Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Πακι Νου Δουλος Μητσοτακικος, δινει ρεσιταλ...



Ακουστε τον....

Ειδικα εσεις του 41 τακατο οι ηλιθιοι...



Μπινελικια εισαγωμενα εκ Γερμανιας...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ! ! !



Δεν τον βριζουν μονο οι εν Ελλαδι Ελληνες...

Αποδειξη το παρακατω βιντεο...



Τριτη αποπειρα δολοφονιας του Τραμπ;;; Θα επιβιώσει μέχρι τις εκλογές;;;

Αυτοκίνητο με «πιθανά εκρηκτικά» εντοπίστηκε σε χώρο ομιλίας του Ν.Τραμπ σε κομητεία της Νέας Υόρκης...



Οι αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ εντόπισαν σήμερα (18/9) το απόγευμα εκρηκτικά σε αυτοκίνητο κοντά στο χώρο συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Λονγκ Άιλαντ και πλέον είναι ερωτηματικό αν ο Ν.Τραμπ θα φτάσει στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου υγιής και σώος.

Η αστυνομία εντόπισε τα εκρηκτικά και σύμφωνα με το δημοσιογράφο James Latino «παραβιάστηκε η περίμετρος του χώρου συγκέντρωσης και αφαιρέθηκε ένα μπλε βαρέλι με πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών».

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Nassau της Νέας Υόρκης είπε ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης, «βρήκε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα από τα οχήματα».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έτρεξε στο δάσος. Δεν έχω γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι γιατί έφυγε από το σημείο καθώς σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

«Κανείς δεν είδε αν είχε κάτι πάνω του», απλώς τον είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας.

Στο σημείο επικρατεί συνωστισμός καθώς χιλιάδες αυτοκίνητα με υποστηρικτές του Τραμπ έχουν εγκλωβιστεί καθώς ο δρόμος έχει κλείσει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε καθώς χιλιάδες άνθρωποι έσπευδαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Η υπόθεση εξελίσσεται – ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί.


πηγη

Μονο 86.000 ευρω κοστισε το γραφειο-παλατι της Κεφαλογιαννενας...

Εχει ξεφυγει εντελως ...

Η αλαζονεια της δεν εχει ταβανι....

Παλατάκι» έκανε το γραφείο της η υπουργός Τουρισμού...

Κόστισε μόλις (!) 86.000 ευρώ



 Ακριβό είναι το γούστο της Όλγας Κεφαλογιάννη, όπως επιβεβαιώθηκε από την αγορά δύο χαλιών αξίας 17.980 ευρώ που κοσμούν πλέον το γραφείο της στο υπουργείο Τουρισμού. Η σχετική απόφαση κάνει τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και όχι άδικα, δεδομένης και της ακρίβειας που μαστίζει την απόλυτη πλειοψηφία των νοικοκυριών.

Η υπουργός και οι προσκεκλημένοι της πατούν πλέον σε δύο χειροποίητα περσικά χαλιά ΝΑΙΝ (10 και 13 τετραγωνικών μέτρων), από μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου με κεντρική ροζέτα και γωνίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική απόφαση, αγορασμένα από την επιχείρηση της «βασίλισσας των χαλιών», Δέσποινας Μοιραράκη.

ΧΑΛΙΑ by Newsroom

Οι αλλαγές στο γραφείο του υπουργού στο κτήριο της Αμαλίας 12, όμως, ούτε αρχίζουν και ενδεχομένως ούτε να τελειώσουν στα δύο χαλιά της εξωπραγματικής αυτής αξίας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει προχωρήσει εδώ και καιρό σε μεγάλες και το σημαντικότερο ακριβές αλλαγές στο γραφείο της, όπως κάνουν κι αρκετοί ακόμα υπουργοί μετά την ανάληψη του χαρτοφυλακίου.

Γραφείο – «παλάτι», αξίας 86.000 ευρώ

Λαμβάνοντας υπόψη και την αξία των δύο χαλιών, μέχρι στιγμής οι αλλαγές στο γραφείο της υπουργού Τουρισμού έχουν κοστίσει στο Δημόσιο και φυσικά στους Έλληνες φορολογούμενος τουλάχιστον το ποσό των 86.557,03 ευρώ. Και λέμε τουλάχιστον διότι ενδεχομένως να μην υπέπεσε στην αντίληψή μας κάποια απόφαση από τις χιλιάδες που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια από το υπουργείο.

Αναλυτικά:

Χαλιά: 17.980 ευρώ

Έπιπλα: 25.000 ευρώ

Εργασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης: 36.952 ευρώ

Κουρτίνες και ταπετσαρίες: 2.575,19 ευρώ

Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών: 1.376,40 ευρώ

Τοποθέτηση ταπετσαρίας: 868 ευρώ

Επιδαπέδια φωτιστικά: 1.805,44

Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά…

Καναπές με 3.689 ευρώ και coffee table με 3.000 ευρώ

Η προμήθεια επίπλων στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη κόστισε 25.000 ευρώ «στρογγυλά». Σύμφωνα με το τιμολόγιο που είναι συνημμένο στην ΑΔΑ: 6861465ΧΘΟ-ΖΣΠ στο γραφείο υπουργού τοποθετήθηκαν δύο καναπέδες συνολικής αξίας 7.378 ευρώ, δύο πολυθρόνες συνολικής αξίας 4.929 ευρώ, ένα coffee table (με κάτω καπάκι από μαύρο δρυ και πάνω καπάκι από μάρμαρο Διονύσου) αξίας 2.969,80 ευρώ, μία τραπεζαρία αξίας 3.794,40 ευρώ, έξι καρέκλες τραπεζαρίας συνολικής αξίας 4.136,64 ευρώ και ένα side table (με βάση από μάρμαρο Διονύσου) αξίας 1.401,20 ευρώ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ by Newsroom

Εργασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης κόστους 36.952 ευρώ

Σύμφωνα με την ΑΔΑ: Ρ9ΟΣ465ΧΘΟ-Σ7Ι, έγιναν «εργασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης» στο Γραφείο Υπουργού του Υπουργείου Τουρισμού αξίας 36.952 ευρώ. Στη σχετική απόφαση δεν αναφέρονται λεπτομέρειες, αν και από το κόστος συμπεραίνουμε ότι έγιναν «βαριές» εργασίες για την ομαλή λειτουργεία του γραφείου.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ by Newsroom on Scribd

Κουρτίνες και ταπετσαρίες αξίας 2.500 ευρώ

Στη Διαύγεια φιλοξενείται η ΑΔΑ: 6Χ2Ψ465ΧΘΟ-ΝΒ7 που αναφέρει ότι αποφασίζεται η προμήθεια υφασμάτινων κουρτινών και ταπετσαρίας με κόστος 2.575,19 ευρώ. Μόνο η αγορά, διότι η τοποθέτηση και η ραφή, όπως θα δούμε στη συνέχεια, είναι άλλο…

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ by Newsroom on Scribd

Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών με κόστος 1.376,40 ευρώ

Η παροχή υπηρεσιών για τη ραφή και την τοποθέτηση των κουρτινών στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη κόστισε 1.376,40 ευρώ. Αυτό αναφέρεται στην ΑΔΑ: 63Ψ2465ΧΘΟ-ΧΦΤ, στη Διαύγεια.

ΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ by Newsroom

Τοποθέτηση ταπετσαρίας με κόστος 868 ευρώ

Η ΑΔΑ: 9Ο2Γ465ΧΘΟ-ΞΧΘ αναφέρει ότι αποφασίστηκε η παροχή υπηρεσιών τοποθέτησης ταπετσαρίας, με κόστος 868 ευρώ.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ by Newsroom

Τέσσερα φωτιστικά και 18 λάμπες αξίας 1.805,44 ευρώ

Το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη κοσμούν, επίσης, τέσσερα επιδαπέδια φωτιστικά, ύψους 1,82μ, τα οποία κόστισαν (μαζί με 18 λάμπες) 1.805,44 ευρώ, σύμφωνα με την ΑΔΑ: 91ΒΞ465ΧΘΟ-ΦΦΔ.

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ by Newsroom on Scribd

Όλα αυτά κόστισαν το ποσό των 86.557,03 ευρώ.


πηγη

Μεγαλυτερο μισθο απο εναν πιλοτο μαχητικου, παιρνουν οι ανηλικοι τριανταρηδες εισβολεις...



Και ερωτω...

Με ποιο δικαιωμα μωρη, δινεις το υστερημα των Ελληνων σε παρανομους;;;

Γιατι δεν εφαρμοζεται ο νομος, που προβλεπει απελαση;;;



Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

SOS SOS SOS...100.000 ΕlΣΒΟΛΕlΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Σκουπιδοτοπο της Ευρωπης καταντησαν την Ελλαδα οι προδοτες... 



Τριγμούς σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνει η απόφαση της Γερμανίας να καταργήσει ουσιαστικά τη Συνθήκη Σένγκεν, καθώς όπως όλα δείχνουν η Γερμανία, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας, με την κίνηση αυτή ενδεχομένως να επιχειρήσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών.

Η Ελλάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη μετατροπή του μεταναστευτικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει η Γερμανία, σε ελληνικό ζήτημα, με την επιστροφή χιλιάδων μεταναστών στην πρώτη χώρα υποδοχής.  Είτε είναι προσχηματικό, είτε όχι, ο Μητσοτάκης δεν πρέπει ούτε να διανοηθεί να δεχτεί πίσω έστω έναν επειδή έτσι αποφάσισε η Γερμανία.

Το Βερολίνο θέλει να «επαναπατρίσει» στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες μετανάστες τρίτων χωρών, που πέρασαν στην Ελλάδα είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά και πλέον βρίσκονται στη Γερμανία. Ο αριθμός των μεταναστών που το Βερολίνο θέλει να στείλει πίσω στη χώρα μας μπορεί να κυμανθεί από 70.000 έως 100.000.

Το Βερολίνο με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς στη Γερμανία, μετατοπίζοντας όμως το πρόβλημα στην Ελλάδα. Ωστόσο, δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς για ποιο λόγο ο επαναπατρισμός δεν γίνεται στη χώρα καταγωγής των μεταναστών, αλλά στη χώρα εισόδου.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη σύνοδο κορυφής και να θέσει το ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τρόπο ωμό, ότι δεν μπορεί «από τη μια μεριά η Γερμανία να τους τάζει επιδόματα» για να τους χρησιμοποιήσει «ως φθηνά εργατικά χέρια» και από την άλλη να «χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως μια γιγάντια αποθήκη ψυχών». Αλλιώς θα είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί στη χώρα.


πηγη

Τα παιδιά σας θα είναι σαύρες ρωταει και...Τσιριζουν οι σαυρες !



Απολαυστε τους...

Μονο με την συμπεριφορα τους δειχνουν τι ειναι...



Εκανε τον σταυρο του πριν τον αγωνα ο Σερβος και...ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ! ! !

Για οσους δεν καταλαβαν...

Φουστηδες Αντιχριστοι και λοιποι ανωμαλοι κυβερνουν τον κοσμο...



Αυτα ειπε ο Σεβος Μάιντοφ...

«Πριν από 15 ημέρες, έλαβα ειδοποίηση ότι έχω τιμωρηθεί με αποκλεισμό 5 μηνών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) λόγω παραβίασης των θρησκευτικών τους κωδίκων. Συγκεκριμένα, για το ότι έκανα τον σταυρό μου κατά την είσοδό μου στον αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μου απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά, τα καμπ και τις προετοιμασίες.

Η αλήθεια είναι πως στην απολογητική επιστολή προς την πειθαρχική επιτροπή δεν ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ότι έκανα το σταυρό μου και δήλωσα ότι δεν το έκανα, ούτε θα το κάνω ποτέ, παρόλο που δεν γνώριζα πόσο μεγάλη θα μπορούσε να είναι η τιμωρία.

Ο Θεός μού έδωσε τα πάντα, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στην καριέρα μου, και για εμένα είναι το νούμερο ένα, και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Πάντα θα τον δοξάζω και θα τον ευχαριστώ.

Τίποτε καινούργιο για μένα προσωπικά, απλά μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και μια νέα εμπειρία ζωής. Λυπάμαι όμως που ένα τόσο όμορφο και δύσκολο άθλημα, όπως το τζούντο, έχει καταντήσει έτσι.

Ο Θεός μού χάρισε μια σπουδαία καριέρα, με 7 ευρωπαϊκά και 3 παγκόσμια μετάλλια. Όταν ξεκινούσα, ονειρευόμουν να κερδίσω έστω ένα από αυτά τα μεγάλα μετάλλια και να κάνω περήφανους τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, η οποία θυσίασε τα πάντα για την καριέρα μου. Μου έδωσαν τόσα πολλά, χρεώθηκαν για να φτάσω εδώ και δεν μπορώ απλά να σκύψω το κεφάλι σε μια τέτοια απαίτηση.

Θα ξεκουραστώ μέχρι να λήξει η τιμωρία μου και μετά θα επιστρέψω με την βοήθεια του Κυρίου μας για μια νέα αρχή και νέες νίκες. Σας αγαπώ όλους, Νεμάνια Μάιντοφ».



Ποια η διαφορα σ ολα αυτα τα κομματα και αποκομματα;;;



Καποιοι το παιζουν μπατριωτες....

Ή μαλλον...

Ολοι το παιζουν μπατριωτες....

Ποιοι ομως ειναι οι μπατριωτες;;;

Αυτοι που σηκωνονται ορθιοι, μονο για τον Φυσσα και οχι για τον Φουντουλη και Καπελωνη;;;

Ποιες οι διαφορες τους;;;

Μυαλο και κριση εχεις...

Δες το παρακατω δημοσιευμα και κρινε....



Πες μου ρε ηλιθιε, αυτο θελεις για τα παιδια σου;



Δες το βιντεο...

Σκεψου και πες μου...

Αυτο θελεις για τα παιδακια σου;;;

Οχι εεε....

Τοτε γιατι πιστευεις ολους αυτους τους πουλημενους;;;;

Εισαι εκατο τακατο ηλιθιος και ανεχεσαι ολα αυτα;;;





Η σωστή χρήση αυτής της "σημαίας"...



Αμφιβαλετε;;;

Αν ναι, μην μας ξαναδιαβασετε....

Κινδυνευετε με εγκεφαλικο...

Δειτε λοιπον, ποσο δημοφιλης ειναι αυτη η σημαια...

Ουτε ενας δεν αντεδρασε...

Ολοι το ιδιο κανουν...

Απολαυστε τους !



Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος...

Αγαπώ την Ελλάδα, όπως κάθε Σέρβος πολίτης...

Πάει πολύ πίσω ιστορικά, συνδεόμαστε με τη θρησκεία και έχουμε δεσμούς κουλτούρας και παράδοσης.

Πάντα περνάω φανταστικά στην Ελλάδα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι. Όποτε συναντάω Έλληνα οπουδήποτε στον κόσμο, πάντα υπάρχει αυτή τη σύνδεση.

Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα και να περάσω περισσότερο χρόνο, είναι μια πανέμορφη χώρα, μια χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά στην ιστορία του κόσμου.

Ίσως την επόμενη φορά να παίξω Davis Cup κόντρα στην Ελλάδα, μέσα στην Ελλάδα, ποιος ξέρει! Σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα για τους Έλληνες»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τη σχέση του με την Ελλάδα κ τους Έλληνες



Υπαρχουν ακομη Ελληνες...



Απαντηση σ αυτους που φωναζουν, να πεθανει η Ελλας να ζησουμε εμεις...

Ευτυχως η ευχη σας δεν θα πιασει...

Υπαρχουν και θα υπαρχουν Ελληνες...

Δεν τους εξαφανισαν εδω και χιλιαδες χρονια εχθροι πανισχυροι, θα την εξαφανισετε εσεις ρεμαλια;

Ξεχαστε το...



Προσεξτε Κουτοφραγγοι μην σας παρασυρουν τα Αμερικανακια...



Εχετε καταντησει υπαλληλοι των Αμερικανων κυριοι Κουτοφραγγοι...

Ειχε δικιο ο Κολοκοτρωνης που σας ελεγε ετσι...

Προσεξτε λοιπον, μην καταστρεψετε την Ευρωπη, για χαρη των Αμερικανων...



Ποιος και γιατι καταστρεφει την Ελλαδα;;;

Τυχαιο σιγουρα δεν ηταν...

Καποιος εβαλε το χερακι του....

Γιατι ομως;

Μηπως κι αυτο ειναι στα πλαισια της δγης, που λεει καταστρεψτε την Ελλαδα; 

Το γραφουν και τα πρωτοσελιδα, αλλα δεν το λενε τα "δημοκρατικα" μας καναλια....

Μηπως αυτο λεει κατι;;;











πηγη φωτο


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ξυπνηστε Αμερικανακια...

Ξυπνηστε ρε ηλιθιοι...

Ακομη την λαθρομεταναστρα ψηφιζετε;

Δικιο εχουν οι Ελληνες, που οταν σε λενε Αμερικανακι, εννοουν οτι εισαι ηλιθιος...

Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα...

Θα σας καταστρεψει αυτη η τσατσα...









πηγη φωτο

Η κατσιβελα χορευει με τα λεφτα σου κοροιδο...



Δεν καταλαβες ακομη;

Εσυ την πληρωνεις...

Αυτη τα παιρνει για να ψηφιζει τον Αφορισμενο...

Κι εσυ πεινας κοροιδο....

Δες την και καμαρωσε τα χαλια σου...



Μηνυμα στα Μεμετια...

 


Μην μας τα ζαλιζετε λοιπον...

Γιατι αν σας περιλαβουν, ουτε ο Αφορισμενος δεν σας σωζει...

Γκε γκε Μεμετη;



Ακουστε την, εχει δικιο...

 


Εχει δικιο αλλα ποιος την ακουει....

Τυχερη ειναι που δεν της εσβησαν ακομη το βιντεο...


Δειτε και πειτε μας...Θελει γιατρο;

 


Απευθυνομαι στο 41 τακατο...




Ερχονται απο Γερμανια... Ετοιμαστειτε για νεες περικοπες μισθων, για να τους ταισουμε ! ! !



Το Βερολίνο απαιτεί την επιστροφή τους στην χώρα εισόδου, δηλαδη σε μας... Τούρκοι, Αφγανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί, Ιρανοί και Σύροι θεωρούνται προβληματικοί από τις γερμανικές αρχές...

Και πολυ φοβαμαι οτι ο Αφορισμενος δεν θα πει οχι....

Ετοιμαστειτε για νεες περικοπες μισθων για να τους ταισουμε...



Τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην ουσία είναι ένα...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ! ! !



Σάλος έχει ξεσπάσει στο από το πρωτοφανές λάθος στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, που αποδεικνύει ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι «κοινός», τουλάχιστον με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από τις δύο αναρτήσεις με διαφορά μερικών λεπτών:



































































πηγη


Ο Αφορισμενος χρωσταει μισο δις και ξεχρεωνει νομοθετωντας υπερ των τραπεζων...

 


Επεκτείνεται κατά 1 δισ. ευρώ το πρόγραμμα Ηρακλής...

Τα δίνει όλα για τις τράπεζες ο Χατζηδακης – λογικά, αφού το κόμμα του χρωστάει 500 εκ. €!

Έως τώρα, το Ηρακλής που επιτρέπει στις τράπεζες να ξεπουλούν τα σπίτια μας σε οντότητες που συμμετέχουν, οπότε να αισχροκερδούν και μάλιστα αφορολόγητα, ήταν 20 δις € και διαρκώς αυξάνεται – με δικές μας εγγυήσεις!

Για τα δάνεια βέβαια σε ελβετικό φράγκο που επιβαρύνουν σχεδόν 200.000 Έλληνες, δεν βρίσκει καμία Λυση – ούτε για την πρώτη κατοικία! Δεν έχουν ίχνος ντροπής – βρίσκουν όμως και τα κάνουν



Θα τα παίξουν όλα για ολα οι "δημοκρατικοι" φασιστες για να μην εκλεγεί ο Τραμπ ...

Ετσι επρεπε να λεγονται....

Διαβαστε γιατι...



Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Alex Jones, ισχυρίζεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε «ανοιχτή εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ του λαού και του Βαθέος Κράτους» μετά και την δεύτερη αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ, με τα ρωσικά ΜΜΕ να μεταδίδουν παντού την δήλωσή του!

Οι διεθνιστές θέλουν να βάλουν «φωτιά» στον πλανήτη με το διάστημα μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου να είναι εξαιρετικά κρίσιμο!

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Τιμ Μπέρσετ, κατηγόρησε την διεθνιστική αριστερά του βαθέος κράτους για την αύξηση της τοξικής ρητορικής.

Σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικανό του Τενεσί, οι Δημοκρατικοί υποκινούσαν εκείνους που βρίσκονται «στα άκρα» και γνώριζαν «ακριβώς τι έκαναν».

«Η αριστερά μόλις αύξησε το βιτριόλι της. Έχετε δει τα tweets ότι όλοι λένε κάτι για το «πρέπει να μάθουν πώς να στοχεύουν καλύτερα» και τέτοια πράγματα. Αυτοί είναι οι τύποι πραγμάτων που υποκινούν κάποιον που είναι στα άκρα. Ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Αυτός ο βάλτος, όπως θέλετε πείτε το, είναι ανοιχτός υπόνομος. Έχουν πετάξει το γάντι. Ξέρουν αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ, οι μέρες τους έχουν τελειώσει. Θα φέρουμε σε τάξη αυτή την χώρα, για αυτό θα τα παίξουν όλα για όλα», τόνισε και συνέχισε:

«Το πρόβλημα είναι ότι έχετε μια Μυστική Υπηρεσία, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, και στα μάτια του κοινού, που είναι σε κίνδυνο και ότι στερείται ηγεσίας. (…) Πρέπει λοιπόν να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Δεν νομίζω ότι θα τις πάρουμε κατά την διάρκεια αυτής της διακυβέρνησης, αλλά ελπίζω ότι υπό την κυβέρνηση Τραμπ θα καθαρίσουμε την φωλιά των αρουραίων».

Όπως σχολιάζεται γενικά σε δεξιούς πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους στις ΗΠΑ, οι διεθνιστές της Ουάσιγκτον δεν θα επικεντρωθούν μόνο στην εξόντωση του Τραμπ αλλά και στην Ουκρανία, την αμερικανική οικονομία με το δολάριο στο επίκεντρο, την παράνομη μετανάστευση κτλ. καλώντας τους πολίτες να προετοιμαστούν για «σκληρό ροκ»!


πηγη

Ματίνα Παγώνη: Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν...Πες μας την αιτία, να την μάθει επιτέλους ο κόσμος !

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα. Όπως τόνισε, δεν αντιδρά, δεν μιλάει και έχει προβλήματα στην όραση και πως γενικότερα τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά...



«Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Οι βελτιώσεις είναι πολύ μικρές και σε μεγάλα διαστήματα. Κατέβηκα πριν μισή ώρα και τον είδα. Έχει αντιδράσεις μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα.

Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές. Είναι ένα μικρό σημάδι που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε επίσης: «Θέλει πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα, για να δούμε τις εξελίξεις. Γίνεται καθημερινά έλεγχος. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά. Έχει προβλήματα στην όραση».

«Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Οι βελτιώσεις είναι πολύ μικρές και σε μεγάλα διαστήματα. Κατέβηκα πριν μισή ώρα και τον είδα. Έχει αντιδράσεις μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα.

Τις τελευταίες ημέρες αντιδρά λίγο στο δεξί του πόδι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές. Είναι ένα μικρό σημάδι που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε επίσης: «Θέλει πολύ μεγάλο διάστημα ακόμα, για να δούμε τις εξελίξεις. Γίνεται καθημερινά έλεγχος. Δεν μιλάει, δεν αντιδρά. Έχει προβλήματα στην όραση»


πηγη

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Ωχ ωχ ωχ...



Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Που βρήκε τα χιλιάδες ευρώ που χρειάζονται για την προεκλογική εκστρατεία; 

Ζητούσε λεφτά για το ταξί όταν ήταν στο κόμμα μου...

Δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είναι ανεπάγγελτη...



Είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία και μετά ΗΠΑ & Γερμανία...

Ακουει κανεις;

Ακουνε αλλα αυτο θελουν τα Αμερικανακια....



«Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πτέραρχος και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών δυνάμεων μπορεί να είναι στρατηγικές υποδομές που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να επιτεθεί στη Γερμανία και τις ΗΠΑ εάν τα υποθετικά πλήγματα σε αποθήκες πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν λειτουργήσουν στη Δύση», δήλωσε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον Λιποβόι, η Ουάσιγκτον θέλει να «καθίσει πίσω από τον Ωκεανό», αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό.

Ο πτέραρχος σημειώνει ότι «η Ρωσία έχει αρκετά όπλα για να χτυπήσει, αλλά όχι πλέον κατά της Ουκρανίας, αλλά κατά της υποδομής, κατά των σημείων απόφασης, στα αεροδρόμια όπου εδρεύουν τα F-16, στα κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης και στους χώρους αποθήκευσης αυτών των πυραύλων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε. Πρόκειται για τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία

Εάν τα υποθετικά ρωσικά πλήγματα σε χώρους αποθήκευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εκτός Ουκρανίας -στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία- δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στη Δύση, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχει πουθενά να πάνε, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να καθίσουν έξω από αυτά, αλλά δεν θα είναι δυνατό να καθίσουν έξω. Η Ρωσία διαθέτει αρκετά επιφανειακά, υποβρύχια και επίγειους μεταφορείς κατάλληλων όπλων για το σκοπό αυτό. Ελπίζω να μην καταλήξουμε σε αυτό» κατέληξε ο Λιποβόι.


πηγη

Η Ελλαδα εξισλαμιζεται...



Δικιο εχει αλλα...

Ξερω ξερω...

Θα μας το σβησουν παλι οι "δημοκρατες"...



Η Ελευθερία της Ελλάδος, πληρώνεται ακόμα μια φορά με αίμα…



Τα ξημερώματα της 13ης Σεπτεμβρίου, ο Μελιγαλάς περικυκλώθηκε από τα κόκκινα σκυλιά, με επικεφαλής τους τον αρχη-φονιά Άρη Βελουχιώτη - Σουλτάνα - Κλάρα...

Ό,τι ακολούθησε δεν έχει ξαναγραφτεί πουθενά, σε καμία ιστορία, ούτε στη παγκόσμια ούτε κ στην Ελληνική. Σκηνές θηριωδίας κ αποτροπιασμού. Σκηνές φρίκης!
Οι εγκληματίες καβαλάρηδες με τα Σλάβικα ρούχα της Στέππας, τριγύριζαν στη πόλη κ σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Μπήκαν στο νοσοκομείο κ έσφαξαν 41 τραυματίες. Σκότωναν αδιακρίτως, γυναίκες, άντρες, παιδιά, γέρους. Έγκυοι γυναίκες ξεκοιλιάζονται κ κοπέλες βιάζονται κτηνωδώς. Τη θέση της Ελληνικής σημαίας στη Κοινότητα, τη παίρνει ένα κόκκινο πανί...


Η Ελευθερία της Ελλάδος, πληρώνεται ακόμα μια φορά με αίμα…

Λονδινο εαλω...Αυριο και η Ελλας;;;

 


Δυστυχως....

Αν δεν σταματησει η εισβολη ερχεται και η σειρα μας...

Δειτε...



Ετοιμαστειτε για...λαθροτσουναμι ! ! !



Εχει δικιο ο μαγκας που μιλαει...

Ετοιμαστειτε...

Ερχονται μαυρες μερες...



Καλό είναι να θυμόμαστε...Σημερα ξεχρεωνουν τα χρεη τους ! ! !



Μην κακοφαινεται σε μερικους μερικους...

Δεν τα λεμε εμεις...

Ο ιδιος ομολογει...

Χρωσταει...

Τι δεν καταλαβες;;;

Σημερα ξεχρεωνει...



ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...

 





ELON MUSK: Αυτό θα γίνει εάν χάσει ο Τραμπ τον Νοέμβριο...

Εν πολλοίς ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια...



Ένα ιδιαίτερα δυστοπικό βίντεο που αποτυπώνει την πραγματικότητα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ανήρτησε ο Έλον Μασκ.

Αφορά το μεταναστευτικό και το πώς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να πλημμυρίσουν ολόκληρα κράτη με «κομματικό στρατό αλλοδαπών».

Ιδού τα βήματα που αναλύει το παρακάτω βίντεο, με τον δισεκατομμυριούχο να γράφει στη λεζάντα του:

«Αυτό ακριβώς συμβαίνει»:

«Αυτό είναι το σχέδιο των Δημοκρατικών για να κυβερνούν συνεχώς:

Πρώτον: Πλημμυρίστε τη χώρα με παράνομους μετανάστες από θάλασσα και ξηρά και από όλο τον κόσμο. Ένας πληθυσμός που αρκεί να “εξαφανίσει” τον γηγενή πληθυσμό 36 πολιτειών.

Δεύτερον, οι ανάγκες αυτών των παράνομων μεταναστών θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις ανάγκες των πολιτών με διοχέτευση τεραστίων ποσών από τους φόρους, με επιδόματα, φαγητό, ξενοδοχεία διαμονής για να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξή τους στους Δημοκρατικούς (κομματικός στρατός)

Τρίτον, να μην απελαθούν με κάθε κόστος, ακόμα και αν διαπράττουν εγκλήματα.

Τέταρτον, κρατήστε τους στις πόλεις, και επίθεση σε όποιον κριτικάρει αυτές τις πολιτικές.

Πέμπτο, κάντε απογραφή του «μη γηγενούς» πληθυσμού ώστε να αλλάξει η δύναμη των εκλεγμένων στο Κογκρέσο.

Έκτο, Περάστε νόμο όπου θα επιτρέπεται η επιστολική ψήφος χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων και το σημαντικότερο επιβεβαίωση αν είναι πολίτες των ΗΠΑ.»

Έβδομο, Υποσχεθείτε πολλά προνόμια προκειμένου να κερδίσετε την πλειοψηφία των ψήφων των μεταναστών

Όγδοο, Κερδίστε τις εκλογές

Ένατο, Μόλις έχετε εγκαθιδρύσει μία εφ’ όρου ζωής μονοκομματική κυβέρνηση

Το καλύτερο μέρος; Όλα τα παραπάνω τα χρηματοδοτείτε με τους φόρους σας».


πηγη

Αφου οι δημοσκοπησεις τους, βγαζουν την Χαρις, γιατι θελουν να σκοτωσουν τον Τραμπ;

Κατα την ταπεινη μου αποψη, οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες...

Ο Ντοναλτ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ πολυ...



Μετά την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Tραμπ, που έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα δημιουργείται το ερώτημα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ που πρόσκεινται και υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς, η Καμάλα Χάρις, προηγείται στις δημοσκοπήσεις τους και κατά αυτά κέρδισε το ντιμπέιτ, γιατί ένας οπαδός τους και φανερά εμπλεκόμενος με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, επιχείρησε να τον δολοφονήσει.

Η εμπλοκή του με υπηρεσίες που ανήκουν στο «παρασκήνιο» αποδεικνύεται αυτομάτως καθώς κάνεις «μέσος πολίτης» δεν μπορεί να δημιουργήσει δίκτυο στρατολόγησης μισθοφόρων που στέλνονται στην Ουκρανία για να πολεμούν κατά των Ρώσων.

Η νέα απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ, καταδεικνύει ότι οι κύκλοι που δεν τον θέλουν να εκλεγεί ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις και η προπαγάνδα για το ποιος έχει τον «αέρα του νικητή» πραγματοποιούνται για να επηρεαστούν όσοι ακόμα είναι αναποφάσιστοι, διότι οι ψηφοφόροι τέτοιου τύπου πάντοτε επιλέγουν πάντα αυτόν για τον οποίον έχουν πειστεί ότι θα κερδίσει.

Φαίνεται πως οι κύκλοι που υποστηρίζουν την «Woke» ατζέντα, έχοντας την πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει δεν νιώθουν καθόλου σίγουροι ότι μπορεί να κερδίσει η Κ.Χάρις.

Ο συλληφθείς δήλωσε παλιότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η δημοκρατία είναι στο ψηφοδέλτιο» φέτος και «δεν μπορούμε να χάσουμε» απηχώντας τη ρητορική κατά του Τραμπ που χρησιμοποίησε η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο πρόεδρος Μπάιντεν!

Ο Tom Fitton, πρόεδρος της συντηρητικής νομικής ομάδας Judicial Watch, δήλωσε στην The Post: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Routh επανέλαβε την εξτρεμιστική ρητορική της Καμάλα και του Τζο εναντίον του Τραμπ. Σε αυτό το σημείο είναι ασυγχώρητη υποκίνηση».

Ο 58χρονος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ εντοπίστηκε με ένα καλάσνικοφ AK-47 σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ αυτός έπαιζε γκολφ στο κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Κυριακή.

Είναι η δεύτερη φορά που ένας ένοπλος προσπαθεί να σκοτώσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα σε δύο μήνες καθώς στις 13 Ιουλίου ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών τραυματίστηκε στο αυτί από τα πυρά του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς και είναι επίσης η δεύτερη φορά που ένας επίδοξος εκτελεστής κατάφερε να πλησιάσει τόσο κοντά (όλως τυχαίως).

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς, Ρικ Μπράντσο, ο Ρουθ κρύφτηκε κοντά σε έναν φράχτη με συρματόπλεγμα σε απόσταση 300 έως 500 μέτρων από τον Τραμπ γύρω στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος), «με ένα τουφέκι με διόπτρα».

Μάλιστα στους θάμνους που είχε κρυφτεί ο ύποπτος λίγο αργότερα οι αρχές εντόπισαν ένα τουφέκι τύπου AK-47 (καλάσνικοφ) με διόπτρα, δύο σακίδια πλάτης και μια κάμερα GoPro.

Ο δράστης τοποθέτησε την GoPro στον φράχτη και «σκόπευε να κινηματογραφήσει» αυτό που θα ήταν η δολοφονία ενός πρώην προέδρου, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Κατά την ίδια ενημέρωση τον 58χρονο εντόπισε πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών όταν είδε την κάννη του όπλου του μέσα από τον αλυσιδωτό φράχτη στα περίχωρα του Trump International Golf Course West Palm Beach South.

Ο πράκτορας, ο οποίος προπορευόταν του Τραμπ άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε αλλά χάρη σε έναν πολίτη που φωτογράφισε το αυτοκίνητό του, ένα μαύρου χρώματος Nissan, συνελήφθη περίπου 65 χιλιόμετρα βόρεια στο Παλμ Μπιτς.

Αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν μεταξύ της πέμπτης και της έκτης τρύπας στο γήπεδο γκολφ με τον φίλο του και δωρητή του Στιβ Γουίτκοφ, ο οποίος περιέγραψε ότι «ξαφνικά ακούσαμε μπαμ, μπαμ, μπαμ»

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Ρουθ πυροβόλησε ή όχι κατά των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας.

Όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μάρτιν Γουίλιαμ Σνάιντερ, ο 58χρονος κατά τη σύλληψή του ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος.

Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ είναι κάτοικος της Χαβάης, έχει υπερασπιστεί τις θέσεις των Δημοκρατικών στο διαδίκτυο και ήταν δωρητής για  υποψηφίους των Δημοκρατικών.

Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Μαρτίου 2020, ο Ρουθ, συνεισέφερε περισσότερα από 140 $ στην πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων των Δημοκρατικών ActBlue, όπως δείχνουν οι καταθέσεις της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ρουθ υπάρχουν μηνύματα υπέρ της Παλαιστίνης, της Ταϊβάν και κατά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για κινεζικό «βιολογικό πόλεμο» και αναφορές στον ιό Covid-19 ως «επίθεση».

Όπως δήλωσε ο γιος του, ο Ρουθ είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία «εθελοντικά» (τι άλλο θα ακούσουμε) για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε ουκρανικά στρατεύματα.

Μιλώντας, δε, στην Daily Mail είπε ότι ο πατέρας του μισεί τον Τραμπ «όπως κάθε λογικός άνθρωπος (!). Ούτε εγώ συμπαθώ τον Τραμπ».

Σε συνέντευξη του στο Newsweek Romania το 2022, είχε δηλώσει ότι βοήθησε στη στρατολόγηση ξένων εθελοντών για να πολεμήσουν για την Ουκρανία.

Εδώ βέβαια καταρρίπτεται κάθε κανόνας της Λογικής με αυτά που κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε με το έτσι θέλω.

Δεν μπορεί ένας απλός πολίτης να διοργανώσει τέτοιο δίκτυο στρατολόγησης χωρίς να έχει την έγκριση υπηρεσιών που δρουν εκτός των επισήμων «καναλιών» και φυσικά χωρίς την βοήθεια τους.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως κάποιον που «λατρεύει την Ουκρανία» και στον «ελεύθερό του χρόνο» αποφάσισε να γίνει στρατολογητής!

Η σελίδα του στο LinkedIn δείχνει ότι φοίτησε στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, αλλά μετακόμισε στη Χαβάη κάπου γύρω στο 2018.

Σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων Ενηλίκων της Βόρειας Καρολίνας, κάποιος με το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ημερομηνία γέννησης του Routh συγκέντρωσε περισσότερες από δώδεκα ποινικές κατηγορίες το 2001 και το 2002, μεταξύ των οποίων για οπλοφορία και εγκατάλειψη.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2002 είχε διαπράξει ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κακούργημα που αφορούσε «κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής», όπως δείχνουν τα αρχεία.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απλά «μέσος πολίτης» και ήταν ικανός, ή τουλάχιστον είχε προδιαθέσεις, για ακραίες «αποστολές»…

Είναι σίγουρο ότι η νέα απόπειρα δολοφονίας κατά το πρωί Αμερικανού προέδρου θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο από την πρώτη απόπειρα στο Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια παρά το γεγονός ότι εκεί υπήρξε νεκρός.

Η πρώτη έγινε επί υποψηφιότητας Μπάιντεν και η δεύτερη έγινε επί υποψηφιότητας Χάρις.

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη απόπειρα ανακόπτει την οποιαδήποτε δυναμική προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς και αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ.

Και οι δύο απόπειρες δείχνουν ότι ο Ν.Τραμπ «ενοχλεί» και κυρίως φοβίζει ένα υπόγειο σύστημα που επιχειρεί να επιβάλει σε όλο τον πλανήτη ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ανελευθερίας και ελέγχου των πάντων.

Το έχουμε ξαναπεί, οι αμερικανικές εκλογές φέτος είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, είναι υπαρξιακό…


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate