Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Η Ανθελληνική συμμορία απατεώνων κλεινει τα Ελληνικα σχολεια...

Μόνο 27 ελληνικά σχολεία (υπο)λειτουργούν ατις ΗΠΑ ”αρμοδιότητας” Αρχιεπισκοπής (σύμφωνα με το yearbook 2024). ‘Ηταν κοντά 120, πριν 15 χρόνια, σε ενορίες κ.α.



Το μόνο υποβαθμισμένο τμήμα της Αρχιεπισκοπής, με προσωπικό ”άχρηστων καραγκιόζηδων”, είναι αυτό της Παιδείας. Και ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, κάνει δημόσιες εκδηλώσεις, με γραφικούς αλα ”προεδρίνα Κοκόλη”, γιά να εξαπατεί την Ομογένεια, ότι δήθεν ενδιαφέρεται γιά την ελληνική Παιδεία. Αλλά από ουσία, αποτέλεσμα, ΜΗΔΕΝ.

Τα σχολεία τα έχτισαν -και συντηρούσαν- ΕΛΛΗΝΕΣ μετανάστες γιά τα παιδιά και εγγόνια τους. Τα κλείνει η φιλελληνική Αρχιεπισκοπή.

”Δεν συμφέρει οικονομικά” λένε, τις ενορίες- μαγαζιά της Αρχιεπισκοπής, η ύπαρξη- λειτουργία ελληνικών σχολείων. Αλλά γιά μισθούς και λοιπά έξοδα παπάδων (σπίτι, αυτοκίνητο, ασφάλειες κλπ) 150 – 200.000 δολ. τον χρόνο, έχουν.

Χρήματα υπάρχουν πολλά και γιά τα συχνά, πολυέξοδα ταξίδια Ελπιδοφόρου (ειδικά εξωτερικό, μαζί με μέλη οικογένειας και λοιπούς).

Και φυσικά, δεν δίνεται ΠΟΤΕ απολογισμός, από την ”συμμορία ρασοφόρων απατεώνων” γιά το ΠΟΥ καταλήγουν τα χρήματα κτιρίων- οικοπέδων ενοριών, που κλείνουν και πωλούνται.

Αυτό είναι το έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού Αμερικής, που έκανε και κάνει η θυγατρική εμπορική επιχείρηση Βαρθολομαίου, με το όνομα ”Αρχιεπισκοπή (πρώην ελληνική) Αμερικής”.

Η απόλυτη καταστροφή, γιά να μην υπάρξει συνέχεια του ελληνισμού στις ΗΠΑ. Τεράστια υπηρεσία την… Τουρκία.

Ως Ομογένεια, ανεχτήκαμε αυτή την εγκληματική πράξη, αντί να αντιδράσουμε δυναμικά κόντρα και στον διεφθαρμένο, εξαγοράσιμο ”πατριάρχη Βαρθολομαίο”, του ”τουρκικού ιδρύματος” στην Κων/πολη..

Αντί να βάλουμε δυναμικά μπροστά στις ευθύνες τους, τα ρασοφόρα αρπακτικά αρχιεπίσκοπο, μητροπολίτες κλπ.

Αντί να καταγγέλουμε δημόσια τις διεφθαρμένες, προκλητικά αδιάφορες κυβερνήσεις του σάπιου κράτους Ελλάδας, που μόνο μας χρησιμοποιούν διαχρονικά, γιά ”τουρισμό και κονόμες”.

Τώρα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία.

Και τα ακίνητα των διαλυόμενων ενοριών- κοινοτήτων, θα ρευστοποιηθούν και το χρήμα θα καταλήξει στους απατεώνες του ”τουρκικού Ιδρύματος” στην Κων/πολη.

Εκεί θα καταλήξει και το χρήμα των ”νεογενίτσαρων αρχόντων πατριαρχείου” των ”χρήσιμων ηλίθιων νεολεφτάδων Ομογενών”, που αντί να δίνουν το χρήμα τους γιά ελληνικά σχολεία, το δίνουν γιά να ”κάθεται” σε λογαριασμούς που ελέγχει το διεφθαρμένο πατριαρχείο Κων/πολης.

Και αντί να φιλούμε το χέρι αρχεπίσκοπου, μητροπολιτών κλπ, στις ΗΠΑ, θα ήταν προτιμότερο να τους διασύρουμε δημόσια, γιά το έγκλημα διαρκείας εις βάρος του Ελληνισμού.

Σημ. 1: Προκαλώ δημόσια τους ”ρασοφόρους απατεώνες”, αρχιεπ. Ελπιδοφόρο και μητροπολίτες, να κάνουν αγωγή, γιά να ανοιχτούν -επιτέλους- τα ”βιβλία” σε ομοσπονδιακό δικαστήριο ΗΠΑ. Ειδικά εκείνα, με το χρήμα γιά ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου, μέρος του οποίου κατάληξε στον διεφθαρμένο, εξαγοράσιμο ”πατριάρχη Βαρθολομαίο”, γιά την ”παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία Ουκρανίας”.

Σημ. 2: Η εκτίμηση του ”ΚΑΛΑΜΙ” -πριν 10 χρόνια- ότι τον χρόνο 2030, ΔΕΝ θα υπάρχει Ελληνισμός στις ΗΠΑ, υπό μορφή οργανωμένης Ομογένειας, ισχύει απόλυτα.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate