Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Αληθειες που δεν λενε τα καναλια...

Δεν πρόκειται για απλούς κατσαπλιάδες, ούτε για μία απλή μAFία...



Πρόκειται για άψυχους δοLοFόνους, εντεταλμένους κατα-στρο-φείς, υπαλλήλους ποLυεθνικών και πρακτοRίσκους ναζιστοφασιστοειδούς αντίληψης, που έχουν μολύνει τους πάντες και τα πάντα (εκτός κάποιων εξαιρέσεων), από απλούς υπαλλήλους έως και ανώτατους DικαSτικούς.
Η αντίληψη δε του πρωθυκάρεκλου νηματο-εξαρτώμενου, είναι ... L’État, c’est moi.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα κάποιων από εμάς, χρόνια τώρα, ...ή παίρνουμε την τύχη της χώρας και των ανθρώπων μας εμείς στα δικά μας χέρια, ή μας τελειώνουν. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Αυτό είναι κατανοητό?
Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε που να πάρει. Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε
Μη τους αναγνωρίζετε. Μη τους φοβάστε. Μη τσιμπάτε το τυράκι. Μη τους υπακούτε. Μη ....
Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε.
ΥΓ. δώστε πέντε-επτά λεπτά από τον χρόνο σας και δείτε το παρακάτω βίντεο, ...μπας και επιτέλους ανοίξει αυτό το ρημάδι που λέγετε μυαλό


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate