Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Το γενεαλογικό δένδρο της οικογένειας των Μητσοτάκηδων…



Ποια η σύνδεση μεταξύ των Ρότσιλντ και της Βενετίας και ποιος ο ρόλος και των δύο, όχι μόνο στη σημερινή Ελληνική κρίση σε όλες τις πτυχές της, αλλά και στην ολοκληρωτική υποδούλωση του ελληνικού λαού απο τους ίδιους, από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα; Και φυσικά ποια η σύνδεση με το γενεαλογικό δένδρο που μας ενδιαφέρει…;

Προτού σας γράψω το οτιδήποτε για αυτό το θέμα, θα πρέπει να σας παρουσιάσω το κράτος των Ενετών οι οποίοι συμμάχησαν με τους Τούρκους για να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη !!! Ο λόγος αυτής την αναδρομής θα φανεί στην συνέχεια…

Η Γαληνοτάτη Βενετική Δημοκρατία υπήρξε ως ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την πόλη της Βενετίας στην βορειοανατολική Ιταλία. Επιβίωσε για πάνω από χίλια χρόνια !!! Από τα τέλη του 7ου αιώνα ως το 1797 και αποτέλεσε σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και την Αναγέννηση.

Η δε δόξα της δίκης μας Βυζαντινής Ελληνικής Αυτοκρατορίας κράτησε για περίπου 1100 χρόνια από το 325 έως το 1453 μ.Χ.!

Αυτά τα αναφέρω γιατί θα πρέπει να γνωρίζεται πως η πραγματική αιτία της πτώσης της μεγαλοπρεπούς, Ελληνοβυζαντινής Αυτοκρατορίας που διήρκησε πάνω από 1.000 δεν ήταν μόνο οι Τούρκοι αλλά και οι Βενετοί που συμμάχησαν δολίως μαζί τους!!!

Έτσι λοιπών χρειάστηκαν τουλάχιστον έξη αιώνες υπομονετικών προσπαθειών για να αποκτήσει τη δύναμη που ασκεί σήμερα η Νέα Παγκόσμια Τάξη που η προέλευσή της ως διεθνής δύναμη ανάγεται στους Φοίνικες δουλέμπορους, και συνεχίζει μέσα από κάποιες οικογένειες Φαναριωτών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, και στη συνέχεια, τους Ενετούς και τους Γενουάτες έμπορους και τραπεζίτες του Μεσαίωνα, οι οποίοι μετεκόμισαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία, και αργότερα στην Αγγλία και Σκωτία!

Και τώρα ποιοι ακριβώς πιστεύεται πως ήταν και συνεχίζουν να είναι οι σύγχρονοι Βενετοί;;;

Δεν είναι τίποτε περισσότερο από τους Εβραίους τραπεζίτες των Ρότσιλντ από το Λονδίνο, οι οποίοι χρηματοδότησαν τους Εβραίους Λένιν και Τρότσκι που επεδόθησαν σε μια δολοφονική έξαρση κατα της Ρωσίας σκοτώνωντας πολλά εκατομμύρια λευκών Ρώσων Χριστιανών Ορθόδοξων !!!

Αυτό αποτελεί πλέον ένα ευρέως γνωστόν ιστορικό γενογός για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων απο όλο τον κόσμο γιατί υπάρχουν εκεί έξω πάμπολλες αποδείξεις για όσους τολμούν να τις ψάξουν !!!

Η Βενετική «Μαύρη Αριστοκρατία» αγαπητοί ήταν πράγματι οι Χαζάροι ή Ασκενάζι Εβραίοι. Οι οποίοι έτρεφαν ανέκαθεν ένα μίσος για τους Έλληνες και την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, επειδή οι Έλληνες, κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, τους Εβραίους τους είχαν αποκλείσει από τους τραπεζικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους τομείς της κοινωνίας!!!

Τώρα για όσους αρνούνται το οτιδήποτε από όσα εκ των πραγμάτων αναφέρω για τους Εβραίους και τους Βενετούς, θα ήθελα να τους επισημάνω ένα άρθρο που εγράφη το Μάη του 1986 με τίτλο “Kissinger Watch” του κ. M.T. Upharsin όπου ο συγγραφέας αυτός υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την πραγματική προέλευση της πολιτικής σχολής σκέψης απο την οποία ο ίδιος ο Κίσινγκερ είχε εκτραφεί για τη δική του πολιτική σταδιοδρομία!

Ο Upharsin δηλώνει στην αρχή αυτού του άρθρου τα εξής και προσέξτε εδώ τα ονόματα και τις προσωπικότητες:

«Όπως το London Economist της εβδομάδας, της 3ης Μαΐου, το έθεσε “όλοι όσοι είναι ῾κάποιος’, από τους Rothschilds και το Αγά Χαν (Aga Khan) εως τον κ Χένρι Κίσινγκερ και τις πιο διακοσμητικές οικογένειες της Ευρώπης” μαζεύτηκαν στη Βενετία κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η αφορμή ήταν η επαναλειτουργία ενός ανακαινισμένου Palazzo Grassi, που παλιά αποτελούσε έναν πρώην τόπον που εχρησιμοποιείτο για τη χάραξη των ραδιουργιών της Βενετικής ολιγαρχίας, η οποία αγοράστηκε πρόσφατα για 15 εκατομμύρια δολάρια από τον στενό συνεργάτη του Κίσινγκερ, Gianni Agnelli, της Fiat Corporation στο Τορίνο.»

Θα υποθέσω ότι πολλοί γνωρίζεται ήδη ότι και οι Ρόθτσιλντ και ο αποθανών Χένρι Κίσινγκερ είναι και ήταν Εβραίοι και κυρίως οι πρώτοι ως δυναστεία είναι οι μεγάλοι …παίκτες εντός των ιεραρχιών των Πεφωτισμένων , που αποτελούν σαν μυστική κοινωνία την κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που όλοι μιλάνε σήμερα!!!

Αλλά προσέξατε πώς το άνω άρθρο συνδέει αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες με την…Βενετία και την βενετική ολιγαρχία;;;

Αναφέρω ειδικά εδώ τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, γιατί, για λογαριασμό των Ρότσιλντ της Κορώνης της Αγγλίας, έχει παίξει ένα μνημειώδες ρόλο στην καταστροφή της σύγχρονου Ελλάδος και της Κύπρου. Είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή των σχεδίων Ελλάδας και Κύπρου για ένωση. 

Εγώ έπρεπε να τονίσω εδώ τον ρόλο του Κίσινγκερ στη συνολική σύγχρονη ελληνική κρίση με τον καθορισμό σαφών σχέσεων μεταξύ αυτού, της Βενετίας και των Ρότσιλντ. Εγώ δημιούργησα επίσης εδώ μια σαφή σύνδεση μεταξύ των Ρότσιλντ και της Βενετίας αποδεικνύοντας έτσι για τον αναγνώστη τον μείζονα ρόλο και των δύο, όχι μόνο στη σημερινή Ελληνική κρίση σε όλες τις πτυχές της, αλλά και στην ολοκληρωτική υποδούλωση του ελληνικού λαού απο τους ίδιους από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα.

(Εδώ σας παραθέτω και τις πηγές για όσα σας προανέφερα γιατί γιαυτο το συγκεκριμένο άρθρο αν με αφήσουν τελικά να το ανεβάσω θα ήθελα μέχρι και ο τελευταίος δυσκολόπιστος να μπορεί να ανατρέξει στην ιστορική βιβλιογραφία: The True Story of the Bilderberg Group. του Daniel Estulin, 2007. Reissued as North American Edition 2009. Walterville, OR, USA: Trine Day. ISBN 978-0-9799886-2-2. OCLC 223910265. )

Και τώρα μετά την « αναγκαστική » αναφορά για το πραγματικό ιστορικό υπόβαθρο των Ενετών, ήρθε η μεγάλη στιγμή να πάμε στο κυρίως θέμα !!!

Θέλω πριν γράψω το οτιδήποτε να σας ενημερώσω πως στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να βρει μερικές καταχωρήσεις των γενεολογικών δενδρών , τόσο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσο και της μητρός αυτού την κ. Σταυρούλα Πλουμιδάκη και συγκεκριμένα από το σάιτ Geneology.com !!!

Ετσι λοιπόν ψάχνοντας στο συγκεκριμένο και επίσημο σάιτ ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό δένδρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη :

Πάμε τώρα εις την μητέρα του και προσέξτε το επίθετο της μητέρας αυτής η γιαγιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη !!!!!!!!!!!!!!

Οι Moatsos η Muazzo ήταν μια…βενετσιάνικη πατριώτικη οικογένεια, γεννημένοι ανάμεσα στα λεγόμενα «Νέα Σπίτια» της Ενετίας !

Πάμε τώρα σε έναν κύριο που τυχαίνει να κατάγεται από το ίδιο σόι των Muazzo (Μοατσών), τον κ. Ερρίκο Μοάτσο !

Σύμφωνα λοιπόν με το σάιτ whoiswhogreece.com…ο κύριος Μοάτσος Ερρίκος Μ. (Moazzo Henry M.) ως Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστική είχε την τύχη να βρεθεί σε έναν πολύ ανταγωνιστικό χώρο όπως είναι οι ασφάλειες !

Με πειθώ και μεθοδικότητα πέτυχε τους υψηλότερούς του στόχους διότι πάντα ήθελε να πετύχει το καλύτερο. Κατάφερε να φθάσει στο υψηλότερο σκαλί της ιεραρχίας και να δημιουργήσει ένα έργο το οποίο θα μείνει.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1964 στην πόλη που μεγάλωσε και σπούδασε. Έλκει την απώτερη καταγωγή του από τη Βενετία. Οι πρόγονοί του, εγκαταστάθηκαν στην Κρήτη περί το 1200 και περί το 1900 έγινε η μετεγκατάσταση τους στην Αθήνα.

Τον συγκεκριμένο κύριο τον αναφέρω απλά για να σας αποδείξω πως τα γενεαλογικό του ίχνος δεν έχει…χαθεί και δείχνει περίτρανα μια σχεδόν όμοια διαδρομή με την οικογένεια Μητσοτάκη !!!

Τώρα θα σας αναφέρω την αλληλουχία κάποιον γεγονότων και φυσικά και ονομάτων !!!

Ο Εμμανουηλ ο οποίος έχει εξελληνίσει το επίθετο του σε Μοάτσος είχε έναν ιό τον Γεώργιο ο οποίος παντρεύεται μέ κάποια Gaudioti στά Κύθηρα!

Τό συγκεκριμένο ζευγάρι έκανε 4 παιδιά,ἐκ των οποίων ὁ Ἐμμανουήλ παντρεύεται κάποια Σαλτακούκκου Μαρία καί γεννούν δέκα παιδιά!!!

Όλα μένουν στά Κύθηρα εκτός από τον Ερρίκο ὁ οποίος παντρεύεται μέ κάποια Παπαδάκη Εσθήρ (Εβραικο όνομα) από τήν Σύρο!

Η οικογένεια Μοάτσου Αικατερίνη και Πλουμιδάκης Χαράλαμπος ,δεν ξεφεύγουν ἀπό τά …πατροπαράδοτα καί κάνουν καί αυτοί δέκα (10) παιδιά!!!

Λοιπόν ένα από αυτά τά παιδιά αυτής της οικογένειας είναι και η Σταυρούλα η μητέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτακη του επιτίμου !!!!

Ἀπό τό ζεύγος Μοάτσου Θεόφραστου-Σπυρίδωνα μέ τήν Χατζηκώστα Φωτεινή γεννούνται 2 παιδιά , η Ἑλένη καί ο Ερρίκος!

Ο Ερρίκος γεννά τόν Μιχαήλ ὁ οποίος πατρεύεται τήν αδερφή της Μπριγκίτε Παπασταύρου ( τήν μητέρα του γνωστού σε όλους μας Σταύρου Παπασταύρου ),τήν Λεβή Λάουρα Μαρία Αλίκη!

Αυτής ο υιός, είναι και ὁ Ερρίκος Μοάτσος ο δ/νων σύμβουλος της AΧΑ ασφαλιστικής ,καί Πρόεδρος του Συνδέσμου Ἐκπροσώπων καί Στελεχών Ἀσφαλιστικών (Σ.Ε.Σ.Α.Ε.) που σας προανέφερα !!!!

Και τώρα κάντε μια ποιο συγκροτημένη σκέψη!!!

Ο Ερρίκος Μοάτσος δ/νων σύμβουλος της ΑΧΑ για τον όποιον δεν γνωρίζω αν υπήρχε συγγένεια μέ τόν προαναφερθέν Μοάτσο ἀπό τά Κύθηρα, ἀλλά περίεργο δεν σας φαίνεται νά μήν υπάρχει άλλο πρόσωπο από τήν οικογένεια πέραν του Θεμιστοκλή (ιατρού) καί του Δημητρίου (δικηγόρου, και πολιτικού);

Ο παππούς της Λάουρας Μαρίας Αλίκης Λεβή ( Εβραία ) καί της αδερφής της Μπριγκίτε, λεγόταν Σαλβατόρ Λεβή καί ποιός ξέρει πως,βρέθηκε στά Τρίκαλα Κορινθίας, παντρεμένος μέ κάποια Κοέν Ραχήλ (και πάλι Εβραία).

Τό παιδί τους, ο Μιχαήλ παντρεύεται τήν Βιανέλλη Ίωάννα (μέ εξελληνισμένο τό πατρικό της ἀφοῦ τόν πατέρα της τόν ἔλεγαν Vianelli Alfredo καί ήταν υιός του Giacomo Vianelli χωρίς όμως νά φαίνεται κάπου τόπος καταγωγης!

Όπως καί της γιαγιάς της σύζυγο του Giacomo πού απλώς αναφέρεται ως Ἀποστολίδη Μαρία.

Έτσι λοιπόν ο Μιχαήλ από τά Τρίκαλα Κορινθίας, βρίσκει τήν Εβραία Βιανέλλη Ιωάννα στόν Βόλο όπου καί παντρεύονται!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate