Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ ! ! ! Καποιοι αγαπουν την Ελλαδα και τους Ελληνες....

Μπορει να υπαρχουν Ανθελληνες στην Ελλαδα, αλλα υπαρχουν και φιλλεληνες εκτος Ελλαδος....
Ανεκαθεν ισχυε αυτο...
Και σημερα το βλεπουμε παλι....
Ναστε καλα Φιλελληνες της Λατσιο!



Eίναι γνωστή η αγάπη των οπαδών της Λάτσιο απέναντι στην Ελλάδα και φυσικά η δολοφονία του πεσόντα ήρωα Κ.Κατσίφα από τις αλβανικέ ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, δεν τους άφησε ασυγκίνητους.

Έτσι η αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Μίλαν η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη και για την ιστορία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) είχε μια μεγάλη έκπληξη

Οι φίλοι των «λατσιάλι», γνωστοί για τα φιλοελληνικά αισθήματα τους, ανάρτησαν πανό στην μνήμη του Βορειοηπειρώτη, Κώστα Κατσίφα, ο οποίος έπεσε πριν από περίπου 30 ημέρες στα σύνορα από Αλβανικά πυρά.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.