Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δυστυχως εχει δικιο η κοπελαρα αυτη...



Ακουστε την...

Μιλαει σωστα....

Μην ακουτε μονο τηλεπαπαγαλους...



Δειτε το βιντεο και πειτε μας: Ειναι δημοσιογραφος αυτος ή....... Βίντεο



Απλα δειτε το...

Και βγαλτε τα συμπερασματα σας...



ΑΝΩTΑΤO ΔIΚΑΣΤHPIΟ: ΠΑPΑΝΟMΟΣ Ο YΠOXPΕΩΤIΚOΣ EΜBΟΛIΑΣMΟΣ...Βίντεο

 


Καποιοι εχουν δικαστες...

Καποιοι εχουν βολεμενους δικαστες...

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !



Ο ΟΗΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ....Διαβαστε ! ! ! Βίντεο

ΤΟ CO2 ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ....

Η ΑΙΤΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ....


Ο Γουίλι Γουέι-ΧοκΣουν, ένας Μαλαισιανός αστροφυσικός και αεροδιαστημικός μηχανικός που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καταγγέλλει ότι, κατά τη γνώμη του, η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών είναι ένα από τα κύρια προβλήματα. εξαπατήσει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας την «εξουσία της επιστήμης», κάτι που δεν είναι αλήθεια. 
Είναι όλοι κυβερνητικοί πειρατές, όπως ο Τζον Κέρι, ο οποίος αν και νομίζει ότι δεν έχει σπουδάσει φυσική, ισχυρίζεται ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι πολύ απλό, αλλά αρνείται να εξηγήσει πώς λειτουργεί! 
Όσο περισσότερο CO2 υπάρχει, τα φυτά, ολόκληρη η οικολογία, ακόμη και οι ωκεανοί που έχουν μεγαλύτερη ικανότητα, θα υπάρχουν περισσότερα ψάρια, περισσότερα από όλα. 
Περισσότερη ζωή! Γι' αυτό ονομάζεται αέριο της ζωής, είπε.


Μοναδικος ! ! ! Αλλος ποτε δεν πηρε τοσα βραβεια...



Αληθεια λεμε....

Αλλος ποτε δεν εχει παρει ολα αυτα τα βραβεια....

Δειτε το βιντεο και θα συμφωνησετε...

πηγη





Αυτοι μας διαφεντευουν; 41τακατο ακουει;



Καταλαβατε ρε τι ψηφισατε;

Καταλαβατε τι π@π@ρι@ κανατε;

Καταλαβατε τι ερχεται και τι θα βρουν τα παιδια μας;

Οχι εεεε....

Δειτε το βιντεο κι αν παλι δεν καταλαβετε, μην μας ξαναδιαβασετε....

πηγη


Ξυπvατε ρε...Ξυπvατε επιτελους ! ! ! Βίντεο



Ξυπνατε ρε....

Μην σας δουλευουν με ρουσφετια και βολεματα....

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!



Βλέπω εφιάλτες ότι καiγoμαι λεει επιζnσασα απ το εγκλημα των Tεμπωv... Βίντεο







ΑΙΣΧΟΣ...Έσβησαν τα ονόματα των θυμάτων της σφαγής των Τεμπών ! ! !



Το γεγονός αυτό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, καθώς δεν περίμεναν να περάσει έστω και μία μέρα και δεν υπήρξε σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων.

Η μνήμη τους και μόνο άξιζε να υπάρξει μία εξαίρεση από τα πρωτόκολλα καθαριότητας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Η εκδήλωση μνήμης συνέβη λίγο πριν τις 14:00 και καταγράφηκε σε διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης συνεργεία του δήμου Αθηναίων έσπευσαν να κάνουν εργασίες καθαρισμού στο σημείο όπου γράφτηκαν τα ονόματα.

Μιλώντας στο MEGA η αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη είπε ότι τα δημοτικά συνεργεία καθαρίζουν το συγκεκριμένο σημείο κάθε φορά μετά τις πορείες.

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο.

Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρωξάνη Μπέη.

Ακολούθως, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας υποστήριξε ότι «εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να «σβήσουμε ή να μην σβήσουμε».

Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ τη συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία».

Καταληκτικά η αντιδήμαρχος Καθαριότητας επισήμανε πως τα συνεργεία «πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες δεν πήγαν ειδικώς».

Όπως αναμένονταν η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή χιλιάδων ανθρώπων που την εξέφρασαν με ανάρτηση στους στο Χ (πρώην Twitter).

Κάποια μόνο από τα οργισμένα μηνύματα χρηστών:

«Ό,τι και να κάνουν τα χέρια τους είναι βαμμένα με το αίμα όσων δολοφονήθηκαν στα Τέμπη.

Τι κι αν σβήνετε ονόματα, κάθε όνομα από αυτά είναι και μια πληγή στη ψυχή μας. Και δεν ξεχναμε.

Σβήστε τα, καλύψτε τα, κουκουλώστε τα όλα! Κρυφτείτε πίσω απ’ το δάχτυλο σας. Μόνο έτσι ξέρετε άλλωστε. Γελοίοι

Μέσα σβήνουν τις ευθύνες των δολοφόνων και έξω σβήνουν τα ονόματα των δολοφονημένων. Μόνο οργή και μίσος».


πηγη

ΩΩΩΩΧΧΧ...Υπερδνειστερία: Ρωσια ελα, βοηθησε μας ! ! !

Η Ρωσία απάντησε θετικά στο αίτημα της Υπερδνειστερίας να ενισχύσει τη Δημοκρατία αυτή που ασφυκτιά από τις οικονομικές πιέσεις της Μολδαβίας...



Η προστασία των συμφερόντων των κατοίκων της Υπερδνειστερίας είναι μία από τις προτεραιότητες που η Ρωσία εξετάζει πάντα προσεκτικά, δήλωσε στο RIA Novosti το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά το αίτημα των βουλευτών της Δημοκρατίας, το συμβούλιο των οποίων συνεκλήθη εκτάκτως την Τετάρτη (28/2/2024) εξαιτίας του οικονομικού μπλόκου της Μολδαβίας.

«Η προστασία των συμφερόντων των κατοίκων της Υπερδνειστερίας, των συμπατριωτών μας, είναι μία από τις προτεραιότητές μας.

Όλα τα αιτήματα εξετάζονται πάντα προσεκτικά από τις ρωσικές αρμόδιες υπηρεσίες», σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Το αίτημα για βοήθεια στη Ρωσία

Νωρίτερα την Τετάρτη, η μη αναγνωρισμένη Μολδαβική Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας ζήτησε βοήθεια από τη Ρωσία λόγω των αυξημένων οικονομικών περιορισμών από το Κισινάου.

Το Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Υπερδνειστερίας ενέκρινε αντίστοιχο ψήφισμα.

Υποστήριξαν την απόφαση να υποβληθεί αυτό το αίτημα στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και την Κρατική Δούμα της Ρωσίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι περισσότεροι από 220.000 Ρώσοι πολίτες ζουν στη δημοκρατία.

Αφού έγινε γνωστό για τη σύγκληση του συνεδρίου, ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι εκπρόσωποι επρόκειτο να ζητήσουν από τη Μόσχα να προσαρτήσει τη μη αναγνωρισμένη δημοκρατία στη Ρωσία.

H Μολδαβία ασκεί οικονομική πίεση στην Υπερδνειστερία με αποτέλεσμα η οικονομία της να έχει χάσει πάνω από 10 εκατομμύρια ρούβλια Υπερδνειστερίας με τη μορφή φορολογικών εισφορών

Στα τέλη Ιανουαρίου 2024, ο όγκος των εισαγωγών μειώθηκε κατά 19% ενώ οι τελωνειακές πληρωμές στον προϋπολογισμό της Υπερδνειστερίας μειώθηκαν κατά 18%.

Επίκειται προσάρτηση;

Οι αρχές στο Τίρασπολ έπρεπε να διαψεύσουν αυτές τις δημοσιεύσεις.

Έτσι, η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Galina Antyufeyeva χαρακτήρισε τέτοια μηνύματα ως απίστευτη βλακεία.

Επιπλέον, το Τίρασπολ υπενθύμισε τη μοναδική θετική εμπειρία της ρωσικής διατήρησης της ειρήνης στην περιοχή και το καθεστώς της Μόσχας ως εγγυήτριας και μεσολαβήτριας στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.

Το ψήφισμα σημειώνει επίσης ότι οι βουλευτές θα απευθύνουν έκκληση στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών με αίτημα να ληφθούν υπόψη τα αναφαίρετα δικαιώματα του λαού της Υπερδνειστερίας, καθώς και στους συμμετέχοντες στη διεθνή διαπραγματευτική διαδικασία με τη μορφή «5+2» και τον ΟΑΣΕ με έκκληση να επηρεαστούν οι αρχές στο Κισινάου.

Επιπλέον, σκοπεύουν να καλέσουν τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών να αποτρέψει την κλιμάκωση στον Δνείστερο και να αποδεχθεί έκκληση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με αίτημα να καταβάλει προσπάθειες για να αποτραπεί η πίεση από τη Μολδαβία και η παραβίαση των δικαιωμάτων και ελευθεριών της Υπερδνειστερίας.

Οι βουλευτές θα ζητήσουν επίσης από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να παράσχει προϋποθέσεις για τη διασφάλιση των κοινωνικών και ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, συμφερόντων και ελευθεριών όλων των κατοίκων της Αριστερής Όχθης του Δνείστερου.

Σχεδόν το 100% της Υπερδνειστερίας θέλει ένωση με τη Ρωσία

Η Υπερδνειστερία, της οποίας το 60% των κατοίκων είναι Ρώσοι και Ουκρανοί, επεδίωξε την απόσχιση από τη Μολδαβία ακόμη και πριν από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, φοβούμενη ότι η δημοκρατία θα προσχωρούσε στη Ρουμανία στον απόηχο των εθνικιστικών τάσεων.

Το 1992, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Κισινάου να λύσει το πρόβλημα με τη βία, η Υπερδνειστερία έγινε ουσιαστικά μια περιοχή με αυξημένη αυτονομία.

Το 2006 διεξήχθη δημοψήφισμα στην μη αναγνωρισμένη δημοκρατία, στο οποίο το 96,62% του πληθυσμού ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.

Ωστόσο, εκείνη την περίοδο η Ρωσία δεν είχε αποφασίσει το επόμενο βήμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Υπερδνειστερία αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ως περιοχή «παγωμένης διαμάχης» ενώ σε αυτήν εκτιμάται ότι βρίσκονται ρωσικές αποθήκες με σημαντικό οπλισμό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι γειτνιάζει με την επαρχία της Οδησσού, την οποία η Ρωσία θεωρεί ρωσική περιοχή, την καθιστά εξαιρετικά κρίσιμη για τα σχέδια και τις επόμενες κινήσεις της Μόσχας στο πλαίσιο του πολέμου με την Ουκρανία.

Πανικός στη Μολδαβία

Η κυβέρνηση της Μολδαβίας κατήγγειλε τις δηλώσεις των αρχών της φιλορωσικής, αυτονομιστικής περιοχής της Υπερδνειστερίας, οι οποίες ζήτησαν από τη Ρωσία να λάβει «μέτρα προστασίας» απέναντι στις «πιέσεις» που υποστηρίζουν ότι δέχονται από το Κισινάου.

Η κυβέρνηση «απορρίπτει την προπαγάνδα του Τιράσπολ», της πόλης όπου συνεδρίασαν εκτάκτως οι βουλευτές της Υπερδνειστερίας, ανέφερε στο Telegram ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Μολδαβίας Oleg Serebrian.

Σημείωσε επίσης ότι η περιοχή αυτή επωφελείται από τις «πολιτικές ειρήνης, ασφάλειας και οικονομικής ολοκλήρωσης» στο πλαίσιο των δεσμών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΗΠΑ: Στηρίζουμε την κυριαρχία της Μολδαβίας, αποσταθεροποιητικός ο ρόλος της Ρωσίας στην Ευρώπη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι υποστηρίζουν την κυριαρχία της Μολδαβίας, σε μια πρώτη αντίδραση στο αίτημα των αρχών της Υπερδνειστερίας, που ζήτησαν από τη Ρωσία μέτρα προστασίας απέναντι στις πιέσεις που υποστηρίζουν ότι δέχονται από το Κισινάου.

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην αποσχισθείσα μολδαβική περιφέρεια της Υπερδνειστερίας, μετά τη βοήθεια που ζήτησαν οι μη αναγνωρισμένες διεθνώς αυτονομιστικές αρχές από τη Ρωσία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του State Department, Matthew Miller.

«Δεδομένου του ολοένα και πιο επιθετικού και αποσταθεροποιητικού ρόλου της Ρωσίας στην Ευρώπη, παρακολουθούμε πολύ στενά τις ενέργειες της Ρωσίας στην Υπερδνειστερία και την ευρύτερη κατάσταση εκεί», είπε ο Miller σε συνέντευξη Τύπου, χρησιμοποιώντας το μολδαβικό όνομα της περιοχής, με φόντο τις επιδεινούμενες εντάσεις από τη σύγκρουση στη γειτονική Ουκρανία.

Η Ουκρανία ανησυχεί για τη Μολδαβία και την… «καταστροφική παρέμβαση της Ρωσίας»

Η ουκρανική διπλωματία προειδοποίησε για τον κίνδυνο «καταστροφικής εξωτερικής παρέμβασης» στην Υπερδνειστερία, αυτονομιστική περιοχή της Μολδαβίας, γειτονικής χώρας της Ουκρανίας, μετά το αίτημα του Τιρασπόλ για προστασία από τη Μόσχα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας απηύθυνε έκκληση σύμφωνα με ανακοίνωσή του για «την ειρηνική επίλυση των οικονομικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών θεμάτων (μεταξύ των αρχών της Μολδαβίας) και (της Υπερδνειστερίας), χωρίς καμία καταστροφική εξωτερική παρέμβαση», υποδηλώνοντας τη Ρωσία.

«Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να εμποδίσουμε κάθε απόπειρα της Ρωσίας να αποσταθεροποιήσει τη Μολδαβία ή άλλες χώρες της περιοχής μας», πρόσθεσε το υπουργείο, το οποίο δήλωσε ότι «παρακολουθεί στενά τις τελευταίες εξελίξεις».

Η ουκρανική διπλωματία ζήτησε επίσης «την ταχεία αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων» από την Υπερδνειστερία.


πηγη

Χρωστας στο Ασφαλιστικο σου Ταμειο; Απο αυριο γιοκ στην ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ! ! !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ....

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ή ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ...

ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;



«Αδειάζει» η κλεψύδρα για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον ΕΦΚΑ και το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. Τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θέτει τίτλους τέλους στη δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη από αύριο, Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024.

Οι εξαιρέσεις

Η τροπολογία θα εξαιρεί της αυτής υποχρέωσης:

Τα ανήλικα τέκνα των ατόμων με αναπηρία.

Τους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Συγκεκριμένα, λόγω κορονοϊού τα προηγούμενα δύο χρόνια, είχε ψηφισθεί τροπολογία που έδινε το δικαίωμα σε όλους του ελεύθερους επαγγελματίες να μπορούν να πληρώνουν εισφορές υγείας (δηλαδή τα 60 ευρώ με 70 ευρώ μηνιαίως) μόνο για ασθένεια και όχι το σύνολο των εισφορών για σύνταξη, ενώ ως πρόσθετη διευκόλυνση δόθηκε ως επιλογή ακόμη και η πληρωμή με ρύθμιση, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ανανεωθεί η ασφάλιση εκείνων.

Χωρίς κάλυψη σε ιδιώτες γιατρούς

Κανένας Έλληνας χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε δημόσια νοσοκομεία από την 1η Μαρτίου 2024, όπως υπογράμμισε η αρμόδια Υπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Όλοι οι Έλληνες θα έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη στα δημόσια νοσοκομεία και θα μπορούν να συνταγογραφούνται και για συνταγές εκτέλεσης στα ιδιωτικά φαρμακεία» τόνισε η κυρία Μιχαηλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ, διευκρινίζοντας πως ανεξαρτήτως αν έχουν πληρώσει ή ρυθμίσει τα χρέη τους.

Ωστόσο, επιστρέφουμε «στην προ κορονοϊού εποχή, όπου οι συμπολίτες μας που δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους ή που δεν πληρώνουν τελείως τα χρέη τους, δεν θα έχουν την κάλυψη σε ιδιώτες γιατρούς».

Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΕΦΚΑ

Σύμφωνα τον ΕΦΚΑ, από τους 1,2 εκατ. ελευθέρους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, συνεπείς στην πληρωμή των εισφορών τους είναι περίπου οι 450.000.

Οι υπόλοιποι είτε πληρώνουν κατά διαστήματα, είτε όταν χρειάζεται να ασφαλιστική ενημερότητα ρυθμίζουν τις οφειλές, πληρώνοντας μία ή δύο δόσεις και στη συνέχεια την εγκαταλείπουν.

Σύμφωνα με το ΚΕΑΟ με οφειλές στον ΕΦΚΑ εμφανίζονται 860.916 μητρώα οφειλετών από την κατηγορία των μη μισθωτών (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι).

Ποιοι θα μείνουν χωρίς ασφαλιστή κάλυψη

Όσοι δεν καταβάλουν τις εισφορές τους ή όσοι δεν κάνουν ρύθμιση, θα μείνουν χωρίς ασφαλιστικές καλύψεις, κοινώς δεν θα μπορούν να νοσηλευθούν σε όλες τις δομές υγείας, παρά μόνον στα δημόσια νοσοκομεία, ως ανασφάλιστοι.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις θα μπορούν να ενεργοποιηθούν και σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα (μετά την 1η Μαρτίου) εφόσον πληρωθούν ή ρυθμιστούν οι οφειλόμενες εισφορές.


πηγη

Ολοι ειναι ισοι απεναντι στους νομους λεει το Συνταγμα...Εσυ ρε, γιατι εχεις ασυλια;

Μπορει καποιος να μου αποδειξει, οτι η ασυλια των βολευτων δεν ειναι αντισυνταγματικη;

Γιατι;

Γιατι το Συνταγμα λεει οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι στους νομους...

Εχοντας λοιπον ασυλια εσυ, παραβιαζεις το Συνταγμα....

Δεν εισαι ισος με μενα, που αν κανω κατι θα βρεθω στην Μπουζου...

Και αυτες τις μερες ηρθαν και πανω απο ενα εκατομμυριο υπογραφες, στο αιτημα της Καρυστιανου, που συνηγορουν στα παραπανω γραφομενα...

Πες μου λοιπον, ρε λεχριτη...

Γιατι παραβιαζεις το Συνταγμα;;;;




Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Όλες οι ΕΞΟPΓIΣΤIΚΕΣ δnλώσεις για το έγκλnμα στα Tέμπn...Βίντεο

 





Tρόμoς σε βενζινάδικο ! ! ! Διαβαστε και πειτε μας...Θελουν ή δεν θελουν σκoτωμα;;;

Διαβαστε και σκεφθειτε τι θα κανατε αν ηταν δικοι σας ανθρωποι;



Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της, οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στη συνέχεια απείλησαν με όπλο την ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου και επειδή δεν είχε χρήματα πάνω της, της άρπαξαν την αλυσίδα με το σταυρό από τον λαιμό.

Οι δράστες στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν έκαναν όπισθεν, χωρίς να υπολογίζουν τη γυναίκα που βρισκόταν από πίσω τους.

Η κ. Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων μιλώντας στο Mega περιέγραψε το περιστατικό:

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησίασε ένα αμάξι, όπου πήγα να το εξυπηρετήσω. Βλέπω μέσα ότι υπήρχαν τρία άτομα με νοσοκομειακές μάσκες και κουκούλες, να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και βλέπω και το όπλο στο χέρι τους. Μόλις τους είδα ”πάγωσα” και λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της ένοπλης ληστείας συνελήφθησαν μετά από λίγη ώρα.


πηγη


Eπικεφαλής του ΠΟY: Δεν επιβάλαμε τίποτα σε κανέvαν, πουθεvά...(Σε nλιθιoυς απευθυνεται;)

Μονο ενας nλιθιoς θα μπορουσε να τον πιστεψει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...



Ο επικεφαλής του ΠΟΥ λέει ότι «Δεν επιβάλαμε τίποτα σε κανέναν, πουθενά»… Σε ένα κρεσέντο λογικής του παραλόγου και διαστρέβλωσης της αλήθειας προέβη ο επικεφαλής του ΠΟΥ… Μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων, ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus, ισχυρίστηκε ότι «δεν επέβαλαν τίποτα σε κανέναν και πουθενά». Και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Κάποτε έγραφαν την ιστορία κρυφά από εμάς και τη διαστρεβλώνανε κατά το δοκούν… Τώρα τους βλέπουμε να το κάνουν φανερά αυτό… Να προσπαθούν να ξαναγράψουν δηλαδή την ιστορία μπροστά όμως στα μάτια μας!!! Πράγμα που σημαίνει πως είτε η αλαζονεία τους έχει πιάσει ταβάνι, είτε κυνηγούνται από κάποιους και βρίσκονται σε πανικό, είτε συμβαίνουν και τα δυο μαζί!!!

Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ο ΠΟΥ δεν επέβαλε τίποτα στους ανθρώπους, γιατί το έκαναν οι κυβερνήσεις των κρατών… Δεν τράβηξε ο ΠΟΥ λοιπόν την σκανδάλη, αλλά οι κυβερνήσεις μας το έκαναν, επομένως πιάσε το αβγό και κούρευτο…

Ο Δρ Tedros Adhanom Ghebreyesus βέβαια δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να εξηγήσει στους ανθρώπους ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από τον ΠΟΥ , που είναι και αυτοί που κινούν τα νήματα και αναγκάζουν τις κυβερνήσεις να τρέχουν πάντα τις ατζέντες τους με κάθε κόστος για τους ανθρώπους… Ο ΠΟΥ δεν είναι τίποτα άλλο από έναν οργανισμό από τεχνοκράτες οι οποίοι ποτέ δεν έχουν εκλεγεί από τους ανθρώπους, απλά έχουν τοποθετηθεί εκεί από τους οργανοπαίκτες που κινούν τα νήματα…

Και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ευλογούν τα γένια τους σε καθημερινή βάση!!! Με την πλήρη υποστήριξη βέβαια όλων των συστημικών ΜΜΕ τα οποία έχουν κάνει κιμά τα μυαλά πολλών ανθρώπων, έχοντας τους μετατρέψει σε άβουλα πλάσματα που ακόμα πιστεύουν κάποιον ΠΟΥ για να κινηθούν όσον αφορά την υγεία τους… Άξιοι της μοίρας τους θα μας πει κάποιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα πρέπει να αναδεικνύουμε όλη αυτή τη λογική του παραλόγου…

Πάμε να τον ακούσουμε λοιπόν να διαβάζει αυτά που άλλοι του έγραψαν να πει….


πηγη

Απίστευτες καταγγελiες: Έβαλαν μέσα στα φέρετρα lvδούς και Πακισταvoύς αvτi για τα παιδιά μας...



Αν αυτα αληθευουν καποιοι θελουν κρεμασμα στο Συνταγμα...

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...


Και μολις οι πρoδoτες αφοπλισαν τα vnσια...Ο Toυρκος αμφσβητεi την Ελληvικη Κυριαρχια σ αυτα ! ! !

Ειναι συννενοημενοι;

Δεν ειναι απιθανο...

Κατι βρωμαει και ζεχνει...

Διαβαστε...



Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν απηύθυνε νέα απειλή προς την Ελλάδα επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του προκατόχου του, ότι η κυριαρχία της Ελλάδας σε νησιά στο Αιγαίο κοντά στις τουρκικές ακτές θα αμφισβητηθεί, ενώ σηματοδοτεί επίσης ότι οι υπάρχουσες συνθήκες που ρυθμίζουν το καθεστώς των νησιών θα θεωρούνται άκυρες. .

Αναφερόταν σε ελληνικά νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Χίος, η Σάμος, η Ικαρία, η Λήμνος και η Σαμοθράκη, ενώ υπενθύμισε τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και τις Συνθήκες Ειρήνης των Παρισίων του 1947, που καθιέρωσαν το καθεστώς των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Η νέα απειλή της Τουρκίας ήρθε λίγο μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, όπου δεσμεύτηκε να ενισχύσει τις φιλικές και καλής γειτονίας σχέσεις με την Αθήνα.

Σε επιστολή προς το κοινοβούλιο στις 24 Ιανουαρίου, ο Φιντάν έγραψε: «Η παραβίαση του μη στρατιωτικού καθεστώτος των νησιών αποτελεί σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας και της περιοχής». Προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει κυριαρχικά δικαιώματα σε αυτά τα νησιά εάν η Αθήνα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο προκάτοχος του Φιντάν, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εξέπεμψε παρόμοια απειλή για την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2022. «Αυτά τα νησιά παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα βάσει της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923 και των Συνθηκών Ειρήνης των Παρισίων του 1947, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι οπλισμένα. Ωστόσο, η Ελλάδα άρχισε να το παραβιάζει τη δεκαετία του 1960. … Αυτά τα νησιά παραχωρήθηκαν υπό όρους. Εάν η Ελλάδα δεν σταματήσει, η κυριαρχία αυτών των νησιών θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Αν χρειαστεί, θα εκδώσουμε μια τελευταία προειδοποίηση», δήλωσε ο Τσαβούσογλου σε συνέντευξή του στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό TRT.

Η επιστολή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Χακάν Φιντάν: 

Στην επιστολή του Φιντάν σημειωνόταν ότι «όταν τα νησιά μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα, επιβλήθηκε ο όρος της αποστρατιωτικοποίησης. Η Τουρκία έχει αντιταχθεί στη στρατιωτικοποίηση των νησιών από την Ελλάδα. Το θέμα τίθεται σε κατάλληλες περιπτώσεις σε διεθνείς πλατφόρμες όπως το ΝΑΤΟ και ο ΟΑΣΕ, προτρέποντας την Ελλάδα να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις». Ο Φιντάν υπενθύμισε περαιτέρω ότι η Τουρκία έχει τεκμηριώσει τα νομικά της επιχειρήματα στον ΟΗΕ στέλνοντας τρεις επιστολές στον παγκόσμιο οργανισμό το 2021 και το 2022.

Σε επιστολή της 13ης Ιουλίου 2021 προς το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, η Τουρκία είπε ότι «η συνεχιζόμενη εσκεμμένη και επίμονη ουσιαστική παραβίαση των διατάξεων αποστρατικοποίησης των ειρηνευτικών συνθηκών της Λωζάνης και των Παρισίων, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη του αντικειμένου και του σκοπού τους, συνιστά σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας».

«Η Ελλάδα παραβιάζει βασικές διατάξεις των συνθηκών βάσει των οποίων απέκτησε κυριαρχία στα νησιά, πράγμα που, από νομική άποψη, σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί, έναντι της Τουρκίας, να επικαλείται τον τίτλο της βάσει των ίδιων συνθηκών. τους σκοπούς μιας οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων».

Η Τουρκία κατηγόρησε την Ελλάδα ότι ενεργούσε μονομερώς από το 1960 και κατά σαφή παράβαση των σχετικών διατάξεων των συνθηκών αυτών. Η Άγκυρα θεωρεί ότι η Ελλάδα παραβιάζει ουσιωδώς τις υποχρεώσεις της αποστρατικοποίησης μέσω της συγκέντρωσης στρατευμάτων, της δημιουργίας μόνιμων στρατιωτικών εγκαταστάσεων και της διεξαγωγής πολλών στρατιωτικών δραστηριοτήτων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σε απάντηση, η Ελλάδα υποστήριξε ότι η κυριαρχία της στα νησιά δεν εξαρτάται από οποιαδήποτε υποχρέωση, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε υποχρέωσης αποστρατικοποίησής τους. Με επιστολή της προς το ΣΑΗΕ στις 28 Ιουλίου 2021, Μαρία Θεοφίλη, η Ελληνίδα πρέσβειρα στον ΟΗΕ, αμφισβήτησε τις τουρκικές αξιώσεις.

Στις 2 Οκτωβρίου 2022, στοιχεία που συνδέονται με τη Διοίκηση της Αμφίβιας Ομάδας Εργασίας της Τουρκίας πραγματοποίησαν βολές επιφανείας και αεράμυνας στο Αιγαίο Πέλαγος.

«Η Ελλάδα απορρίπτει όλους τους τουρκικούς ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στην προαναφερθείσα επιστολή σχετικά με την υποτιθέμενη «ουσιώδη παραβίαση των υποχρεώσεών της αποστρατικοποίησης», καθώς και τους ισχυρισμούς ότι η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εξαρτάται από την αποστρατιωτικοποίησή τους, ως εντελώς αβάσιμες, αυθαίρετες. και με κακή πίστη», είπε.

Η πρόσφατη επιστολή του Φιντάν στο κοινοβούλιο εμφανίστηκε μετά από κριτική από την αντιπολίτευση τον Δεκέμβριο, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι παρέμεινε σιωπηλή ως απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις που έκρινε Έλληνες αξιωματούχοι σχετικά με τη νησίδα Ζουράφα (Λαδοξέρα) στο Αιγαίο Πέλαγος, η κατάσταση της οποίας είναι αμφισβητείται και από τις δύο πλευρές.

Τον Οκτώβριο του 2023 τόσο η Τουρκία όσο και η Ελλάδα εξέδωσαν προειδοποιήσεις για τους αεροπόρους (NOTAM) στο Αιγαίο γύρω από τη νησίδα Ζουράφα, διεκδικώντας η καθεμία την κυριαρχία στην περιοχή. Η στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας στην περιοχή μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου, συνοδευόμενη από την έκδοση ΝΟΤΑΜ, ώθησε την Ελλάδα να εκδώσει αντι-ΝΟΤΑΜ, υποστηρίζοντας ότι τμήμα της περιοχής που καλύπτεται από την τουρκική ΝΟΤΑΜ επικαλύπτεται με ελληνικό κυρίαρχο έδαφος.

Ανταλλαγη ΝΟΤΑΜ

Η Αθήνα ισχυρίστηκε ότι η τουρκική NOTAM ήταν άκυρη καθώς εισέβαλε στον ελληνικό εναέριο χώρο. Η Άγκυρα απάντησε εκδίδοντας μια νέα ΝΟΤΑΜ δηλώνοντας ότι η περιοχή πυροβολισμών βρίσκεται εντός του κυρίαρχου εδάφους της Τουρκίας και υποστηρίζοντας ότι η αρχική ΝΟΤΑΜ παραμένει σε ισχύ.

Η Τουρκία και η Ελλάδα έρχονται συχνά αντιμέτωπες μεταξύ τους, κυρίως λόγω της αποτυχίας δημιουργίας γραμμών οριοθέτησης FIR (Περιοχή πληροφοριών πτήσης) στο Αιγαίο Πέλαγος, που απορρέουν από αντικρουόμενες διεκδικήσεις για χωρικά ύδατα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν επισκέφθηκε την Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου 2023, έξι χρόνια μετά την τελευταία του επίσκεψη, σε κάτι που θεωρήθηκε ως επίθεση γοητείας στη διπλωματία εν μέσω των ταραγμένων σχέσεων της Τουρκίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Αθήνας για τις Φιλικές Σχέσεις και την Καλή Γειτονία στην οποία τόνισαν τη δέσμευσή τους για την ενίσχυση των φιλικών σχέσεων, του αμοιβαίου σεβασμού, της ειρηνικής συνύπαρξης και της κατανόησης.


πηγη

ΤΡΙΤΟ ΒΑΓΟΝΙ...Μάνα μου,πάψε πια να κλαις ! ! !

ΤΡΙΤΟ ΒΑΓΟΝΙ



Μάνα μου,πάψε πια να κλαις

πίσω δε με γυρίζεις

εδώ που είμαι μάνα μου

δε με καλωσορίζεις

Μη κλαις βρε μάνα μου και δω

ζακέτα δε μου φέρνεις

ούτε τα ταπεράκια σου

με φαγητό μου στέλνεις

Μάνα μου, πάψε να πονάς

γιατί δεν το αντέχω

για να σου στείλω μήνυμα

το κινητό δεν έχω

Μανούλα μου τα χάδια σου

θα'χω για συντροφιά μου

κι όλες σου μάνα οι ευχές

θα αντηχούν στ αφτιά μου

Μάνα μου,πάντα έλεγες

παιδί μου να προσέχεις

μ άλλος το γέλιο μου κοψε

και συ παιδί δεν έχεις

Μάνα,δε θέλω δάκρυα

και μαύρα μη φορέσεις

σ όσα σε πίκρανα μαμά

θε να με συγχωρέσεις

Μάνα στο μαξιλάρι μου

το χάδι σου ν αφήνεις

κι όπου θα βλέπεις ορφανό

μια αγκαλιά να δίνεις

Μάνα ταχιά θα έρχομαι

στον ύπνο σου τα βράδια

στην αγκαλιά να με κρατάς

φοβάμαι τα σκοτάδια

Μάνα μ αποχωρίστηκες

και φώναξες θυμάμαι

όταν θα φτάσεις,πάρε με

παιδί μου,δεν κοιμάμαι

Στην αγκαλιά σου μ έσφιξες

σα να'θελες να χάσω

μάνα αυτή τη διαδρομή

το τρένο,μη προφτάσω

Μάνα,το δάκρυ σου καυτό

έρχεται,μα δε φταίει

βαθύς είναι ο πόνος σου

και τις πληγές μου καίει

Ώσπου να κλείσουν μάνα μου

τα δάκρυά σου πνίχτα

και σου φωνάζω σ αγαπώ

μάνα μου,καληνύχτα

Θέλω να πεις στους φίλους μου

για μένα να χορεύουν

τρίτο βαγόνι ήμουνα

και πια μη με γυρεύουν

Ελευθερία Λάππα

απο Αγγιγμα Ψυχης...


πηγη

Βαλανε τον λυκο να φυλαει τα προβατα....



Ακριβως...

Ο λυκος φυλαει τα προβατα....

Η φωτο μιλαει....δειτε τα χαλια μας....

Δειτε τι ζουμε...


























πηγη



Αυτα θελουν να ξεχασουμε αλλα...



Eίναι ώρες που τα σκέφτομαι, δεν μπορώ να τα ξεχάσω όσο και αν προσπαθώ.

Ήθελα να ξέρω :

Ασχολείται κανένας με τις αποζημιώσεις των υγειονομικών υπαλλήλων που τέθηκαν σε παράνομη και αντισυνταγματικη αναστολή εργασίας?

Ασχολείται κανένας με την χειραγώγηση της ιατρικής επιστήμης?

Ασχολείται κανένας με την βαθύτερη έννοια της δημοκρατίας της ελευθερίας και της εσκεμμένης τρομοκρατίας τύπου Γκεμπελς?

Ασχολείται κανένας με τα ψυχολογικά κατάλοιπα της υστερικής καταπίεσης του υγειονομικού απαρτχάιντ?

Ασχολείται κανένας με τις πάμπολλες παρενέργειες των πειραματικών σκευασμάτων που επιβλήθηκαν είτε άμεσα είτε έμμεσα στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού? 

Ασχολείται κανένας με τα τότε παράνομα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων μας, που το μόνο που πιστοποιούσε ήταν ότι ήσουν ένα υποτακτικό εργαλείο του συστήματος?

Ασχολείται κανένας με τους καθημερινούς πλασιέ σωτηρίας στα ΜΜΕξαπάτησης και τα πάσης φύσεως μέσα προπαγάνδας? 

Όχι... ΚΑΝΕΝΑΣ...

Ηθική βλάβη, χαμένοι μισθοί, χαμένα ένσημα, χαμένοι άνθρωποι, χαμένα όνειρα, χαμένα χαμόγελα, χαμένη ζωή...για εμάς και τα παιδιά μας.

Όμως πέσαν οι μάσκες, ναι, αυτές που φορούσαν για να ζήσουν περισσότερο.

Αλώστε έτσι τους είπε το εργαστήριο ψεύδους.

Και τότε, θυμάστε, μία βιομηχανία υπανθρώπων βγήκαν μπροστά, μια μηχανή εκδίκησης από τα φασιστικά υποτακτικα στρατιωτάκια απαξίωσης και επιτέθηκαν απέναντι σε συνανθρώπους τους, σε φίλους τους, σε συγγενείς τους, σε αδελφούς τους, σε αυτούς που μίλησαν, σε όλους αυτούς που αντιστάθηκαν στην υπέρτατη παράνοια.

Μία αγέλη σαπίλας και αδιαφορίας, μια σκοτεινή αντίληψη ρατσισμού που υπάρχει έως και σήμερα, ένα εργαλείο κιμά που τα δέχτηκε όλα και τα ισοπέδωσε όλα στο όνομα του νέου τους Θεού!

Του τρόμου και της επιβολής! 

Ξεχάστηκε, ίσως το μεγαλύτερο αμάρτημα στην νεότερη ιστορία της χώρας μας.

Το μεγαλύτερο ηθικό έγκλημα μιας κοινωνίας σε λήθαργο, αλλά κατά τα άλλα λευκό και γαλάζιο, ορθόδοξο και ιστορικό!

Η μεγαλύτερη συγκάλυψη ψεύδους και μίζας, μια 

εργαλειοποίηση λοίμωξης και θανάτων, αυτή θα είναι και η επιτομή της παραδοχής τους.

Συμμετοχές σε εγκλήματα, καταπάτησαν το σύνταγμα και τα ατομικά μας δικαιώματα εν μια νυκτί, υπήρξε βαναυση κατάλυση της ηθικής και της αλήθειας, αλλά όλα στο όνομα της προστασίας των ηλικιωμένων. 

Και φυσικά πάση θυσία ήταν να προστατέψουν των κόσμο, ΑΥΤΟΙ ...που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για αυτόν, δεν τους ενδιέφερε ποτέ ο παράγον άνθρωπος. 

Ακούει κανείς?

Ελλάδα, η χώρα που εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και εδώ πέθανε σαν να μην υπήρξε ποτέ!

Και δυστυχώς είναι παγιδευμένη και την δολοφονούν κάθε μέρα, κάθε στιγμή και σε διαφορετικές εκφάνσεις διαφορετικών ιστοριών που έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Έτσι ώστε να διαβρωθεί από το μεδούλι έως το κόκαλο.

Συνθήκες χειραγώγησης μυαλού και αντίληψης.

Συνθήκες μαύρης προπαγάνδας. 

"ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ"

(Ένα από τα συνθήματα υγειονομικών υπαλλήλων που τέθηκαν σε ναζιστική αναστολή εργασίας!

Αυτό φώναζαν αυτοί οι άνθρωποι,δεν τους ακούγατε όμως, δυστυχώς έχουν επιβεβαιωθεί σε όλα.)

Υ.Γ. 1 Όπως ξέρετε, ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά νοοτροπία.

Υ.Γ 2 Η ιστορία επαναλαμβάνεται, η δίκη των υπευθύνων στην νέα Νυρεμβέργη πλησιάζει.

Στην απέραντη θάλασσα της ζωής μας αυτό που μετράει δεν είναι μόνο η τελευταία πράξη του έργου, αλλά ολόκληρη η στάση ζωής μέσα σε αυτό, είτε σαν κομπάρσος είτε σαν πρωταγωνιστής.

Σε αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί ως ανθρώπινες οντότητες θα πρέπει να προσπαθήσουμε κυρίως πνευματικά να μην χάσουμε την ανθρώπινη υπόσταση μας, να παραμείνουμε άνθρωποι, να αγαπάμε και να Βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας. 

Προσπαθώ να συγχωρέσω μα ποτέ δεν θα ξεχάσω!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... 

πηγη


Θυμαστε αυτα τα λογια; Οχι; Σας τα θυμιζουμε εμεις...Βίντεο


Λογια ελεεινων...

Ή αλλιως, λογια πολιτικων....

Το χειροτερο ειδος ανθρωπων που κυβενησε την Ελλαδα...

Αυτοι που εχωσαν στην φυλακη τον Κολοκοτρωνη...

Ξυπνα γαμωτο, ξυπνα ρεεεεε!!!!



Εκτος των κηραλοιφων εχουμε κι αλλα...



Κι ομως αυτος ο ανθρωπος βγηκε βολευτης...

Με κηραλοιφες και ξορκια...

Ξυπνα επιτελους ρε μπουφε...



Εχει δικιο αλλα δυστυχως ειναι μονος...Βίντεο



Και οχι απλως μονος...

Εχει εναντιον του, τους τηλεπαπαγαλους και τους οπισθογεμεις...

Αλλα....

Ας τον ακουσουμε...



Ρητορικη η ερωτηση...

Αληθεια...

Τι εγινε με τους παιδοβιαστες;

Μηπως εγιναν και νομιμοι μαζι με τους οπισθογεμεις;

Παιζει κι αυτο...

Και ερχεσαι ρε φιλε και μου λες, οτι εξαφανιστηκαν βαγονια...

Φυσικα και εξαφανιστηκαν...

Αφου οι φονιαδες κανουν ερευνα για το εγκλημα...

Αυτοι που εξαφανισαν τους παιδοβιαστες, στα βαγονια θα κολλουσαν;



Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ουτε τα κτnvn δεν παvε αρσεvικo με αρσεvικo και...ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ! ! ! Βίντεο



Μια χαρα τα λεει...
Οι προοδευτικουληδες ομως, τρελο θα τον βγαλουν....
Εμεις....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !



Τι εκαναν μαζι στην Ν.Υορκη Mnτσoτακnς και Kασσελακnς; οεοοοοοο...



 Πρώτα η πληροφορία: Οσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγουν τα στόματα για τη συνεδρίαση της περίφημης «Μπίλντερμπεργκ» των βορείων προαστίων με επίτιμο.. προσκεκλημένο τον κύριο Κασσελάκη και ακροατήριο, μεταξύ άλλων, υπουργούς του κυρίου Μητσοτάκη και αξιωματούχους του μισού κρατικού μηχανισμού. Ακόμη και ορθίους. 

Εις εκ των πλέον προβεβλημένων οικονομολόγων της χώρας, με εκτόπισμα διεθνές, μου εκμυστηρεύτηκε χθες και άλλες αποστροφές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λυπάμαι που θα παραβιάσω τον άγραφο κανόνα της «Λέσχης» για σιωπή, μυστικότητα και εχεμύθεια, αλλά δεν δεσμεύομαι. Δεν ήμουν παρών. Εν πάση περιπτώσει, με 102 άτομα ακροατήριο μυστικά δεν υπάρχουν. Αλλο Κηφισιά και άλλο Πεκίνο.

Ο κύριος Κασσελάκης εξέπληξε λοιπόν το ακροατήριό του υπερηφανευόμενος για το πόσο καλά γνωρίζει τον πρωθυπουργό και πόσο στενές σχέσεις έχει μαζί του, τουλάχιστον στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον συνομιλητή μου, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είπε ότι «ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπε ο κύριος Μητσοτάκης όταν ερχόταν στη Νέα Υόρκη ως ηγέτης της αντιπολίτευσης ήμουν εγώ. Ημουν ο οδηγός του στις μετακινήσεις του στη Νέα Υόρκη. Βοήθησα και τα παιδιά του». Για το τελευταίο, δεν θα επεκταθώ.

Ο κύριος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι η οικογένειά του «ήταν πάντοτε ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτής του Τηλέμαχου Χυτήρη» . Ενώ εις ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, πέταξε ένα φοβερό «καρφί» για τους πολιτικούς του αντιπάλους. «Περνώ μια άνετη και ωραία ζωή με τον σύντροφό μου Τάιλερ. Δεν είμαι σίγουρος ότι και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο». Τι ήθελε να πει; «Ακούστηκε σαν να μιλά για τις άγνωστες προσωπικές ζωές κάποιων» σχολίασε ο συνομιλητής μου. Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι την απόφαση για τη διεκδίκηση της αρχηγίας την έλαβε μόνος του, απλώς ενημέρωσε τον Τσίπρα.

Οι αποκαλύψεις του κυρίου Κασσελάκη διαψεύδουν προφανώς τον πρωθυπουργό, ο οποίος έκανε πως δεν τον γνώριζε, μόλις το άστρο του έλαμψε στο στερέωμα, και άφησε να διαρρεύσει μετά την συνάντησή τους ότι «είναι καλύτερος απ’ ό,τι τον περίμενα». Τι να περίμενε; Γνωρίζονται καλά. Ολα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο απειλείται με μίνι διάσπαση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, επιβεβαιώνουν τις βασικές εκτιμήσεις μας και μας οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. 

Επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή όπως αλλιώς ονομαστεί στο μέλλον είναι υπό την ηγεσία του κυρίου Κασσελάκη πολιτική συνιστώσα και συμπληρωματική δύναμη της Ν.Δ. Δεν είναι η αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου. Φενάκη!

Ηδη χθες νέος βουλευτής του κόμματος, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του κυρίου Κασσελάκη, εξέφρασε την υποστήριξή του στο νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Είναι και αυτό ένα… ταυτοτικό ζήτημα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γάμο. Είναι δυνατόν ο αριστούχος απόφοιτος του πλέον διάσημου ιδιωτικού κολεγίου των Αθηνών να πολεμά την ίδρυση μη κρατικών, αμερικανικών μεταξύ άλλων, ΑΕΙ; Ποτέ. Θα αναιρούσε τον εαυτό του. Υποστηρίζει λοιπόν το νομοσχέδιο διά αντιπροσώπου. Οπως στήριξε το νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. Οπως θα στηρίξει και τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια.

Ο κύριος Κασσελάκης στα βασικά είναι Ν.Δ. Δεν είναι κακό, παραλίγο να γίνει υπουργός της, ίσως και να ωφελεί τη χώρα, αλλά ας μην υποδύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι. Και κοροϊδεύει και τον άδολο κόσμο της Αριστεράς που κάθεται και χτυπιέται στα συνέδρια για χάρη του.

 Το τμήμα στρατηγικής νίκης του γνωστού οργανισμού του Λονδίνου, στο οποίο φέρεται ότι έχει προσφύγει, του έχει υποδείξει με σαφήνεια ποιο είναι το κοινό που πρέπει να αγκαλιάσει επειδή δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα και προς τούτο οδεύει ταχέως στη δημιουργία ενός προσωποπαγούς κόμματος. Το οποίο θα γράφει στη μαρκίζα «Stefanos» (όπως παλιά ο «Sakis» στο Αθηνών Αρένα) και όχι ΣΥΡΙΖΑ. Ενα το κρατούμενο, λοιπόν.

Πάμε τώρα στην εκτίμηση. Ως φαίνεται για τις ευρωεκλογές σχεδιάζεται μια deja vu προεκλογική εκστρατεία ανάλογη με αυτή του θέρους του 2023. Τι συνέβη στις εθνικές εκλογές του 2023; Δεν συζητήθηκε τίποτε απ’ όλα όσα ακολούθησαν μετά τις εκλογές. 

Ούτε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είπαμε τίποτα ούτε για τη Διακήρυξη Φιλίας με τους Τούρκους, την οποία τώρα καταλαβαίνουμε πόσο επιβλαβής είναι, συζητήσαμε ούτε για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών είπαμε τίποτα ούτε για τη νομιμοποίηση 300.000 παράνομων μεταναστών είπαμε τίποτα ούτε για την κύρωση του ονόματος «Βόρειος Μακεδονία» ούτε για τη συνταγματική αναθεώρηση που θα καταργήσει τον θρησκευτικό όρκο και θα χωρίσει το Κράτος με την Εκκλησία είπαμε. Ακρα του Κυριάκου σιωπή. 

Περάσαμε όλη την εκστρατεία συζητώντας για τον φράκτη του κυρίου Παπαδημούλη, για τις καταγγελίες κάποιας που έπεσε στη λησμονιά κατά του ευρωβουλευτή Γεωργούλη, για το σπίτι Ραγκούση στην Πάρο, για το παράλληλο νόμισμα του κυρίου Τσακαλώτου, για τις εισφορές του Γιώργου Κατρούγκαλου, για το σχέδιο «Δήμητρα».

Ο κύριος Μητσοτάκης πέρασε εκλογές όνειρο και του βγάζουμε το καπέλο. Με τέτοιους αντιπάλους… Τώρα λοιπόν που πάμε σε ευρωεκλογές, για να μη συζητάμε Τέμπη, ακρίβεια, ανεργία, ύψος ενοικίων, διαφθορά, τιμές αγροτικών προσόντων, δικηγορικές αμοιβές, φακελάκι σε απογευματινά χειρουργεία, πάλι τα ίδια. 

Τι θα κάνει ο «τζάμπα μάγκας» Κασσελάκης με το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύει έναν λαό απελπισμένων, τι η τρόικα, πώς θα ψηφίσουν η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παύλος Γερουλάνος του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά, θα επιβληθεί ή δεν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία κ.λπ. Στο ίδιο έργο θεατές.

Μες στην καλή χαρά ο πρωθυπουργός, και με το δίκιο του. Πού θα βρει καλύτερους πελάτες; Να γιατί υποστηρίζω την άποψη ότι «τίποτε δεν περιμένω, τίποτε δεν θέλω, το παιχνίδι είναι στημένο και όποιος ξέρει το γνωρίζει». Μόνο που αυτό το στημένο άρχισε να γίνεται αισθητό στις μύτες των ανθρώπων.

Όζει το στημένο. Η Ν.Δ. έχει αδιαμφισβήτητη πολιτική κυριαρχία, η οποία όμως έχει δύο αστερίσκους. Ο βαθύς πυρήνας της είναι δυσαρεστημένος με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και αυτό δεν θα ξεχαστεί. Και να ήθελε, δεν το αφήνει η Εκκλησία, οι μητροπολίτες της οποίας, ο ένας μετά τον άλλον, και οι πλέον μετριοπαθείς μιλούν με λυμένη τη γλώσσα τους πλέον. 

Δεν φοβούνται μην κατηγορηθούν για παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα. Πρώτον, διότι, αν ζοριστούν, θα βγαίνουν ένας ένας οι Ιεράρχες και θα αποκαλύπτουν ποιος ανώτατος παράγων της κυβέρνησης τους ζητούσε επιτακτικά πριν από τις εκλογές να… παρέμβουν στο ποίμνιό τους για να μην ψηφίσει «ΝΙΚΗ». 

Δεύτερον, διότι το επιχείρημα αυτό δεν έχει καμία τύχη μετά την παρέμβαση της Καθολικής Εκκλησίας στις γερμανικές εκλογές κατά του AFD. Θεοκράτες «Ταλιμπάν» και οι… καθολικοί; Για να ακούσω τους «Πέτρους» να τα λένε αυτά!

Επειτα, αν το πολιτικό εκκρεμές διαταραχθεί ελλείψει Αριστεράς, ποιος μας λέει ότι θα σταματήσει στο Κέντρο; Δεν είναι απίθανο να ψάξει ο κόσμος αντιπολίτευση στα δεξιά, αφού δεν υπάρχει πια στα αριστερά. Δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αλλά σε ένα ματς που η Ν.Δ. το κερδίζει θεωρητικά από τα αποδυτήρια άνευ αγώνος με 5-0 γιατί όχι; 

Το παιχνίδι είναι στημένο, λοιπόν, καμία αμφιβολία. Αλλά και το κόμμα της Ν.Δ. μπορεί να πέσει θύμα της επιτυχίας του. Ιδωμεν. Μέχρι τις ευρωεκλογές μάς χωρίζουν εκατό και πλέον μέρες. Πολιτικός αιών. Οι τάσεις πάντως έχουν αρχίσει και σχηματοποιούνται.


πηγη

Διενέργεια εκκλnσιαστικών ανακρiσεωv γιατι...ο Πατερας Σεραφειμ εδιωξε απ την εκκλnσια φιλoφoυστn βoλευτn ! ! !

Το περιμέναμε και ασφαλώς θα έγινε μετα από πολιτικές πιέσεις...



Εντολή για τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για τη διερεύνηση περιστατικού που αφορά Αρχιμανδρίτη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Ο αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων φέρεται να καθυστέρησε την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων σε περιοχή του νοτίου τομέα Αθηνών, μέχρι να αποχωρήσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ενώ σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για παραλήρημα μίσους του ιερέα.

Εμείς θα πούμε Άξιος ο π Σεραφείμ !! 

Οι πολιτικοί που ψήφισαν το βδελυρό νομοσχέδιο δεν έχουν καμία θέση στην εκκλησία μέχρι να μετανοήσουν. Θέλουμε και άλλους ιερείς που να μην φοβούνται να σηκώσουν εκκλησιαστικό ανάστημα.


πηγη

Οι εμβoλιαστές φoβoύvται για τη ζωn τους γιατι...ο κοσμος ξεσnκωνεται ! ! !

Αναμενομενο ηταν...



Οι εμβολιαστές στη Νέα Ζηλανδία φοβούνται για τη ζωή τους Καθώς ο κόσμος ξεσηκώνεται ενάντια στην «πανδημική γενοκτονία». Χιλιάδες νοσοκόμες στη Νέα Ζηλανδία λένε ότι τώρα φοβούνται για τη ζωή τους καθώς το κοινό αρχίζει να ξεσηκώνεται ενάντια στη γενοκτονία που διαπράχθηκε εναντίον τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα ονόματα και τα στοιχεία περισσότερων από 12.000 εμβολιαστών στη Νέα Ζηλανδία διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο. Η παραβίαση δεδομένων Te Whatu Ora άφησε τις νοσοκόμες που έκαναν τις θανατηφόρες βολές να φοβούνται την αντίδραση ενός θυμωμένου κοινού.

Μια νοσοκόμα, που δεν ήθελε να χρησιμοποιηθεί το όνομά της, είπε ότι σοκαρίστηκε όταν έλαβε ένα email από την Te Whatu Ora την Παρασκευή που της έλεγε ότι το όνομά της ήταν στη λίστα.

Το Nzherald.co.nz αναφέρει: Δεν ήταν σίγουρη τι άλλο να κάνει για να νιώσει πιο ασφαλής και μέχρι στιγμής είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη της να φτιάξει τον φράχτη της.

«Απλά ανησυχώ ότι κάποιος θα έρθει στο σπίτι μου και θα απειλήσει εμένα και τα παιδιά μου», είπε.

Το email προς τους εμβολιαστές ανέφερε ότι τα ονόματά τους βρέθηκαν σε ένα έγγραφο στον ιστότοπο των ΗΠΑ στις 25 Ιανουαρίου.

“Από όσο γνωρίζουμε, το όνομά σας αφαιρέθηκε από το δημόσια διαθέσιμο αρχείο στις 29 Ιανουαρίου”, ανέφερε. «Λέγοντας αυτό, πρέπει επίσης να αναγνωρίσω ότι οι πληροφορίες εξακολουθούν να διατηρούνται από ένα ή περισσότερα μέρη εκτός του ελέγχου μας».

Η νοσοκόμα ανησύχησε ότι οι άνθρωποι μπορεί να την εντοπίσουν χρόνια αργότερα και ήθελε η Te Whatu Ora να εγγυηθεί ότι θα υποστηρίξει οποιεσδήποτε νοσοκόμες με βοήθεια για την ασφάλεια μακροπρόθεσμα.

Ένιωθε απογοητευμένη από το ρήγμα. Η σημασία του απορρήτου δόθηκε σε αυτήν και στους συναδέλφους της στην προπόνηση και περίμενε το ίδιο από την Te Whatu Ora, είπε.

«Υπέθεσα ότι το επίπεδο εμπιστευτικότητας και απορρήτου τους θα ήταν κορυφαίο, σχεδόν όλα σφραγισμένα, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο», είπε. «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν υποστήριξαν την πλευρά τους να μας κρατήσουν ασφαλείς ως νοσοκόμες στη Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας».

Η Union the Nurses Society αντιπροσώπευε περίπου 6000 νοσηλευτές και ο διευθυντής της David Willis είπε ότι είχαν ακούσει από πολλούς ανήσυχους ανθρώπους. Ανησυχούσαν επίσης ότι θα μπορούσαν να τους προσεγγίσουν.

Ο Γουίλς είπε ότι δεν είχε μιλήσει με κανέναν που είχε απειληθεί ή παρενοχληθεί, αλλά το σωματείο έστειλε με email συμβουλές σε όλα τα μέλη του για το τι να κάνουν αν ήταν.

«Φυσικά, οι άνθρωποι έχουν επίγνωση ότι [τα δεδομένα] βρίσκονται ακόμα στα χέρια ανθρώπων εκτός του ελέγχου τους και αυτό είναι ανησυχητικό και ανησυχητικό και ελπίζουμε ότι η Te Whatu Ora έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά».

Σε μια δήλωση, ο επικεφαλής των ανθρώπων της Te Whatu Ora, Andrew Slater, είπε ότι οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση δεδομένων ήταν κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης και ήταν πολύ απογοητευμένοι.

Ο οργανισμός κατανοούσε ότι το προσωπικό και το κοινό τους εμπιστεύονταν ευαίσθητα δεδομένα και εργαζόταν για τη βελτίωση των εσωτερικών ελέγχων και την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων, είπε.

Ζήτησε συγγνώμη από όλους όσους επλήγησαν.

Ο οργανισμός είχε δημιουργήσει μια γραμμή βοήθειας στην οποία μπορούν να καλέσουν οι εμβολιαστές και η επιστολή του πρότεινε και άλλες υπηρεσίες να απευθυνθούν επίσης εάν οι άνθρωποι ήθελαν συμβουλές.

Ο πρώην υπάλληλος της Te Whatu Ora, Barry Young, έπρεπε να δικαστεί την Παρασκευή, κατηγορούμενος για πρόσβαση σε υπολογιστή για ανέντιμους σκοπούς σε σχέση με τα δεδομένα της Te Whatu Ora που διέρρευσαν.


πηγη

Η έvεσn Cονid εivαι πιο επικivδυvn απ το εμβoλιo HΡV... Βίντεο

Το εμβόλιο HPV προκάλεσε καταστροφικές βλάβες στις γυναίκες, αλλά η ένεση Covid είναι ακόμη πιο επικίνδυνη....




Τα εμβόλια που προκαλούν στειρότητα δεν είναι κάτι καινούργιο:
Το εμβόλιο HPV προκάλεσε στειρότητα και ωοθηκική ανεπάρκεια σε νεαρές γυναίκες, προκαλώντας σε κορίτσια 9 και 10 ετών πρόωρη εμμηνόπαυση,
Οι δοκιμές έδειξαν ποσοστό αποβολών 27% και υπήρξε 50% μείωση των εφηβικών εγκυμοσυνών σε διάστημα 10 ετών.
Αυτό που βλέπουμε τώρα με τις ενέσεις COVID είναι πολύ, πολύ χειρότερο.

"Την εβγαλε απο τα ρουχα της" ο Πατερας Σεραφειμ ! ! ! Κλειστε τον τσιριζει...



Αν δεν πεις αυτο που θελουν...

Μιλουν κι αυτοι για να μην σ ακουσουν...

Γνωστα τα κολπα των τηλεπαπαγαλων....

Κι αν δεν πιασει κι αυτο σε κλεινουν....

Δειτε το βιντεο...



Ο μονος βoυλευτnς που ειπε αλnθειες για τα μπoλια και ζnτησε ακυρωσn των πρoστιμωv...ΑΚΟΥΣΤΕ ! Βίντεο



Μπραβο ρε Νικο...

Κερδισες τον σεβασμο μας...



Πούτιν προς Κουτοφραγγους: Δεν θα προλάβετε καν να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας...

Ναι Κουτοφραγγοι...

Ειχε δικιο ο Κολοκοτρωνης που τους ελεγε ετσι...



Με μία δήλωση-κεραυνό ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν ξεκαθάρισε τι θα συμβεί στους Ευρωπαίους αν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και το Κίεβο για να αντισταθεί ζητήσει ενεργοποίηση του άρθρου 5 περί «συμμαχικής συνδρομής».

«Δεν θα προλάβετε καν να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας αν ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και ενεργοποιήσετε το άρθρο 5» είπε ο Ρώσος ηγέτης, εννοώντας με σαφήνεια ότι θα υπάρξει πυρηνικό πλήγμα στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εάν η Ουκρανία ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και προσπαθήσει να επαναφέρει την Κριμαία χρησιμοποιώντας στρατιωτική δύναμη, σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα συρθούν αυτόματα σε μια πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Οι δυνατότητες του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας είναι ασύγκριτες. Το καταλαβαίνουμε.

Αλλά καταλαβαίνουμε επίσης ότι η Ρωσία είναι ένα από τα κορυφαία πυρηνικά κράτη.

Και από ορισμένες σύγχρονες συνιστώσες, υπερτερεί ακόμη και πολλών.

Δεν θα υπάρχουν νικητές. Και θα είστε εσείς που μπήκατε σε αυτή τη σύγκρουση παρά τη θέλησή σας. Δεν θα έχετε καν χρόνο να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας όταν εκτελέσετε το Άρθρο 5».

Η δήλωσή του έγινε και σε απάντηση των «θερμόαιμων» σήμερα στην διάσκεψη του Παρισιού που ζήτησαν την ενεργό εμπλοκή ευρωπαϊκών στρατιωτικών δυνάμεων, έστω εν μέσω διμερών συμφωνιών με τη Κίεβο, προκειμένου να προλάβουν ολική κατάρρευση του μετώπου.

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Ε.Μακρόν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποστολής ελληνικών δυνάμεων αλλά όλα είναι ανοικτά πλέον…

Eπίσης ο Β.Πούτιν αναφορικά με την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ δήλωσε: «Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας απασχολήσει με το να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ η Φινλανδία και η Σουηδία.

Αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αντιμετωπίζουν καμία απειλή από εμάς.

Αν όμως αναπτυχθούν στρατεύματα και υποδομές του ΝΑΤΟ, θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο».


πηγη

Γιατί πoλεμoύν τον Eλλnvισμό; Δεν υπάρxει αμφιβoλiα ότι μας πολεμούν...Ξυπvατε ρεεεεε ! ! !

Είμαστε το μόνο έθvoς του οποίου αμφισβnτεiται και η ύπαρξn αλλά και η ιστoρικn συvέxεια...



Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι σημερινοί Γερμανοί, π.χ., δεν είναι απόγονοι των αρχαίων (ή, μάλλον των όχι και πολύ αρχαίων) προγόνων τους.

Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι σημερινοί Γάλλοι είναι ένα κράμα άλλων εθνών.

Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι η αγγλική φιλοσοφία δεν είναι αγγλική, αλλά οι Άγγλοι την έχουν κλέψει από τους οποιουσδήποτε μη-Άγγλους.

Κανείς δεν βγαίνει να ισχυριστεί ότι οι Εβραίοι δεν είναι Εβραίοι.

Τους Αλβανούς τους σερβίρουν ως “αρχαίο και ένδοξο” (!) έθνος.

Αμφισβητούν την καταγωγή μας

Για εμάς τους Έλληνες ισχυρίζονται ό,τι κουταμάρα μπορεί να φαντασθεί κανείς.

Π.χ.: Ότι δεν καταγόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες!!!

Ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ανήκαν στην λευκή φυλή, αλλά ήταν μαύροι αφρικανοί!

Ότι οι Έλληνες της Αρχαίας Ελλάδος εξαφανίστηκαν ως έθνος.

Ότι οι σημερινοί Έλληνες είμαστε ένα κράμα άλλων εθνών και ότι δεν έχουμε Ελληνικά γονίδια μέσα μας.

Ότι η Ελληνική φιλοσοφία δεν είναι καθόλου Ελληνική, αλλά ότι οι Έλληνες την έχουμε κλέψει από τους Σουμέριους, τους Αιγυπτίους κ.α.

Ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν, ούτε είναι Έλληνες.

Ομοίως και οι Θράκες, οι Κρητικοί, οι Κύπριοι, οι Ηπειρώτες.

Δυστυχώς αυτά τα λένε πανεπιστημιακοί, μεγαλο-καθηγητάδες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι!

Επίσης τα λέει, το κάποτε πέραν πάσης αμφισβητήσεως όσον αφορά την εγκυρότητά του, αγγλικό BBC.

Ασφαλώς και τα λένε οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Χόλυγουντ, αυτής της Μέκκας της δια του κινηματογράφου προπαγάνδας.

Μόνον οι Έλληνες είμαστε στο στόχαστρο…

Κανένα άλλο έθνος!

Μόνο εμείς παύσαμε να υπάρχουμε ως έθνος και χάσαμε την ιστορική μας συνέχεια!

Όλα τα άλλα έθνη και συνεχίζουν να υπάρχουν, και διατηρούν την ιστορική τους συνέχεια και την σχέση με τους προγόνους τους!

Π.χ. τους Αλβανούς τους σερβίρουν ως «αρχαίο και ένδοξο» (!) έθνος, τους Σκοπιανούς ως συνέχεια των αρχαίων Μακεδόνων (!), τους Βουλγάρους ως συνέχεια των αρχαίων Θρακών (!), τους Τούρκους ως συνέχεια των αρχαίων Ιώνων (!) κλπ., κλπ., κλπ.

Και βέβαια, τα λένε όλα αυτά χωρίς καμία απόδειξη.

Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις

Αν τους ρωτήσεις να σου πουν ένα όνομα ενός Σουμέριου ή Αιγύπτιου ή Βαβυλώνιου ή Εβραίου φιλοσόφου, σε κοιτάν σαν χάνοι.

Δεν γνωρίζουν κανέναν!!!

Δεν υπάρχει κανένας!!!

Και εάν ξεφουρνίσουν κανέναν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, αυτός είναι κατασκευασμένος στο γραφείο κάποιου πουλημένου πανεπιστημιακού.

Ενώ δεν μπορούν να κατονομάσουν έστω και έναν φιλόσοφο της Μέσης Ανατολής, Έλληνες φιλόσοφοι υπάρχουν πάρα-πάρα πολλοί!

Άρα, από ποιόν έκλεψαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι;

Από ποιόν έκλεψε ο Πυθαγόρας, ο Ηράκλειτος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος και τόσοι άλλοι;

Από τον «κανέναν»;

Αν τους ρωτήσεις, πως μπορεί να γραφτεί η λέξη «δημοκρατία», ή η λέξη «ήθος» με τα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων, σε κοιτάν σαν χάνοι.

Άρα, πως έγραφαν τις λέξεις αυτές για να εκφράσουν το σημαινόμενο από τις λέξεις αυτές, το οποίο σημαινόμενο ήταν έννοιες;

Αν τους ρωτήσεις πως είναι δυνατόν να αναπτύξεις φιλοσοφία χωρίς γραφή των αφηρημένων εννοιών, σε κοιτούν σαν χάνοι.

Άρα, ανέπτυξαν φιλοσοφία χωρίς αναφορά σε αφηρημένες έννοιες και εάν είχαν αυτές τις έννοιες, διατύπωναν την επιχειρηματολογία τους μόνον προφορικώς;

Αν τους ρωτήσεις πως μπορείς να κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς με την σφηνοειδή γραφή ή με ιερογλυφικά, σε κοιτάν σαν χάνοι.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν χωρίς «μαθηματική γλώσσα» να κάνεις υπολογισμούς που οδηγούν σε τεράστιες και πολύπλοκες κατασκευές;

Αν τους ρωτήσεις γιατί δεν υπάρχει κανένα αρχαίο Ελληνικό άγαλμα να δείχνει άνθρωπο με αφρικανικά χαρακτηριστικά, και πάλι σε κοιτάν σαν χάνοι.

Εάν υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα π.χ. μια ωραιότατη μαύρη αφρικανή γυναίκα, γιατί ένας γλύπτης της εποχής να μην την χρησιμοποιήσει ως μοντέλο σε ένα άγαλμά του;

Αν τους ρωτήσεις, γιατί δεν κάνουν έναν έλεγχο DNA για να αποδείξουν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες, τα μασάνε.

Βέβαια, τέτοιος έλεγχος έχει γίνει, αλλά δείχνει ότι καταγόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες και γι’ αυτό δεν προβάλλουν τα συμπεράσματά του!

Για ποιόν λόγο μας πολεμούν

Μας πολεμούν διότι έχουμε στρατηγική θέση, της οποίας τον έλεγχο θέλουν να πάρουν από εμάς.

Έχουμε στρατηγική θέση σε σχέση με τα αποθέματα ενέργειας της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας.

Η ενέργεια από τις περιοχές αυτές πρέπει να περάσει από εδώ για να φτάσει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Επίσης, έχουμε στρατηγική θέση σε σχέση με τα Δαρδανέλια.

Η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά μας στο Βόρειο Αιγαίο, η Χερσόνησος του Άθω και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπορούν να ελέγξουν το ποιος περνάει από τα Δαρδανέλια, άρα μπορούν να εμποδίσουν την κάθοδο του ρωσικού στόλου στην Μεσόγειο.

Το δε Μοναστήρι στο γειτονικό κρατίδιο «φυλάγει» από ξηρά τα νώτα της Θεσσαλονίκης.

Επίσης μας πολεμούν διότι έχουμε πολύ πλούσιο υπέδαφος, αλλά και έδαφος, του οποίου τον έλεγχο επίσης θέλουν να πάρουν από εμάς.

Θέλουν να κυριαρχήσουν σε έναν τόπο, να αντλήσουν όλα τα πλούτη του και να απολαύσουν όλα τα οφέλη του (κλίμα, φώς κλπ) και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι οι ιθαγενείς κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου, θα είναι φθηνοί υπηρέτες των νέων αποικιοκρατών.

Αυτό που έχουν κάνει σε τόπους όπως η Χαβάη, θέλουν να το κάνουν και στην Ελλάδα.

Θέλουν να σφετεριστούν το Ελληνισμό

Αλλά κυρίως μας πολεμούν διότι θέλουν να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, να υφαρπάξουν το Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή το «Ελληνικώς σκέπτεσθαι») και την Ελληνικότητα (δηλαδή του «Ελληνικώς ζειν»).

Έτσι θα ελέγξουν τον τρόπο του σκέπτεσθαι του Ευρωπαίου και, γενικά, του ανθρώπου της Δύσης, του λευκού ανθρώπου.

Διότι ο δυτικός άνθρωπος σκέπτεται Ελληνικά!

Ελέγχοντας την σκέψη του ανθρώπου, ελέγχουν τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ελέγχοντας τον άνθρωπο της Δύσης, ελέγχουν την Δύση, δηλαδή ελέγχουν το πιο ισχυρό κομμάτι της Ανθρωπότητας.

Για να ελέγξουν το πνεύμα, πρέπει να ελέγξουν την παράδοση, άρα και την ιστορία.

Επιπλέον, όποιος ελέγχει την ιστορία, ελέγχει το παρελθόν.

Επίσης, όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το παρόν και όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το μέλλον.

Τέλος, θέλουν να καθυποτάξουν και να ερμηνεύσουν κατά βούληση το Ελληνικό πνεύμα, το οποίο οδηγεί στην ελευθερία του πνεύματος, άρα και στην ελευθερία του ανθρώπου.

Και ο ελεύθερος άνθρωπος δεν υποτάσσεται στους Μήδους της εποχής μας!

Δεν θέλουν ελεύθερους ανθρώπους, θέλουν ελεγχόμενους υπηκόους.

Γι’ αυτό και πολεμούν το Ελληνικό πνεύμα που διευρύνει το μυαλό και ελευθερώνει τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό και πολεμούν τους αυτο-απασχολούμενους και την μεσαία τάξη, και θέλουν να «υπαλληλοποιήσουν» τους πάντες, διότι ο υπάλληλος ελέγχεται πιο εύκολα.

Γι’ αυτό και δεν θέλουν να υπάρχει υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης, διότι αυτός που κινδυνεύει να μείνει άστεγος υποτάσσεται πιο εύκολα.

Γι’ αυτό και θέλουν να ελέγξουν την παραγωγή τροφίμων και νερού, για να υποτάσσουν ανθρώπους.

Γι’ αυτό και ελέγχουν το χρήμα.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θέλουν να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, δηλαδή να οικειοποιηθούν και να ελέγξουν και την Ελληνικότητα (δηλαδή το Ελληνικώς ζειν) και το Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή το Ελληνικώς σκέπτεσθαι).

Για να σφετερισθούν τον Ελληνισμό, πρέπει να υφαρπάξουν την Ελληνική ιστορία και την Ελληνική γη (η οποία, επιπλέον, είναι και πολύ πλούσια).

Αυτός είναι ο λόγος που μας πολεμούν!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.