Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Οπως το γραψαμε...Ηξεραν για τον ελευθερο σκοπευτη οι μυστικες υπηρεσιες ! ! !

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΥΚΣ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΙ....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ...



Οι αμερικανικές Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC News, φαίνεται πως είχαν εντοπίσει τον Τόμας Κρουκς πάνω από 90 λεπτά πριν εξαπολύσει την επίθεση από την οροφή αποθήκης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων από το σημείο όπου είχε στηθεί η εξέδρα για την ομιλία του Τραμπ.

Το παραπάνω σημαίνει πως ο δράστης είχε εντοπιστεί τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα από ό,τι έχουν πει οι αρμόδιοι για τη φύλαξη του χώρου. Το ABC News μεταδίδει ότι αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από τη δημοσιοποίηση γραπτών μηνυμάτων μεταξύ μελών της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών Beaver County Emergency Service Unit.

Αν και μέχρι στιγμής ξέραμε πως ο Κρουκς είχε εντοπιστεί μια ώρα πριν την απόπειρα δολοφονίας, όταν πολίτες τον είχαν δει και είχαν ενημερώσει τις Αρχές. Από τα μηνύματα που έρχονται τώρα στο «φως» αποδεικνύεται πως ο 20χρονος είχε πληροφορίες για την παρουσία των δυνάμεων επιβολής του νόμου -όπως είχαν κι εκείνοι.

Στις 16:19 (τοπική ώρα) ελεύθερος σκοπευτής έστειλε μήνυμα σε δύο άτομα που ήταν στον δεύτερο όροφο αποθήκης και παρατηρούσαν τον χώρο, λέγοντας ότι αφήνει το πόστο του. Καθώς έφευγε παρατήρησε έναν νεαρό και έγραψε στους συναδέλφους του: «Να ξέρετε ότι κάποιος μας ακολούθησε, πάρκαρε δίπλα στα αυτοκίνητά μας και κρύφτηκε».

Περίπου στις 17:10 ο Κρουκς βρισκόταν κάτω από τους σκοπευτές που ήταν μέσα στην αποθήκη κτιρίου της AGR International, στην οροφή του οποίου ανέβηκε τελικά ο 20χρονος από όπου και πυροβόλησε τον Τραμπ. Μάλιστα, ένας από τους σκοπευτές τον έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε σε ομαδική συνομιλία στις 17:38.

Ένας από τους αξιωματικούς αυτής της Υπηρεσίας έγραψε ότι θα έπρεπε να πουν στις Μυστικές Υπηρεσίες για το ύποπτο άτομο καθώς τους είχε ανησυχήσει το σημείο στο οποίο τον είχαν δει.

«Το παιδί ελέγχει το κτίριο στο οποίο βρισκόμαστε», αναφέρει μήνυμα. «Τον είδα να κοιτάζει προς την εξέδρα. Εάν θέλετε να ειδοποιήσετε τους ελεύθερους σκοπευτές των Μυστικών Υπηρεσιών να έχουν το νου τους. Τον έχασα από τα μάτια μου».

Η απόπειρα δολοφονίας έγινε 38 λεπτά αργότερα. Ο Κρουκς έπεσε νεκρός από τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών της Μυστικής Υπηρεσίας.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate