Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Τριτη αποπειρα δολοφονιας του Τραμπ;;; Θα επιβιώσει μέχρι τις εκλογές;;;

Αυτοκίνητο με «πιθανά εκρηκτικά» εντοπίστηκε σε χώρο ομιλίας του Ν.Τραμπ σε κομητεία της Νέας Υόρκης...



Οι αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ εντόπισαν σήμερα (18/9) το απόγευμα εκρηκτικά σε αυτοκίνητο κοντά στο χώρο συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στο Λονγκ Άιλαντ και πλέον είναι ερωτηματικό αν ο Ν.Τραμπ θα φτάσει στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου υγιής και σώος.

Η αστυνομία εντόπισε τα εκρηκτικά και σύμφωνα με το δημοσιογράφο James Latino «παραβιάστηκε η περίμετρος του χώρου συγκέντρωσης και αφαιρέθηκε ένα μπλε βαρέλι με πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών».

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Nassau της Νέας Υόρκης είπε ότι κατά τη διάρκεια επιχείρησης, «βρήκε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα από τα οχήματα».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έτρεξε στο δάσος. Δεν έχω γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι γιατί έφυγε από το σημείο καθώς σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

«Κανείς δεν είδε αν είχε κάτι πάνω του», απλώς τον είδαν να απομακρύνεται τρέχοντας.

Στο σημείο επικρατεί συνωστισμός καθώς χιλιάδες αυτοκίνητα με υποστηρικτές του Τραμπ έχουν εγκλωβιστεί καθώς ο δρόμος έχει κλείσει.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε καθώς χιλιάδες άνθρωποι έσπευδαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Η υπόθεση εξελίσσεται – ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate