Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην ουσία είναι ένα...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ! ! !



Σάλος έχει ξεσπάσει στο από το πρωτοφανές λάθος στον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, που αποδεικνύει ότι ο «χειριστής» του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι «κοινός», τουλάχιστον με τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά στον προσωπικό λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε μία διθυραμβική ανάρτηση υπέρ της Νίκης Κεραμέως, για την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Χρήστες του Twitter μάλιστα αποθανάτισαν αμέσως την συγκεκριμένη ανάρτηση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και για αμφισβήτηση της ενέργειας αυτής. Όπως ήταν επόμενο, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, Εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως!

Δείτε τις σχετικές εικόνες από τις δύο αναρτήσεις με διαφορά μερικών λεπτών:



































































πηγη


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate