Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Τρεμουν,τον ξεσηκωμο των Βορειοηπειρωτων τα @λβανα στην κηδεια του νεκρου Ηρωα....

Τρεμουν, φοβουνται μηπως ο θανατος του παληκαριου γινει η σπιθα για μεγαλη πυρκαγια....
Μακρι να γινει, γιατι αν περιμενουμε απ τους πολιτικους, καηκαμε...


Με τεντωμένο σχοινί έτοιμο να κοπεί, με αποτέλεσμα μια σειρά σειρά επιπτώσεων στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, μοιάζει η εξέλιξη της υπόθεσης του θανάτου του Κώστα Κατσίφα, καθώς η αλβανική πλευρά όχι μόνον αποκλείει οποιαδήποτε συνεργασία στην έρευνα, αλλά προχωρά σε ακραία προκλητικές ενέργειες.

Η οικογένεια του Κώστα Κατσίφα, καταγγέλλει παρενόχληση του ομογενή από την αστυνομία, αρκετές ημέρες πριν την τελετή της 28ης Οκτωβρίου στις Βουλιαράτες. Η αδελφή του, υποστηρίζει πως τον παρακολουθούσαν και σε αρκετές περιπτώσεις τον είχαν απειλήσει άμεσα και έμμεσα να μην τοποθετήσει σημαίες στο χωριό, ενώ όπως λέει, συμπεριφέρθηκαν με απρέπεια στην μητέρα του, μετά την δολοφονία.


Χθες βράδυ, έφθασαν μάλιστα στο σημείο να εκβιάσουν τους γονείς του για να υπογράψουν έγγραφο με το οποίο αποποιούνται κάθε απαίτηση από το αλβανικό κράτος, με αντάλλαγμα την επιστροφή της σορού για ενταφιασμό.

Είναι βέβαιο πως οι αρχές στην Αλβανία, φοβούνται ότι η κηδεία του Κώστα Κατσίφα θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα μετατραπεί σε πάνδημη διαμαρτυρία της ελληνικής εθνικής μειονότητας.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.