Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Eλοv Mασκ: Υπήρξε καταστoλή πλnροφοριώv, παραβiασn της ελευθερiας, το εμβoλιo δεν λειτούργnσε...

Απίστευτος διάλογος μεταξύ φοιτητή και του Έλον Μασκ σε Κολέγιο της Αμερικής...



ElonMusk: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, αλλά ενάντια στην βία που αναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν εμβόλιο, αυτό είναι σίγουρο».

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ: «Επίσης, το εμβόλιο για τον COVID19 δεν λειτούργησε».

Elon Musk: «Ναι. Και η καταστολή πληροφοριών σχετικά με αυτό και τις παρενέργειες. Αυτό ήταν τρομερό. Η κυβέρνηση Biden Harris προσπάθησε να επιβάλει ότι οποιαδήποτε εταιρεία έχει ομοσπονδιακά συμβόλαια, που είναι οι περισσότερες εταιρείες, θα αναγκαζόταν να εμβολιάσει όλους στην εταιρεία ή αυτά τς άτομα θα έπρεπε να απολυθούν. Τώρα, ευτυχώς, αυτό καταρρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. Αλλά αυτό είναι τρελό. Αυτό είναι μια μαζική παραβίαση της ελευθερίας σας»


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.