Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Μεταφέρονται υλικά στην Ουκρανία για τη δημιουργία βρώμικης πυρηνικής βόμβας...

Για ολα ειναι ικανοι οι Αμερικανοι, οι φονιαδες των Λαων, προκειμενου να κρατησουν την ηγεμονια στον κοσμο...



Ο Αντιστράτηγος Igor Kirillovς, αρμόδιος για θέματα Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας (RCBD), προχώρησε  σε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της Ουκρανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στον στρατιωτικό-βιολογικό τομέα.

Όπως σημείωσε ο αντιστράτηγος Kirillov, ουσίες από τις οποίες μπορεί να δημιουργηθεί μια «βρώμικη πυρηνική βόμβα» εισάγονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας.

Η εισαγωγή αυτών των υλικών εποπτεύεται προσωπικά από τον επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για εμπλοκή ενός πρώην υψηλόβαθμου στελέχους του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στις δραστηριότητες δημιουργίας όπλων μαζικής καταστροφής στην Ουκρανία.

“Το καθεστώς του Κιέβου δείχνει τώρα σοβαρό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον τομέα της δημιουργίας τέτοιων όπλων και, όπως φαίνεται, απολαμβάνει κάποιας βοήθειας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Οκτώβριο του 2023, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας έστειλε αίτημα στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών σχετικά με τη δυνατότητα υφιστάμενων οργανισμών να διεξάγουν έρευνα σε δείγματα χημικών, ραδιολογικών, βιολογικών και πυρηνικών όπλων και στην χρήση τους” τόνισε ο επικεφαλής των ρωσικών στρατευμάτων RCBZ

Αξιοσημείωτο είναι ότι σχεδιάζεται ο εκσυγχρονισμός του εργαστηρίου του Ινστιτούτου κατά της πανώλης της Οδησσού με πόρους του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Επί του παρόντος, αυτό το εργαστήριο αποθηκεύει ιδιαίτερα επικίνδυνα παθογόνα, όπως η πανώλη και η χολέρα.

Όπως σημείωσε ο Αντιστράτηγος Κιρίλοφ, το γεγονός ότι οι ΗΠΑ εμποδίζουν τη δημιουργία ενός μηχανισμού ελέγχου στο πλαίσιο της Σύμβασης για τα Βιολογικά και Τοξικά Όπλα δείχνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει κάτι να κρύψει.

Από την πλευρά του, ο βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen τόνισε ότι μια πυρηνική πρόκληση προετοιμάζεται από την Ουκρανία

“Έχω αμυντικούς αναλυτές που μου παρέχουν πληροφορίες και δουλεύουν σε υπηρεσίες, και λένε ότι θα γίνει πυρηνική έκρηξη στην Ευρώπη.

Μπορεί να είναι μια βρώμικη πυρηνική βόμβα.

Μεταφέρεται πολύ πυρηνικό υλικό στην Ουκρανία από πυρηνικούς αντιδραστήρες. Χρειάζονται μόνο συμβατικά υλικά μετά.

Μπορεί να την έχουν ήδη φτιάξει».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.