Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Στελνει τους λαθpο στην Aλβαvια η Mελovι...κι απο κει Ελλαδα;

Μαλλον απο κει θα φυγουν οι λαθpo και θα μας ελθουν εδω...



Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζεόρτζια Μελόνι δείχνει τον δρόμο στα Ευρωπαϊκά κράτη, όσον αφορά την αντιμετώπιση της Αφροασιατικής λαθρομετανάστευσης. 

Στόχος της Ιταλίας είναι οι λαθρομετανάστες να μην μένουν σε Ιταλικό έδαφος, αλλά να ελέγχονται στην Αλβανία και να απελαύνονται εφόσον δεν δικαιούνται άσυλο.

Την Παρασκευή είναι έτοιμο να αναχωρήσει το πρώτο πλοίο με λαθρομετανάστες από την Ιταλία προς την Αλβανία, όπου στα νέα κέντρα κράτησης θα γίνεται ο έλεγχος των εισβολεων

Η Ιταλία άνοιξε τα κέντρα στην Αλβανία (μη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης) προκειμένου να μπορεί να τα κάνει κλειστά και όχι ανοιχτά να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει.

Η Ελληνική κυβέρνηση τι κάνει για να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση από την Τουρκία στην Ελλάδα;

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.