Η Ιερουσαλήμ περνά εξολοκλήρου στο Ισραήλ- Ισχυρές δυνάμεις των ΗΠΑ αναπτύσσονται στην Μέση Ανατολή."Βόμβα" έσκασε στην Μέση Ανατολή καθώς το Ισραήλ πριν λίγο αποκάλυψε τον λόγο της μεγάλης στρατιωτικής ανάπτυξης των ΗΠΑ στην περιοχή και αυτός είναι το Ιράν και η Τουρκία καθώς θα ανακοινωθεί η "Συμφωνία του Αιώνα" όπου η Ιερουσαλήμ περνά εξολοκλήρου στον έλεγχο των ισραηλινών!

Επιβεβαιώνονται έτσι προηγούμενες πληροφορίες και δημοσιεύματα πως "δεν υφίσταται λύση δύο κρατών γύρω από την Ιερουσαλήμ"

Το Ισραήλ πριν λίγο αποδέσμευσε σοβαρές πληροφορίες πως ο Ν.Τραμπ θα ανακοινώσει  "πολύ σύντομα" την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους και μάλιστα θα ζητηθεί η υπογραφή της "Συμφωνίας του Αιώνα" από Ισραήλ-Παλαιστίνη-Χαμάς.

Αν η Χαμάς και η "Ισλαμική Τζιχάντ" οι δύο οργανώσεις των Παλαιστινίων αρνηθούν να υπογράψουν την "Συμφωνία του Αιώνα" τότε θα ξεκινήσουν άμεσα βομβαρδισμοί και θα εξαϋλωθούν! Δηλαδή έχουμε εφαρμογή της "Συμφωνίας του Αιώνα" δια των όπλων!

Ισραήλ και ΗΠΑ γνωρίζουν πως αν οι δύο οργανώσεις αρνηθούν, κάτι που είναι πολύ πιθανό, τότε θα ξεσπάσουν επιθέσεις εναντίον αμερικανικών δυνάμεων σε όλη την Μέση Ανατολή και ειδικά σε Συρία-Ιράκ όπου ήδη εμπλέκονται ενεργά ενώ και η Χεζμπολάχ με το Ιράν θα πάρουν τα όπλα.

Κάπου εκεί φοβούνται πως η Τεχεράνη για αντίποινα θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ!

Να σημειώσουμε πως η Χαμάς ελέγχεται αποκλειστικά από την Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν ενώ μισθοφορικές δυνάμεις της περιβόητης SADAT δρουν στο πλευρό της. Οι δηλώσεις και οι πολεμικές ιαχές του Ρ.Τ.Ερντογάν γύρω από την Ιερουσαλήμ ήταν και είναι πολλές. "Ποτέ δεν θα δεχτούμε τα σχέδια ΗΠΑ-Ισραήλ" έχει πει.

Ολα φαίνεται πως είναι έτοιμα, το σχέδιο έχει οριστικοποιηθεί μαζί με τις λεπτομέρειες και τα αμερικανικά στρατεύματα λαμβάνουν θέσεις μάχης με πρώτο στόχο το Ιράν και δεύτερον την Τουρκία! Οι δύο αυτές χώρες έχουν διασυνδέσεις μέσα στις παλαιστινιακές οργανώσεις και η CENTCOM ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο αντιποίνων σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή!

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.