Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Κοπανησε αυγο, στο κεφαλι του Αυστραλου Γερουσιαστη, που κατηγορησε τους μουσουλμανους....

Κανεις δεν θα καταδικασει αυτη την ενεργεια του νεαρου....
Δυστυχως ετσι ειναι σημερα....
Αν κατηγορησεις μουσουλμανους εισαι ο κακος, ο ρατσιστης, ο φασιστας....
Οσο ειναι ανισχυροι μιλουν για ειρηνικη συνυπαρξη...
Οταν δυναμωσουν, τοτε τα ξεχνουν ολα και επιβαλουν τους φασιστικους νομους τους...
Ετσι λοιπον...


Αυστραλία: Έσπασε αβγό στο κεφάλι γερουσιαστή που κατηγόρησε τους μουσουλμάνους

Έντονη ήταν η αντίδραση ενός νεαρού, καθώς όταν άκουσε Αυστραλό γερουσιαστή να δηλώνει ότι για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ευθύνεται η μετανάστευση των μουσουλμάνων, έσπασε ένα αβγό στο κεφάλι του.

Ο γερουσιαστής Φρέιζερ Άνινγκ έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες, όταν δέχθηκε το αυγό. Χαστούκισε τον νεαρό που του επιτέθηκε δύο φορές πριν πέσουν αστυνομικοί πάνω του και τον συλλάβουν.

Ο γερουσιαστής μιλώντας για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία μίλησε για «εντεινόμενο φόβο για την αυξανόμενη παρουσία μουσουλμάνων», τόσο στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.


πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.