Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Ωχ ωχ ωχ...



Μπογδάνος για Λατινοπούλου: Που βρήκε τα χιλιάδες ευρώ που χρειάζονται για την προεκλογική εκστρατεία; 

Ζητούσε λεφτά για το ταξί όταν ήταν στο κόμμα μου...

Δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, είναι ανεπάγγελτη...



Είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία και μετά ΗΠΑ & Γερμανία...

Ακουει κανεις;

Ακουνε αλλα αυτο θελουν τα Αμερικανακια....



«Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πτέραρχος και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών δυνάμεων μπορεί να είναι στρατηγικές υποδομές που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να επιτεθεί στη Γερμανία και τις ΗΠΑ εάν τα υποθετικά πλήγματα σε αποθήκες πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν λειτουργήσουν στη Δύση», δήλωσε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον Λιποβόι, η Ουάσιγκτον θέλει να «καθίσει πίσω από τον Ωκεανό», αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό.

Ο πτέραρχος σημειώνει ότι «η Ρωσία έχει αρκετά όπλα για να χτυπήσει, αλλά όχι πλέον κατά της Ουκρανίας, αλλά κατά της υποδομής, κατά των σημείων απόφασης, στα αεροδρόμια όπου εδρεύουν τα F-16, στα κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης και στους χώρους αποθήκευσης αυτών των πυραύλων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε. Πρόκειται για τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία

Εάν τα υποθετικά ρωσικά πλήγματα σε χώρους αποθήκευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εκτός Ουκρανίας -στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία- δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στη Δύση, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχει πουθενά να πάνε, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να καθίσουν έξω από αυτά, αλλά δεν θα είναι δυνατό να καθίσουν έξω. Η Ρωσία διαθέτει αρκετά επιφανειακά, υποβρύχια και επίγειους μεταφορείς κατάλληλων όπλων για το σκοπό αυτό. Ελπίζω να μην καταλήξουμε σε αυτό» κατέληξε ο Λιποβόι.


πηγη

Η Ελλαδα εξισλαμιζεται...



Δικιο εχει αλλα...

Ξερω ξερω...

Θα μας το σβησουν παλι οι "δημοκρατες"...



Η Ελευθερία της Ελλάδος, πληρώνεται ακόμα μια φορά με αίμα…



Τα ξημερώματα της 13ης Σεπτεμβρίου, ο Μελιγαλάς περικυκλώθηκε από τα κόκκινα σκυλιά, με επικεφαλής τους τον αρχη-φονιά Άρη Βελουχιώτη - Σουλτάνα - Κλάρα...

Ό,τι ακολούθησε δεν έχει ξαναγραφτεί πουθενά, σε καμία ιστορία, ούτε στη παγκόσμια ούτε κ στην Ελληνική. Σκηνές θηριωδίας κ αποτροπιασμού. Σκηνές φρίκης!
Οι εγκληματίες καβαλάρηδες με τα Σλάβικα ρούχα της Στέππας, τριγύριζαν στη πόλη κ σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Μπήκαν στο νοσοκομείο κ έσφαξαν 41 τραυματίες. Σκότωναν αδιακρίτως, γυναίκες, άντρες, παιδιά, γέρους. Έγκυοι γυναίκες ξεκοιλιάζονται κ κοπέλες βιάζονται κτηνωδώς. Τη θέση της Ελληνικής σημαίας στη Κοινότητα, τη παίρνει ένα κόκκινο πανί...


Η Ελευθερία της Ελλάδος, πληρώνεται ακόμα μια φορά με αίμα…

Λονδινο εαλω...Αυριο και η Ελλας;;;

 


Δυστυχως....

Αν δεν σταματησει η εισβολη ερχεται και η σειρα μας...

Δειτε...



Ετοιμαστειτε για...λαθροτσουναμι ! ! !



Εχει δικιο ο μαγκας που μιλαει...

Ετοιμαστειτε...

Ερχονται μαυρες μερες...



Καλό είναι να θυμόμαστε...Σημερα ξεχρεωνουν τα χρεη τους ! ! !



Μην κακοφαινεται σε μερικους μερικους...

Δεν τα λεμε εμεις...

Ο ιδιος ομολογει...

Χρωσταει...

Τι δεν καταλαβες;;;

Σημερα ξεχρεωνει...



ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ...

 





ELON MUSK: Αυτό θα γίνει εάν χάσει ο Τραμπ τον Νοέμβριο...

Εν πολλοίς ήδη συμβαίνει εδώ και χρόνια...



Ένα ιδιαίτερα δυστοπικό βίντεο που αποτυπώνει την πραγματικότητα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη ανήρτησε ο Έλον Μασκ.

Αφορά το μεταναστευτικό και το πώς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να πλημμυρίσουν ολόκληρα κράτη με «κομματικό στρατό αλλοδαπών».

Ιδού τα βήματα που αναλύει το παρακάτω βίντεο, με τον δισεκατομμυριούχο να γράφει στη λεζάντα του:

«Αυτό ακριβώς συμβαίνει»:

«Αυτό είναι το σχέδιο των Δημοκρατικών για να κυβερνούν συνεχώς:

Πρώτον: Πλημμυρίστε τη χώρα με παράνομους μετανάστες από θάλασσα και ξηρά και από όλο τον κόσμο. Ένας πληθυσμός που αρκεί να “εξαφανίσει” τον γηγενή πληθυσμό 36 πολιτειών.

Δεύτερον, οι ανάγκες αυτών των παράνομων μεταναστών θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις ανάγκες των πολιτών με διοχέτευση τεραστίων ποσών από τους φόρους, με επιδόματα, φαγητό, ξενοδοχεία διαμονής για να εξασφαλίσουν την πλήρη υποστήριξή τους στους Δημοκρατικούς (κομματικός στρατός)

Τρίτον, να μην απελαθούν με κάθε κόστος, ακόμα και αν διαπράττουν εγκλήματα.

Τέταρτον, κρατήστε τους στις πόλεις, και επίθεση σε όποιον κριτικάρει αυτές τις πολιτικές.

Πέμπτο, κάντε απογραφή του «μη γηγενούς» πληθυσμού ώστε να αλλάξει η δύναμη των εκλεγμένων στο Κογκρέσο.

Έκτο, Περάστε νόμο όπου θα επιτρέπεται η επιστολική ψήφος χωρίς επιβεβαίωση στοιχείων και το σημαντικότερο επιβεβαίωση αν είναι πολίτες των ΗΠΑ.»

Έβδομο, Υποσχεθείτε πολλά προνόμια προκειμένου να κερδίσετε την πλειοψηφία των ψήφων των μεταναστών

Όγδοο, Κερδίστε τις εκλογές

Ένατο, Μόλις έχετε εγκαθιδρύσει μία εφ’ όρου ζωής μονοκομματική κυβέρνηση

Το καλύτερο μέρος; Όλα τα παραπάνω τα χρηματοδοτείτε με τους φόρους σας».


πηγη

Αφου οι δημοσκοπησεις τους, βγαζουν την Χαρις, γιατι θελουν να σκοτωσουν τον Τραμπ;

Κατα την ταπεινη μου αποψη, οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες...

Ο Ντοναλτ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ πολυ...



Μετά την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ν.Tραμπ, που έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα δημιουργείται το ερώτημα, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ που πρόσκεινται και υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς, η Καμάλα Χάρις, προηγείται στις δημοσκοπήσεις τους και κατά αυτά κέρδισε το ντιμπέιτ, γιατί ένας οπαδός τους και φανερά εμπλεκόμενος με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, επιχείρησε να τον δολοφονήσει.

Η εμπλοκή του με υπηρεσίες που ανήκουν στο «παρασκήνιο» αποδεικνύεται αυτομάτως καθώς κάνεις «μέσος πολίτης» δεν μπορεί να δημιουργήσει δίκτυο στρατολόγησης μισθοφόρων που στέλνονται στην Ουκρανία για να πολεμούν κατά των Ρώσων.

Η νέα απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ, καταδεικνύει ότι οι κύκλοι που δεν τον θέλουν να εκλεγεί ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ, γνωρίζουν ότι έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Είναι γνωστό ότι οι δημοσκοπήσεις και η προπαγάνδα για το ποιος έχει τον «αέρα του νικητή» πραγματοποιούνται για να επηρεαστούν όσοι ακόμα είναι αναποφάσιστοι, διότι οι ψηφοφόροι τέτοιου τύπου πάντοτε επιλέγουν πάντα αυτόν για τον οποίον έχουν πειστεί ότι θα κερδίσει.

Φαίνεται πως οι κύκλοι που υποστηρίζουν την «Woke» ατζέντα, έχοντας την πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει δεν νιώθουν καθόλου σίγουροι ότι μπορεί να κερδίσει η Κ.Χάρις.

Ο συλληφθείς δήλωσε παλιότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η δημοκρατία είναι στο ψηφοδέλτιο» φέτος και «δεν μπορούμε να χάσουμε» απηχώντας τη ρητορική κατά του Τραμπ που χρησιμοποίησε η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο πρόεδρος Μπάιντεν!

Ο Tom Fitton, πρόεδρος της συντηρητικής νομικής ομάδας Judicial Watch, δήλωσε στην The Post: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Routh επανέλαβε την εξτρεμιστική ρητορική της Καμάλα και του Τζο εναντίον του Τραμπ. Σε αυτό το σημείο είναι ασυγχώρητη υποκίνηση».

Ο 58χρονος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ εντοπίστηκε με ένα καλάσνικοφ AK-47 σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ αυτός έπαιζε γκολφ στο κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Κυριακή.

Είναι η δεύτερη φορά που ένας ένοπλος προσπαθεί να σκοτώσει τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα σε δύο μήνες καθώς στις 13 Ιουλίου ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών τραυματίστηκε στο αυτί από τα πυρά του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς και είναι επίσης η δεύτερη φορά που ένας επίδοξος εκτελεστής κατάφερε να πλησιάσει τόσο κοντά (όλως τυχαίως).

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς, Ρικ Μπράντσο, ο Ρουθ κρύφτηκε κοντά σε έναν φράχτη με συρματόπλεγμα σε απόσταση 300 έως 500 μέτρων από τον Τραμπ γύρω στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος), «με ένα τουφέκι με διόπτρα».

Μάλιστα στους θάμνους που είχε κρυφτεί ο ύποπτος λίγο αργότερα οι αρχές εντόπισαν ένα τουφέκι τύπου AK-47 (καλάσνικοφ) με διόπτρα, δύο σακίδια πλάτης και μια κάμερα GoPro.

Ο δράστης τοποθέτησε την GoPro στον φράχτη και «σκόπευε να κινηματογραφήσει» αυτό που θα ήταν η δολοφονία ενός πρώην προέδρου, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Κατά την ίδια ενημέρωση τον 58χρονο εντόπισε πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών όταν είδε την κάννη του όπλου του μέσα από τον αλυσιδωτό φράχτη στα περίχωρα του Trump International Golf Course West Palm Beach South.

Ο πράκτορας, ο οποίος προπορευόταν του Τραμπ άνοιξε πυρ εναντίον του 58χρονου, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε αλλά χάρη σε έναν πολίτη που φωτογράφισε το αυτοκίνητό του, ένα μαύρου χρώματος Nissan, συνελήφθη περίπου 65 χιλιόμετρα βόρεια στο Παλμ Μπιτς.

Αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν μεταξύ της πέμπτης και της έκτης τρύπας στο γήπεδο γκολφ με τον φίλο του και δωρητή του Στιβ Γουίτκοφ, ο οποίος περιέγραψε ότι «ξαφνικά ακούσαμε μπαμ, μπαμ, μπαμ»

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Ρουθ πυροβόλησε ή όχι κατά των πρακτόρων της Μυστικής Υπηρεσίας.

Όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μάρτιν Γουίλιαμ Σνάιντερ, ο 58χρονος κατά τη σύλληψή του ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος.

Ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ είναι κάτοικος της Χαβάης, έχει υπερασπιστεί τις θέσεις των Δημοκρατικών στο διαδίκτυο και ήταν δωρητής για  υποψηφίους των Δημοκρατικών.

Μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Μαρτίου 2020, ο Ρουθ, συνεισέφερε περισσότερα από 140 $ στην πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων των Δημοκρατικών ActBlue, όπως δείχνουν οι καταθέσεις της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής (FEC).

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ρουθ υπάρχουν μηνύματα υπέρ της Παλαιστίνης, της Ταϊβάν και κατά της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών για κινεζικό «βιολογικό πόλεμο» και αναφορές στον ιό Covid-19 ως «επίθεση».

Όπως δήλωσε ο γιος του, ο Ρουθ είχε ταξιδέψει στην Ουκρανία «εθελοντικά» (τι άλλο θα ακούσουμε) για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σε ουκρανικά στρατεύματα.

Μιλώντας, δε, στην Daily Mail είπε ότι ο πατέρας του μισεί τον Τραμπ «όπως κάθε λογικός άνθρωπος (!). Ούτε εγώ συμπαθώ τον Τραμπ».

Σε συνέντευξη του στο Newsweek Romania το 2022, είχε δηλώσει ότι βοήθησε στη στρατολόγηση ξένων εθελοντών για να πολεμήσουν για την Ουκρανία.

Εδώ βέβαια καταρρίπτεται κάθε κανόνας της Λογικής με αυτά που κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε με το έτσι θέλω.

Δεν μπορεί ένας απλός πολίτης να διοργανώσει τέτοιο δίκτυο στρατολόγησης χωρίς να έχει την έγκριση υπηρεσιών που δρουν εκτός των επισήμων «καναλιών» και φυσικά χωρίς την βοήθεια τους.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως κάποιον που «λατρεύει την Ουκρανία» και στον «ελεύθερό του χρόνο» αποφάσισε να γίνει στρατολογητής!

Η σελίδα του στο LinkedIn δείχνει ότι φοίτησε στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, αλλά μετακόμισε στη Χαβάη κάπου γύρω στο 2018.

Σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων Ενηλίκων της Βόρειας Καρολίνας, κάποιος με το ίδιο ονοματεπώνυμο και την ίδια ημερομηνία γέννησης του Routh συγκέντρωσε περισσότερες από δώδεκα ποινικές κατηγορίες το 2001 και το 2002, μεταξύ των οποίων για οπλοφορία και εγκατάλειψη.

Επίσης, τον Απρίλιο του 2002 είχε διαπράξει ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κακούργημα που αφορούσε «κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής», όπως δείχνουν τα αρχεία.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απλά «μέσος πολίτης» και ήταν ικανός, ή τουλάχιστον είχε προδιαθέσεις, για ακραίες «αποστολές»…

Είναι σίγουρο ότι η νέα απόπειρα δολοφονίας κατά το πρωί Αμερικανού προέδρου θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο από την πρώτη απόπειρα στο Μπάτλερ στην Πενσιλβάνια παρά το γεγονός ότι εκεί υπήρξε νεκρός.

Η πρώτη έγινε επί υποψηφιότητας Μπάιντεν και η δεύτερη έγινε επί υποψηφιότητας Χάρις.

Σε ό,τι αφορά την δεύτερη απόπειρα ανακόπτει την οποιαδήποτε δυναμική προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς και αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ.

Και οι δύο απόπειρες δείχνουν ότι ο Ν.Τραμπ «ενοχλεί» και κυρίως φοβίζει ένα υπόγειο σύστημα που επιχειρεί να επιβάλει σε όλο τον πλανήτη ένα ολοκληρωτικό καθεστώς ανελευθερίας και ελέγχου των πάντων.

Το έχουμε ξαναπεί, οι αμερικανικές εκλογές φέτος είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Δεν είναι πολιτικό το ζήτημα, είναι υπαρξιακό…


πηγη

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Θεός να φυλάει την Εθνική Άμυνα της Πατρίδος μας...

 







Επαιξες και εχασες Αφορισμενε...



Πιστεψες οτι δεν θα βρει λυση ο Ελληνας; 

Δες...

Δες μεχρι το τελος το βιντεο..


Ανεβαινει καλυτερα απ τους εναεριτες της ΔΕΗ...



Σπανια κοπελα...
Βαζει τα γυαλια σε πολλους...
Απολαυστε την ! ! ! 


Πολωνία προς ΕΕ: Μην δινετε επιντοματα σε Ουκρανους λιποτακτες...Να πάνε στο μέτωπο να πολεμήσουν ! ! !



Περισσότεροι από 4,1 εκατομμύρια Ουκρανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκές χώρες υπό καθεστώς προσωρινής προστασίας και περίπου το 22% από αυτούς είναι ενήλικοι άνδρες σε ηλικία στράτευσης, σύμφωνα με στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της ΕΕ, Eurostat.

«Δεν θα πρέπει να υπάρχουν οικονομικά κίνητρα για την αποφυγή της στράτευσης στην Ουκρανία», σχολίασε ο Σικόρσκι, προσθέτοντας ότι «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να πληρώνεσαι για να αποφεύγεις να υπερασπιστείς τη χώρα σου».

Από την πλευρά του, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών χαιρέτισε το κάλεσμα του Σικόρσκι: «Είναι καιρός να θέσουμε το ζήτημα της ανάπτυξης προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επιστροφή των Ουκρανών στην πατρίδα τους. Σίγουρα, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό και πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη».

Σχεδόν 31 μήνες μετά την έναρξη του πολέμου, οι δυνάμεις της Μόσχας προελαύνουν αργά αλλά σταθερά στην ανατολική Ουκρανία και το Κίεβο χρειάζεται περισσότερους στρατιώτες για να διατηρήσει τις αμυντικές του γραμμές και να αναπληρώσει τις απώλειες στα εξαντλημένα στρατεύματα.

Όταν άρχισε η ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022, η Ουκρανία επέβαλε στρατιωτικό νόμο απαγορεύοντας σε άνδρες ηλικίας 18 έως 60 ετών να ταξιδεύουν στο εξωτερικό χωρίς ειδική άδεια και επέβαλε μια κυλιόμενες κλήσεις πολιτών στις ένοπλες δυνάμεις.

Ωστόσο, πολλοί άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας κατόρθωσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό και παραμένουν ακόμη εκεί, εν μέσω καταγγελιών για διαφθορά στο σύστημα στρατολόγησης, η οποία επέτρεψε σε απροσδιόριστο αριθμό στρατεύσιμων να δωροδοκήσουν τα αρμόδια όργανα ώστε να αποφύγουν τη στρατιωτική τους θητεία.


πηγη

Η ιστορια επαναλαμβανεται...Ερχεται κοσοβοποιηση μερους της Ελλαδος ! ! !



Τους λυποντουσαν και τους ταιζαν πριν χρονια οι φιλοξενοι Σερβοι στο Κοσοβο τους Αλβανους...

Αρχισαν να πηγαινουν εκει πρισσοτεροι....

Θα ενσωματωθουν ελεγαν, οπως λενε οι δικοι μας προδοτες σημερα...

Υπηρχε ειρηνικη συνυπαρξη για αρκετα χρονια...

Μεχρι που τα Αλβανα, εγιναν περισσοτερα απ τους Σερβους....

Αποτελεσμα;;;

Ξεχασαν την ειρηνικη συνυπαρξη και με την βοηθεια των φονιαδων των λαων, των Αμερικανων, εκαναν το Κοσοβο δικο τους...

Σημερα...

Η ιστορια επαναλαμβανεται στην Ελλαδα...

Μολις σε καποιες περιοχεw γινουν πολλοι μαζι με τους αλλους μουσουλμανους, θα ξεχασουν την ειρηνικη συνυπαρξη...

Και τοτε...

Καποιο κομματι θα χασουμε για το χατηρι της Μεγαλης Αλβανιας...

Ξυπνατε ρε γαμωτο....

Δεν προκειται να ενσωματωθουν ποτε....

Φιδι στον κορφο μας ζεσταινουμε ! ! ! 

 Χαρ. Α. Σκοπελιτης

Θελουν να τον φυλακισουν, επειδη εμποδισε τους εισβολεις, να μπουν στην χωρα του...

Ρε δεν παμε καλα...

Δινουν περισσοτερα δικαιωματα στους εισβολεις απο εμας...



Οι εισαγγελείς του Παλέρμο της Σικελίας ζήτησαν σήμερα καταδίκη σε έξι χρόνια φυλάκισης για τον Ματέο Σαλβίνι, γραμματέα της Λέγκα, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μελόνι και υπουργός Μεταφορών της.

Η δικαστική υπόθεση αφορά την απόφαση του Σαλβίνι να μην επιτρέψει – όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών τον Αύγουστο του 2019- την αποβίβαση στην Κάτω Ιταλία 147 μεταναστών και προσφύγων που είχαν διασωθεί από το πλοίο της ισπανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Open Arms.

«Υπάρχει μια βασική αρχή, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Ανάμεσα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην προστασία της κυριαρχίας του κράτους, βάσει των δημοκρατικών μας αρχών, πρέπει να υπερισχύουν πάντα τα πρώτα» δήλωσε κατά την αγόρευσή του ο εισαγγελέας Τζέρι Φεράρα. «Όποιος κινδυνεύει και βρίσκεται στην θάλασσα, πρέπει να διασώζεται. Ανεξάρτητα από το αν είναι επιβάτης, μέλος του πληρώματος ή μετανάστης», πρόσθεσε.

Ο Ματέο Σαλβίνι κατηγορείται για στέρηση της ελευθερίας των μεταναστών και για άρνηση να προχωρήσει σε επιβεβλημένες ενέργειες του κρατικού μηχανισμού.

Από την μεριά της, η συνήγορος υπεράσπισης του Σαλβίνι, Τζούλια Μπουντζόρνο, υπογράμμισε ότι «με την σημερινή αγόρευσή του, ο εισαγγελέας τάσσεται κατά των κυβερνητικών διαταγμάτων που αφορούν το μεταναστευτικό, κατά της γραμμής βάσει της οποίας πρώτα πρέπει να αποφασίζεται η ανακατανομή των μεταναστών και μόνον στην συνέχεια να ακολουθεί η αποβίβασή τους».


πηγη

Αν εισαι κουκλαρα, εχεις μελλον στην Εθνικη Τραπεζα...

Αν εισαι κακασχημη την πατησες....

Δεν προκειται...



Σάλος έχει ξεσπάσει για άλλη μια φορά στις τάξεις των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας που βλέπουν το τελευταίο διάστημα να ανεβαίνουν ταχύτητα τα «σκαλιά» της διοικητικής ιεραρχίας και των προαγωγών ορισμένες γυναίκες – στελέχη με αποκλειστικό προσόν την... εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση.

Και ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι μεμπτή η ανέλιξη μιας εργαζόμενης γυναίκας που το βιογραφικό της συνοδεύεται και από εξωτερική εμφάνιση, στην Εθνική Τράπεζα οι επαναλαμβανόμενες τις τελευταίες εβδομάδες περιπτώσεις προαγωγών με κριτήρια «καλλιστείων» δεν άργησαν να οδηγήσουν ορισμένους «ψυλλιασμένους» Εθνικάριους και «παλιές καραβάνες στην Τράπεζα, στον υπεύθυνο Διευθυντή Κεντροποιημένων Εργασιών, γνωστό στους κόλπους των εργαζομένων και ως «ζακετάκια».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «R» ο «ζακετάκιας» εκμεταλλευόμενος το κενό εξουσίας που έχει αφήσει στη διεύθυνση του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας η αποχώρηση στις αρχές του καλοκαιριού της Γενικής Διευθύντριας Εύης Χατζηιωάννου και τις μεγάλες δυσλειτουργίες που καταγράφονται στην ομαλή λειτουργία σε μια από τις πλέον κομβικές Διευθύνσεις της τράπεζας, επιχείρησε να προωθήσει για προαγωγή μια σειρά από στελέχη που – όλως τυχαίως – έχουν κοινό χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και τα ιδιαίτερα «πλούσια» προσόντα».

Όπως ήταν φυσικό οι επιλογές του «ζακετάκια» – αν και προφανώς θα κριθούν στην πράξη και ελπίζουμε να πετύχουν – δεν άργησαν να πυροδοτήσουν πληθώρα «σκωπτικών» σχολίων και υπονοούμενων για τα κριτήρια που τις υπαγόρευσαν.

Άλλωστε οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι παραδοσιακά η Εθνική Τράπεζα ήταν η πλέον «ερωτική» τράπεζα και οι αντίστοιχες ιστορίες πολλές.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Χατζηιωάννου, σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη του «R», παραιτήθηκε στις αρχές του Καλοκαιριού από την Εθνική Τράπεζα για να μετακομίσει στην Κίνα με τον σύζυγό της συνεχίζοντας ωστόσο να πληρώνεται κανονικά μέχρι τέλος του χρόνου τον μισθό και της παροχές σε είδος συνολικού ύψους 20.00 ευρώ.

Ο δικαστής με την μεζούρα

Μάλιστα η περίπτωση του «ζακετάκια» Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας με τα «ωραία γούστα» ξύπνησε στους Εθνικάριους μνήμες της περιόδου 2005 – 2008 όπου το παραδικαστικό κύκλωμα μονοπωλούσε την επικαιρότητα και πιο συγκεκριμένα την ιστορική περίπτωση του προέδρου Πρωτοδικών Ευάγγελου Καλούση, γνωστού και «ο δικαστής με τη μεζούρα», ο οποίος πλέον της εμπλοκής του στο παραδικαστικό κύκλωμα ήταν αντιμέτωπος και με «ροζ» ιστορίες.

Ο Ευάγγελος Καλούσης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και στην συνέχεια αποφυλακίστηκε. Είναι χαρακτηριστικό ότι πίσω από την πόρτα του ο Καλούσης είχα βάλει «μεζούρα», για να μετράει το ύψος των γυναικών που προσέλκυε στο γραφείο (καθώς φέρεται ότι δεν προχωρούσε σε ερωτικές σχέσεις μαζί τους αν το ύψος τους ήταν μικρότερο από 1,80μ.). Ο ίδιος είχε πει ότι στον τοίχο του ανακριτικού γραφείου του είχε βάλει μια κουκίδα και χαριτολογώντας, έλεγε ότι τις γυναίκες τις θέλει να έχουν αυτό το ύψος.

Και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι η εξουσία είναι ισχυρό αφροδισιακό.


πηγη

Νενεκοι ακομη τον πιστευετε;;;



Τον ειπαμε Εθνικο Ψευτη...

Δεν ειχαμε αδικο....

Δειτε το βιντεο και θα μας δικαιωσετε...



Αφιερωμενο στο 41 τακατο των nλιθιωv...



Σε σας που μ ενα ρουσφετι σας πηρε την ψηφο σας....

Σε σας που τον πιστεψατε....

Σε σας που ειστε nλιθιοι με διπλωμα πια !



Μην ανησυxεiτε, θα εvσωματωθoυν, πριν σας σφαξoυv...



Καπως ετσι μας τα λενε οι προοδευτικουληδες...

Αυτοι εχουν δικαιωματα....

Εσυ οχι πια....

Ξυπνα ρε γαμωτο....

Ξυπνααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!



Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Δουλέμποροι μεταφέρουν εισβολεις σε νταλίκες και κανεις δεν τους ενοχλει...



Συνεχιζεται ο εποικισμος της Ελλαδος απο τους εγχωριους προδοτες...

Προχωρουν στα σχεδια τους οπως τους διεταξαν τα αφεντικα τους....

Δειτε...



Προελαυνουν οι Ουκρανοι λενε τα καναλια μας αλλα...



Αλλα...

Τρεχουν να σωθουν και οι Ρωσοι τους κυνηγουν...

Ετσι ειναι σημερα τα "δημοκρατικα" καναλια....

Λενε οτι βολευουν, αυτους που τους πληρωνουν...

Δειτε ομως τι συμβαινει εκει..



Το σκοτεινό μυστικό της Κάμαλα Χάρις...



Ενδιαφερον...

Πολυ ενδιαφερον....

Δειτε...



Αυτην για ποιο λόγο δεν την καλεί ο εισαγγελέας;

Ματίνα Παγώνη: Παραδέχτηκε ότι κατέγραφαν θανάτους από Covid όποιον πέθαινε από οποιαδήποτε αιτία αρκεί να νοσούσε εκείνη τη στιγμή...



Η Ματίνα Παγώνη σε δήλωση που έκανε δημόσια σε τηλεοπτικό κανάλι ανέφερε ότι κατέγραφαν τους θανάτους από οποιοδήποτε αιτία ως θανάτους από Covid αρκεί ο αποθανών να νοσεί εκείνη τη στιγμή.

Με ποιο απλά λόγια μπορούσε κάποιος να πεθάνει από καρκίνο και επειδή ταυτόχρονα νοσούσε από Covid να τον καταγράψουν ως θάνατο από Covid.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλείται αναστάτωση και φόβος στον ελληνικό λαό με την ανακοίνωση των κρουσμάτων και των θανάτων μέσω των ΜΜΕ.

Επηρέασε την οικονομία αφού τα lockdown συνεχιζόταν, επηρέασε την ψυχική υγεία χιλιάδων πολιτών που ζούσαν σε καθεστώς καταπίεσης και φόβου και τελευταίο και πολύ σημαντικό οδήγησε πολλούς συμπολίτες μας στο να προχωρήσουν στον εμβολιασμό με ένα πειραματικό σκεύασμα που βλέπουμε τι ακριβώς έχει προκαλέσει με καθημερινούς θανάτους από έμφραγμα του μυοκαρδίου καθώς και turbo καρκινώματα.

Το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι για ποιο λόγο δεν την καλεί ο εισαγγελέας ώστε να δώσει εξηγήσεις για το υγειονομικό έγκλημα που διέπραξε εναντίον του ελληνικού λαού.


πηγη

Σαν σημερα οι Μεμετηδες φιλοι του Αφορισμενου...



Αυτα γιατι δεν τα δειχνουν τα καναλια;;;
Χαλουν το καλο κλιμα μηπως;;;
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑ;;;




Ολοι διωχνουν τους λαθρο κι εμεις...ανοιγουμε τα συνορα μας ! ! !

Η καταστροφη της Ελλαδος συνεχιζεται οπως σχεδιαστηκε...



Και η κυβέρνηση της Ολλανδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει εντός των επόμενων μηνών να εφαρμόσει σειρά μέτρων για να περιορίσει τη μετανάστευση, όπως ένα μορατόριουμ σε όλες τις νέες αιτήσεις ασύλου, λίγες ημέρες αφότου η Γερμανία αποφάσισε να επεκτείνει τους ελέγχους σε όλα τα σύνορά της.

Η νέα κυβέρνηση, με επικεφαλής το εθνικιστικό, αντιισλαμικό κόμμα PVV του Γκέερτ Βίλντερς, ανέφερε ότι θα κηρύξει εθνική κρίση ασύλου, κάτι που θα της επιτρέψει να λάβει μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης, χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αμφισβητούν την αναγκαιότητα, ακόμη και τη νομιμότητα, αυτής της κίνησης, αλλά η υπουργός Μετανάστευσης Μαργιολάιν Φάμπερ (προέρχεται από το PVV) είπε ότι ενεργεί με βάση τις δυνατότητες που παρέχονται από τους μεταναστευτικούς νόμους της χώρας.

«Παίρνουμε μέτρα για να κάνουμε την Ολλανδία όσο το δυνατόν λιγότερο ελκυστική για τους αιτούντες άσυλο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της σήμερα.

Μετά την Γερμανία σειρά παίρνει και η Ολλανδία και αυτό είναι μόνο η αρχή. Αλλαγή πλεύσης και για τους Ολλανδούς οι οποίοι ζητούν να εξαιρεθούν από το Νέο Σύμφωνο της ΕΕ για το άσυλο και ετοιμάζουν νέα μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης. Βέβαια στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και της ΝΔ αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο καθώς οι κυβερνήτες μας είναι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων και της μεταναστευτικής πολιτικής εκ τις πράξεως. Η εμμονή τους στα επιδόματα στους λ@θρομετανάστες δεν μπορεί να σταματήσει να υφίσταστε έτσι εύκολα καθώς για αυτούς οι Έλληνες πλέον είμαστε πολίτες 2ης κατηγορίας και οι ξένοι που έρχονται παράνομα στη χώρα μας και μπουκάρουν από όπου θέλουν πλέον είναι 1ης κατηγορίας και αυτό δεν το λέει μόνο ολόκληρος ο ελληνικός λαός αλλά οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Άντε και στα δικά μας λοιπόν με μια πατριωτική κυβέρνηση επιτέλους στην Ελλάδα...


πηγη

Την ληστεψαν, αλλα αφεθηκαν ελευθεροι, με τον νεο νομο της ΝουΔουλας...



Ελεύθεροι αφέθηκαν με απόφαση δικαστηρίου οι δύο από τους τέσσερις δράστες ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης τον περασμένο Απρίλιο στα Κρέστενα της Ηλείας, αφού οι δικηγόροι τους αξιοποίησαν διάταξη του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει αποφυλάκιση σε περίπτωση αποζημίωσης του θύματος.

Σύμφωνα με το ilialive.gr οι δράστες αποζημίωσαν την ηλικιωμένη και τον σύζυγό της επιστρέφοντας την συνολική αξία των κλοπιμαίων που ανέρχεται σε 120.000 ευρώ (75.000 ευρώ και 20 χρυσές λίρες Αγγλίας).

Οι συνήγοροί τους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε ληστεία, με την ένοια ότι δεν ασκήθηκε βία, αλλά κλοπή μέσα από την εξαπάτηση της ηλικιωμένης γυναίκας που βρήκαν στο σπίτι της στην Κρέστενα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς που πήγαν να την ενημερώσουν για την υποτιθέμενη εμπλοκή του συζύγου της σε αστυνομική υπόθεση.

Ο ένας από τους δράστες είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής με ένταλμα που είχε εκδοθεί από την Ανακρίτρια Ηλείας ενώ ο δεύτερος είχε προσέλθει οικειοθελώς και απολογήθηκε για την υπόθεση.

Η ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της 15ης Απριλίου 2024. Η τετραμελής ομάδα προσέγγισε το σπίτι των ηλικιωμένων στα Κρέστενα και δύο από αυτούς που αναγνωρίστηκαν από την παθούσα, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας και το θύμα τους άνοιξε την πόρτα, αφού της είπαν ότι είναι αστυνομικοί και πως ο σύζυγός της κρατείται στο τμήμα ως εμπλεκόμενος σε ποινική υπόθεση.

Με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών προς τους «αστυνομικούς» ο 29χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι, ενώ όση ώρα απασχολούσε την 67χρονη, ο 28χρονος βρήκε την ευκαιρία να μπει στο σπίτι. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι περίμεναν στο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν παρκάρει με την πίσω πλευρά του προς τις σκάλες της οικίας. Ο 28χρονος εντόπισε σε ένα δωμάτιο το χρηματοκιβώτιο και χρησιμοποιώντας κάποιο χαλί η κουβέρτα κατάφερε να το ρίξει κατευθείαν στο πορτ – μπαγκάζ.

Με κοινή τους δήλωση στην εφημερίδα «Πατρίς» οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων Θοδωρής Αντωνόπουλος και Γιάννης Γεωργουλόπουλος ανέφεραν ότι «είναι από τις λίγες φορές που σαν δικηγόροι αντιμετωπίσαμε μια τόσο άρτια, δομημένη, εμπεριστατωμένη και ανεπίδεκτη αντεπιχειρημάτων δικογραφία. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου χειρίστηκε αυτή την υπόθεση με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που ταιριάζει στις πιο φημισμένες αστυνομίες του κόσμου (FBI, Scotland Yard).

Εμείς από την πλευρά μας φροντίσαμε να αποζημιώσουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ τους παθόντες, κάτι που συντέλεσε αποφασιστικά στο να παραμείνουν ελεύθεροι, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 381/παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα που ορίζει ότι όταν υπάρχει πλήρης αποζημίωση των παθόντων σε περίπτωση κλοπής μπορεί ακόμα και να παυθεί η ποινική δίωξη των δραστών».

Αν με αυτή την παράλογη διάταξη της κυβέρνησης ΝΔ, υποθέσουμε πως κάποιος κάνει δέκα ληστείες κατά ηλικιωμένων και πιαστεί απο την αστυνομία, μόνο για την μία ληστεία και τα επιστρέψει. Τότε θα αφεθεί ελεύθερος να χαρεί τα κλοπιμαία των υπόλοιπων εννέα ληστειών.

Αυτοί οι ψυχοπαθείς κυβερνούν την Ελλάδα!


πηγη

Τωρα που βρηκαν τον Αφορισμενο, αρπαζουν οτι μπορουν...

 


Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι κλείνοντας περιοχή για άσκηση με πυρά μόλις 3 χιλιόμετρα από τις ακτές της Σαμοθράκης, ενός ελληνικότατου νησιού Η Αθήνα αντέδρασε με αντιΝΟΤΑΜ ακυρώνοντας το κομμάτι της περιοχής που μπαίνει μέσα στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν την συνάντηση Μητσοτάκη Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου στο περιθώριο της Γενικής Συνόδου του ΟΗΕ και οι σκιές αυξάνουν πάνω από την Διακήρυξη των Αθηνών και την γενικότερη προσπάθεια προσέγγισης ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα, καθώς όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, η Τουρκία δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω στο αναθεωρητικό της δόγμα.



Εκδηλωθηκε η Νουδουλα: Θέλω ΠτΔ τον Σαμαρά ή τον Καραμανλή...



Δεν το λεμε εμεις...

Η ιδια το λεει, αφου πηρε την ψηφο σου...

Γκε γκε;;;;



Κατι κορακια κηδευουν την Ελλαδα, λεει ο Νοτης...

 


Ποια ειναι τα κορακια;

Δεν ξερεις;

Ηλιθιος ή βολεμενος εισαι...

Ακου ηλιθιε βολεμενε...



Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Ακουστε και πειτε μας...Λαδια καιει, ή εχει καμμενη φλατζα;;;



Αυτη την ψηφισαν....

Αυτη τωρα μας κυβερναει....

Περιμενουμε σωτηρια;



Η Νέα παραλλαγή covid λέγεται "SEX"...


Τι αλλο θ ακουσουμε Θεε μου;

Σεξ ονειρεύεται η @γ@μ#τ#...




Κουρσκ: Οι δυτικοί σχεδιαστές ως σύγχρονοι... Δράκουλες ! ! !



Αυτα δεν τα δειχνουν τα "δημοκρατικα" μας καναλια...

Γιατι;;;

Γιατι ειναι στην σωστη πλευρα της ιστοριας...



Eβραioς Πρόεδρος: Η Αλβανiα, στη σωστή πλευρά της ιστορiας...

Οι φιλοι του Αφορισμενου, φιλοι των Αλβανων...

Καταλαβες Ελληνακο τι παιζει;



Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ εκτίμησε ιδιαίτερα τη στήριξη που έδωσε η Αλβανία στη χώρα του, στον πόλεμο με τη Χαμάς, που συνεχίζεται από τον περασμένο Οκτώβριο.

«Το ισραηλινό έθνος δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς σταθήκατε εσείς και το αλβανικό έθνος στο πλευρό του Ισραήλ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χέρτζογκ.

«Είναι σημαντικό για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους σε αυτή την οδυνηρή στιγμή για το Ισραήλ. Πλησιάζουμε έναν χρόνο από τότε που η Χαμάς επιτέθηκε βάναυσα στο Ισραήλ. Από εκείνη τη μαύρη μέρα του Οκτωβρίου, η Αλβανία έχει τοποθετηθεί σταθερά στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Η χώρα σας έδειξε για άλλη μια φορά ότι στέκεται στο πλευρό της ισραηλινής χώρας. Το έργο μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμηροι κρατούνται ακόμη σκληρά στη Γάζα.

Αλβανοί και Εβραίοι μοιράζονται μια μακρά και σημαντική ιστορία. Οι Εβραίοι της Ευρώπης βρήκαν καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος στη χώρα σας. Έχουμε ήδη πολλά να μάθουμε ο ένας από τον άλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να τα συζητήσω εδώ σήμερα. Το ισραηλινό έθνος δεν θα ξεχάσει ποτέ πώς σταθήκατε εσείς και το αλβανικό έθνος στο πλευρό του Ισραήλ».

Ενώ ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα εστίασε στην ιστορική σύνδεση Αλβανών και Ισραήλ.

«Οι πρόγονοί μας, είτε μουσουλμάνοι είτε χριστιανοί, ξεπέρασαν όλες τις θρησκευτικές προκαταλήψεις και υπερασπίστηκαν τους Εβραίους, και ούτε ένας Εβραίος δεν παραδόθηκε στους Ναζί. Η Αλβανία έγινε μια χώρα όπου, σε αντίθεση με άλλες χώρες, οι Εβραίοι δεν έφυγαν, αλλά ήρθαν να βρουν φιλία, καταφύγιο και προστασία.

Είναι ένας ιστορικός κρίκος που θα θέλαμε πάντα να ενισχύουμε. Θα συνεχίσουμε πάντα να είμαστε σταθεροί ενάντια σε κάθε μορφή αντισημιτισμού», είπε ο Ράμα.

Από την άλλη, είπε ότι η Αλβανία στηρίζει την κατάπαυση του πυρός και κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάσωση των ομήρων, αλλά και την έναρξη μιας νέας διαδικασίας για την ειρήνη στην περιοχή.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό που συμβαίνει στα εδάφη όπου ζει ο λαός του Ισραήλ και ο λαός της Παλαιστίνης είναι απολύτως πολύ σοβαρό και είναι απολύτως κάτι που πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Γνωρίζουμε καλά ότι αυτό είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει και ότι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι πολύ πιο δύσκολος από ό,τι φαίνεται από μακριά.

Ωστόσο, η Αλβανία υπήρξε επίσης σθεναρός υποστηρικτής της κατάπαυσης του πυρός και κάθε πιθανής προσπάθειας να φέρει τους ομήρους στο σπίτι και να ξεκινήσει μια νέα διαδικασία προς όφελος όλων των ανθρώπων. Είμαι πολύ πρόθυμος να επισημάνω ότι εν τω μεταξύ αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές για το Ισραήλ, τον λαό του και κάθε λαό που ζει σε αυτή τη γωνιά του κόσμου.

Το μέλλον θα είναι σίγουρα το μέλλον ενός ισχυρότερου και πιο ασφαλούς Ισραήλ», είπε ο Ράμα.

Έκκληση στους Ισραηλινούς να έρθουν στην Αλβανία

Ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα απηύθυνε επίσης πρόσκληση στους Ισραηλινούς που θέλουν να ξεκουραστούν ή να κάνουν επιχειρήσεις στην Αλβανία.

«Είμαστε εδώ με ανοιχτές αγκάλες για να καλωσορίσουμε όλους τους Ισραηλινούς που θέλουν να έρθουν, είτε είναι τουρίστες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, συγγραφείς. Είτε πρόκειται για άτομα που ασχολούνται με την υψηλή τεχνολογία είτε για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να έχουν το σπίτι τους εδώ στη μέση της Ευρώπης.

Η οικονομική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών έχει τεράστιες δυνατότητες να αναπτυχθεί γρήγορα. Οι τάσεις είναι πολύ ενθαρρυντικές και ορατές, αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τον πρόεδρο εδώ ως φίλο, όχι μόνο ως πρόεδρο του Ισραήλ, αλλά ως έναν παλιό φίλο που ήξερα πριν από πολύ καιρό, όταν ήταν στα χαρακώματα της πολιτικής στο Ισραήλ», είπε ο Ράμα.

Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ στην Αλβανία, γράφουν τα αλβανικά media.


πηγη

Προσοχη...Αρπάζουν λεφτά από τους λογαριασμούς με το gov.gr...



Τεράστιος κίνδυνος για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές...

Τις τελευταίες ώρες κατακλύζει το διαδίκτυο ψεύτικο μήνυμα μέσω e-mail, με τα επίσημα κρατικά λογότυπα, που έχει στόχο να υφαρπάξει κωδικούς και pin...



ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ του ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ: Υπαρχει ακρίβεια αλλά σας μένει ένα μικρό κομμάτι του μισθού...



Και σε ρωτω κυριε Μπατριωτη...

Αλλαζουμε μισθους;

Ξερω ξερω...

Απαντηση δεν θα παρω....

Οτι σε συμφερει βλεπεις....

Αει σικτιρ ρε ! ! !



Σαλταρε οταν ειδε το "Μnτσoτάκn μαμιέσαι" στην Βιεvνη ο Πoρδoσαλτε...



Απολαυστε τον...

Το γελειο κανει καλο στην υγεια...



Μικροφωνα με bluetooth, ηταν τα σκουλαρικια της Μπεκροκανατας;;;

Χαμός στις ΗΠΑ με τα σκουλαρίκια της Κάμαλα Χάρις στο debate με τον Τραμπ...

Ήταν bluetooth;



Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στις ΗΠΑ μετά το debate της Κάμαλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ για τις αμερικανικές εκλογές. Μόνο που η συζήτηση δεν αφορά τα όσα ακούστηκαν, αλλά τα σκουλαρίκια της Κάμαλα, καθώς μοιάζουν απίστευτα με συσκευή Bluetooth!

Εταιρεία τεχνολογίας αναφέρθηκε στα σκουλαρίκια της υποψήφιας των Δημοκρατικών, αναφέροντας ότι είναι εντυπωσιακά παρόμοια με τις συσκευές Bluetooth που κατασκευάζει και μάλιστα προσφέρθηκε να σχεδιάσει πορτοκαλί για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ισχυρισμοί ότι στην 59χρονη Χάρις τοποθετήθηκαν ακουστικά με κλιπ, μεταμφιεσμένα σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρι, για την αναμέτρησή της με τον 78χρονο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, εξαπλώνονται αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστηρικτές του Τραμπ ισχυρίστηκαν ότι η Κάμαλα Χάρις φορούσε ένα ζευγάρι από τις συσκευές Bluetooth της εταιρείας Icebach Sound Solutions, με έδρα τη Γερμανία, το Nova H1 Audio Earring.

«Δεν γνωρίζουμε αν η κυρία Χάρις φόρεσε ένα από τα προϊόντα μας. Η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή και παρόλο που το προϊόν μας δεν αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση σε προεδρικές συζητήσεις, εντούτοις είναι κατάλληλο για αυτό. Για να διασφαλίσουμε ίσους όρους ανταγωνισμού και για τους δύο υποψηφίους, αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε μια ανδρική έκδοση και σύντομα θα μπορούμε να την προσφέρουμε στην εκστρατεία του Τραμπ. Η επιλογή του χρώματος είναι λίγο δύσκολη, αν και το πορτοκαλί δεν ταιριάζει με πολλά χρώματα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Icebach, Malte Iversen, σε μια δήλωση στο τεχνολογικό κατάστημα Tom’s Guide, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει ορκιστεί να ξεκαθαρίσει τις «φήμες και τους μύθους γύρω από τα υπέροχα προϊόντα μας» κατά τη διάρκεια μιας προσεχούς εμφάνισης στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

«Μετά το προεδρικό ντιμπέιτ μας επικοινώνησαν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για συνεντεύξεις. Μετά από ενδελεχείς συζητήσεις αποφασίσαμε ότι θα παραχωρήσουμε μια ζωντανή συνέντευξη… ο επιλεγμένος συνεντευκτής μας είναι ο Τζίμι Φάλον, ένας έμπιστος Βαυαρός στην καρδιά», αναφέρει μήνυμα στον ιστότοπο της εταιρείας που εδρεύει στο Μόναχο.

Η διαμάχη για τα σκουλαρίκια ξέσπασε όταν αρκετοί από όσους παρακολούθησαν το debate ισχυρίστηκαν ότι περιείχαν μια μυστική συσκευή Bluetooth, που επέτρεπε στην Κάμαλα Χάρις να την καθοδηγούν βοηθοί κατά τη διάρκεια της συζήτησης του ABC News, ώστε να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις.

Τα ηχητικά σκουλαρίκια NOVA H1, ωστόσο, μοιάζουν ελάχιστα με αυτά που φορούσε η Χάρις — εκτός από το γεγονός ότι και τα δύο περιλαμβάνουν πέρλες.

Τα πραγματικά σκουλαρίκια του veep έμοιαζαν περισσότερο με μια χρυσή έκδοση των Double Pearl Hinged Earrings από την Tiffany & Co. Μια ασημένια έκδοση των σκουλαρίκια Tiffany, τα οποία πωλούνται στα 800 δολάρια, φαίνεται να έχει εξαντληθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μάρκας luxe.

Εν τω μεταξύ τα κλιπ NOVA H1 Audio Earrings πωλούνται για περίπου 625 $ το ένα.

Η Χάρις, από την πλευρά της, είχε προηγουμένως επικρίνει τα ακουστικά Bluetooth ως απειλή για την ασφάλεια και έχει εντοπιστεί να χρησιμοποιεί ενσύρματα ακουστικά στη διάρκεια της εκστρατείας της.


πηγη

Εκλεψες;;; Σε επιασαν;;; Αν τα δωσεις πισω εισαι ελευθερος ! ! !

Ακομη δεν καταλαβες οτι αυτοι προσπαθουν να καταστρεψουν την Ελλαδα;;;

Αν δεν, καλα να παθεις, οτι παθεις! ! ! 



Προκλητικός και προβληματικός ο νέος νόμος Φλωρίδη για όσους διαπράττουν κλοπές. Εάν κακοποιοί εισβάλλουν και κλέψουν σπίτι ή κατάστημα και συλληφθούν, τους δίνεται η επιλογή της αποζημίωσης προς το θύμα με.. επακόλουθο του συμβιβασμού να αίρεται η δίωξή τους.

Αυτό σημαίνει ότι η παράνομη πράξη είναι σαν μην έγινε ποτέ!

Οι διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου στην Αριδαία αφέθηκαν ελεύθεροι με τον νέο νόμο, καθώς ήρθαν σε συμβιβασμό με την πλευρά του καταστηματάρχη. Επέστρεψαν μέρος της αξίας των κλοπιμαίων και απολαμβάνουν πλέον την ελευθερία τους απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου περιμένει να λάβει τα χρήματα που συμφώνησαν να του δώσουν ως αποζημίωση οι δράστες.  Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση που κλείνει με συμβιβασμό μετά τον νέο νόμο.

Δυσαρέσκεια σε ΠροΠο και ηγεσία ΕΛ.ΑΣ

Η ηγεσία της Αστυνομίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φέρονται εξαιρετικά δυσαρεστημένοι και προβληματισμένοι για τον νέο νόμο. Υποστηρίζουν ότι το 70-80% των ατόμων που συλλαμβάνονται για διαρρήξεις και κλοπές μέσα στο 3ήμερο που ζητούν και λαμβάνουν προθεσμία για την απολογία τους θα επιδιώκουν να αποκτήσουν επικοινωνία με τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποζημιώσουν.


πηγη

Νοτης: Η ΝΔ δεν ειναι εγκληματικη οργανωση;;;



Εχει απολυτο δικιο...

Αλλα...

Αλλοι νομοι ισχυουν για αυτους...

Μπορουν να σκοτωνουν χωρις να ειναι εγκληματικη οργανωση...

Ακουστε τον και ξυπνατε...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate