Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Διαβαστε και πειτε μας...Εivαι ή δεν εivαι πρoδoτnς;;;

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με την Αναπληρώτρια Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Nadia Schadlow, στο πλαίσιο του NATO Public Forum. Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η αποστολή πολεμοφοδίων στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει αμυντικά κενά.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα δηλώσει στη Βουλή ότι η Ελλάδα δεν στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία. Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με αυτές τις προηγούμενες δηλώσεις, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και τη συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής.

Επιπλέον, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Η αποστολή πολεμοφοδίων στην Ουκρανία θα μπορούσε να αποδυναμώσει την άμυνα της χώρας και να την καταστήσει πιο ευάλωτη σε πιθανές απειλές.

Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να διευκρινιστεί η θέση της κυβέρνησης σχετικά με την αποστολή πολεμοφοδίων στην Ουκρανία και να διασφαλιστεί ότι η άμυνα της χώρας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate