Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ!!!Πανω απο 100 νεκρους σε βομβιστικες επιθεσεις σε Εκκλησιες και ξενοδοχεια απο.......

ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!!Τρομοκρατικες επιθεσεις απο ισλαμιστες στην Σρι Λανκα !!!Συμφωνα με το Γαλλικο πρακτορειο εκρηξεις σημειωθηκαν ανημερα του Καθολικου Πασχα σε εκκλησιες και ξενοδοχεια με αποτελεσμα εκατονταδες πιστοι να χασουν την ζωη τους !!!!Υπολογιζεται οι νεκροι να ειναι πανω απο 100 και οι τραυματιες πανω απο 80.
Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.....Μαλιστα αμεσως μετα την εκρηξη σε μια απο τις εκκλησιες που επληγησαν αναρτηθηκε στο Facebook : «Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας».

Στους 100 αναθεωρήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε τρεις χριστιανικές εκκλησίες, όπου εορταζόταν το Πάσχα και σε τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Παράλληλα σε πολλές εκατοντάδες υπολογίζονται οι τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί μαζικά σε νοσοκομεία, τονίζουν οι αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκρήξεις στις έξι διαφορετικές τοποθεσίες έγιναν ανήμερα του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τις εκρήξεις στις εκκλησίες υπάρχουν τουλάχιστον 80 τραυματίες, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία και γιατρούς.

«Είκοσι τέσσερις άνθρωποι έχουν εισαχθεί και βρίσκονται καθ’ οδόν και άλλοι», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο –υπό τον όρο να μην κατονομαστεί– αξιωματούχος στο Εθνικό Νοσοκομείο του Κολόμπο.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια από τις εκκλησίες οι οποίες επλήγησαν βρίσκεται στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας και στη σελίδα της στο facebook έχει αναρτηθεί το εξής: «Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας».

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.