Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τραμπ: Θανατική ποινή στους διακινητές παιδιών...

Οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι τωρα απο πολιτικο....

Μακαρι να το εφαρμοσει...



Οι έμποροι ανθρώπων που διακινούν λαθραία γυναίκες και παιδιά κατ’ εντολή διεθνών καρτέλ ναρκωτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή υπό τη νέα κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Υποσχόμενος να ενισχύσει τα μέτρα που έλαβε κατά την πρώτη του θητεία για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, ο Τραμπ είπε ότι θα διπλασιάσει τις προσπάθειές του για να εξασφαλίσει τα νότια σύνορα και «να τερματίσει την σύγχρονη δουλεία».

«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο, θα τερματίσω αμέσως τον εφιάλτη του Μπάιντεν στα σύνορα, τον οποίο χρησιμοποιούν οι διακινητές για να εκμεταλλεύονται ευάλωτες γυναίκες και παιδιά», είπε ο Τραμπ. «Θα ασφαλίσουμε πλήρως τα σύνορα. Θα κάνω πόλεμο με τα καρτέλ όπως κατέστρεψα το χαλιφάτο του ISIS, 100% εξαφανισμένο, 100% κατεστραμμένο. “

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα εισαγάγει επίσης μια νέα πολιτική που θα επανενώνει τα παιδιά θύματα εμπορίας με τις οικογένειές τους και θα επιβάλει θανατική ποινή στους διακινητές.

«Θα χρησιμοποιήσω τον Τίτλο 42 για να τερματίσω την κρίση της εμπορίας παιδιών επιστρέφοντας όλα τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα εμπορίας στις οικογένειές τους, στις χώρες καταγωγής τους και χωρίς καθυστέρηση. Και θα παροτρύνω το Κογκρέσο να διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε συλληφθεί να διακινεί παιδιά θα τιμωρηθεί αμέσως με την θανατική ποινή, και αυτό περιλαμβάνει και τις γυναίκες».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.