Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ακουστε, ακουστε...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝIΚΟ ΜΑΣ ΨΕYΤH ! ! !



Δειτε τι ελεγε και τι λεει τωρα...

Και οταν πατε στην καλπη...

ΨOΦHΣTE ΤΟΝ ! ! ! 



Το CDC ισχυρίζεται πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών (H5N1) είναι πως "δεν έχεις συμπτώματα"...

Σε μια ανακοίνωση που θυμίζει τις σκοτεινές μέρες της πλανδημίας του Covid, προχώρησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), λέγοντας πως ένα από τα συμπτώματα της γρίπης των πτηνών H5N1 στους ανθρώπους είναι πως «δεν έχεις συμπτώματα»...



Κάτι που είχαμε δει και στην απάτη με τα τεστ PCR την περίοδο του Covid: Το γεγονός πως η πανδημία Covid19 είναι μια τεράστια απάτη, είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου!

Είστε έτοιμοι να ζήσουμε ακόμη μια παράνοια; Γιατί όπως φαίνεται εκεί το πάνε…

«Οι ασθένειες στον άνθρωπο από λοιμώξεις από τον ιό της γρίπης των πτηνών κυμαίνονταν σε βαρύτητα έως καθόλου συμπτώματα ή ήπια ασθένεια ή σοβαρή ασθένεια που οδηγεί σε θάνατο», σύμφωνα με την σοβαρότατη και εντιμότατη σελίδα του CDC.»

Όσο αυτοί οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας μένουν ατιμώρητοι για τα εγκληματά τους, είναι φυσικό πως θα κάνουν κι άλλες εγκληματικές πράξεις!

Τα ΜΜΕ άλλωστε υποστήριξαν ότι είναι «σύμπτωση», που το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών χρηματοδοτήθηκε κι αυτό απο τον Μπιλ Γκέιτς για το στέλεχος H5N1 πριν ακόμη έχουμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο. Και μόλις ήταν έτοιμο… είχαμε το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο!

Το ίδρυμα Bill & Melinda Gates δημοσιεύσε μια ανακοίνωση για μια παγκόσμια συμφωνία για τη διανομή του εμβολίου στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται…

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παριστάνουν τους ηλίθιους, όπως και πολύ κόσμος επειδή έχει χρηματικό συμφέρον, ή απλώς επειδή είναι ηλίθιοι. Εσύ ωστόσο, δεν έχει κανένα συμφέρον να τους υπακούς!


πηγη

Χαρίζει Ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της Πρώτης Δημοτικού...Μπραβο ρε Δημητρη ! ! !

Σε μια πολύ μεγάλη δωρεά προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Ιδρύματος «Παύλος Δ. Γιαννακόπουλος» προς την πρωτοβάθμια εκπαίδευσης της χώρας μας....



Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR αναμένεται να προσφέρει από μια μικρή ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της τάξης της Πρώτης Δημοτικού. Την σχετική είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας εκπαιδευτικός χρήστης του διαδικτύου εν ονόματι Νίκος Γαλάνης με το σχετικό username «vrikestondaskalsou» στη διάσημη εφαρμογή της «Meta», το «Instagram».

Ο εν λόγω λογαριασμός ανέβασε ένα Instagram Story, μέσω του οποίου έγινε γνωστή η δωρεά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες της κίνησης αυτής. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το κόστος της δωρεάς αυτής ξεπερνά το ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ και συγκεκριμένα ανέρχεται στις 38.354,84 ευρώ.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ προχώρησε σε σχετική αναδημοσίευση του Instagram Story που έκανε ο προαναφερθέν χρήστης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ουσιαστικά να επιβεβαιώνει στο έπακρον την ολοκλήρωση της κίνησης αυτής.

Φυσικά η ποσότητα των μικρών ελληνικών σημαιών που θα δοθούν δεν μπορούν να υπολογιστούν ένεκα του πολύ μεγάλου όγκου, πλην όμως αντιλαμβάνεται κανείς πως μιλάμε για... αρκετά ελληνικά σημαιάκια, βλέποντας ξανά την οικονομική αξία της εν λόγω κίνησης.


πηγη

Οι Αλβανοι ευχονται νικη του Αφορισμενου...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ! ! !


Τους βολευει ο Αφορισμενος...

Μιλάμε για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και ευθεία εμπλοκή του καθεστώτος Ράμα στις ευρωεκλογές της Ελλάδας....



Αφενός είναι αδιανόητο για έναν υπουργό τρίτης χώρας, να παίρνει θέση στα εσωτερικά άλλης χώρας, ειδικά όσον αφορά την εκλογική διαδικασία.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα μπορούσε να γίνει ανεκτό μόνον εάν ο υπουργός που εύχεται καλή επιτυχία στις εκλογές, ανήκει στην ίδια πολιτική οικογένεια με το κόμμα το οποίο στηρίζει δημόσια.

Όταν όμως ο Αλβανός υπουργός εξωτερικών του Έντι Ράμα, εύχεται καλή επιτυχία στη Νέα Δημοκρατία και τους υποψήφιους της για τις ευρωεκλογές, αρχίζουν τα σοβαρά ερωτήματα. Ούτε το κόμμα του Ράμα ανήκει στην ίδια πολιτική οικογένεια με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ υποτίθεται ότι ο Μητσοτάκης έβαλε υποψήφιο τον Φρέντι Μπελέρη, ως μία πράξη αντιδράσεις απέναντι στο καθεστώς Ράμα!

Πως είναι λοιπόν δυνατόν ένας υπουργός του Ράμα να εύχεται δημόσια «καλή επιτυχία», ακόμα και στον ίδιο τον προφυλακισμένο δημάρχου Χειμάρρας, τον οποίο τον έχει φυλακίσει η ίδια η κυβέρνηση του;

Φαίνεται ότι όσοι πιστεύουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε ανοιχτή συνεννόηση με τον Αλβανό δικτατορίσκο, ακόμα και στα δόλια σχέδια του κατά της μειονότητας, που η Le Monde Diplomatique τα χαρακτηρίζει μαφιόζικες πρακτικές, μπορεί και να έχουν δίκιο.

Η δήλωση του Αλβανού υπουργού εξωτερικών και Ευρώπης Ίγκλι Χασάνι, έγινε σε Ελληνίδα δημοσιογράφο της Ντόιτσε Βέλε, στην δημοσια συζήτηση στο κέντρο Ζακ Ντελόρ στο Βερολίνο…

Έρχεται λίγες ημέρες μετά την προκλητική φιέστα του Ράμα στο Γαλάτσι, το οποίο έγινε με τις πλάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Προφανώς, τέτοιες δηλώσεις δίνουν και εκλογική γραμμή στους Αλβανικής καταγωγής ψηφοφόρους, που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα και «μάτωσαν τα χέρια τους» χειροκροτώντας τον Ράμα…


πηγη

Γιατι παραμιλουν οι "δημοκρατες" ρε παιδια;



Συγνωμη για το δημοκρατες....

Ισως καλυτερα ταιριαζει το "ορφανα του Σταλιν"...



Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Την ενοχη των ιδιοκτητων που εδειραν τον ληστη και πεθανε, ζητησε ο εισαγγελεας...

Δηλαδη τι επρεπε να κανουν;

Να τον κερασουν και καφε;

Ή να κανουν πως κοιμουνται οπως ειπε καποια υπουργαρα;



Την ενοχή του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη για το θάνατο του 33χρονου ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ο εισαγγελέας της έδρας, Στέλιος Κωσταρέλος.

Ο εισαγγελέας τόνισε πως οι δύο κατηγορούμενοι, μεσίτης και κοσμηματοπώλης, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί σε κάθειρξη δέκα ετών, γνώριζαν πως τα χτυπήματα στο κεφάλι του 33χρονου μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, και είχαν τη δυνατότητα να προβλέψουν το αποτέλεσμα του θανάτου, εν τούτοις επιτέθηκαν.

Ο εισαγγελέας δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων περί άμυνας τονίζοντας «οι ισχυρισμοί τους ότι ήταν σε άμυνα ή νομιζόμενη άμυνα δεν ευσταθούν γιατί εκείνοι ήταν έξω από το κατάστημα με ασφάλεια ανάμεσα στον κόσμο και αυτοί έσπασαν το μεγαλύτερο μέρος του τζαμιού, ενώ ο Κωστόπουλος ήταν μόνος του μέσα στο κατάστημα και είχε κληθεί η αστυνομία και ήταν βέβαιη η σύλληψη του».

Ο κ. Κωσταρέλλος τόνισε επίσης πως από τις καταθέσεις και το βιντεοληπτικό υλικό προκύπτει ένα «σκηνικό λιντσαρίσματος», προσθέτοντας «οι κατηγορούμενοι άρχισαν με τα πόδια να σπάνε τη τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου και με μένος να τον χτυπάνε στο κεφάλι, το οποίο ταλαντευόταν δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα τζάμια. Ο ένας τον έσυρε στο πεζοδρόμιο αφού τον αφόπλισε από το μαχαίρι. Τότε ο Ζακ Κωστόπουλος ανέπνεε και είχε τις αισθήσεις τους. Ο ένας τον κλώτσησε συνολικά 9 φορές από τις οποίες οι 5 στο κεφάλι και ο άλλος 5 φορές και οι τρεις στο κεφάλι».

Επιπλέον ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε στα αίτια θανάτου επισημαίνοντας πως οι ιατροδικαστές μιλούν για «ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου που συνδέονται αιτιωδώς με το θάνατο μέσω μηχανισμού στρες».

Παράλληλα, τόνισε πως δεν προέκυψε «παθολογία της καρδιάς».


πηγη

Αποβλήθηκαν από πτήση αεροπορικής εταιρείας γιατι...βρωμουσαν ! ! !

Τρεις άνδρες κατέθεσαν μήνυση κατά της American Airlines, υποστηρίζοντας ότι απομακρύνθηκαν από μια πτήση στις 5 Ιανουαρίου λόγω καταγγελίας για δυσωδία σώματος....



Οι άνδρες, Alvin Jackson, Emmanuel Jean Joseph και Xavier Veal, δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και δεν κάθονταν μαζί.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, απομακρύνθηκαν από την πτήση όλοι οι μαύροι επιβάτες.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Τέξας δήλωσε ότι διερευνά το θέμα, καθώς οι ισχυρισμοί των ανδρών δεν συνάδουν με τις αξίες που προασπίζεται.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αγωγή, οι άνδρες είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους όταν μια αεροσυνοδός τους ζήτησε να βγουν από το αεροπλάνο.

Στην πύλη της πτήσης, οι τρεις άνδρες, μαζί με άλλους πέντε, ενημερώθηκαν ότι απομακρύνθηκαν επειδή ένας αεροσυνοδός παραπονέθηκε για την οσμή του σώματος ενός άγνωστου επιβάτη.

Οι υπάλληλοι της American Airlines προσπάθησαν να τους κλείσουν σε άλλες πτήσεις, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις προς τη Νέα Υόρκη εκείνο το βράδυ.


πηγη

Τα άτομα που έλαβαν τα εμβόλια και πέθαναν χαρακτηρίστηκαν ως μη εμβολιασμένοι στην Αγγλια...

‘Ερευνα δείχνει πως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραποίησε τα επίσημα στατιστικά καταγράφοντας θανάτους εμβολιασμένων ως θανάτους ανεμβολίαστων...



‘Ερευνα δείχνει πως η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραποίησε τα επίσημα στατιστικά καταγράφοντας θανάτους εμβολιασμένων – ως θανάτους ανεμβολίαστων!

Μια νέα μελέτη αποκάλυψε στοιχεία από επίσημα κυβερνητικά ότι οι θάνατοι μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν για τον Covid έχουν καταγραφεί ως μη εμβολιασμένοι.

Στην Ελλάδα αφού έκαναν αρκετά τέτοια τεχνάσματα, κάποια στιγμή σταμάτησαν να καταγράφουν τους θανάτους εμβολιασμένων αφού επέμεναν συνεχώς να αυξάνονται. Δείτε εδώ…..

Η κίνηση προφανώς έγινε για να υποστηρίξει το αφήγημα πως οι ενέσεις mRNA είναι «ασφαλείς και αποτελεσματικές», ενώ τροφοδότησε τον φόβο στους μη εμβολιασμένους, δείχνοντας ψευδή αύξηση θανάτων απο ανθρώπους που υποτίθεται πως δεν είχαν λάβει τα εμβόλια.

Η ανακάλυψη έγινε απο τη βάση δεδομένων του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής (ONS) της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ποσοστά θνησιμότητας το 2021. Αρχικά, τα επίσημα στοιχεία υποδήλωναν μεγάλη αύξηση στους θανάτους για τους μη εμβολιασμένους.

Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το καθεστώς εμβολιασμού των θανάτων είχε αλλάξει.

Η μελέτη των δεδομένων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε συστηματικές εσφαλμένες κατηγορίες της κατάστασης εμβολιασμού. Δείτε την μελέτη εδω: researchgate.net

Στην ενότητα «Περίληψη» της μελέτης, οι ερευνητές έγραψαν:

«Εκ πρώτης όψεως, τα δεδομένα του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής υποδηλώνουν ότι, σε καθεμία από τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες είναι χαμηλότερη στους εμβολιασμένους από τους μη εμβολιασμένους.

«Αυτό το συμπέρασμα όμως είναι λάθος, μετά από προσεκτικότερη εξέταση των δεδομένων μιας σειράς θεμελιωδών ασυνεπειών και ανωμαλιών στα δεδομένα.

Όποιες και αν είναι οι εξηγήσεις για αυτά, είναι σαφές ότι τα δεδομένα είναι τόσο αναξιόπιστα όσο και παραπλανητικά.

«Οι ανωμαλίες είναι αποτέλεσμα της προκατάληψης για την επιλογή των εμβολίων στον πληθυσμό».

«Οι πιο πιθανές εξηγήσεις για τις παρατηρούμενες ανωμαλίες είναι ένας συνδυασμός συστημικής εσφαλμένης κατηγοριοποίησης των θανάτων μεταξύ των διαφορετικών κατηγοριών μη εμβολιασμένων και εμβολιασμένων. καθυστερημένη ή μη αναφορά των εμβολιασμών. συστηματική υποεκτίμηση του ποσοστού των μη εμβολιασμένων· και/ λανθασμένη επιλογή πληθυσμού για θανάτους από Covid.”

Κορυφαίοι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα ευρήματα της μελέτης.

Σε μια ανάρτηση στο X , ο Δρ Τόμπι Ρότζερς είπε:

«…Αυτό που παρουσάζει η μελέτη είναι η μεροληψία της λανθασμένης κατηγοριοποίησης.

«Τα άτομα που έλαβαν τα εμβόλια για τον Covid και πέθαναν χαρακτηρίστηκαν ως «μη εμβολιασμένοι».

«Αυτή είναι η ιστορία»,

«Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι θάνατοι των «μη εμβολιασμένοι» αυξήθηκαν αμέσως μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

«Έτσι έκρυψαν εσκεμμένα τους θανάτους από τα εμβόλια Covid και συνέχισαν την κυκλοφορία τους», ισχυρίστηκε ο Rogers.

Σχολιάζοντας τη μελέτη, η Δρ Clare Craig είπε κι αυτή σε μια ανάρτηση στο X :

«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι τα άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό πριν από τον Απρίλιο του 2021 δεν καταγράφηκαν ως θάνατοι εμβολιασμένων».

Η μελέτη προέκυψε εν μέσω αυξανόμενων ισχυρισμών ότι οι  γιατροί και τα νοσοκομεία δέχονταν σημαντική πίεση για να διογκώσουν τα στοιχεία για τους «θανάτους από Covid». (Παρόμοιες μαρτυρίες έχουμε και στην Ελλάδα.)

Το Slay News ανέφερε, πως αρκετοί πληροφοριοδότες μέσα απο τα νοσοκομεία, έκαναν τρομακτικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της έρευνας: Τα νοσοκομεία έκαναν ευθανασία σε ασθενείς για να αυξήσουν τους θανάτους απο Covid. (αυτή είναι μια μαρτυρία που συναντάμε σε πολλές χώρες)!

Στους ασθενείς φέρεται να δόθηκε ένας θανατηφόρος συνδυασμός φαρμάκων για να καταγραφούν οι θανατοί τους απο «COVID-19», έγινε μια προφανή προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων από τον ιό.

Οι μάρτυρες κατέθεσαν συγκεκριμένα ότι, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς χορηγούσαν πρωτόκολλα ευθανασίας.

Ωστόσο, το ζήτημα δεν περιοριζόταν μόνο στη Σκωτία, όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News .

Μια καταδικαστική αναφορά προέκυψε τον Φεβρουάριο που προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο μετά από έρευνα για τους υψηλούς αριθμούς «θανάτων από Covid» κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποκάλυψε στοιχεία ότι δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν για να αυξηθούν τα ποσοστά θνησιμότητας.

Τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που παρήχθησαν για την έκθεση έδειξαν ότι άνθρωποι σε όλη την Αγγλία υποβλήθηκαν σε ευθανασία χρησιμοποιώντας μια θανατηφόρα δόση ενέσιμης μιδαζολάμης.

Η αιτία του θανάτου τους αναφέρθηκε στη συνέχεια ως «Covid», υποδεικνύοντας ότι ο ιός σκότωνε πολύ περισσότερους ηλικιωμένους από ό,τι ήταν.

Οι εκτεταμένες και επίμονες προσπάθειες για τη θανάτωση ασθενών και την ενίσχυση των αριθμών θανάτων από Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο υποδηλώνουν μια πιθανή πολιτική συστημικής ευθανασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.


πηγη

Σ αυτον στελνει τα εκατομμυρια απο το υστερημα σου και τον οπλισμο της Ελλαδος ο Αφορισμενος...



Δες τον και καμαρωσε τον, εσυ που του φιλας ακομη τα χερια...

Ομοιος τον ομοιο...

Σου λεει κατι αυτο;

Αν οχι εισαι βλακας...

Θα πεινασεις για να τ αρπαξει αυτος και οι ομοιοι του...

Καμαρωσε τον λοιπον αυτον και αναλογισου...

Μπορει αυτος να κερδισει τον πολεμο κατα του Πουτιν;

Οχι φυσικα...

Γιατι τοτε ακομη λεει οτι του στελνει ο Αφορισμενος εκατομμυρια;





Τρεμε Βλαδιμηρε...ετοιμαζονται οι Αγγλοι κομμαντος ! ! !



Που πατε ρε ξεβρακωτοι στον αγγουροκηπο;

Εσεις θα πολεμησετε τον Ρωσο;

Εσεις θα νικησετε;

Εσεις τολματε και μιλατε σημερα;

Ουστ ξεφτιλες ! ! ! 



Σερβοι Εθνικιστες-Πατριωτες μπηκαν ενοπλοι στην Μιτροβιτσα...

 

Αρχιζει...

Και αντε να δουμε, απο που θα φυγουν Νατοικοι και Αλβανοι...



Αυτα γραφει ο Αρχηγος των Σερβων Εθνικιστων....



Српски јунак МИЛАН РАДОЈЧИЋ са својим вуковима обасјао бедем бастиона српства северне Косовске Митровице.

Ништа није готово - тек почиње!

Μεταφραση...

Ο Σέρβος ήρωας MILAN RADOJČIĆ με τους λύκους του φώτισε τον προμαχώνα του προμαχώνα της Σερβίας στη βόρεια Kosovska Mitrovica.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει - μόλις ξεκινάμε!

Ο Βλαδιμηρος έστειλε στρατό στην Λιβυη για να βοηθήσει τον Χαφτάρ να διώξει όλους τους ξένους...

Αναβει φωτιες...

Τρεχει και δεν φτανει το αμαρτωλο ΝΑΤΟ...





Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει φτηνη φετα; Ενα τσιγαρο δρομος...Ιρλανδια ! ! !

 


Στην παρακατω γειτονια υπαρχει...

Στην Ιρλανδια φιλε μου....

Δεν ειναι και πολυ μακρια...

Ενα τσιγαρο δρομος...



Προφητεια...

 





Τούνη: Δεν ευθύνομαι που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ....

Καμαρωστε την...

Φιλοτομαρισμος σε ολο του το μεγαλειο...



Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Σικάγο και ανάμεσα στα post της αναφέρθηκε στις πανάκριβες αγορές που έκανε.

Η influencer, μέσα από το Tik Tok και το Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αγορές που έκανε σε εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands στο Σικάγο.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η influencer πλήρωσε με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Όπως ήταν φυσικό η influencer προκάλεσε ποικίλα σχόλια για τις πανάκριβες αγορές της ενώ αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι κατέκριναν το βίντεό της τονίζοντας ότι άνθρωποι καθημερινά παλεύουν να την βγάλουν με τα βασικά αγαθά.


πηγηπηγη

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ 400 χιλιαρικα για το πρόστιμο της Ασημακοπούλου...

 





Προειδοποιει ο Βλαδιμηρος: Μακρόν & Σόλτς ετοιμαζονται για παγκόσμια σύγκρουση...



Δυο ανωμαλοι θελουν να καταστρεψουν την ανθρωποτητα...



Ειναι σοβαρος αυτος ρε παιδια;



Δειτε...

Και τρεξτε να τον ψοφησετε...



Η πανδημία είναι μια τεράστια απάτη και είναι ήδη γνωστό απο το 2021 και με απόφαση δικαστηρίου...



Η μεγάλη απάτη της ψευτοπανδημίας του Covid19, βασίστηκε στα ψευδώς θετικά PCR Test, κι ενώ το σκάνδαλο είναι γνωστό απο το 2021 ακόμα και με παραδοχή του ΠΟΥ, αλλα και με αποφάσεις δικαστηρίων. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν πήραν καθόλου είδηση… την είδηση!

Πρόσφατα σας παρουσίασαν – σαν είδηση βόμβα – το γεγονός πως η Αstazeneca, δηλαδή η εταιρία που έχει κέρδος απο τα εμβόλια, παραδέχτηκε πως προκαλούν θρόμβους και τα απέσυρε… Είναι σαν να μας λένε πως μόνο με ομολογία του θύτη, παρουσιάζουμε μια είδηση στα θύματα.

Τις περισσότερες αλήθειες για τον Covid, τις έχουμε ήδη πει τις χρονιές 2020/21/22, τον καιρό της ασφυκτικής λογοκρισίας, που ελάχιστα άρθρα έφταναν στα μάτια του ευρύτερου κοινού, σε αντίθεση με σήμερα που η τρομοκρατία έχει καταλαγιάσει και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

Αποφάσεις δικαστηρίων που έκκριναν τα τεστ PCR εντελώς αναξιόπιστα!

Αυστριακό δικαστήριο ακυρώνει την αξιοπιστία των PCR τεστ: Δεν είναι κατάλληλα για διάγνωση:

«Στο όνομα της δημοκρατίας» εκδόθηκε μια συγκλονιστική απόφαση στις 24 Μαρτίου με αριθμό VGW-103/048/3227 / 2021-2, το οποίο έδωσε στην κυβέρνηση ένα ηχηρό χαστούκι στο πρόσωπο. Το δικαστήριο δηλώνει σε πολλά σημεία ότι μια δοκιμή PCR δεν είναι κατάλληλη για τον προσδιορισμό της μολυσματικότητας. Αυτή η απόφαση απορρίπτει έμμεσα ολόκληρη την πολιτική του κορωνοϊού στην Αυστρία, η οποία βασίζεται σε αυτό το τεστ. Δείτε περισσότερα εδώ…

Θα σταθούμε όπως περισσότερο σε ένα δικαστήριο στην Πορτογαλία έκρινε πως το τεστ PCR είναι αναξιόπιστο κατά 97%… Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι αξιόπιστο κατά 3% αλλα πως τα PCR test ήταν η τεράστια απάτη που στηρίχθηκε η ψευτοπανδημία Covid!

Οι Πορτογάλοι δικαστές επικύρωσαν την απόφαση ενός κατώτερου δικαστηρίου που έκρινε παράνομη την αναγκαστική καραντίνα τεσσάρων τουριστών απο την Γερμανία. Η υπόθεση επικεντρώθηκε στην αναξιοπιστία των δοκιμών Covid-19 PCR, η οποία στηρίχθηκε σε μεγάλες επιστημονικές έρευνες!

Την πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, θα την βρείτε εδώ: https://anazitiseis.gr/simantiko-dikastirio-tis-lisavonas-m/

Η  ετυμηγορία, που εκδόθηκε στις 11 Νοεμβρίου, ακολούθησε έφεση της απόφασης που είχε αποφανθεί υπέρ τεσσάρων τουριστών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν παράνομα εγκλωβισμένοι σε ξενοδοχείο χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Οι τουρίστες έλαβαν εντολή να μείνουν στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ PCR – οι άλλοι τρεις επισημάνθηκαν ως στενές επαφές και ως εκ τούτου τέθηκαν κι αυτοί σε καραντίνα.

Η συζήτηση του Εφετείου της Λισαβόνας αποφάνθηκε ότι η Περιφερειακή Υγειονομική Αρχή είχε παραβιάσει τόσο το πορτογαλικό όσο και το διεθνές δίκαιο περιορίζοντας τους Γερμανούς τουρίστες στο ξενοδοχείο. Οι δικαστές είπαν επίσης ότι μόνο ένας γιατρός μπορεί να «διαγνώσει» κάποιον με μια ασθένεια και ότι προφανώς αυτό δεν έγινε ποτέ.

Το συμπέρασμα της απόφασής τους 34 σελίδων περιελάμβανε τα εξής:  «Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία, αυτό το τεστ αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει, στην πραγματικότητα, τη μόλυνση ενός ατόμου από το SARS- ιός CoV-2».  

Υπήρχαν “τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία” το 2021 που τεκμηρίωναν πως τα τεστ PCR, που έκανε μαζικά ο κόσμος για να μπορεί να πάει στη δουλειά του, ή για ψώνια, ήταν εντελώς αναξιόπιστα; Η απάντηση ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ!

Στα μάτια αυτού του δικαστηρίου λοιπόν, ένα θετικό τεστ δεν αντιστοιχεί σε περίπτωση Covid. Οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι για αυτό, είπαν οι κριτές, είναι ότι,  «η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που αναφέρεται»  και απο «το ιικό φορτίο που υπάρχει».  Με άλλα λόγια, υπάρχουν απλά. πάρα πολλές απάτες γύρω από τα τεστ PCR.

Βρέθηκες θετικός; Αυτό αντιστιχεί σε μόλις 3% πιθανότητα να είναι αξιόπιστο. 

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα τους έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με τον αριθμό των κύκλων που εκτελούνται. Αυτός ο αριθμός στα περισσότερα αμερικανικά και ευρωπαϊκά εργαστήρια δόθηκε σαν εντολή στους 35-40 κύκλους, αλλά οι ειδικοί ισχυρίστηκαν  ότι  ακόμη και 35 κύκλοι είναι πάρα πολλοί και ένα πιο λογικό πρωτόκολλο θα απαιτούσε 25-30 κύκλους. (Κάθε κύκλος αυξάνει εκθετικά την ποσότητα του ιικού DNA στο δείγμα).

Οι Πορτογάλοι δικαστές ανέφεραν μια μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από  «κορυφαίους Ευρωπαίους και παγκόσμιους ειδικούς»,  η οποία δημοσιεύτηκε στην Oxford Academic στα τέλη Σεπτεμβρίου και που έδειξε ότι εάν κάποιος βγήκε θετικός στον Covid σε όριο κύκλου 35 ή υψηλότερο, οι πιθανότητες να είναι αξιόπιστο είναι μικρότερες από 3% – σκεφτείτε πως αυτές ήταν οι διεθνής οδηγίες του ΠΟΥ και σε πολλές περιπτώσεις οι κύκλοι που γινόντουσαν ήταν πολλοί περισσότεροι!

Εδώ η έρευνα που έκρυψαν απο τα ΜΜΕ: https://academic.oup.com/cid/article/72/11/e921/5912603

Ενώ οι δικαστές σε αυτήν την υπόθεση παραδέχθηκαν ότι το όριο του κύκλου που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση των τουριστών, ήταν άγνωστο, το θεώρησαν ως περαιτέρω απόδειξη ότι η κράτηση των τουριστών ήταν παράνομη. Το συμπέρασμα ήταν ότι τα αποτελέσματα όχι απλά δεν ήταν αξιόπιστα, αλλα ήταν απάτη αφού δήλωσαν ότι: «δεν υπήρχε περίπτωση αυτό το δικαστήριο να μπορέσει ποτέ να καθορίσει»: εάν κάποιος που βρέθηκε θετικός ήταν όντως φορέας του ιού.

Παγκόσμια σιγή – σσσσσς μην το πείτε σε κανέναν!

Είναι θλιβερό πως τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήταν πολύ αυστηρά με όσους “αμφισβητούσαν την επιστήμη” για άλλη μια φορά, κρύβουν το γεγονός μιας τέτοια απόφασης ορόσημο, και διεθνούς σημασίας, η οποία αγνοήθηκε τελείως. Υπάρχει μια πλήρης  αγγλική  μετάφραση της απόφασης για τα κυρίαρχα μέσα που δεν κατάφεραν να βρουν την είδηση…

Σίγουρα δεν υπάρχει καμια δικαιολογία, έχουμε να κάνουμε με ένα παγκόσμιο καθεστώς τρομοκρατίας, λογοκρισίας και το χειρότερο υπεράσπισης εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας!

Η Πορτογαλία είναι μια δυτική χώρα της ΕΕ με μεγάλο πληθυσμό και με το ίδιο νομικό σύστημα με άλλα μέρη της Ευρώπης. Και δεν είναι η μόνη χώρα της οποίας οι θεσμοί συγκρούονται με το κυρίαρχο αφήγημα για τον Covid. Η εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας αμφισβήτησε τη σύσταση του ΠΟΥ για τα τεστ, λέγοντας ότι ήταν σπατάλη των χρημάτων των φορολογουμένων, επικαλούμενη την ακατάλληλη χρήση τους. 

Τα PCR, ήταν η βάση για την απάτη του Covid που προκάλεσε οικονομικό όλεθρο και εκατομμύρια θανάτους στα νοσοκομεία παγκοσμίως απο τα δόλια λανθασμένα πρωτόκολλα, όπως και αργότερα ακόμα περισσότερους θανάτους απο τις θανατηφόρες ενέσεις.

Από τους αριθμούς περιπτώσεων των τεστ PCR προέρχεται ο «αριθμός R», ο ρυθμός με τον οποίο ένας φορέας μολύνει άλλους. Από τον «τρομερό» αριθμό R προέρχονται τα lockdown και οι περιορισμοί, και ακολουθούν τα εμβόλια που απαγορεύεται να αμφισβητήσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραβίαση του Κωδικα της Νυρεμβέργης, και εφόσον μιλάμε για παραβίαση του κώδικα της Νυρεμβέργης, τότε μιλάμε για εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας!

Ο καθημερινός καταιγισμός τέτοιων ειδήσεων, είναι γνωστός σε μας που δεν ακολοθούμε την προπαγάνδα των κυβερνήσεων και των ΜΜΕ τους, αλλά όσο περνάει ο καιρός και καθόμαστε και τους κοιτάμε, περιμένοντας σαν πρόβατα επι σφαγή, να κάνουν την επόμενη τους κίνηση. Τόσο αυτοί δυναμώνουν και τόσο η δική μας φωνή θα περνάει απαρατήρητη απο την μεγάλη υπνωτισμένη μάζα.

Ενημερώστε τους φίλους σας και τις οικογενειές σας, δείξτε τους τα στοιχεία και πείτε τους πως έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες κατα της ανθρωπότητας, που στην καλύτερη περίπτωση μας θέλουν όλους νεκρούς!

πηγη

Δημήτρης Γάκης: Κατέρρευσε η παγκόσμια συμφωνία για τις μελλοντικές πανδημίες...

 


Κατι αρχιζει να κινειται...

Αλλα εχει ακομη πολλους ηλιθιους...



Αυτο το σοι μας κυβερνα;;; Ειμαστε αξιοι της τυχης μας....



Τι να πω και τι να σχολιασω;

Γιναμε ενας ηλιθιος λαος...

Δειτε τα χαλια μας...



Φοβούνται μήπως δηλnτnριάσουv τον Mnτσoτάκn...Βίντεο



Ποντικοφαρμακο για τον Αφορισμενο;

Ή μαλλον τον συγχρονο Νερωνα;

Ακουστε και τα συμπερασματα δικα σας...



Μητσοτακη θελατε; Δειτε τι σας περιμενει μετα τις εκλογες...



Και ξερετε κατι;

Ειστε αξιοι της τυχης σας...

Δεν σας λυπαμαι...



DEB: Ο ”Τούρκος” ψηφίζει ”Τούρκο” σε αυτές τις ευρωεκλογές και ο ”Μακεδόνας”, ”Μακεδόνα”...

Σ αυτους δοθηκε αδεια για συμμετοχη στις εκλογες....

Στους Ελληνες ομως οχι...

Μηπως δεν μας κυβερνουν Ελληνες;



Xωρίς κανένα πρόβλημα μετά την εξασφάλιση του “οκ” από τον Άρειο Πάγo, το DEB-ΚΙΕΦ, κάνει προπαγάνδα κατά της Ελλάδας, εντός… Ελλάδας!

Το κόμμα το οποίο κατέρχεται στις εκλογές, επικαλείται την ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» κατά παράβαση των προβλέψεων της Συνθήκης της Λωζάννης, αλλά και «μακεδονικής μειονότητας»

Mάλιστα, η υποψήφια η οποία λέει πως έχει ”μακεδονική καταγωγή”, ανέφερε πως ο ”Τούρκος” ψηφίζει ”Τούρκο” σε αυτές τις ευρωεκλογές και ο ”Μακεδόνας”, ”Μακεδόνα”!


πηγη

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Πανδημιες ονειρευεται ο Σωτηρακης....

.


Στην ομιλία του, ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε την αγωνία αλλά και τον προβληματισμό που κυριαρχεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς έχει καταγραφεί αύξηση κατά 250% στα κρούσματα Δάγκειου πυρετού στη Νότια Αμερική. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε, επιδημικές εξάρσεις έχουν καταγραφεί στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία.

Στην Ελλάδα έχουμε τους κατάλληλους διαβιβαστές, όμως δεν έχουμε δυστυχώς καλή επιτήρηση σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα κάνει σημαντικές προσπάθειες για καλή επιτήρηση των κωνώπων και νομίζω ότι αυτή είναι απαραίτητη μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία που έχει στην διάθεσή του ο ΕΟΔΥ, σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Δεν είναι όμως μόνο ο Δάγκειος πυρετός που απειλεί τη δημόσια Υγεία. Ένας άλλος ιός που μεταδίδεται μέσω κουνουπιών, είναι του Δυτικού Νείλου. Κρούσματα καταγράφονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη και την Ελλάδα και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ η πλειονότητα των πολιτών που θα μολυνθούν δεν θα αναπτύξουν συμπτώματα, ωστόσο υπάρχει ένα 1% που μπορεί να εκδηλώσουν μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα και οξεία χαλαρή παράλυση, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


πηγη

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ...ο σανός τζάμπα ! ! !

Μεγαλη καταναλωση σανου παρατηρειται τελευταια...



Μια άλλη εικόνα επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάσει σε σχέση με την ακρίβεια. Όπως κάνει πάντα δηλαδή, γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν θα τον κρεμάσει στα «μανταλάκια». Μέχρι που έφτασε στο σημείο να μιλά για φέτα με τιμή 6,28 ευρώ. Αν είχε πάει έστω μία φορά στη ζωή του σε σούπερ μάρκετ θα ήξερε ότι όταν μιλάμε για φέτα, μιλάμε πάντα για τιμή κιλού και όχι για συσκευασία 250, 400 ή μισού κιλού.

Το ίδιο ισχύει για όλα τα τυριά, τα αλλαντικά, τις ελιές, τα είδη αρτοζαχαροπλαστείου, τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας και πολλά άλλα…

Το Μαξίμου μιλά για μονταζιέρα και fake news. 

Ναι, ο περήφανος γόνος όντως δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «κιλό» και πιστεύω ότι όντως αναφερόταν σε συσκευασία, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η προσπάθεια εξωραϊσμού της ακρίβειας και ο αμάσητος και δωρεάν σανός που μοιράζει με τη βοήθεια, βεβαίως βεβαίως, συγκεκριμένων ΜΜΕ. Όλοι τα ξέρετε.


πηγη

ΠΡΟΕΔΡΕ, νοιώθω πως ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην πολιτική ζωή του τόπου...Ταδε εφη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΙΡΚΟΣ.

Ένα ακόμα στέλεχος, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Μαργαρίτης Κίρκος, τον καταγγέλλει όχι μόνο ως «χριστέμπορα» λόγω των γνωστών «επιστολών του Ιησού» και άλλων παραχριστιανικών βιβλίων που πουλάει αλλά και… «φιλοτουρκισμό!



Μάλιστα προχώρησε σε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου του κόμματος λέγοντας «πρόεδρε είσαι ένας θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας & πατριδοκάπηλος».

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος βουλευτής, δεύτερος σε ψήφους στο νομό Έβρου στις εθνικές εκλογές του 2023 και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μαργαρίτης Κίρκος, με επιστολή του στον Κυριάκο Βελόπουλο υπέβαλε την παραίτηση του από το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης».

Ο Μ.Κίρκος, που συγκέντρωσε 2.796 ψήφους έναντι 3.068 του εκλεγμένου Παράσχου Παπαδάκη και ο συνεχής αγώνας του επί πολλά χρόνια καθώς και οι ψήφοι που πήρε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε η «Ελληνική Λύση» να κατακτήσει στον νομό Έβρου το υψηλότερο ποσοστό της στην Ελλάδα με 8,83% και να εκλέξει βουλευτή, κατηγορεί τον Κυριάκο Βελόπουλο ως «φιλότουρκο» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρότεινε αγορά πυραύλων από την Τουρκία και κρατική επιδότηση μεταφοράς επισκεπτών από την Θράκη στην Τουρκία για ψώνια, που σημαίνει οικονομική αιμορραγία του Έβρου».

Τον καταγγέλλει επίσης ως «χριστέμπορα» ο οποίος την ίδια στιγμή «επιτίθεται στον Αρχιεπίσκοπο και την Εκκλησία, επειδή δεν ταυτίστηκαν πλήρως μαζί του».

Προχώρα και σε άλλες βαριές καταγγελίες κατά του Κυριάκου Βελόπουλου λέγοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο «που δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο, άσχετα αν με δηλώσεις «παραμυθιάζει» τον κόσμο».

Στο τέλος της επιστολής τον αποκαλεί «σύγχρονο εφιάλτη»!

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του

«Προς Κυριάκο Βελόπουλο

Πρόεδρο κόμματος «ΕΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»

Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του κόμματος και φυσικά από την θέση του Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επέλεξα αυτή την χρονική στιγμή, επειδή όλους τους προηγούμενους μήνες, μετά τις εθνικές εκλογές του 2023 και ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στις προσεχείς Ευρωεκλογές, γίνομαι καθημερινά αποδέκτης τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων με πολλούς τρόπους, από εκατοντάδες υποστηρικτές και ψηφοφόρους του κόμματος στον Έβρο.

Επίσης, από στελέχη και υποψήφιους Ευρωβουλευτές της «Ελληνικής Λύσης», που ζητούν οι μεν πρώτοι τις απόψεις μου και τις συμβουλές τι πρέπει να πράξουν στις Ευρωεκλογές, οι δε δεύτεροι την βοήθεια και συμπαράσταση μου στον εκλογικό τους αγώνα.

Κυρίως, οι χιλιάδες απλοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι τόσο δικοί μου προσωπικά όσο και του κόμματος, ζητούν απαντήσεις σε μια σειρά αμείλικτα ερωτήματα, που αφορούν την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, αλλά και των στενών συνεργατών σας στην ηγεσία του κόμματος, απέναντι στο πρόσωπο μου.

Όλοι αυτοί, έγιναν ψηφοφόροι και υποστηρικτές της «Ελληνικής Λύσης», βλέποντας τα προηγούμενα 5 χρόνια, σχεδόν καθημερινά δίπλα τους εμένα, να «οργώνω» από το 2019 που συστρατεύθηκα πιο έντονα ενεργά στον αγώνα του κόμματος, ολόκληρο το νομό Έβρου.

Τόσο στις εκλογές του 2019 που ήμουν υποψήφιος, όσο και στη συνέχεια, έδωσα τα πάντα, προκειμένου να φτάσει η «Ελληνική Λύση» στις περσινές εθνικές εκλογές, να καταγράψει στο νομό Έβρου το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό σε όλη την Ελλάδα.

Χωρίς να φείδομαι χρόνου, προσωπικής καθημερινής προσπάθειας και δικών μου χρημάτων, σε βάρος της επαγγελματικής, επιχειρηματικής και οικογενειακής μου ζωής, ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε αυτό τον αγώνα. Τελικά, διαπίστωσα, ότι με συγκεκριμένο και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, από εσάς, τον Πρόεδρο του κόμματος και τους στενούς και απόλυτα ελεγχόμενους εκ μέρους σας συνεργάτες σας, ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΗ του σημερινού βουλευτή του κόμματος Παράσχου Παπαδάκη.

Πουλήσατε ξεδιάντροπα, αδίστακτα, άδικα και με ελεεινό τρόπο, την τιτάνια προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια πιστεύοντας ότι αποτελούσατε κάτι διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου. Κλείνοντας τα αυτιά σε όσους μου επεσήμαναν ότι «θα σε πουλήσει ο Βελόπουλος γιατί τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του και η κλίκα που τον περιβάλλει», αλλά και τα μάτια σε κάποια σημεία και τέρατα που συνέβαιναν.

Φυσικά και κατάλαβα την ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ που κάνατε, μαζί με το στενό σας επιτελείο στο νομό Έβρου, προκειμένου να ευνοηθεί η καιροσκοπική, ιδιοτελής υποψηφιότητα του… χθεσινού στο κόμμα Παράσχου Παπαδάκη. Αρχικά με τον ανεξήγητο και με αστείες δικαιολογίες αποκλεισμό από το ψηφοδέλτιο του Ηλία Ηλιακόπουλου και στη συνέχεια με τις δυο «φυτευτές» υποψηφιότητες-φαντάσματα, της κ.Γιαναρράκου από τον Πειραιά και του κ.Σκαρλάτου εκ Θεσσαλονίκης. Δυο συνυποψήφιων, που δεν τους είδαμε ποτέ στο νομό ούτε εμείς και δεν πάτησαν το πόδι τους, ακόμα και όταν μας επισκεφθήκατε εσείς, ο Πρόεδρος του κόμματος.

Τότε κατάλαβα την μεθόδευση που έγινε και την στόχευση, αλλά ήταν η ώρα του αγώνα και της μάχης και δεν θα μπορούσα να προδώσω την εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων από κάθε σημείο του Έβρου, που μέσω της δικής μου καθημερινής παρουσίας δίπλα τους, πίστεψαν ότι η «Ελληνική Λύση» αποτελεί κάτι το διαφορετικό.

Αυτοί οι αγνοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι τίμησαν εμένα και το κόμμα, δίνοντας μου σχεδόν σε όλες τις περιοχές του νομού την πρώτη θέση. Τελικά βρέθηκα στην δεύτερη θέση, γιατί τόσο οι αγνοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι του κόμματος, όσο και εγώ, λογαριάζαμε, χωρίς τις… ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ του Προέδρου και των συνεργατών του.

Γιατί στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, υπήρξε ΟΡΓΙΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ πριμοδότησης του νυν βουλευτή κ.Παπαδάκη, με «σημαδεμένα» ψηφοδέλτια τα οποία είχαν όλα τον δεύτερο σταυρό στην ΥΠΟΨΗΦΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ κ.Γιανναράκου.

Την οποία κανείς δεν είδε, αλλά πήρε στην συγκεκριμένη περιοχή και γενέτειρα μου,, περισσότερες ψήφους τόσο από εμένα, όσο και από τον επί χρόνια συναγωνιστή και στήριγμα, όπως και εγώ, της «Ελληνικής Λύσης» Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Με την ανίερη επίσης «συμμαχία» ενός κομματιού του βαθέος ΠΑΣΟΚ από τις χειρότερες εποχές του, ανθρώπων που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της περιοχής απεχθάνεται.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στις επαναληπτικές εκλογές, επειδή ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του αισθάνονταν ΕΝΟΧΟΙ για την ξεδιάντροπη μεθόδευση υπέρ του καιροσκόπου συνυποψήφιου που μήνες πριν τις εκλογές χαριεντίζονταν και φωτογραφίζονταν προσφέροντας δώρα στον συγχωρεμένο Γιώργο Τράγκα για να είναι υποψήφιος του, όταν μου τηλεφώνησαν και ζήτησαν την βοήθεια μου, συμφώνησαν με όσα τους κατήγγειλα.

Ενώ λοιπόν είχαν την δυνατότητα να αλλάξουν την λίστα ονομάτων, όπως έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος και «εκπαραθύρωσε» την πρώτη σε «σταυρούς» Νίκη Αγιοστρατίδου στον Νότιο τομέα Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον Χρήστο Αμανατίδη μιας και τον αντικατέστησε ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, στον Έβρο δεν κάνατε τίποτα, παρ ότι αποδεχθήκατε τις καταγγελίες μου.

Τόσο εσύ Πρόεδρε όσο και η Αντιπρόεδρος Δήμητρα Κρητικού, αγνοήσατε τον τεράστιο αγώνα 5 χρόνων, με προσωπικές οικονομικές θυσίες στήριξης του κόμματος και του Προέδρου προσωπικά και διατηρήσατε στην πρώτη θέση της λίστας τον νυν βουλευτή. Επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά την μεθοδευμένη προσπάθεια που είχατε καταστρώσει.

Όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τώρα, διαπίστωσα, αποστασιοποιημένος από την λειτουργία του κόμματος, ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος επέλεξε την… πριμοδότηση του βουλευτή Παράσχου Παπαδάκη, γιατί λειτουργεί και αυτός το ίδιο καιροσκοπικά, με ιδιοτελή κίνητρα και ενδιαφέρεται μόνο για την πολιτική επιβίωση του, καθώς και της στενής ομάδας που τον περιβάλλει στο κόμμα.

Δεν γίνεται Πρόεδρε να είσαι «Χριστέμπορας» και την ίδια στιγμή να επιτίθεσαι στον Αρχιεπίσκοπο και την Εκκλησία, επειδή δεν ταυτίστηκαν πλήρως μαζί σου. Δεν γίνεται να παριστάνεις τον «τουρκοφάγο» και να προτείνεις αγορά πυραύλων από την Τουρκία ή κρατική επιδότηση μεταφοράς επισκεπτών από την Θράκη στην Τουρκία για ψώνια, που σημαίνει οικονομική αιμορραγία του Έβρου.

Δεν γίνεται σε τοπικό επίπεδο, να… ξεσηκώνει ο βουλευτής μας με αναρτήσεις του την περίοδο της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Έβρο τους συντοπίτες μας και όταν κάποιοι συλλαμβάνονται, όπως οι τρεις από την Αλεξανδρούπολη, να τους «αδειάζεις» και να μην τους υπερασπίζεσαι με την φυσική σου παρουσία, όταν μάλιστα είσαι και δικηγόρος.

Δεν γίνεται να μας ψηφίζουν οι ψαράδες και κυνηγοί με τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου και επίσης να τους «αδειάζεις» μετά την εκλογή σου ως βουλευτής και να μην έχεις κάνει τίποτα ουσιαστικό για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος της νομιμότητας των καλυβών, που είχαμε κάνει προεκλογική μας «σημαία».

Δεν γίνεται ο Πρόεδρος μας να καταγγέλλει την οικογενειοκρατία και την ίδια στιγμή να μεθοδεύεται ξεκάθαρα στις Ευρωεκλογές, η επανεκλογή του νυν Ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου, επειδή είναι γαμπρός της Αντιπροέδρου του κόμματος κ.Κρητικού Γιατί μόνο αυτός στον Έβρο «απόλαυσε» την συνοδεία του βουλευτή κ.Παπαδάκη, όταν άλλοι υποψήφιοι μου τηλεφωνούν εκφράζοντας παράπονα ότι ήρθαν μόνοι τους και ζητούσαν την βοήθεια μου.

Το αποκορύφωμα της αηδίας μου, ήταν η ενέργεια της Αντιπροέδρου του κόμματος Δήμητρας Κρητικού, η οποία στις έντονες διαμαρτυρίες μου για όλα αυτά, στην τελευταία μας επικοινωνία με δική της πρωτοβουλία, επιχειρώντας να μου… χαϊδέψει τα αυτά και να με ηρεμήσει για την σε βάρος μου μεθόδευση και κατάφωρη αδικία, έφτασε στο αποκρουστικό σημείο να…, εύχεται να πατήσει αυτοκίνητο το νυν βουλευτή Έβρου, για να πάρω εγώ την θέση του.

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και επειδή δεν με ενδιαφέρει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για την «Ελληνική Λύση», αφού δεν υπάρχουν όρια στην υποκρισία, στον καιροσκοπισμό και κανένας ηθικός ή άλλος φραγμός στον Πρόεδρο και την παρέα του προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ τον κόσμο, αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτηση μου.

Για να μην έχω ούτε και την παραμικρή τυπική σχέση με όλο αυτό τον οχετό, το βρώμικο παρασκήνιο, τις ιδιοτελείς μεθοδεύσεις και την εκμετάλλευση των πάντων, μπροστά στην πολιτική, αλλά και προσωπική επιβίωση σας, που μου προκαλούν αηδία και ναυτία.

Έδωσα ιερό αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Πάλεψα πατριωτικά και τίμια για τα ιερά και τα όσια. Εσύ Πρόεδρε πάλευες για την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων σου.

Γιατί αποδεικνύεται ότι δεν έχεις ούτε ιερό, ούτε όσιο, άσχετα αν με δηλώσεις «παραμυθιάζεις» τον κόσμο.

Νοιώθω πλέον με όλη μου την ψυχή, ότι είσαι ΠΡΟΕΔΡΕ ένας… υπέροχος θεατρίνος, ένας πολιτικός απατεώνας, ένας πατριδοκάπηλος.

ΠΡΟΕΔΡΕ, νοιώθω πως ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στην πολιτική ζωή του τόπου.


ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΙΡΚΟΣ

Πρώην υποψήφιος βουλευτής Έβρου και

Τομεάρχης Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος

Δεύτερος σε ψήφους υποψήφιος Βουλευτής Έβρου 2023

Πρώην πλέον μέλος της «Ελληνικής Λύσης»


πηγη

Ρε Αφορισμενε, εψαξες πολυ για να βρεις αυτα τα νουμερα για υποψηφιες;;;

 


Παρε την μια και βαρα την αλλη....

Επιπεδο Αφορισμενου....

Ακουστε την και γελαστε...

Το γελιο κανει καλο...



Με τετοια γυναικα αν βγαινεις, νοιωθεις ασφαλης;;;

 


Σιγουρα εισαι ασφαλης...

Αν ομως μαλωσεις μαζι της;

Δες τι σε περιμενει...



Ρωσικο ιντερνετ με Ελληνικο ονομα...Μπραβο Βλαδιμηρε !!!

Καιρος ηταν...

Καιρος να σπασει το Αμερικανικο μονοπωλειο....



Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Ψηφιακής Ανάπτυξης, Maksut Shadayev, επιβεβαίωσε στους Ρώσους νομοθέτες την περασμένη εβδομάδα ότι η εργασία σε ένα ρωσικό ανάλογο του δορυφορικού συστήματος “Internet Starlink” (Παρόμοιο με εκείνο του Έλον Μασκ) θα αποτελέσει προτεραιότητα για την κυβέρνηση τα επόμενα έξι χρόνια.

Το πρότζεκτ είναι γνωστό με την γενική ονομασία “Sfera” (Σφαίρα) και προορίζεται όχι μόνο για τη μετάδοση Internet υψηλής ταχύτητας στη Γη, αλλά και για την παροχή δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης, υποστήριξη για έργα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), Υπηρεσίες απεικόνισης γης και δυνατότητες επιτήρησης.

Το Sphere ανακοινώθηκε το 2018 με βάση ένα προηγούμενο πρόγραμμα Roscosmos γνωστό ως “Ether“.

Το σχέδιο είναι να τοποθετηθούν μεταξύ 380 και 640 δορυφόροι σε τροχιά έως το 2030, ενώ θα ακολουθήσουν πολλοί περισσότεροι στο μέλλον.

Το πρότζεκτ Sphere ή Sfera ενσωματώνει υπάρχουσες ρωσικές διαστημικές δυνατότητες, όπως η δορυφορική πλοήγηση GLONASS, και προσφέρει μια σειρά νέων παγκόσμιων και περιφερειακών αστερισμών και υποαστερισμών δορυφόρων, συμπεριλαμβανομένων των:

Yamal (οκτώ δορυφόροι επικοινωνιών που θα τοποθετηθούν σε γεωστατική τροχιά)

Express RV (τέσσερις συσκευές για την παροχή δορυφορικού Διαδικτύου στην Αρκτική σε υψηλή ελλειπτική τροχιά)

Express (επτά ψηφιακοί δορυφόροι τηλεόρασης σε γεωστατική τροχιά)

Marathon-IoT (264 συσκευές σε χαμηλή τροχιά της Γης για εφαρμογές IoT (Ίντερνετ των Πραγμάτων), συμπεριλαμβανομένων απομακρυσμένων περιοχών. Πέντε δορυφόροι προγραμματίζονται για εκτόξευση το 2025, 44 το 2026)

Skif (12 ευρυζωνικοί δορυφόροι Διαδικτύου και τηλεφωνίας, τέσσερις ο καθένας κατά μήκος τριών τροχιακών επιπέδων)


πηγη

Η Γαλλια στελνει μελλοθανατους στην Ουκρανια...

Η Γαλλία προχωρά στην αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων του τακτικού στρατού της στην Ουκρανία, υπό τον μανδύα των «εκπαιδευτών»...



Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Ολεξάντρ Σύρσκι, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για την άφιξη των πρώτων Γάλλων «εκπαιδευτών» στα ουκρανικά στρατόπεδα, δηλαδή στην πλήρη ανάπτυξη γαλλικών τακτικών στρατευμάτων, για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου.

Μέχρι σήμερα έστελναν υποτίθεται μισθοφόρους της Λεγεώνας των Ξένων. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά συμφωνία με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας, Σεμπαστιάν Λεκορνού​​.

Η ρωσική αντίδραση ήταν ότι «Δεν θα επιστρέψουν καν τα πτώματα των Γάλλων στρατιωτών στις οικογένειές τους, ούτε θα συλλάβουν Γάλλους αιχμαλώτους, όπως συνέβη με τους Γερμανούς στον Β’ΠΠ».

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους περίπου 350.000 Γερμανούς στρατιώτες που είχαν αιχμαλωτιστεί στο Στάλινγκραντ από την 6η Στρατιά του στρατάρχη Φον Πάουλους, μόνο 5.000 επέστρεψαν στην Γερμανία μετά από δέκα χρόνια διαμονής σε στρατόπεδα αιχμαλώτων στην Σιβηρία.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε ότι η Ρωσία θα λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει αυτήν την απειλή, ενώ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, προειδοποίησε για σοβαρές συνέπειες από την εμφάνιση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία​​.

Η απόφαση της Γαλλίας έχει προκαλέσει οργή στη Ρωσία, η οποία έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι η παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε κλιμάκωση της σύγκρουσης και θα αντιμετωπιστεί με σοβαρά αντίποινα. 

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την πρωτοβουλία της Γαλλίας να στείλει εκπαιδευτές στην Ουκρανία για να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς στρατιώτες», δήλωσε ο Σίρσκι μέσω ανάρτησής του στο Telegram, μετά τις συνομιλίες που είχε μέσω βιντεοκλήσης με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνί.

«Έχω ήδη υπογράψει τα έγγραφα που θα επιτρέψουν στους πρώτους Γάλλους εκπαιδευτές να επισκεφθούν τα κέντρα εκπαίδευσής μας και να εξοικειωθούν με τις υποδομές και το προσωπικό», είπε.

Ο Σίρσκι δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες αλλά είπε ότι πιστεύει πως η αποφασιστικότητα της Γαλλίας θα ενθαρρύνει και άλλους εταίρους να συμμετάσχουν στο «φιλόδοξο έργο».

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί θα εξοντώσουν όλους τους Γάλλους στρατιώτες που θα έρθουν στο ουκρανικό έδαφος, απείλησε ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Πιοτρ Τολστόι.

«Θα σκοτώσουμε όλους τους Γάλλους στρατιώτες που θα έρθουν στο έδαφος της Ουκρανίας. Όλους», είπε στο κανάλι BFMTV. Ο Ρώσος νομοθέτης υποστήριξε επίσης ότι «147 από τους 367 Γάλλους μισθοφόρους που έφτασαν νωρίτερα στην Ουκρανία έχουν εξοντωθεί».

Στις 19 Μαρτίου, ο διευθυντής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) Σεργκέι Ναρίσκιν ανακοίνωσε ότι η Γαλλία προετοιμάζει ήδη ένα στρατιωτικό σώμα προς αποστολή στην Ουκρανία, το οποίο αρχικά θα ανέρχεται σε περίπου 2.000 στρατιώτες.


πηγη

Τραμπούκισαν την κόρη του Ν. Πλακιά που έχασε τις αδελφές της στα Τέμπη τα ζωα που φυλανε τον Αφορισμενο...

Τον προπηλακισμό της κόρης του και έξι συμφοιτητών της στην Κέρκυρα κατήγγειλε ο χαροκαμένος πατέρας Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τα δίδυμα κορίτσια του μαζί και.. την ανιψιά του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.



Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η κόρη του, η οποία σπουδάζει στο νησί όπου βρέθηκε σήμερα o Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, πήγε παρέα με συμφοιτητές της στο σημείο όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, αλλά μόλις οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς παρατήρησαν ότι στις μπλούζες που φορούσε η ίδια και οι φίλοι της αναγράφονταν τα ονόματα από τις αδερφές και την ξαδέρφη της που χάθηκαν στα Τέμπη, έσπευσαν να τους απομακρύναν βίαια, προπηλακίζοντάς τους «με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους».  

Οι φοιτητές που «απείλησαν» με τις μπλούζες τους τον πρωθυπουργό και διώχθηκαν κακήν κακώς από άνδρες της φρουράς του

Και για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του επισυνάπτει και αποδεικτικές φωτογραφίες από το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ σε μία από αυτές εμφανίζεται και ο αρχιτραμπούκος που τόλμησε να επιτεθεί στα παιδιά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά έχει ως ακολούθως:

«Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρισκότανε στην Κέρκυρα για την προεκλογική του περιοδεία .

Στην Κέρκυρα τυγχάνει και σπουδάζει η κόρη μου .

Μαζί με φίλους της και χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσουν κανέναν ( τι να προκαλέσουν 7 φοιτητές, 4 αγόρια και 3 κορίτσια μέσα σε δεκάδες ασφαλίτες , ΟΠΚΕ και αστυνομικούς ;) πήγανε να ακούσουν τον Πρωθυπουργό και αν γινότανε η κόρη μου ήθελε αν μπορούσε να κάνει κάποια ερώτηση όπως κάνανε όλοι οι παρεβρισκομενοι

Βέβαια δεν απάντησε και ούτε καν έδωσε σημασία .

Μόλις όμως είδανε τις μπλούζες που φορούσαν τα παιδιά τα απομακρύνανε βίαια με μπροστάρη αυτόν στην φωτογραφία ο οποίος τράβηξε βίαια και προπηλάκισε τα παιδιά διώχνοντας τα με πολύ άσχημο τρόπο και χρησιμοποιώντας σωματική και λεκτική βία πάνω τους όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω .

Θα ήθελα Κύριε Πρωθυπουργέ να πάρετε θέση άμεσα και να οδηγήσετε τα άτομα αυτά εκεί που πρέπει και είναι η θέση τους .

Δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για δημοκρατία και να λέτε ότι απεχθάνεστε την βία τον φασισμό και τους τραμπούκους και να έχετε στην φρουρά σας τους χειρότερους του είδους τους .

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κορίτσι που έχασε τις δίδυμες αδερφές τις και την ξαδέρφη της από κρατική αμέλεια να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο άντρες τις προσωπικής φρουράς σας .

ΥΓ Θα ήθελα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του(Κύριου)στην φωτογραφία να με ενημερώσει η αν γίνεται να με φέρει σε επαφή μαζί του.»



πηγη

Διάλογος Αισxος Mnτσοτάκn με nλικιωμέvn: Πειvάω...Σας στηρίζει η Εκκλησία;



Παιρνω συνταξη 400 και εχω ενοικιο 300, πειναω...

Αυτο μονο ειπε ο γελοιος, που δινει στους λαθρο περισσοτερα...

Αν την ταιζει η εκκλησια....

Και οταν πηρε αρνητικη απαντηση, την εγραψε εκει που δεν πιανει μελανι...



Ελεονώρα Μελέτη: Παλιά πίστευα ότι είμαι χαζή...ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;;



Αν ειναι δυνατον...

Ειναι πιο χαζη κι απ τα ραδικια....

Και ειναι υποψηφια ευρωβολευτινα;

Ο Θεος να βαλει το χερι του....

Ακουστε την...



Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Τι είναι και πόσο εύκολα μεταδίδονται τα νέα στελέχη FLiRT του κορωναϊού...

Την ώρα που οι ειδικοί αποφασίζουν για τη σύσταση του φθινοπωρινού εμβολίου Covid-19, η εξάπλωση των στελεχών «FLiRT» του πανδημικού κορωναϊού SARS-Cov-2 δημιουργεί ανησυχία για ενδεχόμενο καλοκαιρινό κύμα λοιμώξεων, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις σοβαρότερης νόσου...



Τα στελέχη FLiRT, τα οποία παίρνουν το όνομά τους από τις τεχνικές ονομασίες των μεταλλάξεων που φέρουν, έχουν πλέον επικρατήσει σε όλο τον κόσμο, ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο όρος χρησιμοποιείται για το στέλεχος JN.1 «Pirola» και έναν αριθμό άλλων στελεχών που προέκυψαν από μετάλλαξή του JN.1 και φέρουν ονομασίες που ξεκινούν με τα γράμματα JN ή KP.

Ένα από αυτά, με την ονομασία KP.2, ξεπέρασε τον Μάιο το JN.1 ως το πιο διαδεδομένο στέλεχος στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Σε τι διαφέρουν τα στελέχη FLiRT;

Όλα τα στελέχη της νέας οικογένειας απέκτησαν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο τρεις μεταλλάξεις στο γονίδιο της πρωτεΐνης-ακίδας που χρησιμοποιεί ο κορονοϊός για να συνδεθεί στα ανθρώπινα κύτταρα.

Οι ευρωπαϊκές αρχές ζήτησαν από τις φαρμακοβιομηχανίες να σχεδιάσουν το φετινό εμβόλιο με βάσει το στέλεχος JN.1

Μια από αυτές τις μεταλλάξεις εκτιμάται ότι επιτρέπουν στα στελέχη να διαφεύγουν από τα αντισώματα που προσφέρει ο εμβολιασμός ή η προηγούμενη λοίμωξη, παράλληλα όμως ίσως περιορίζουν την ικανότητα του ιού να προσβάλλει ανθρώπινα κύτταρα.

Ωστόσο μια άλλη μετάλλαξη δείχνει να διευκολύνει την σύνδεση στα κύτταρα, ανέφερε το Πανεπιστήμιο «Τζονς Χόπκινς».

«Το γεγονός ότι αυτά τα διαφορετικά στελέχη απέκτησαν τις ίδιες μεταλλάξεις λέει στους ιολόγους ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός μεταλλάξεων βοηθά τον ιό να επιτυγχάνει τους στόχους του πιο αποτελεσματικά» επισήμανε το πανεπιστήμιο σε ανακοίνωσή του.

Είναι πιο μεταδοτικά; Προκαλούν σοβαρότερη νόσο;

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ τάση αύξησης των κρουσμάτων ή των νοσηλειών, δήλωσε στο Reuters ο δρ Άαρον Γκλατ, επικεφαλής του τμήματος λοιμωδών νοσημάτων στο Νοσοκομείο Mount Sinai στη Νέα Υόρκη και εκπρόσωπος της Εταιρείας Λοιμωδών Νοσημάτων Αμερικής.

«Έχουν υπάρξει κάποιες σημαντικές αλλαγές στα νέα στελέχη πιστεύω όμως ότι πλέον δεν είναι σημαντικό, πιθανώς χάρη στην ανοσία που έχουν αποκτήσει πολλοί, πολλοί άνθρωποι» είπε.

Τα δεδομένα των CDC δείχνουν ότι οι νοσηλείες ασθενών Covid-19 βαίνουν μειούμενες τις τελευταίες εβδομάδες και το ποσοστό θετικότητας των ασθενών που προσέρχονται στα επείγοντα παραμένει σταθερός.

Οι δε νοσηλείες έχουν μειωθεί κατά περίπου 60% από πέρυσι.

Είναι τα εμβόλια αποτελεσματικά;

Τα επικαιροποιημένα εμβόλια που κυκλοφόρησαν το περασμένο φθινόπωρο σχεδιάστηκαν για το διαφορετικό στέλεχος XBB.1.5 και δεν αποκλείεται να είναι λιγότερο αποτελεσματικά στα στελέχη FLiRT, αν και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί με μελέτες, ανέφερε το «Τζονς Χόπκινς».

Η ανοσία επίσης έχει μειωθεί σε όσους έκαναν το εμβόλιο πολλούς μήνες πριν.

Παρόλα αυτά τα σημερινά εμβόλια πιθανότατα προσφέρουν κάποια προστασία, είπε ο δρ Γκλατ.

Τον περασμένο μήνα, οι ευρωπαϊκές αρχές ζήτησαν από τις φαρμακοβιομηχανίες να σχεδιάσουν το φετινό εμβόλιο με βάσει το στέλεχος JN.1, το οποίο ανήκει στην ομάδα FLiRT.

Εμβόλιο βασισμένο στο JN.1 συνέστησε τον Απρίλιο και η επιτροπή ειδικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στις ΗΠΑ, η αρμόδια αρχή επρόκειτο να αποφασίσει τον Μάιο ποια πρέπει να είναι η σύσταση του εμβολίου, ανέβαλε όμως τη συνάντηση μέχρι τις 5 Ιουνίου προκειμένου να συλλεχθούν περισσότερα δεδομένα.

Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα

Δεν έχουν παρατηρηθεί διαφορές σε σχέση με προηγούμενα στελέχη, ανέφερε το «Τζονς Χόπκινς».

Τα περισσότερα κρούσματα είναι γενικά ήπια, όχι απαραίτητα επειδή ο ιός έχει γίνει πιο ήπιος αλλά επειδή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει χτίσει ανοσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως συνέβαινε και με τα προηγούμενα στελέχη, τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως 5 ή περισσότερες ημέρες μετά την έκθεση, αν και μπορεί να εκδηλωθούν ταχύτερα.

Ο ασθενής μπορεί να μεταδοθεί σε άλλους ακόμα και μία ή δύο ημέρες πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων και για λίγες ημέρες μετά την υποχώρησή τους.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.