Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Εκτος νομου το "Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας" των Αλβανογυφτοβουλγαρων στην Ελλαδα...

Ευτυχως υπαρχουν ακομη δικαστε Ελληνες...

Αλλα...

Πολυ φοβαμαι για το μελλον τους, μετα απο μια τετοια αποφαση...



Νευρική κρίση προκάλεσε στα Σκόπια η απόφαση του μονομελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, θέτοντας εκτός νόμου το δήθεν «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα».

Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη ΜΚΟ, για την οποία πανηγύριζε ο Ζάεφ το 2022, επιχειρούσε να βαφτίσει τα σκοπιανικά ως «μακεδονικά» έπειτα από μια ακατανόητη όσο και απαράδεκτη απόφαση του Ειρηνοδικείου Φλώρινας προ διετίας.

Ο Μίτσκοσκι έχασε την ψυχραιμία του μετά την απόφαση του Εφετείου, κάνοντας λόγο για «πρόκληση από ελληνικής πλευράς». Προφανώς, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει κράτος δικαίου, αφού η απόφαση δεν ήταν πολιτική, αλλά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μιας χώρας-μέλους του στενού πυρήνα της Ε.Ε.

Οι ιδρυτές του «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» ανήγγειλαν ότι θα εφεσιβάλουν την απόφαση του Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ο Μίτσκοσκι υποσχέθηκε να τους «στηρίξει».

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate