Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τους ξηλωσε, τους καθαιρεσε ο Γερμανος Αρχηγος, τους Γερμανους Στρατιωτικους που κατεβασαν την Ελληνικη Σημαια ! ! !

Τ ακουτε ρεμαλια εσεις που της βαζετε φωτια;
Τα ακουτε εσει που λετε οτι ειναι ενα απλο πανι; 
Τα ακουτε εσεις που ριχνετε ποινες χαδι ή και τους αθωωνετε οταν καινε την σημαια;
Σας ξεφτιλισαν οι Γερμανοι...
Εδειξαν περισσοτερο σεβασμο στην Ελληνικη Σημαια, απ οτι δειχνετε εσεις, που θελετε να λεγεσθε Ελληνες...
Ετσι λοιπον...


Βαριά "καμπάνα" στους δύο Γερμανούς στρατιωτικούς "έριξε" ο Γερμανός Α/ΓΕΣ για την απερισκεψία τους (όπως οι ίδιοι την χαρακτήρισαν) να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από τον ιστό της στον Σταυρό Ακρωτήριου και να ανεβάσουν την Γερμανική σημαία.

Μόλις επέστρεψαν στην Γερμανία μετά την καταδίκη τους από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις Γερμανικές στρατιωτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο - που είναι υπαξιωματικοί των Γερμανικών ειδικών δυνάμεων – αποτάχτηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς κρίθηκε πως η πράξη τους είχε πολύ μεγάλη βαρύτητα και αποφασίστηκε η παραδειγματική τιμωρία τους για να μην επαναληφθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα έχει επανειλημμένως ζητήσει συγνώμη εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης για το περιστατικό.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.