Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Οι 11 γαλαζιοι βολευτες που αντεδρασαν...Θα πιούν το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους ! ! !

Τους ταπείνωσε, όπως ο σουλτάνος τους υποτακτικούς του...



Όπως σας είχα αποκαλύψει, η κίνηση των 11 γαλάζιων βουλευτών να καταθέσουν ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στο Μαξίμου. Ο αριθμός των βουλευτών που υπέγραψαν την ερώτηση, δεν είναι καθόλου τυχαίος. Είναι αρκετός για να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και στην επιβίωση της Εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα τηλέφωνα κορυφαίου υπουργού του Μαξίμου δεν ήταν αρκετά για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές δηλώσεις από τους συμμετέχοντες, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν δημόσια ότι δεν τίθεται θέμα απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Έτσι, ο Κυριάκος μας, ως λάτρης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των ηγετών της, αποφάσισε να επιδείξει σιδηρά πυγμή.

Η άμεση απάντησή του Κωστή Χατζηδάκη στους «αντάρτες», δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ήταν ουσιαστικά το αυστηρό μήνυμα του Σουλτάνου στους υποτακτικούς του, δια μέσω του υπουργού: «Σκασμός πληβείοι, ότι καταγγέλλετε το έχετε ήδη ψηφίσει»!

Μπορεί λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών να ζει ένα εφιάλτη, καθώς δέχεται αφόρητη πίεση από τους ψηφοφόρους, ενώ οι υπουργοί δεν τους σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο ούτε για ρουσφέτι, θα πρέπει όμως να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτούς εάν εγκαταλείψουν τον Κυριάκο.

Γι’αυτό ακριβώς και σιώπησαν παρά την ασύλληπτη προσβολή του πρωθυπουργού στο πρόσωπο τους, μέσω της απάντησης Χατζηδάκη.

Θα πιούν το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate