Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτην για ποιο λόγο δεν την καλεί ο εισαγγελέας;

Ματίνα Παγώνη: Παραδέχτηκε ότι κατέγραφαν θανάτους από Covid όποιον πέθαινε από οποιαδήποτε αιτία αρκεί να νοσούσε εκείνη τη στιγμή...



Η Ματίνα Παγώνη σε δήλωση που έκανε δημόσια σε τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι κατέγραφαν τους θανάτους από οποιοδήποτε αιτία ως θανάτους από Covid αρκεί ο αποθανών να νοσεί εκείνη τη στιγμή.

Με ποιο απλά λόγια μπορούσε κάποιος να πεθάνει από καρκίνο και επειδή ταυτόχρονα νοσούσε από Covid να τον καταγράψουν ως θάνατο από Covid.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλείται αναστάτωση και φόβος στον ελληνικό λαό με την ανακοίνωση των κρουσμάτων και των θανάτων μέσω των ΜΜΕ.

Επηρέασε την οικονομία αφού τα lockdown συνεχιζόταν, επηρέασε την ψυχική υγεία χιλιάδων πολιτών που ζούσαν σε καθεστώς καταπίεσης και φόβου και τελευταίο και πολύ σημαντικό οδήγησε πολλούς συμπολίτες μας στο να προχωρήσουν στον εμβολιασμό με ένα πειραματικό σκεύασμα που βλέπουμε τι ακριβώς έχει προκαλέσει με καθημερινούς θανάτους από έμφραγμα του μυοκαρδίου καθώς και turbo καρκινώματα.

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι για ποιο λόγο δεν την καλεί ο εισαγγελέας ώστε να δώσει εξηγήσεις για το υγειονομικό έγκλημα που διέπραξε εναντίον του ελληνικού λαού.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate