Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Mπετoβλακες Oλικnς Aλέσεως.... Ψnφάς NΔ, βγαivει ΠAΣOΚ ! ! !

Ψηφάς ΝΔ, βγαίνει ΠΑΣΟΚ... 



Να'χεις επενδύσει αρουραίος στη ΝΔ κι αύριο να χώνεται στη θέση σου εκλεγμένος ο πασόκος.... Αυτοί_είστε αρούρια και ΔΕΝ σας γλεντάνε τυχαία.....

Δεν_σας_θεωρούν_μαλάκες_είστε_κιόλας

H φώτο δεν είναι ψεύτικη, με τον Μητσοτάκη ομιλητή στο συνέδριο του κλεφτοΠΑΣΟΚ το 2017, την περίοδο που άλλαζε ΑΦΜ....

Απο πρίν τους ξεπλύνει η Αριστερή παρένθεση (του παΣοκοΡΙΖΑ) "έριχναν γέφυρες"....

Εσείς κολυμπάτε στα σκατά Μπετόβλακες_Ολικής_Αλέσεως....


πηγη

Oτι θελετε vα μαθετε για τα....xρεn τωv κoμματωv ! ! !



Δειτε το βιντεο....

Μυαλο και κριση εχετε....

Τα συμπερασματα δικα σας και....

Εγω δεν χρειαζεται να γραψω κατι περισσοτερο...



Ο παpαφρωv Κiμ Γιovγκ Oυv τnς Eλλάδoς ΑΠOΦΑΣlΖΕΙ & ΔlΑΤΑΣΣΕl πoιo κoμμα θα κατεβεi στiς εκλoγες...

Για να ξανά καθίσει ο ίδιος στην καρέκλα...

Εκλογές κάτω από την κατοχική μπότα μιας ανεπανάληπτης δικτατορίας...



Το Εθνικό κόμμα Έλληνες που στις δημοσκοπήσεις λαμβάνει 4,5% με 5% κινδυνεύει να κοπεί από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αφού με 3 τροπολογίες άκρως αντισυνταγματικές ψηφίστηκαν 3 φωτογραφικοί νόμοι με σκοπό να αποτρέψουν τον Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.

Η τύχη του κόμματος κρίνεται στο διάστημα μεταξύ 2 με 5 Μαίου 2023. Η Πατριωτική Ένωση των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου που θα ελάμβανε ποσοστά περίπου 1% με 1,5% κόπηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από καταγγελία άλλου κόμματος με το ίδιο όνομα Πατριωτική Ένωση Ελλάς, ότι χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα… και ταυτόχρονα κρίθηκε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο τον Ήλιο της Βεργίνας στα ψηφοδέλτια τους.

Στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου το κόμμα σπαράσσεται από πρωτοφανείς κατηγορίες, βουλευτές αποκαλούν απατεώνα τον Πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο… Η Ελληνική Λύση ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 5% αλλά εσχάτως λόγω των αποχωρήσεων και καταγγελιών συρρικνώνεται.

Προφανώς τα δεξιά κόμματα απομονώνονται αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο, ώστε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν πάνω από 8% εύρος από 8% με 9%, εξέλιξη θα χαμηλώσει τον πήχη αυτοδυναμίας της ΝΔ και θα αυξήσει την πιθανότητα και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο εάν υπάρξει η ΝΔ να εκλέξει περισσότερους βουλευτές.

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα εμπλέκεται στο σχέδιο αυτό, ο Άρειος Πάγος δεν είναι ανεξάρτητη δικαστική αρχή αλλά χειραγωγούμενη που λαμβάνει εντολές.

Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο τον Ντογιάκο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως άνθρωπο της… αλλά πλήθος δικαστών του Αρείου Πάγου που δεν θα πάνε κόντρα στις εντολές και στα κελεύσματα της κυβέρνησης.

Το σχέδιο εδώ είναι ξεκάθαρο.

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να διευκολύνει τα εκλογικά του σενάρια και για να εκλεγεί με όρους ευνοϊκότερους χειραγωγεί το αποτέλεσμα… αυξάνοντας το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής. Εάν η ΝΔ του Μητσοτάκη μπορούσε να διασφαλίσει αυτοδυναμία π.χ. από τις 21 Μαίου όλα αυτά τα κόμματα που κόβονται ή δυνητικά θα κοπούν… δεν θα ήταν στο στόχαστρο. Για ορισμένους όλα αυτά μπορεί να φαίνεται λογικά.

Εάν ο Άρειος Πάγος δεν εγκρίνει την κάθοδο στις εκλογές του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη θα πουν ήταν καταδικασμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Για το κόμμα Πατριωτική Ένωση θα πουν… ας πρόσεχαν αφού απλά ο Άρειος Πάγος εφαρμόζει τον νόμο…

Για την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα πουν αλληλοσπαράσσεται από εσωτερικές έριδες.

Εδώ δεν έχει σημασία εάν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις ιδεολογικές θέσεις των κομμάτων αλλά εάν όλα αυτά είναι τυχαία περιστατικά ή συντονισμένα και ενορχηστρωμένα; Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντογιάκος ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι λειτουργεί ελεύθερα λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του. Ωστόσο ο Ντογιάκος θα πουν ορισμένοι δεν συμμετέχει στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αλλά… υπάρχουν άλλοι αφανείς δικαστές που εύκολα παίρνουν εντολές…

Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο… για τον Μητσοτάκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, ευνοεί τα μέγιστα τα εκλογικά του σενάρια. Εάν θα τα καταφέρει να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο, εάν καταφέρει το σχέδιο του… θα το μάθουμε στις 5 Μαίου που αποφασίζει το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου και βεβαίως στις 21 Μαίου την ημέρα των εκλογών.

Το σχέδιο είναι υπαρκτό και δεν είναι σενάριο συνομωσίας.


πηγη

Γιoρτιvo πoιnματάκι για τov Aπερxoμεvo Πρωθυπoυργo μας....



"Σας μπόλιασα, σας έκαψα..

Μου λέτε πως γαμιέμαι..

Το ξέρω, είν' αλήθεια..

Μα... πολύ το ευχαριστιέμαι..

Τώρα παίρνω τα σπίτια σας..

Και τίς περιουσίες..

Τρεχάτε για εμβόλιο..

Και πείτε ευχαριστίες..

Φωνάχτε όσο θέλετε.

"Ο Κούλης πως γαμιέται"..

Το σχέδιο όλο προχωρά..

Και φύλλο δέ κουνιέται..

Να μάθετε να βρίζετε..

Να με κατηγορείτε..

Καλό απο εμένανε..

Ποτέ σας δε θα δείτε..

Ξανά θα με ψηφίσετε..

Ό,τι κ άν έχω κάνει..

Κι ας έγινε ο κώλος σας..

Ολόκληρη χωάνη..

Με pass σας εκορόιδεψα..

Βούτηξα δεδομένα..

Μοιράζω τώρα ψίχουλα..

Τρεχάτε πεινασμένα..

Σας έγδαρα με τη Δ.Ε.Η..

Τις γούνες, τα τομάρια..

Μές το σκοτάδι με κεριά..

Ανάβετε λυχνάρια..

Μα ακόμα δέν τελείωσα..

Ακρίβεια έχω φέρει..

Θα φέρω και Παγκόσμιο..

Μεχρί το καλοκαίρι..

Τί κ άν δε με ψηφίσετε..

Στ'αρχίδια μου σας γράφω..

Τα φράγκα γώ τα τσίμπησα..

Και σας το υπογράφω..

Θα κάτσω στην ακρούλα μου..

Και φέρτε τον Αλέξη..

Παπάρια θα τσιμπήσετε..

Ξανά θα κοροιδέψει..

Φέρτε το Νίκο με Βελόπουλο..

Κι Ηλία Κασιδιάρη..

Όποιον και να ψηφίσετε..

Ο διάολος θα σας πάρει..

Είναι βαρβάτη η κομπίνα μας..

Της Νέας Τάξης Πραγμάτων..

Στοχεύει τους αδιάβαστους..

Το πλήθος των προβάτων..

Να βλέπετε τηλεόραση..

Και σας διαβεβαιώνω..

Πώς τό αγγούρι πιό βαθειά..

Συνέχεια θα σας χώνω"..


πηγη

Θαvoς Πλευρnς: Με γιαoυpτωσαvε ! ! ! (Τi πεpιμεvες Θαvoυλn; Nα σε ζnτωκpαυγασoυv;)



Πραγματικα....

Ειναι αποριας αξιον....

Τι περιμενε;

Να τον κερασουν κανα τσιπουρο;

Oτι εσπειρες θεριζεις...

Παλι καλα, που εφυγες περπατωντας και οχι με ασθενοφορο...

Επιπεδο μυαλου κατω του μηδενος....




Avτάpτικα κoμμoυvιστoτpάγoυδα στnv Λεσxn Aξιωματικωv; Τi γιvεται ρε παιδiα;



Μας κυβερνουν Κομμουνιστες;

Οχι ειπατε;

Και τι ειναι αυτα που βλεπω;

Αντάρτικα κομμουνιστοτράγουδα στην Λεσχη Αξιωματικων;

Ρε Φλωρε....

Καθεσαι και ακους τα Αντάρτικα κομμουνιστοτράγουδα;

πηγη



Aπoκαλυψεις....



Δειτε το βιντεο...

Και τα συμπερασματα δικα σας...

Μυαλο και κριση εχετε...

πηγη

Έκαvε τα θελnματα έστειλε κόσμo στov θάvατo και...Τnv πέταξαv σαv στnμέvn λεμovόκoυπα ! ! !

Έκανε τα θελήματα έστειλε κόσμο στον θάνατο και είχε απαίτηση να μπει στη Βουλή χωρίς την ψήφο του ελληνικού λαού....



Παρά την έντονη φημολογία όλο το προηγούμενο διάστημα, τελικά η Ματίνα Παγώνη δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ…

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο Mega, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) τόνισε ότι: «Από χθες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τι θα γίνει και ποιοι θα είναι. Επειδή έχω συνηθίσει τον κόσμο να λέει αλήθειες, εγώ στο Επικρατείας της ΝΔ δεν είμαι. Από χθες έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από όλη την Ελλάδα, δεν μπορούσα να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να σταματήσει αυτή η ιστορία».

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα, γιατί εμείς ως ΝΔ θέλουμε την αυτοδυναμία. Επομενως, ο αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα, εγώ δεν είμαι εκεί», είπε.

Για το παρασκήνιο της μη ένταξής της στο ψηφοδέλτιο είπε πως, «δεν έχει σημασία πότε είχα συνάντηση. Δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε, τελειώνει το θέμα Παγώνη σήμερα. Είναι κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Τον κ. Σκυλακάκη και τον κ. Στυλιανίδη τους γνωρίζω, τις υπόλοιπες κυρίες, κ.κ. Αγαπιδάκη και Χατζηιωαννίδου, δεν τις γνωρίζω».


πηγη

Τι κάvoυv τα θύματα των εμβoλiωv;




Εσείς που χάσατε πατέρα, μάνα, παιδί, εγγόνι, ανηψιό μετά τον εμβολιασμό του, δεν θα κάνετε τίποτα στη μνήμη του δικού σας ανθρώπου;

Θα αφήσετε τους φονιάδες που οδήγησαν τους δικούς σας ανθρώπους στον τάφο ατιμώρητους;Τώρα υπάρχουν τα μέσα να γίνετε μια γροθιά για να διασώσετε τους επόμενους!

Το χρωστάτε στους δικούς σας ανθρώπους, έτσι για να ξαναβρείτε ηρεμία στον ύπνο σας.Τους δολοφόνους τους ξέρετε!... 

Είναι οι τηλε - ειδικοί, είναι δημοσιογράφοι, είναι πολιτικοί, είναι και ιερείς. Πολλοί από τους δολοφόνους θα έχουν το θράσος να ζητούν και την ψήφο σας.

  Αντί για ψήφο πάρτε τους τουλάχιστον με τις πέτρες!

  Αν έχασε το παιδί σου, τι άλλο περιμένεις να χάσεις για να ξυπνήσεις;

  Από αυτόν τον Ιεράρχη ποιός θα ζητήσει εξηγήσεις για τον τρόμο που έσπειρε. Υπήρξαν αυτοκτονίες γιατί αυτός έβγαινε και έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα φάρμακο και βεβαίως υπονοούσε ότι όποιος αρρωσταίνει πεθαίνει. Το αποτέλεσμε ήταν αυτοκτονίες από νοσούντες.

  Ιδού μικρό δείγμα από τα χιλιάδες θύματα! "ΑΝΤΙ ΦΟΒΟΣ"


πηγη

Υπόμvnμα NΔ στov Άρειo Πάγo κατά τnς συμμετoxής τoυ κoμματoς "Eλλnvες"...

ΛΥΣΣΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....

ΦΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....



Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε το Σάββατο (29.04.2023) υπόμνημα ενώπιον του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου, κατά της ανακήρυξης του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αποδεικνύοντας τον πανικό στον οποίο βρίσκονται οι κυβερνώντες.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, το υπόμνημα συνοδεύεται από υλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων και δύο ηλεκτρονικούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας με οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύουν τη δράση του Ηλία Κασιδιάρη ως πραγματικού αρχηγού του κόμματος «Εθνικού Κόμματος – Έλληνες», το οποίο προσπαθεί να συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Το κόμμα της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανακοίνωσης του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου:

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με αίσθημα ευθύνης, είχε την πρωτοβουλία για την κατάθεση στη Βουλή των διατάξεων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Αποτελεί χρέος κάθε δημοκρατικού πολιτικού σχηματισμού και κάθε πολίτη να προστατεύει την δημοκρατία από τους εχθρούς της. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή».


πηγη

Πρoσφυγn για vα απαγoρευθεi η συμμετoxή τoυ ΚΚΕ στiς εκλoγές....

Προσφυγη κατα του ΚΚΕ....

Σωστο...

Αλλα και μια προσφυγη κατα της ΝΔ θα ηταν σωστοτερη !



Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, του συνασπισμού «Εθνική Δημιουργία» κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο προσφυγή κατά της συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Στην προσφυγή τους επισημαίνουν τα παρακάτω:

Το Σύνταγμα στο Άρθρο 29, παράγραφος 1, αναφέρει: «Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.»

Άρα, προϋπόθεση της νομιμότητας ενός κόμματος, επομένως και της συμμετοχής του στις εθνικές εκλογές είναι το να αναγνωρίζει το δημοκρατικό πολίτευμα ως το μόνο πλαίσιο της λειτουργίας του και η δράση του να επιβεβαιώνει αυτή την προσήλωσή του.

Μολονότι υπάρχουν πολλές απόψεις για το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα δημοκρατικό πολίτευμα, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση ως προς τα συστατικά τα οποία το συνιστούν. Το βασικότερο εξ αυτών είναι οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τη θέλησή τους και να επιλέγουν την κυβέρνησή τους, μέσω ελεύθερων εκλογών.

Το ΚΚΕ, στις αρχές του, οι οποίες είναι αναρτημένες στον ιστότοπό του, αυτοπροσδιορίζεται ως ένα επαναστατικό κόμμα, το οποίο έχει ως στόχο την επιβολή δικτατορίας στην χώρα, την κατάλυση της Δημοκρατίας και την μετατροπή του πολιτεύματος σε ολοκληρωτισμό σταλινικού τύπου.

«Να απαγορευθεί η συμμετοχή του ΚΚΕ στις εκλογές»

Σύμφωνα με την Εθνική Δημιουργία, είναι επίσημη θέση του ΚΚΕ η ανεπίστρεπτη πορεία προς τον σταλινικό ολοκληρωτισμό και η αντικατάσταση των θεσμών και των εξουσιών της Δημοκρατίας από τους «θεσμούς» της σταλινικού τύπου δικτατορίας, οι οποίοι θα είναι υποχρεωτικοί για όλους, είτε συμφωνούν είτε όχι:

«Ο Γενικός Γραμματέας και τα στελέχη του ΚΚΕ στις ομιλίες τους, μολονότι την επανάσταση την ''καμουφλάρουν'' πίσω από την λέξη «ανατροπή», αναφέρονται ευθέως στην ανειρήνευτη πάλη για την επιβολή της κομμουνιστικής δικτατορίας.

Είναι προφανές ότι η δράση και η λειτουργία του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 29 του Συντάγματος και δεν εξυπηρετεί την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.»

Για τους λόγους αυτούς η Εθνική Δημιουργία, διά των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη ζητά από τον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει τη συμμετοχή του ΚΚΕ», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος


πηγη

Θεε μoυ τi ζoυμε; Οxι αλλo καρβoυvo ρε....



Θεατρικη παρασταση; 

Αν ναι, πολυ κακοπαιγμενη...

Αν οχι...

Η κυρια θελει ζουρλομανδυα,,,,,

Διαλεξτε και παρτε...

πηγη


Σάββατο 29 Απριλίου 2023

ΑlΣΧΟΣ...Διδασκoυν oτι ο Mέγας Aλέξανδρoς οvoμάστηκε "Mέγας" γιατi nταν… αvτιρατσιστnς ! ! !

Πρόκειται για πρωτοφανείς απόψεις που έχουν ως σκοπό να επιβάλουν με το έτσι θέλω την πολυπολιτισμικότητα στην ελληνική κοινωνία....



Το πρόβλημα όμως είναι πως αυτή είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ διδαχή της ελληνικής Πολιτείας τα τελευταία χρόνια. Ως γνωστόν ισχύει πάντα το επίσημο κι ας είναι ψευδές.

Οι γονείς των παιδιών που μεγάλωσαν με άλλες επίσημες ιστορικές αλήθειες τι πρέπει να κάνουν;

Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ξεκίνησε την εκστρατεία του στην Ανατολή γιατί είχε κοινωνικές ευαισθησίες για έναν πολύ απλό λόγο:

Τότε δεν υπήρχαν κοινωνίες. Η κοινωνία είναι σύγχρονο εφεύρημα με πονηρούς σκοπούς.

Τότε υπήρχαν μόνο έθνη. Τα έθνη και οι κοινωνίες ταυτίζονταν και όλοι έπαιζαν ή μπορούσαν να παίξουν τους ίδιους ρόλους.

Ο Μέγας Αλέξανδρος πολεμούσε στην πρώτη γραμμή όπως οι στρατιώτες του όπου και τραυματίστηκε εννέα φορές.

Δεν υποκλίνονταν οι στρατιώτες μπροστά του, ούτε του μιλούσαν στον πληθυντικό. Τον αναφέρανε κανονικά με το όνομά του.

Τότε δεν υπήρχε Αριστερά ή Δεξιά, ή το Κέντρο, δεν υπήρχαν κόμματα. Ο λαός ήταν ενιαίος και είχε κοινούς σκοπούς.

Οι Έλληνες στο σύνολό τους τότε ήθελαν διαπαντός εξάλειψη του περσικού κινδύνου και τιμωρίας τους για τις εισβολές των ετών 490 και 480 π.Χ.

Ήθελαν τιμωρία τους και για τον ρόλο που έπαιξαν στον Πελοποννησιακό και στον Κορινθιακό Πόλεμο, όταν έβαζαν τους Έλληνες να αλληλοσφάζονται προσφέροντας χρήματα και χρυσό σε ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά που προκαλούσαν ή ενίσχυαναυτές τις πολεμικές συρράξεις.

Αυτός ήταν ο τότε εθνικός στόχος και ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να τον πραγματοποιήσει. Γι΄αυτό ονομάστηκε «Μέγας» και όχι γιατί του άρεσε η… woke κουλτούρα και ούτε γιατί άκουγε Μπομπ Μάρλεϊ στον ελεύθερό του χρόνο.

Σε ότι αφορά τους ξένους που προωθούσε σε ανώτερες θέσεις, το έκανε γιατί πίστευε στην αξιοκρατία και γιατί ήξερε πως μία τεράστια Αυτοκρατορία δεν μπορεί να κρατηθεί χωρίς να χρησιμοποιούνται ντόπια στοιχεία.

Όλοι οι Έλληνες μαζί δεν επαρκούσαν. Το ίδιο σύστημα ακολούθησαν και οι Βρετανοί στην Αυτοκρατορία τους που ήταν και η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ, αλλά «αντιρατσιστές» πολύ δύσκολα θα τους αποκαλούσε κάποιος, μάλλον το αντίθετο.

Το βιβλίο λοιπόν της Γ΄Γυμνασίου αναφέρει επί λέξει:

«Εγκαινιάζει μία αντιρατσιστική πολιτική, αναγνωρίζοντας την ισότητα όλων των λαών, κυρίως γι’ αυτό το τελευταίο η Ιστορία τον ονόμασε Μέγα».



Τι μέλλον μπορεί να έχει μία χώρα με τέτοια Εκπαίδευση;


πηγη

Τραγoυδια καi "ζnτωκραυγες" για τov Koυλn....



Δεν τα λεμε εμεις....

Δειτε το βιντεο....



Και μoλις πεpασει η πρoεκλoγικn περιoδoς θα αθωωθoυv;

ΣΟΚ....

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ οι συλληφθέντες....

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Γιώργου Καραϊβάζ....

Τους πιάσαμε», κομπάζει ο Μαυρογιαλούρος Θεοδωρικάκος και οι φονιάδες κυκλοφορούν ελεύθεροι....

ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ....

Αδέρφια επιχειρηματίες από τη Μάνη και κοντοχωριανοί του υπουργού, οι τσιλιαδόροι....

Τους «φορτώνουν» και το ξεπάστρεμα πρωταθλητή της πυγμαχίας.....



πηγη

Δεν σας πιστευουμε ρε....

Προεκλογικο ειναι κι αυτο...

Εγκύκλιoς τnς Γκάγkας: Ο παθoλόγoς θα κάvει τov καρδιoλόγo, ο oρθoπαιδικός τov γυvαικoλόγo κλπ”...

Κι εγω να κανω τον αστροναυτη;



Μία νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας, που εκδόθηκε –λαμβάνοντας υπόψη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) – με σκοπό «την αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση των περιστατικών σε Νοσοκομεία της χώρας», αφού έγινε δεκτή και υπογράφηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ασημίνα Γκάγκα, στάλθηκε χτες, Παρασκευή 28 Απριλίου, προς τους Διοικητές ΥΠΕ της χώρας, με την υποχρέωση ενημέρωσης των Νοσοκομείων αρμοδιότητάς τους.  

Η συγκεκριμένη εγκύκλιος του υπ. Υγείας, με θέμα «Εφημέρευση Τομέων / Νοσοκομείων για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών», προσπαθεί να «ρυθμίσει»(?) με έναν ευρηματικό τρόπο τις αποδεδειγμένες και μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στο ΕΣΥ.

Οι ελλείψεις -που οφείλονται στην πλήρη απροθυμία και στη χρόνια αναβλητικότητα των τελευταίων κυβερνήσεων να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσλήψεις υγειονομικών για κάλυψη των πάγιων αναγκών στα δημόσια νοσοκομεία- έχουν φτάσει σε απελπιστικό σημείο το τελευταίο διάστημα.

Από τη μία, πολλές προκηρύξεις για προσλήψεις γιατρών συχνότατα καταλήγουν άγονες λόγω απροθυμίας των ενδιαφερόμενων να εργαστούν στο μισοδιαλυμμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, που κρατιέται ακόμα χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια και το φιλότιμο του επιστημονικού προσωπικού του.

Παράλληλα, δεν δίνονται κίνητρα για την προσέλκυση νέων επιστημόνων στο ΕΣΥ, ούτε για την κάλυψη θέσεων στην περιφέρεια της χώρας, όπου τα έξοδα διαβίωσης προφανώς ξεπερνούν τον πενιχρό μισθό.

Από την άλλη, το κύμα παραιτήσεων μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ (που συχνότατα συνοδεύεται από καταγγελίες κατά Διοικητών Νοσοκομείων) έχει πάρει διαστάσεις τσουνάμι, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις καταγγελίες εκπροσώπων των Σωματείων Εργαζομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ εναντίον Διοικητών Νοσοκομείων για απολύσεις και καθαιρέσεις εργαζόμενων για πολιτικούς λόγους ενόψει των εκλογών. Για όλους τους παραπάνω λόγους, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε κάποιες ιατρικές ειδικότητες (όπως αυτή των αναισθησιολόγων), κάτι που έχει παραδεχτεί επανειλημμένα ο υπουργός Υγείας, ενώ μεγάλο είναι το πρόβλημα και στα επείγοντα περιστατικά.

Σε αυτό το πολυπαραγοντικά εκρηκτικό κλίμα και υπό τις συνθήκες που λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία, κάθε εφημερία φαντάζει άθλος. Αυτόν τον «άθλο» ανέλαβε να διεκπεραιώσει το υπουργείο Υγείας, μέσω της χτεσινής εγκυκλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εγκύκλιος ορίζει ότι, «σε περίπτωση αποδεδειγμένης αδυναμίας εφημέρευσης Τμήματος / Κλινικής Νοσοκομείου με το διαθέσιμο προσωπικό και προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και η υγεία των ασθενών στην εφημερία θα συμμετέχουν όλοι οι γιατροί του οικείου Τομέα (ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι) υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σε εφημερία ετοιμότητας διαθέσιμος ειδικευμένος ιατρός της αντίστοιχης ειδικότητας του εφημερεύοντος Τομέα».







Τι σημαίνει αυτό; Ότι «ο παθολόγος να κάνει τον καρδιολόγο, ο ορθοπαιδικός τον γυναικολόγο κ.λ.π», εξηγεί η ΟΕΝΓΕ

Η εγκύκλιος βασίζεται και σε διατάξεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας που ορίζουν ότι «για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση των περιστατικών σε Νοσοκομεία της χώρας το ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί στα δημόσια Νοσοκομεία οφείλει να προσδιορίζει, να εκτελεί ή να επιβλέπει την εκτέλεση όλων των νόμιμων και επιστημονικά τεκμηριωμένων ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πάθησης του ασθενούς κατά τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο με τον συντονισμό πάντα των επιστημονικά τεκμηριωμένων ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της πάθησης του ασθενούς κατά τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο με τον συντονισμό πάντα των επιστημονικά υπεύθυνων των ιατρικών τμημάτων, του αντίστοιχου τομέα και του Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου».   

Αντί να προχωρήσει η κυβέρνηση σε άμεσες και γόνιμες προσλήψεις, παροχή πραγματικών κινήτρων και σεβασμό στο υγειονομικό προσωπικό, αναγκάζει κάθε γιατρό να είναι διαθέσιμος για εφημερία οποιαδήποτε στιγμή παραστεί ανάγκη, αδιαφορώντας για τις πάγιες ανάγκες των νοσοκομείων που προφανώς είναι επίσης κρίσιμες με τα περιστατικά της εφημερίας και αδιαφορώντας για το αν θα μείνει ακάλυπτο το νοσοκομείο τις ώρες που οι γιατροί του θα είναι υπεύθυνοι να καλύπτουν κενά στην εφημερία. 

Οι υγειονομικοί δεν είναι φαντομάδες να φροντίζουν στις κλινικές τους νοσηλευόμενους ασθενείς και ταυτόχρονα να αξιολογούν στην εφημερία τα περιστατικά που προσέρχονται. Δεν αποτελεί λύση να απαιτεί το υπουργείο να βρίσκεται ένας γιατρός σε δύο θέσεις την ίδια στιγμή, παριστάνοντας ότι έτσι δεν υπάρχουν κενές θέσεις.

Στην ουσία, αν εφαρμοστεί η εγκύκλιος, τα τελευταία εναπομείναντα «πιόνια» (=υγειονομικοί) στη μισοδιαλυμμένη «σκακιέρα» του ΕΣΥ θα εξαντληθούν με τις επιπλέον εφημερίες μέχρι τελικής πτώσεως.


πηγη

Ωπααααααα...Η Ρfιzer έδιvε λεφτά σε γιατρoύς και τnλέ-ειδικoύς για τα εμβoλια ! ! !



Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer το 2021 έκανε πολυάριθμες επιχορηγήσεις σε ιατρικούς συλλόγους, ομάδες καταναλωτών και οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων με σκοπό να δημιουργήσει βάση ευρείας υποστήριξης για εντολές εμβολίων για τον COVID-19, ανέφερε ο ερευνητής δημοσιογράφος Lee Fang 

Καθώς οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν το 2021, η Pfizer παρέμεινε σιωπηλή, αλλά ομάδες δημόσιας υγείας, ομάδες υπεράσπισης ασθενών, ενώσεις γιατρών, κοινοτικές ομάδες και άλλοι, μαζί με την κυβέρνηση Μπάιντεν, υποστήριξαν ενεργά τις εντολές εμβολίων ως βασικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας (σ.σ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).

Εξέχουσες ομάδες στον εκτενή κατάλογο εκείνων που έλαβαν χρηματοδότηση από την Pfizer, ενώ πίεζαν τον πληθυσμό για τον εμβολιασμό, περιλάμβαναν το Chicago Urban League, την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP), την Εθνική Ένωση Καταναλωτών, την Συνεργασία Εμβολιασμού, την Αμερικανική Ένωση Φαρμακοποιών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Προληπτικής Ιατρικής, την Ακαδημία Φαρμακευτικής Διαχειριζόμενης Φροντίδας, την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Παθολογίας και το Αμερικανικό Κολλέγιο Επειγόντων Ιατρών.

Πολλές ομάδες δεν αποκάλυψαν τους δεσμούς τους με την Pfizer.

Αυτές οι ομάδες καθορίζουν την φύση της συζήτησης, είπε ο Fang στον πολιτικό σχολιαστή Russell Brand σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του «Stay Free». «Εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης, δημιουργούν εντυπώσεις και μοστράρουν έναν λόγο που φαίνεται αυθεντικός, που φαίνεται έγκριτος, αλλά ωφελεί την ουσία των ευεργετών τους, εταιρειών όπως η Pfizer», τόνισε (σ.σ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ;;;)

Άραγε θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα μια έρευνα για το πως λειτούργησαν και λειτουργούν τα πράγματα εδώ;;;


πηγη

Kασιδιαpn, Hλιoπoυλε, Mιxαλoλιακo, αλλo εvα μεγαλo λαθoς καvατε....



Σας εκανε μηνυση ο Εθνικος μας μηνυτης ο Δημητρας...

Σας μηνυσε για υποκινηση μισους, λογοκρινοντας τις ομιλιες σας στην Βουλη....

Σας ταλαιπωρησε....

Σας εσυρε στα δικαστηρια....

Κλπ, κλπ, κλπ.....

Και ω του θαυματος αθωωθηκατε...

Πανηγυριζετε και φευγετε....

Και τελειωσε η υποθεση....

Μεγαλο το λαθος σας....

Επρεπε, ειχατε υποχρεωση μαλλον, να μηνυσετε τον Εθνικο μας μηνυτη, για συκοφαντια τουλαχιστον...

Εσεις, ισως δεν το ξερατε....

Αλλα...

Τι δικηγορους εχετε ρε γαμωτο; 

Πιο ασχετους δεν μπορουσατε να βρειτε;

Αυτα για την ωρα πανω σ αυτο το θεμα....

ΥΓ: Μηνυσεις επισης, θαπρεπε ναχετε υποβαλει και σ αυτους, που σας λενε ΝΑΖΙ....

Και σ αυτους, που αποκαλουν το κομμα σας Μορφωμα....

Και σε οποιον με οποιονδηποτε τροπο σας προσβαλει και σας συκοφαντει....

Μονο ετσι καταλαβαινουν ολα αυτα τα λαμογια....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σωτήρnς Moυστάκας: ''Σε τι κόσμo ζoύμε αyyελικά πλασμέvo;'' Βίντεο


Μεγάλος Μουστάκας ! ! ! 

Αξιος Πατριώτης ! ! !

Τα λεγε πολλά χρόνια πριν...

Ακούστε τον στο βίντεο...
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Κυριoι Aρεoπαγiτες, μnπως πρεπει αυτoυς να τoυς απoκλεiσετε απ τiς εκλoγες;



Αυτοι δεν ειναι κομμα....

Ειναι Μαφια...

Ειναι εγκληματικη Οργανωση....

Γιατι τους επιτρεπετε να συμμετασχουν στις εκλογες;;;;;

πηγη

Καταγγελiα για τov διευθυvτn τoυ OΣΕ πoυ σκoτώθnκε σε τρoxαίο μετά το δυστύxnμα στα Τέμπn...

Υπαρχει Μαφια στην Ελλαδα; 

Διαβαστε και πειτε μας...



Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία του πρώην στελέχους του ΟΣΕ για τον Διευθυντή διευθυντή κυκλοφορία του ΟΣΕ, Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, το οποίο προκάλεσε ερωτηματικά σε όσους τον γνώριζαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία-«φωτιά», ο 66χρονος που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά από την σύγκρουση των τρένων, είχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας. Όπως και αναγκάστηκε να κάνει, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται.

Ο μάρτυρας και πρώην στέλεχος του ΟΣΕ που καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν στοιχεία που αφορούν το τρομερό δυστύχημα, για το οποίο υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, ζητάει να καταθέσει επίσημα.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» αναφέρει στην επιστολή του, σύμφωνα με το Star.

Η διαβολική σύμπτωση

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ και υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Σούνιο, όταν κατά την διάρκεια προσπέρασης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βανάκι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία. Η είδηση για τον θάνατό του έπεσε σαν «βόμβα» και προκάλεσε ερωτηματικά.

Τι απαντάει ο ΟΣΕ

«Περιμένουμε γραπτώς αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέγονται και θα κινηθούμε αναλόγως» απάντησαν πηγές του ΟΣΕ στο Star για την καταγγελία.

Στη θέση του ο σταθμάρχης που άλλαξε τις βάρδιες με μπλάνκο

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, ο σταθμάρχης Π.Κ. που που διώκεται ποινικά γιατί έφυγε νωρίτερα από τον σταθμό, διορθώνοντας με μπλάνκο τις βάρδιες, επέστρεψε κανονικά στη βάρδιά του με τον Γεραπετρίτη να δηλώνει ότι υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για όλους.

Σημειώνεται ότι για τις καταγγελίες που ακούστηκαν για την υπόθεση των Τεμπών, ακόμα και σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση αναφορικά με απειλές κατά σταθμαρχών και μαρτύρων που ήθελαν να μιλήσουν και να καταγγείλουν, δεν έχει υπάρξει κάποια έρευνα μέχρι τώρα.


πηγη

Η ΠPOΦΗΤΕlΑ του Αγioυ Παϊσioυ για τiς ΕΚΛOΓEΣ...



Aκουστε....

Μυαλο και κριση εχετ....

Τα συμπερασματα δικα σας...



Σκoπιαvoi αγoράζoυν κατασxεμέvα σπiτια Ελλnvωv στnv Xαλκιδικn....



Τα εχουν ξεπουλησει ολα Ζαιοι και Μητσοτακηδες....

Ακουστε τι πετυχαν οι προδοτες...

πηγη

Εixε δiκιο πoλυ....

 


Προφητικα τα λογια του....

Δειτε ακουστε και θα μας δικαιωσετε...

πηγη


Πρoσθεσαv ακoμα δύο xρόvια φυλάκισnς στov H.Kασιδιάρn και καταθέτoυv έvστασn για το κoμμα “Eλλnvες” οι Noυ Δoυλoι....

Ζητω η "δημοκρατια" τους...



 «Η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα στον ‘Αρειο Πάγο στο οποίο θα αναφέρει τους λόγους που κατά την άποψή της το κόμμα του κ. Κασιδιάρη δεν θα πρέπει να ανακηρυχθεί υποψήφιο στις εθνικές εκλογές» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Ο υπουργός Επικρατείας ερωτηθείς για το «εάν η ΝΔ πρόκειται να καταθέσει προσφυγή κατά του κόμματος Κασιδιάρη καθώς το χρονικό περιθώριο λήγει αύριο τα μεσάνυχτα» απάντησε πως «η ΝΔ ήταν σε αυτό το επίπεδο πάρα πολύ κάθετη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει μια εγκληματική οργάνωση η οποία θα μπορέσει να εισέλθει στην Βουλή.

Σε μία εξέλιξη που καταδεικνύει ότι αν πραγματικά κάποιον φοβούνται αυτός είναι μόνο ο Η.Κασιδιάρης.

Για τον οποίο να σημειώσουμε ότι δέχθηκε πειθαρχική ποινή για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, με αποτέλεσμα να του κόψουν εντελώς τα ημερομίσθια που έκανε και θα μείωναν την ποινή του κατά δύο χρόνια.

Αν δεν το έκαναν αυτό, θα είχε δικαίωμα να ζητήσει την αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του 2024, καθώς προσμετράται και ο χρόνος προφυλάκισης.

Ενώ η εκλογή του κόμματος και του ιδίου στην Βουλή, θα σήμαινε ότι θα αναγκάζονταν να τον μεταφέρουν από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού, στον Κορυδαλλό για να συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Ερωτηθείς «εάν η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα μόνο για το κόμμα Κασιδιάρη ή και για άλλα όπως του κ. Νίκου Νικολόπουλου» ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε ότι «προς ώρας, ναι, μόνο για του κ. Κασιδιάρη» καθώς «είναι αυτό που είναι προφανές ότι υπάρχει η διασύνδεση με καταδίκη στελέχους του για εγκληματική οργάνωση», χωρίς πάντως να αποκλείσει την κατάθεση προσφυγής και για το κόμμα «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περιμένουν στην κυβέρνηση να δουν τι περιεχόμενο των υποψηφίων του Ν.Νικολόπουλου. Αν εντοπιστεί η παραμικρή σχέση με μέλη των «Ελλήνων» και θεωρήσουν ότι αποτελεί «μανδύα» τους, τότε θα υποβάλλον ένσταση και γι αυτόν!

Πόσο δημοκρατικά είναι όλα αυτά; Σημειώνεται ότι ο Ν.Νικολόπουλος έχει καταθέσει μήνυση για απόπειρα δωροδοκίας από τον Γ.Γεραπετρίτη του τ.προέδρου του τμήματος Α1.

Ο Άρειος Πάγος θα ανακηρύξει τους υποψηφίους και τα κόμματα μέχρι τις 5 Μαΐου.


πηγη

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Mnτσoτάκnς: Σε μiα ελεύθερn oικovoμiα κάπoιoι χάvoυν τiς δoυλειές τoυς...(Κακoψυxoς)

Τον πραγματικό κακοψυχο εαυτό του, έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Αντε να παει στον διαολο να ησυχασουμε!



«Ξέρετε, σε μία ελεύθερη οικονομία κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και κάποιοι περισσότεροι αποκτούν νέες δουλειές. Έτσι δουλεύει η...

ελεύθερη οικονομία». Φαντάζει απίστευτο, όμως αυτή η προσβλητική δήλωση που ξεπερνά τα όρια της αναισθησίας ανήκει στον πρωθυπουργό της χώρας.

Τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο οποίος πήγε στην Καβάλα για να ζητήσει την ψήφο των πολιτών και, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των απολυμένων από τα λιπάσματα και τα πετρέλαια Καβάλας, επέλεξε να απαντήσει με κυνισμό, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις.

Ήταν δύσκολη η σημερινή ημέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί, για ακόμη μια φορά, απέδειξε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όταν μιλά εκτός κειμένου ή όταν δεν βρίσκεται μέσα σε ένα καλά σκηνοθετημένο και προστατευμένο περιβάλλον.

Κάπως έτσι βίωσε ένα πραγματικό βατερλό, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίες από τους 300 απολυμένους της πόλης που ζητούν λύσεις για τα σοβαρά προβλήματά τους. Ένα βατερλό το οποίο εξαφανίστηκε από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, ενώ το ΑΠΕ-ΜΠΕ ξεμπέρδεψε με μια γραμμή γράφοντας «ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με απολυμένους από τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με το αίτημα για επαναπρόσληψή τους» και διαστρεβλώνοντας την σημερινή πραγματικότητα.

Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κι ενώ τα γιουχαΐσματα κάλυπταν τόσο τους χειροκροτητές του όσο και την φωνή του, προσπάθησε να απαντήσει με χιούμορ (ή να αδιαφορήσει) λέγοντας «ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή». Στη συνέχεια επέλεξε να δηλώσει «αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, όλοι μπορούν να προσέρχονται στην πλατεία του δημοσίου διάλογου και να κάνουν αντιπαράθεση με επιχειρήματα»..

Όταν, όμως, οι αποδοκιμασίες μεγάλωσαν, αποκαλύφθηκε λέγοντας προκλητικά «Ξέρετε, σε μία ελεύθερη οικονομία κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και κάποιοι περισσότεροι αποκτούν νέες δουλειές. Έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είχε βρεθεί σε πλήρη αδυναμία να απαντήσει και όταν αναγκάστηκε επί πέντε και πλέον λεπτά να ακούσει τον ψύχραιμο, αποφασιστικό λόγο του προέδρου των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας.

Ο συνδικαλιστής διέλυσε μέσα σε λίγη ώρα όλη την κυβερνητική και πρωθυπουργική εικόνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και προφανώς ήθελε να αποφύγει την άβολη συνάντηση, αναγκάστηκε να ακούσει τα καταιγιστικά επιχειρήματα και το μόνο που βρήκε να ψελλίσει είναι ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους εργαζόμενους και πως πρόκειται για μια… «ιδιωτική διαφορά» των εργαζομένων με τον επιχειρηματία Λαυρεντιάδη. 

Δεν απάντησε, πάντως, ούτε λέξη για τον ρόλο του υπουργείο Εργασίας που απλώς παρακολουθούσε τις εξελίξεις, παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις.


πηγη

Ελλεiψεις φαpμακων απ τα voσοκoμεiα και...διαλεγoυv πoιoυς ασθεvεις θα αφnσoυv vα πεθαvoυv ! ! !

Καταγγελία-βόμβα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ....

Κάνουν επιλογή ασθενών στα φάρμακα...

Δεν επαρκούν για όλους...

Κινδυνεύει η ζωή χιλιάδων ανθρώπων....

ΕΝΑΣ Εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα να παρέμβει;;;;



Σοκ προκαλεί η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου για τις ελλείψεις φαρμάκων στα νοσοκομεία που αναγκάζουν τους γιατρούς να κάνουν επιλογή ασθενών, να τα χορηγούν δηλαδή τα σκευάσματα σε εκείνους που τα έχουν περισσότερη ανάγκη....

«Μου ζήτησαν πολλοί φαρμακοποιοί και γιατροί να αναδείξω το ζήτημα της έλλειψης των φαρμάκων στα νοσοκομεία. Δυσκολεύονται να κάνουν τη δουλειά τους. Η έλλειψη φαρμάκων πια δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων. Οι φαρμακοποιοί προσπαθούν διαρκώς να μπαλώσουν τρύπες» δήλωσε ο κ. Γιαννάκος και εξήγησε ότι πλέον οι γιατροί κάνουν επιλογή ασθενών για τη χορήγηση των φαρμάκων που βρίσκονται σε έλλειψη, ενώ «εξαναγκάζονται οι γιατροί να χορηγούν λειψές δόσεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι στιγμής, χάρη στην υπερπροσπάθεια των φαρμακοποιών αλλά και των γιατρών, δεν έχουν κινδυνεύσει ασθενείς.

«Τι κάνουν Υπουργείο Υγείας, ΕΟΦ, ΙΦΕΤ και εταιρείες; Συσκέψεις γίνονται στο Υπουργείο το πρόβλημα όμως δεν λύνεται» τόνισε ο κ. Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Δέστε εσωτερικό έγγραφο φαρμακείου νοσοκομείου που προτείνει εναλλακτικές. Υπάρχουν και άλλα τέτοια έγγραφα που πιστοποιούν τις ελλείψεις. Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να επιλύσει το πρόβλημα. Είναι κρίμα να κινδυνεύσει ασθενής επειδή δεν θα υπάρχει φάρμακο να του χορηγηθεί. Παρτε μέτρα τώρα», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Τα φάρμακα που είναι σε έλλειψη στα νοσοκομεία

Ενέσιμη φουροσεμίδη (Lasix) amp(ΔIOYPHTIKO) ΣE ΠOΛY ΠEPIOPIΣMENH ΔIAΘEΣH -EΛAXIΣTEΣ ΠOΣOTHTEΣ

Uromitexan amp(AIMATOΛOΓIKO )-ΦAPMAKO IΦET

Catapres amp (KAPΔIOΛOΓIKO KAI ΓIA MONAΔEΣ )- ΦAPMAKO IΦET –

HΠΑΡΙΝΗ ( ΠEPIOPIΣMENH ΔIAΘEΣH )

Lonalgal (ΠAYΣIΠONO – HPEMIΣTIKO )-ΠEPIOPIΣMENH ΔIAΘEΣH

Celestone-Chronodose ink ( KOPTIZONOYXO)


πηγη

Τi συμπτωσn...Την συvαvτnσε νυφn στο δασoς και σnμερα τnv εκαvε...υπoψnφια βoλευτιvα του ! ! !

Ειναι μεγαλος Καραγκιοζης...

Ουτε να φυλαχτει δεν ειναι ικανος....



Υποψήφια με το κυβερνών κόμμα κατεβαίνει η νύφη που «τράκαρε» τυχαία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ εκείνος έκανε βόλτα με το ποδήλατο στο Τατόι, κι εκείνη έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Τον Οκτώβρη του 2020,  κι ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μία ακόμα «ποδηλατάδα» (αυτή την φορά στο Τατόι και όχι στην Πάρνηθα), συνάντησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τότε, το θέμα φιγούραρε στην κορυφή της ατζέντας διάφορων συστημικών ΜΜΕ, που επεσήμαναν το απλό και καθημερινό πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Σήμερα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, η νύφη εκείνων των αυθόρμητων πλάνων, κατά κόσμον Κωνσταντίνα Μονεού κατεβαίνει υποψήφια στη Β’ Πειραιά με τη ΝΔ.


πηγη

Υπoψ. βoλευτivα ΣΥΡlΖΑ Λιvoύ: Δεv εiπαμε πoτέ τnv πλnρn αλnθεια στoυς αvθρώπoυς για τα εμβoλια....

Δυστυχως δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ Νουδουλας και Τσιριζα...



Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους δήλωσε η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, τηλέ-ειδικός και υπέρμαχος των εμβο-λίων, στον Γιώργο Παπαδάκη που έχει αυτοφασκελωθεί, επειδή έκανε πέντε εμβ-όλια!

«Κάναμε τα εμβόλ-ια και εσείς και εγώ, αλλά ξεπερνιέται η ανοσία από την νέα μετάλλαξη.

Η πληροφόρηση που δίνουμε στους ανθρώπους είναι ανεπαρκής.

Το εμβό-λιο ίσως προστατεύει ένα μικρότερο ποσοστό εμβολια-σμένων.

Υπήρχε η απολυτότητα των πρώτων μηνών: Κάντο και δεν θα νοσήσεις.

Δεν λέμε ποτέ την πλήρη αλήθεια στους ανθρώπους», πολλά από τα οποία ακούστηκαν.


πηγη

Δεv τα λεvε οι δικoi μας τnλεπαπαγαλoι, ακoυστε....

 



Οι δικοι μας πια, ειναι τλειως αναξιοπιστοι....



Aθωoς ο Ηλiας Kασιδιαρnς, λετε vα....

Λετε η Ελληνικη δικαιοσυνη να σταθει στο υψος της;



Αθώωσε το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλο για την κατηγορία της υποκίνησης ρατσιστικού μίσους με αφορμή τοποθετήσεις τους στη Βουλή τον Μάρτιο του 2018 κατά των μειονοτικών βουλευτών.

Οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη που βρίσκονταν στην δικαστική αίθουσα υποδέχτηκαν την απόφαση με πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.

«Στην επιτροπή αυτή συμμετείχε εκπρόσωπος της κυπριακής Δημοκρατίας. Όλα αυτά που λέγονται για Τούρκους πράκτορες… η Επιτροπή δεοντολογίας μου είχε βάλει ποινή γιατί ήρθα σε αντιπαράθεση με άλλους βουλευτές και όχι με τον συγκεκριμένο μειονοτικό βουλευτή. Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εθνοτική καταγωγή ούτε σε εθνική συνείδηση. Αναφέρθηκα μόνο σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανάφερε ότι δεν ήταν καν παρών στη συγκεκριμένη επιτροπή, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Οι Μιχαλολιάκος και Ηλιόπουλος δεν συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιτροπή και προτείνω την απαλλαγή τους» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας και συμπλήρωσε: Δεν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση όπως προέκυψε από τα πρακτικά της βουλής αλλά ακόμη κι αν είχε ειπωθεί δεν εμπίπτει στον ρατσιστικό λόγο. Δεν περιέχει φράσεις που παρακινούν σε βία».


πηγη

Το παpαμυθι των καλυτεpων ημεpων,,,,

 


Eμεις τα ψεκια τιποτα δεν λεμε...

Δειτε το βιντεο...

πηγη

Δρ. Τζoζεφ Μερκoλα: Tα voσoκoμεiα εixαν oικοvoμικά κivnτρα να σκoτώvoυν τoυς ασθεvεiς...

Nέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας...



Γνωρίζατε ότι οι γιατροί δωροδοκήθηκαν για να σπρώξουν τους ασθενείς τους;

Στα τέλη Μαρτίου 2020, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε τον νόμο περί βοήθειας, ανακούφισης και οικονομικής ασφάλειας (CARES) για τον κορωνοϊό.

Μέσα σε αυτό το πακέτο τόνωσης των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, 100 δισεκατομμύρια δολάρια προορίζονταν για νοσοκομεία και τοπικά κέντρα υγείας που περιέθαλψαν ασθενείς με COVID.

Τα νοσοκομεία αποζημιώθηκαν επιπλέον 20% για κάθε ασθενή Medicare που νοσηλευόταν με COVID και το μόνο κριτήριο για να λάβετε αυτό το μπόνους ήταν ένα τεστ PCR θετικό για τον COVID.

Το ομοσπονδιακό πρόγραμμα πρόσθετης πληρωμής για θεραπείες για τον COVID-19 κατέβαλε επίσης μπόνους στα νοσοκομεία για κάθε ασθενή COVID-19 που λάμβανε φάρμακα για τον COVID-19 εγκεκριμένα έκτακτης ανάγκης (ρεμδεσιβίρη, πλάσμα ανάρρωσης, βαρισιτινίμπη, μολνουπιραβίρη και νιρματρελβίρη).

Τα νοσοκομεία έλαβαν επίσης επιβάρυνση 300% για ασθενείς με COVID που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες, ακόμη και αφού έγινε φανερό ότι επρόκειτο για θανατική ποινή.

Κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν άφησε ποτέ το κίνητρο να χρησιμοποιεί αναπνευστήρες. Γιατί;

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020, τα στοιχεία που έχουν προσαρτηθεί δείχνουν ότι η δοκιμή PCR είναι απίστευτα αναξιόπιστη για πάνω από 35 κύκλους και οι υπηρεσίες υγείας έδωσαν οδηγίες στα εργαστήρια να χρησιμοποιούν 40 έως 45 κύκλους. Ουσιαστικά, είχαμε μια επιδημία ψευδών θετικών στοιχείων και τα οικονομικά κίνητρα στη συνέχεια ώθησαν τα νοσοκομεία να κακομεταχειρίζονται και να σκοτώνουν αμέτρητους ασθενείς, πολλοί από τους οποίους μπορεί να μην είχαν καν τον COVID.

Ο πρώην διευθυντής του CDC, Robert Redfield και ο Brett Giroir, βοηθός γραμματέας για θέματα υγείας στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, δήλωσαν και οι δύο ότι πιστεύουν ότι τα οικονομικά κίνητρα οδήγησαν σε αύξηση του ποσοστού θανάτου από COVID-19 στις ΗΠΑ.

Νοσοκομεία με 300% μπόνους ανά διασωλήνωση ασθενή

Ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί ασθενείς «με COVID-19» πέθαναν, ήταν επειδή εξαναγκάστηκαν σε διασωλήνωση επειδή τα νοσοκομεία έλαβαν 300% μπόνους για ασθενείς που «έπρεπε να διασωληνωθούν»! Αυτό δεν το λες και δευτερεύον κίνητρο. Όπως αναφέρθηκε από το USA Today τον Απρίλιο του 2020: 

 Ο Scott Jensen, R-Minn., γιατρός στη Μινεσότα, έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του “The Ingraham Angle” Laura Ingraham στις 8 Απριλίου στο Fox News και ισχυρίστηκε ότι τα νοσοκομεία πληρώνονται περισσότερο εάν οι ασθενείς του Medicare αναφέρονται ως ασθενείς με COVID-19 και λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερα χρήματα αν τους διασωληνώσουν…

Ο Jensen σήκωσε την συνέντευξη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στις 15 Απριλίου, λέγοντας εν μέρει: «Πώς μπορεί κανείς να μην πιστεύει ότι η αύξηση του αριθμού των θανάτων από τον COVID-19 μπορεί να «ανοίξει ένα δρόμο» στις πολιτείες ώστε να λαμβάνουν μεγαλύτερο πακέτο των ομοσπονδιακών δολαρίων; Ήδη ορισμένες πολιτείες παραπονιούνται ότι δεν παίρνουν αρκετά από τα δολάρια του νόμου CARES επειδή έχουν σημαντικά πιο λίγους αναλογικούς θανάτους από COVID-19».

Στις 19 Απριλίου, υποστήριξε τον ισχυρισμό του μέσω βίντεο στη σελίδα του στο Facebook. Ο Jensen είπε: «Οι διευθυντές νοσοκομείων ήθελαν σαν τρελοι να βλέπουν τον COVID-19 να επισυνάπτεται σε σε κάποιο χαρτί εξιτηρίου ή σε ένα πιστοποιητικό θανάτου. Γιατί;

Διότι εάν πρόκειται για μια απλή πνευμονία για την οποία ένα άτομο εισάγεται στο νοσοκομείο – εάν ανήκει φυσικά στο Medicare – συνήθως, η ομαδική καταβολή του εφάπαξ ποσού που σχετίζεται με τη διάγνωση θα είναι 5.000 $. Αλλά αν πρόκειται για πνευμονία COVID-19, τότε είναι 13.000 $ και αν αυτός ο ασθενής με πνευμονία COVID-19 καταλήξει σε αναπνευστήρα, φτάνει τα 39.000 $.

Ο Τζένσεν διευκρίνισε… ότι δεν πιστεύει ότι οι απλοί γιατροί «παίζουν το παιχνίδι τους συστήματος» τόσο όσο άλλοι «παίκτες», δηλαδή οι διοικητές των νοσοκομείων, οι οποίοι είπε ότι μπορεί να πιέσουν τους γιατρούς να αναφέρουν όλες τις διαγνώσεις, συμπεριλαμβανομένου του «πιθανού» COVID-19, κατά τα εξιτήρια ή τα πιστοποιητικά θανάτου για να λάβουν την υψηλότερη δυνατή κατανομή Medicare που επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act…

Το USA TODAY επικοινώνησε με τον Marty Makary, χειρουργό και καθηγητή πολιτικής και διαχείρισης υγείας στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, για να σχολιάσει σχετικά με τον ισχυρισμό αυτό. Ο Makary απάντησε με email στις 21 Απριλίου λέγοντας ότι «αυτό που είπε ο Scott Jensen μου ακούγεται σωστό».

Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέχισε να πληρώνει για το θανατηφόρο πρωτόκολλο;

Γιατί δεν καταργήθηκε η πληρωμή του μπόνους 300% μόλις έγινε φανερό ότι η τοποθέτηση ασθενών με COVID σε αναπνευστήρες ήταν θανατική ποινή; Ήδη από τις 9 Απριλίου 2020, το Business Insider ανέφερε  ότι το 80% των ασθενών με COVID-19 στην πόλη της Νέας Υόρκης που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε, γεγονός που έκανε αρκετούς γιατρούς να αμφισβητήσουν τη χρήση τους. Κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν εγκατέλειψε ποτέ το οικονομικό κίνητρο για χρήση αναπνευστήρων. Γιατί;

Το Associated Press  δημοσίευσε επίσης παρόμοιες αναφορές από την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο Μια έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε το ποσοστό στο 66%, ενώ μια μικρή μελέτη από τη Γουχάν της Κίνας ανέφερε την αναλογία θανάτων στο 86%. Στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον δικηγόρο Thomas Renz το 2021 έδειξαν ότι στα νοσοκομεία του Τέξας, το 84,9% των ασθενών πέθαναν μετά από περισσότερες από 96 ώρες σε αναπνευστήρα. 

Το χαμηλότερο ποσοστό που έχω δει είναι 50%. 17 Έτσι, κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν εγκατέλειψε ποτέ το οικονομικό κίνητρο για χρήση αναπνευστήρων. Γιατί;

Τα οικονομικά κίνητρα έθεσαν σε κίνδυνο και τους ασθενείς γηροκομείων

Οι οίκοι ευγηρίας σε ορισμένες πολιτείες λάμβαναν επίσης «πληρωμές κινήτρων». Για παράδειγμα, στο Ουισκόνσιν, το Υπουργείο Υπηρεσιών Υγείας (DHS) πλήρωνε 2.900 $ για κάθε εισαγωγή που λάμβανε ένας οίκος ευγηρίας απευθείας από ένα νοσοκομείο. 18

Αυτό, αν και μέχρι τότε, ήταν ευρέως γνωστό ότι περισσότερο από το 80% των θανάτων συνέβη σε οίκους ευγηρίας, εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης και κέντρα απεξάρτησης. Πάνω από το 90% των κατοίκων αυτών των κέντρων έχουν τουλάχιστον μία χρόνια νόσο και περισσότερο από το 70% έχουν δύο παθήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. 

Ζουν επίσης σε στενούς χώρους και μοιράζονται τα ιδια αντικείμενα, γεγονός που διευκολύνει την εξάπλωση των παθογόνων παραγόντων. Ωστόσο, αντί να προστατεύει τους ηλικιωμένους, έτσι ώστε τα γηροκομεία να μην δέχονται πιθανώς μολυσμένους ασθενείς, το DHS πλήρωσε αυτές τις εγκαταστάσεις για να τους φιλοξενήσούν. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Ανικανότητα ή το απόλυτο κακό;

Σε τελική ανάλυση, είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα με τον COVID αντιμετωπίστηκε αισχρά. Είτε οι υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ και οι υπεύθυνοι λήψης πολιτικών αποφάσεων ήταν ανίκανοι και άχρηστοι για τη δουλειά που είχαν αναλάβει, είτε ενήργησαν με κακία και δόλο, και τα αποτελέσματα των οικονομικών κινήτρων τους για κακή ιατρική ήταν επιδιωκόμενα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι στρατηγικές τους ήταν κακοσχεδιασμένες και κατέληξαν σε άσκοπους θανάτους και ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων. Και το χειρότερο είναι πως, δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν για όλα αυτά. Η παροχή οικονομικών κινήτρων σε γιατρούς και παιδιάτρους για την έγχυση μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε μωρά είναι, κατά την άποψή μου, εντελώς ασυνείδητη και δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί, αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη συνεχή χρήση αναπνευστήρων.

Φαίνεται ότι η ιατρική κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID έγινε με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα για την υγεία, και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να λογοδοτούν οι υπηρεσίες υγείας μας.


πηγη

Eισαγγελεας υπαρxει;

Υπαρχουν καταγγελειες....

Κυριε εισαγγελευ, μηπως πρεπει να εξετασετε αν ειναι αληθεια;

Δειτε τι γραφουν...



ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥΣ…

Δεν θα εξοντώσουν εμάς; 

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ....

Πάντα τα θηρία γίνονται επικίνδυνα, όταν είναι στα τελευταία τους....

Συμμορία ξυπόλυτων κατσικοκλεφτών....

Έγιναν πλούσιοι με τα κουμπούρια και τις προδοσίες… 

Το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού, πρέπει να το διαβάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και κυρίως οι Δεξιοί....


πηγη

NA ΠΑPΤΑ τoυ λεvε κι αυτoς συvεxiζει απτonτος να...υπoσxεται καλυτεpες μεpες ! ! !



Προκειται για αναισθησια;

Ή για ηλιθιοτητα;

Ισως συνδιασμος των δυο....

Δειτε τα χαλια  του...

πηγη


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.