Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Αντε ρε Καμμενε, ριξε τους, ΣΩΣΕ την Μακεδονια ! ! !

Αντε να δουμε, θα κρατησει τον λογο του; 
Θα ριξει την Κυβερνηση;
Κι αν την ριξει, θα βρεθουν αλλοι προδοτες να την στηριξουν ;


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχωρά σε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, στις 10:00.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιανουαρίου εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων και η συνταγματική αναθεώρηση, η ολοκλήρωση της οποίας θα δρομολογήσει, πιθανότατα άμεσα, και την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η έκτακτη σύγκληση των οργάνων του κόμματος έρχονται μετά τα όσα συνέβησαν, με την αιχμηρή συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά για τον Πάνο Καμμένο και το αινιγματικό tweet του υπουργού Άμυνας.

Τι προηγήθηκε
Η έκρηξη Καμμένου ήρθε μετά τη συνέντευξη του τέως ΥΠΕΞ. Ο κ. Κοτζιάς είπε, ότι ο υπουργός Άμυνας ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του.
«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», ανέφερε στον News 24/7 ο κ. Κοτζιάς.

Η δήλωση Καμμένου ήρθε σε μία περίοδο που κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού, εμφανίζονταν – δημοσίως τουλάχιστον – καθησυχαστικοί για τη στάση του υπουργού Άμυνας.
Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και ο ίδιος ο κ. Αλ. Τσίπρας είχε σημειώσει προς τους δημοσιογράφους με μια δόση ειρωνίας και ξεκάθαρου «αδειάσματος»:

Παράλληλα, στην κυβέρνηση, δήλωναν ότι και η Συμφωνία θα περάσει και η κυβερνητική πορεία θα συνεχιστεί, ακόμη και με ψήφο ανοχής. Ο ίδιος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην πρώτη «κωλοτούμπα» του 2019 «ξέχασε» προηγούμενη δήλωσή του περί ψήφου εμπιστοσύνης, σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ, και μίλησε για κ

Πλέον, και υπό την προϋπόθεση ότι ο κ. Καμμένος θα προχωρήσει σύμφωνα με όσα λέει στους στενούς του συνομιλητές, το πολιτικό σκηνικό καθίσταται εξαιρετικά απρόβλεπτο.
Αν φυσικά ο Πάνος Καμμένος υλοποιήσει την «απειλή» του, καθότι το τελευταίο 12μηνο αλλάζει μονίμως άποψη.

Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξεων

Αύριο πρωί στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση ήταν μεν προγραμματισμένη, έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι απειλές από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση.

Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία ψηφοφορία στα Σκόπια και καθώς ο υπουργός Άμυνας έχει ζητήσει τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για την ερχόμενη Τετάρτη, στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους.

ΠΗΓΗ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.