Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Οι Μολδαβοι φερθηκαν εξυπνοτερα απο τους Ελληνες....

Εμας δεν μας ρωτησαν μας επιασαν Κωτσους....

Αυτους τους ρωτησαν και....



Η Μολδαβία καταψηφίζει την ένταξη στην ΕΕ...
Μετά την επεξεργασία του 95% των ψηφοδελτίων σε όλη τη Μολδαβία, το 51,52% ψήφισε κατά της ένταξης της δημοκρατίας στην ΕΕ, καθώς η νυν Πρόεδρος Μάγια Σαντού κατηγόρησε ορισμένες «οργανωμένες εγκληματικές ομάδες και ξένες δυνάμεις» ότι απέτυχαν να επιτύχουν τα αποτελέσματα που ήθελε.
Αν και βρέθηκε στην κορυφή στην προεδρική ψηφοφορία με 40,34% έναντι 27,29% του Alexandru Stoianoglo, όπως ήταν αναμενόμενο, υπέστη τεράστιες ήττες στη Γκαγκαουζία και την Υπερδνειστερία.
Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, ο Sandu ανέβαλε την παρουσία του στον Τύπο τρεις φορές. Αφού έμεινε για αρκετές ώρες, αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους για ενάμιση λεπτό, έκανε δήλωση και έφυγε βιαστικά χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις.
Οι Sandu και Stoianoglo θα εισέλθουν τώρα σε δεύτερο γύρο τον Νοέμβριο



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.