Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ψεύτης και επικίνδυνος ο Αφορισμενος: Κενά στην άμυνά μας γιατί στείλαμε όπλα στην Ουκρανία...

Χειροτερος προδοτης δεν περασε απ την εποχη του Εφιαλτη...



Μέχρι πρότινος και ο Αφορισμενος και οι κυβερνητικοί παράγοντες διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι η αποστολή ελληνικών οπλικών συστημάτων στο καθεστώς Ζελένσκι δεν εξασθενίζει την εθνική άμυνα. Και πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο πρωθυπουργός απαρνήθηκε τα δικά του επιχειρήματα και αποκάλυψε την αλήθεια: έχουν δημιουργηθεί κενά στην αμυντική μας θωράκιση.

Η κυβέρνηση Αφορισμενου υπονόμευσε συνειδητά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων για να καλοπιάσει τους Αμερικανούς και το σύστημα εξουσίας, που διαφημίζουν ότι αποτελεί τη «σωστή πλευρά της Ιστορίας».

Επίσης, ο Αφορισμενος σε ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Η παραβίαση ή η επιλεκτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα υποβαθμίσει την αξιοπιστία όλων των προσπαθειών για διευθέτηση λοιπών εκκρεμών ζητημάτων στα δυτικά Βαλκάνια και θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή».

Δηλαδή, αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα είπε ο Αφορισμενος, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο… ωφέλησε την Ελλάδα με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δημιούργησε συνθήκες σταθερότητας στα Βαλκάνια!

Ο Αφορισμενος χαρίζει όπλα στον Ζελένσκι και… ευκαιρίες στους Τούρκους. Εκθειάζει συμφωνία την οποία υποσχόταν να επαναδιαπραγματευτεί.

Είναι κατά συρροήν ψεύτης και η πολιτική του ζημιώνει τη χώρα. 


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate