Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Αμερικανους Στρατιωτες απο την Βαση του Ιντσιρλίκ ετοιμαζεται να συλλαβει ο Σαλεμενος Σουλτανος....

Αντε να δουμε ποσο θα τον ανεχτουν οι Αμερικανοι ακομη....




Βαθαίνει το ρήγμα στις αμερικανο-τουρκικές σχέσεις και το μέλλον κρίνεται δυσοίωνο. Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στο ελεγχόμενο πλέον από τον Σουλτάνο δικαστικό σύστημα, να συλλάβει Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στην Βάση του Ιντσιρλίκ. Πρόκειται για μία απίστευτη εξέλιξη.

Ο Γενικός Εισαγγελέας των Αδάνων θα τους αναγγείλει την κατηγορία της παροχής βοήθειας στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016! Μάλιστα έχουν ήδη διαρρεύσει και τα ονόματα αυτών που θα συλληφθούν. Πρόκειται για 11 άτομα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Τι σημαίνει αυτό πολύ απλά; Οτι οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν ανελέητα την Τουρκία σε οικονομικό και όχι επίπεδο.

Αυτή υπόθεση βέβαια δυσκολεύει και την κατάσταση στο Αιγαίο. Ο ανεξέλεγκτος Ερντογάν είναι ικανός για όλα πλέον, ενώ όπως είναι κατανοητό πλέον, δυσκολεύει η κατάσταση και για τους Ελληνες αιχμαλώτους.
Πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.