Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Klaus Schwab: Δεν χρειάζεται καν να υπάρχουν εκλογές...

Ο Klaus Schwab ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ γνωστού και ως WEF είναι γνωστός για τις απόψεις του, περί μεγάλης επανεκκίνησης και παγκόσμιας επιβολής....



Σε ομιλία του απλά επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό: Ότι στα σχεδία που απεργάζεται ο ίδιος και το WEF περιλαμβάνεται ο όρος «επιβολή».

Όπως σημείωσε σε μια ομιλία του:

«Προκειμένου να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη στο μέλλον, πρέπει να αγκαλιάσουμε την καινοτομία και να επιβάλλουμε την συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τομέων, περιοχών, εθνών και πολιτισμών για να δημιουργήσουμε ένα πιο ειρηνικό, περιεκτικό, βιώσιμο  και  ανθεκτικότερο μέλλον».

Μιλώντας στην «Ετήσια Συνάντηση των Νέων Πρωταθλητών» του WEF, που συχνά αποκαλείται «Καλοκαίρι Νταβός», στην Κίνα, ο Schwab δήλωσε ότι για να προωθηθεί η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», οι ελίτ πρέπει να ξεδιπλώσουν επιθετικά την ατζέντα τους.

Πρόσθεσε, δε ότι «Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία η ενεργός συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση μιας βιώσιμης αναπτυξιακής πορείας».

Σε ένα άλλο σημείο, ο Schwab ανέδειξε την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες τεχνολογίες που γίνονται πανταχού παρούσες ως λόγος για τον οποίο η ανθρωπότητα πρέπει να εξαναγκαστεί να «συνεργαστεί» με την παγκόσμια ελίτ.

Μίλησε επίσης για «όρια στην ανάπτυξη», τα οποία πολλοί έχουν ερμηνεύσει ως επιδοκιμασία της ερήμωσης του πληθυσμού.

Ο Schwab, ο αρχιτέκτονας της λεγόμενης «Μεγάλης Επαναφοράς», έχει δηλώσει πολλές φορές ότι οραματίζεται την ανθρωπότητα «να μεταβεί σε μια νέα εποχή όπου θα υπάρξει μια «συγχώνευση των φυσικών, ψηφιακών και βιολογικών μας διαστάσεων σε μια νέα πραγματικότητα».

Ο Schwab έχει δηλώσει προηγουμένως ότι αυτή η νέα εποχή ενσωμάτωσης με τις «ψηφιακές τεχνολογίες» θα σημαίνει ότι «δεν χρειάζεται καν να υπάρχουν  εκλογές».

Έχει επίσης έχει πει η ανθρωπότητα πρέπει να «αγκαλιάσει» τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα ενώ φαντάζεται επιφανείας προσωπικότητες που θα  έχουν την ικανότητα να διαβάζουν τα εγκεφαλικά κύματα όλων.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate