Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και απείθεια...Ηταν εχθρος του Europride !

Ζητω η "δημοκρατια" τους...



Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 34χρονος που συνελήφθη καθώς καλούσε πολίτες για συγκέντρωση κατά του Europride

Νωρίτερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και απείθεια.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS, και στον δημοσογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει το Σάββατο σε συγκέντρωση και πορεία «κατά της καταστροφής της οικογένειας προκειμένου να αντισταθούν στη χούντα των ΛΟΑΤΚΙ» με αφορμή το Europride που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε απαγορευτεί με απόφαση της ΕΛΑΣ. Να υπενθυμίσουμε πως προ λίγων ημερών απαγορεύτηκε και συγκέντρωση κατά του ονόματος της Μακεδονίας…

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, σημεία της συνέντευξης του 34χρονου στον ραδιοφωνικό σταθμό αναπαράχθηκαν και από ιστοσελίδες. Ο ίδιος εντοπίστηκε χθες έξω από το σπίτι του στη Σταυρούπολη και προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ μετά κρύφτηκε μέσα στην οικία του.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.