Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Πάνω από 100 υποθέσεις ξαφvικών θαvάτων και παρεvεργειώv των εμβoλiωv, έχει στα χέρια του...

Μακαρι να αποδωθει δικαιοσυνη...



Σύμφωνα με πληροφορίες του Karditsastakra.com τον αριθμό 100 φτάνουν οι υποθέσεις που διαχειρίζεται ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης και έχουν σχέση με τις παρενέργειες των εμβολίων και τους ξαφνικούς θανάτους σε συγγενικά πρόσωπα Ελλήνων πολιτών.

Απελπισμένοι συγγενείς κατέφυγαν στον μαχητικό δικηγόρο με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον ξαφνικό θάνατο αγαπημένων τους προσώπων οι οποίοι όπως αναφέρουν είχαν εμβολιαστεί κατά του Covid.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν και οι οικογένειες που έχουν προσφύγει στον ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα για τον ίδιο ακριβώς σκοπό με πρόθεση τους να φτάσουν τις υποθέσεις έως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.