Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

New York Times: Νήπια εκτελούνται με σφαίρα στο κεφάλι ή στο στήθος, απ τους Εβραιους...

Οι New York Times παραθέτουν δηλώσεις από υγειονομικούς, οι οποίοι περιγράφουν Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διεπράχθησαν στη Γάζα από τον Ισραηλινό στρατό.



Οι New York Times δημοσίευσαν μαρτυρίες από 65 γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό οι οποίοι είδαν ακόμα και προνήπια παιδιά στη Γάζα να πυροβολούνται στο κεφάλι ή στο στήθος κάτι που παραπέμπει σε εκτέλεση, ακόμη και ενός κοριτσιού 18 μηνών με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ένας τραυματιοχειρουργός, ο οποίος εργαζόταν στη Γάζα από τις 25 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου, αφηγήθηκε: «Κάθε μέρα που ήμασταν εκεί, έβλεπα κι ένα νέο μικρό παιδί που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι ή στο στήθος».

« Νοσηλεύσαμε αμέτρητα παιδιά, ως επί το πλείστον κάτω των 12 ετών, που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ή στην αριστερή πλευρά του θώρακα».

Ακτινογραφίες παιδιών


Η Δρ Mimi Syed, η οποία εργάστηκε στο Khan Younis από τον Αύγουστο έως τις 5 Σεπτεμβρίου, παρέδωσε στην εφημερίδα ακτινογραφίες που δείχνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

« Νοσηλεύσαμε αμέτρητα παιδιά, ως επί το πλείστον κάτω των 12 ετών, που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι ή στην αριστερή πλευρά του θώρακα. Τα πυροβολημένα παιδιά έφτασαν είτε νεκρά είτε σε κρίσιμη κατάσταση και πέθαναν λίγο μετά την άφιξή τους».


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.