Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Λενε ψεμματα τα καναλια μας ! ! ! Μέλος των ANTIFA, απλυταριο και οπαδός του Μπάιντεν ηταν ο ατζαμης ελ. σκοπευτης...

Θα με ρωτησετε ευλογα...

Ποτε ειπαν αληθεια τα καναλια; 



Ως δήθεν «Ρεπουμπλικανός» λοιπον, εμφανίστηκε (ή τον εμφάνισαν) ο στυγνός εκτελεστής Τόμας Μάθιου Κρουκς, όποιος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο και νυν προεδρικό υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τελικά ήταν μέλος της «ANTIFA» και ακραίος οπαδός του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών.

Μάλιστα είχε δώσει και μία συμβολική χρηματοδότηση στο Δημοκρατικό Κόμμα, 15 δολαρίων από το χαρτζηλίκι του!

Ήταν στυγνός εκτελεστής γιατί από τις βολές του σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας Αμερικανός πολίτης ενώ τραυματίστηκαν βαρύτατα άλλοι δύο.

Είχε εγγραφεί στους Ρεπουμπλικανούς (ή τουλάχιστο «εμφανίστηκε» μία «βολική» εγγραφή) για να έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην ομιλία του Τραμπ και να μπορεί να πλησιάσει αρκετά κοντά ώστε να πραγματοποιήσει τις φονικές βολές του.

Και κατι ακομη...

Δεν επρεπε να συλληφθει, γιατι θα μιλουσε...


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate