Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Αυτός είναι ο άτυχος πυροσβέστης που έχασε την ζωή του στις φλόγες...Αφήνοντας ορφανά τα δυο ανήλικα παιδιά του...

Καλό Παράδεισο...
Θερμά Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του.

Πρόκειται για τον πρόεδρο των πυροσβεστών στην Κεντρική Μακεδονία. Ο 46 χρόνος πυροσβέστης παρελήφθη νεκρός από το σημείο όπου επιχειρούσε με συναδέλφους του σε φωτιά σε εργοστάσιο χημικών

Ένας πυροσβέστης, ηλικίας 46 ετών έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος πυροσβέστης δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη. Αργότερα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Όπως είπε σε δήλωση του στο protothema, ο Χαράλαμπος Αμανατίδης, γραμματέας της Ενωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας ο νεκρός είναι ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Τσαλής. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ένας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 45 ετών διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με αναπνευστικά προβλήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ξερά χόρτα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου με χημικά στο Καλοχώρι της Σίνδου, στη Βιομηχανική Περιοχή. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν οκτώ οχήματα και 16 πυροσβέστες.








Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.