Σελίδες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ Φ@ΣΙΣΤ@ΚΙ@ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ....

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!Απιστευτα πραγματα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο στα σχολεια της χωρας μας!!!Καθηγητης Φυσικης Αγωγης......παρεμβαινει σε συζητηση μαθητων.....και με τροπο εντελως<<δημοκρατικο>>αποκαλει τα παιδια φασιστακια...διοτι συζητουσαν το θεμα καταληψης για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας μας!!!Και δεν φτανει....μονο αυτο...αλλα τους εκβιαζει λεγοντας τους οτι θα χασουν την πενθημερη εκδρομη!!!....Ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο <<καθηγητη>>για τις ανθελληνικες του πραξεις!!!<<ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ>>....<<κυριε>>καθηγητα!!!

Έλληνες και Ελληνίδες διαβάστε με προσοχή τι συμβαίνει στο 3ο Λύκειο της Βέροιας από 2-3 κομμουνιστές καθηγητές στους μαθητές που στηρίζουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στο 3ο Λυκειο Βεροιας που συστεγαζεται με το 4ο, σήμερα τα παιδιά συζητούσαν μεταξύ τους το θέμα της κατάληψης .
Προσπαθούσαν να πάρουν απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν .
Ο γυμναστής του σχολείου θεώρησε πρέπον , σωστό και δημοκρατικό , να παρέμβει, με τον τρόπο εκείνον που αρμόζει σε Έλληνα εκπαιδευτικό, στην συζήτηση των παιδιών και να επηρεάσει την απόφασή τους .
Επί λέξη ο καθηγητής απευθύνθηκε στα παιδιά και είπε
«δεν θ’ αφήσω φασιστακια να μου κλείσουν το σχολείο».
Κατόπιν θεώρησε ότι ο καλύτερος παιδαγωγικός τρόπος είναι να τα εκβιάσει λέγοντάς τα ότι θα χάσουν την πενθήμερη εκδρομή .

πηγη

Εβδομηντα Ελληνικα επιθετικα ελικοπτερα, ετοιμαζονται να εξοπλισουν τα νησια μας...

Επιτελους κατι να γινει και απο Ελληνικης πλευρας....
Η παθητικη σταση καλα αποτελεσματα δεν εχει με τους Τουρκους.....
Αντε να κοπει λιγο ο τουρκοτσαμπουκας...



Πανικός έχει επικρατήσει στην Άγκυρα μετά από την είδηση πως τα αμερικανικά Kiowa που θα μεταφερθούν στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, θα αναπτυχθούν σε νησιά του Αιγαίου, σχηματίζοντας μια αλυσίδα άμυνας απέναντι στα τουρκικά σχέδια.

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση κάνοντας λόγο για ελληνικό οπλοστάσιο στα νησιά, καθώς τα επιθετικά ελικόπτερα αποτελούν μια νέα απειλή, που μπλοκάρει τις τουρκικές βλέψεις για την εν λόγω περιοχή.

«Οι Έλληνες πρόκειται να παραλάβουν 70 OH-58D Kiowa από τις ΗΠΑ» αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα με τίτλο «Η Ελλάδα μετατρέπει τα νησιά σε οπλοστάσιο». Η στάση του τουρκικού ΜΜΕ υποδηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο πως έχει κυριέψει άγχος την τουρκική στρατιωτική ηγεσία, για τις τοποθεσίες στις οποίες θα εγκατασταθούν τα αμερικανικά ελικόπτερα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «τα επιθετικά ελικόπτερα Kiowa που θα παραλάβει η Ελλάδα, θα αναπτυχθούν σε νησιά του Αιγαίου, μετατρέποντάς τα σε ένα μεγάλο οπλοστάσιο».

Τα OH-58D υπηρετούν επί σχεδόν 50 χρόνια στον αμερικανικό στρατό και ενώ αντικαταστήθηκαν πέρυσι, αριθμός του δόθηκε στην Τυνισία και την Κολόμβία στα πλαίσια αμυντικής συνεργασίας, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Τα επιθετικά ελικόπτερα θα φέρουν πυραύλους αέρος-εδάφους, αέρος-αέρος και πολυβόλα που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία διαμετρημάτων.

Ο πανικός των Τούρκων είναι αρκετά εμφανής, λόγω του πλεονεκτήματος που αποκτά η Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου, τα οποία είναι μέρος του τουρκικού σχεδίου διεκδικήσεων στις περιοχές του ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη, αλλά και τον αγωγό East Med.

Οι κινήσεις της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας με την διενέργεια ασκήσεων, όπως η άσκηση ειδικών δυνάμεων “ΩΡΙΩΝ-18” σε Α.Θράκη και Αιγαίο, η οποία καταδεικνύει το πνεύμα που την διακατέχει έναντι των συνεχών τουρκικών απειλών, ενώ όπως όλα δείχνουν, οι ισορροπίες σύντομα θα αλλάξουν.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2019 σύμφωνα με πληροφορίες του ελληνικού τύπου θα έρθουν στην Ελλάδα τα 70 ελικόπτερα αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης OH-58D Kiowa Warrior, τα οποία απέκτησε η Ελλάδα από τον αμερικανικό στρατό έναντι 44,15 εκατ. δολάρια.

Εκτιμήσεις ειδικών αναφέρουν ότι τα ελικόπτερα αυτά θα σχηματίσουν στα νησιά του Αιγαίου την ελληνική δύναμη αμέσου επεμβάσεως των κοιτασμάτων μας, για πιθανή δράση σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο εναντίον της τουρκικής προκλητικότητας, η οποία δεν έχει πλέον μέτρο.

Τα ελικόπτερα μαζί με μονάδες της δύναμης ταχέων σκαφών του πολεμικού ναυτικού και μονάδες των ειδικών δυνάμεων θα αποτελέσουν την μικτή δύναμη περιφρούρησης των ελληνικών κοιτασμάτων αλλά και του αγωγού East Med που θα διέρχεται από το Ισραήλ και την Κύπρο στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο–Μακεδονία –ΠΓΔΜ–Ευρώπη.

Οι «Ινδιάνοι» που θα καταφθάσουν στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες, θα αναβαθμίσουν το πλεονέκτημα της χώρα μας στο Αιγαίο, καθώς θα φέρουν μια νέα μορφή ανίχνευσης και αντιμετώπισης εισβολής οποιασδήποτε μορφής, στα χέρια των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

πηγη 

Σχέδιο αναπτύξεως συστοιχιών βαλλιστικών πυραύλων ATACMS στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, να κοπεί ο Τούρκικος τσαμπουκάς με την μία....

Καλο αυτο, φτανει να γινει....
Και ακομη καλυτερο θα ηταν να μετασταθμευσουν σε νησι του Κεντρικου Αιγαιου οι S 300...



Στον σχεδιασμό και την ετοιμότητα αερομεταφοράς και ανάπτυξης συστοιχιών βαλλιστικών ATACMS MGM-104A Block I σε δύο νησιά του Βόρειου Αιγαίου και ενός νησιού των Δωδεκανήσων σε περίπτωση επιδεινούμενης κρίσης με τη Τουρκία, προσανατολίζεται το ΓΕΕΘΑ, καθώς εκτιμά ότι το βλήμα μπορεί να αποτελέσει κρίσιμη αποτρεπτική παράμετρο σε τυχόν σχεδιασμό της Αγκυρας.

Πρόκειται για το σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών MLRS, το οποίο μπορεί να φέρει δύο τακτικά βλήματα ATACMS MGM-104A.

Αν και η Συνθήκη της Λοζάνης απαγορεύει την ύπαρξη επιθετικών όπλων στα νησιά του Αν. Αιγαίου, το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών προβλέπει το δικαίωμα της αυτοάμυνας σε περίπτωση που μία χώρα δεχτεί επίθεση από άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει ότι «Καμιά διάταξη αυτού του χάρτη δεν θα εμποδίζει το φυσικό δικαίωμα της ατομικής ή συλλογικής νόμιμης άμυνας, σε περίπτωση που ένα μέλος των Ηνωμένων Εθνών δέχεται ένοπλη επίθεση, μέχρι τη στιγμή που το Συμβούλιο Ασφαλείας θα πάρει τα αναγκαία μέτρα για να διατηρήσει τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια».​

Αλλά δεν μπορούν να προεγκατασταθούν βαλλιστικά όπλα ακτίνας δράσης 165 χλμ. χωρίς να προκληθεί μείζονα κρίση με τη Τουρκία. Ετσι επιλέχθηκε η λύση του σχεδιασμού αερομεταφοράς τους σε έξι ώρες, με την στοχοποίηση να έχει ολοκληρωθεί, εκ των προτέρων φυσικά.

Το MGM-104A μπορεί να πλήξει με το πολεμικό του φορτίο, το οποίο αποτελείται από 750 βομβίδια κατά προσωπικού και υλικού στόχους σε απόσταση 165 χλμ. Δεν αποτελεί το κλασικό βαλλιστικό όπλο, αλλά σε συγκεντρώσεις εχθρικών δυνάμεων, π.χ. σε σναυστάθμους, μπορεί να αποβεί καταστροφικό.

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δ.Γράψας το 2008, στον προγραμματισμό που είχε για την προμήθεια αντιαεροπορικών συστημάτων μακρού βεληνεκούς S-400 ήταν και η... βαλλιστική παράμετρος του όπλου: Θεωρούσε ότι μια ομοβροντία τέτοιων όπλων από την... Κρήτη, θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο ναύσταθμο της Σμύρνης.

Αυτό το αναφέρουμε, περισσότερο για να καταδείξουμε την ανάγκη βαλλιστικού κτυπήματος της Τουρκίας, των βάσεων σε παράλια και ενδοχώρα, σε ένα περιβάλλον που η Πολεμική Αεροπορία θα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα: Την υπεράσπιση του μητροπολιτικού εδάφους και των βάσεων της από την ΤΗΚ.

Το σύστημα όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί στον ΕΣ σταθμεύει στην ηπειρωτική χώρα και, σε περίπτωση πολέμου, στόχοι του θα είναι κέντρα διοικήσεως, αποθήκες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, συγκεντρώσεις στρατευμάτων κλπ. στην Αν. Θράκη (αν καταφέρει να φτάσει στην πρώτη γραμμή ή τουλάχιστον 50 χλμ πίσω από την πρώτη γραμμή

Υπό αυτή την έννοια, η αποστολή της 193 Μοίρα ΠΕΠ, που επιχειρεί όπλο, αποκτά κρίσιμη σημασία, καθώς προβλέπεται η ταχεία ανάπτυξή της σε νησιά του Αν. Αιγαίου και της Δωδεκανήσου εντός λίγων ωρών.

Η Ελλάδα, υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες,θα πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειές της ώστε να είναι προετοιμασμένη για τις πιο απρόβλεπτες εξελίξεις, με κύριο γνώμονα την αποτροπή, παρά την εμπλοκή της σε μία κατάσταση φθοράς και εξασθένησης των δυνάμεών της. Θα πρέπει να διαθέτει τα μέσα εκείνα που θα κάνουν αβέβαιο το αποτέλεσμα της όποιας τουρκικής πρωτοβουλίας.

Αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα μίας πιθανής ελληνοτουρκικής σύγκρουσης θα ήταν η μεταφορά του συστήματος στα νησιά του Αν. Αιγαίου και αυτό διότι απέναντι από αυτά βρίσκονται σημαντικές βιομηχανικές και στρατιωτικές υποδομές.

Το διυλιστήριο στον κόλπο του Aliaga, το οποίο αντιπροσωπεύει το 36,5% της παραγωγικής δυνατότητας διύλισης της Τουρκίας (200.000 bbl/d από τα 548.000 bbl/d της ημερήσιας συνολικής παραγωγής), τα ναυπηγεία στη Σμύρνη, οι αεροπορικές βάσεις στη Σμύρνη (Gaziemir, Cigli), η σημαντική αεροπορική βάση στο Balikesir, μία από τις τέσσερις αεροπορικές βάσεις της 1ης Αεροπορικής Διοίκησης (έδρα των 191 Filo Kobra και 192 Filo Kaplan), οι οποίες είναι εξοπλισμένες με αεροσκάφη F-16 C/D Block 40/50 αντίστοιχα, τα αεροδρόμια διασποράς στο Bodrum στο Dalaman, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οι ναύσταθμοι στη Σμύρνη, στο Aksaz και των αποβατικών δυνάμεων στην Φώκαια, το παράκτιο δίκτυο έγκαιρης προειδοποίησης και αεράμυνας κλπ. είναι μερικοί από τους στόχους.

Όσο και αν η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί κατά γράμμα τη Συνθήκη της Λοζάνης από τότε που υπογράφτηκε, είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να αφήσει ανυπεράσπιστα τα ελληνικά νησιά και τους Έλληνες πολίτες. Η ανάπτυξη των συστημάτων MLRS ATACMS MGM-104A με τα βλήματα στα νησιά του Αιγαίου. σε περίπτωση που η Ελλάδα δεχτεί επίθεση από την Τουρκία, αποτελεί ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές προτάσεις αποτροπής.

Τα συστήματα αυτά, αν και εδρεύουν στη βόρεια Ελλάδα, μπορούν με ευκολία να μεταφερθούν στα νησιά με ταχύπλοα σκάφη (στρατιωτικά ή πολιτικά).

Ο χρόνος ανάπτυξής τους είναι περιορισμένος και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε αρκετά λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, από τη στιγμή που ληφθεί η απόφαση. Το βάρος των εκτοξευτών είναι μόλις 24 τόνοι, οι οποίοι μαζί με τα σχετικά φορτία και τα πυρομαχικά μπορούν εύκολα να φορτωθούν στα πλοία χωρίς τροποποιήσεις ή μετασκευές.

Από τη στιγμή που τα συστήματα αποβιβαστούν στα νησιά, η Ελλάδα αποκτά άμεσα ένα ισχυρό χαρτί αποτροπής, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα οπλικά συστήματα μεγάλης εμβέλειας της ΠΑ αποτελούν τη μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων.

Η εμβέλεια των βλημάτων ATACMS MGM-104A και η ευελιξία-ευκινησία του εκτοξευτή  Μ270 επιτρέπουν στην ελληνική πλευρά να πλήξει τους στόχους που προαναφέρθηκαν, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αποφασιστικότητας στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων της γειτονικής χώρας.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι η αύξηση του κόστους που θα έχει η Τουρκία από μία αναμέτρηση και όχι η πρόκληση. Εξάλλου, η Τουρκία διαθέτει ήδη βαλλιστικά πυραυλικά συστήματα, τα οποία μπορούν να απειλήσουν σύμφωνα με εκτιμήσεις μέχρι και την Αθήνα (βλ. πύραυλο Yildirim II με εκτιμώμενη εμβέλεια άνω των 200 χλμ).

Με την ανάπτυξη των ATACMS MGM-104A στο Αιγαίο, η Αθήνα εμπλουτίζει το αποτρεπτικό της οπλοστάσιο, επιτρέποντας έτσι τη στοχοποίηση των απομακρυσμένων στόχων στους SCALP (όποτε και αν φτάσει σε αυτό το επίπεδο), ενώ την ίδια στιγμή οι ATACMS μπορούν να καταστρέψουν τα τοπικά δίκτυα διοίκησης και ελέγχου και τον τοπικό στρατιωτικό μηχανισμό που απειλεί τα νησιά.

Με τον τρόπο αυτό, η Αθήνα στέλνει το μήνυμα προς όλες τις πλευρές, τόσο απέναντι στην Άγκυρα όσο και στη διεθνή κοινότητα, ότι είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει την κυριαρχία της, αλλά πρωτίστως επιθυμεί την εξουδετέρωση των εχθρικών δυνάμεων που απειλούν τα νησιά, χωρίς να επιδιώκει την περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

Η ανάπτυξη των ATACMS στα νησιά θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο στάδιο της αντίδρασης της Αθήνας σε μία τουρκική επιθετική στρατιωτική επιχείρηση.

Αν ο αντίπαλος δεν λάβει το «μήνυμα» με την απειλή των MGM-104A, τότε αναλαμβάνει η ΠΑ, η οποία θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες των βλημάτων SCALP που μπορούν να πλήττουν στόχους με μεγάλη ακρίβεια βαθιά στην ενδοχώρα του αντιπάλου, χτυπώντας ουσιαστικά τα βασικά κέντρα διοίκησης και τις κρίσιμες υποδομές της χώρας.

Η ανάπτυξη των ATACMS MGM-104A στα νησιά του Αν. Αιγαίου δεν θα είναι μία κίνηση κλιμάκωσης της κατάστασης από την Ελλάδα, αλλά ουσιαστικά το μήνυμα της αποφασιστικότητας της χώρας και της προσπάθειάς της να σταματήσει άμεσα την τουρκική επιθετικότητα.

πηγη 

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ......ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!........

Το καθεστως των Τσυριζ@νελ δειχνει το πραγματικο του προσωπο και προσπαθει με φασιστικες μεθοδους να φιμωσει τα ελληνοπουλα....και μαλιστα για Εθνικο θεμα!!!!Συγκεκριμενα συμφωνα παντα με καταγγελειες μαθητων αστυνομικοι με πολιτικα εκοψαν αλυσιδες της πορτας του γυμνασιου στην Δραμα και εισεβαλαν μεσα για να βγαλουν τους μαθητες που διαμαρτυρονταν για την Μακεδονια μας!!!Μαλιστα συνελαβαν και εναν 15χρονο μαθητη!!!Κυριοι της κυβερνησης συγχαρητηρια για την συμπεριφορα σας!!Αν θυμαστε Τσυριζαιοι.....πριν γινεται κυβερνηση προτρεπατε τον κοσμο να κατεβαινει σε καταληψεις δημοσιων κτιριων....ενω τωρα οχι μονο τους τρομοκρατειτε....αλλα τους συλαμβανετε!!!!Φυσικα αυτες οι μεθοδευσεις δεν θα καμψουν το φρονημα των Ελληνων....αλλα αντιθετα θα γινουν χειμαρος σε καθε ανθελληνικη συμπεριφορα!!!

Σοφοκλης Κυριακοπουλος

Βήσσανη Πωγωνίου...αν θελετε κυριοι Χασισεμποροι εξ Αλβανιας περαστε ξανα!

Θα κανουν πολυ καιρο να ξαναπερασουν απ τα ιδια περασματα....δοκιμασμενο!
Ειναι θρασυδειλοι δεν τολμουν αν δουν οτι αντιδρας...


Η Αλβανία του Ράμα και του Μπερίσα, το μόνο που παράγει ως χώρα είναι το χασίς και οι ηγετίσκοι του καθεστώτος γνωρίζουν πολύ καλά πως αν σταματήσουν αυτήν την … κάνουλα, οι πεινασμένοι θα ξεσηκωθούν και θα συμβεί λαϊκή εξέγερση όπως το 1997 με τις παρατράπεζες.

Έτσι, τους αφήνουν να καλλιεργούν την ινδική κάνναβη ως το εθνικό τους προϊόν, αφού υπάρχει η ζήτηση της εξαγωγής λόγω της χαμηλής τιμής και παρόλο που το εμπόρευμα θεωρείται χειρίστης ποιότητας γιατί ως γνωστόν στη χώρα του Χότζα, … φυτρώνουν μόνο πέτρες! Το αστείο της υπόθεσης είναι πως όποιος ηγεμονάκος πέφτει από την εξουσία των Τιράνων, κατηγορεί τον επόμενο ως «λαθρέμπορο ναρκωτικών».

Απ΄ την άλλη οι «μεταφορείς» γνωρίζουν πως η «κατοχή ναρκωτικών» στην Ελλάδα, επισύρει ποινή κάθειρξης έως τα ισόβια και θεωρούν φυσικό και επόμενο να κάνουν χρήση των Καλάσνικοφ για να μη πέσουν σε Ελληνικά αστυνομικά χέρια. Εξάλλου, εκεί που διαδραματίζονται τέτοιου είδους συναλλαγές, με δυο δρασκελιές μπορούν κάλλιστα να επιστρέψουν στο φιλόξενο και γνώριμο Αλβανικό έδαφος.

Στη Βήσσανη Πωγωνίου, όπου επακολούθησε η συμπλοκή το απόγευμα της Πέμπτης, το σούρουπο μπέρδεψε τους λαθρέμπορους πως αυτοί που πάνε να παραλάβουν τους σάκους που ήταν πρόχειρα κρυμμένοι στα βάτα, δεν είναι αστυνομικοί αλλά κυνηγοί, έτσι τους πλησίασαν προτάσσοντας τα Καλάσνικοφ.

Ο Μουλά Αλτίν, γνωστό κακοποιό στοιχείο του Δελβίνου, πυροβόλησε τον σαραντάχρονο αστυνομικό πλησιάζοντας πολύ κοντά και για να μπορέσει να διακρίνει με ακρίβεια τους «κλέφτες-κυνηγούς». Η βολίδα διαπέρασε το τζάκετ του αστυνομικού κάτω από την υψωμένη δεξιά μασχάλη. Ο 39χρονος Μουλά, βλήθηκε με το εννιάρι πιστόλι του αστυνομικού στο θώρακα μια φορά. Το τραύμα, ήταν διαμπερές αφού η απόσταση δεν ξεπερνούσε τα πέντε μέτρα.

πηγη 

Εξοπλιζουν την Αλβανια οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία και η Ιταλία..να χαιρομαστε τους συμμαχους μας !

Μας θεωρουν δεδομενους και ανικανους να αντιδρασουμε....
Μας εκαναν υπχειρια τους πλεον......
Αν δεν γινει κατι κοσμογονικο η Ελλας κινδυνευει...



Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία και η Ιταλία, ενδιαφέρονται να καταστήσουν την Αλβανία τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στα Βαλκάνια, ξεπερνώντας τη Σερβία και την Ελλάδα, που θεωρούνται περισσότερο ως σύμμαχοι της Ρωσίας και επεκτείνονται σε βάρος των γειτόνων τους», γράφει η αλβανική ‘Pamfleti Online’.

Συνακόλουθα μιας συμφωνίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο κατά τη διάρκεια του 2017, δώρισαν στον αλβανικό στρατό 250 σύγχρονα ‘blinds’. Η άφιξή τους παραμένει μυστική. Με αυτό το δώρο, ο

αριθμός τους στον στρατό των Σκιπτάρων φθάνει τα 950, διπλάσιος από αυτόν της Σερβίας.

Τα αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα για στρατηγική μεταφορά φέρουν την ονομασίαHMMËV 1114 και έχουν μέγιστη ταχύτηα 125 χιλ/ώρα, χωρητικότητα1+3+1 οπλίτες, ζυγίζουν 6 τόνους και έχουν 443 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα είναι εφοδιασμένα με σύστημα κράτησης βαρέων πολυβόλων και ελαφρών πολυβόλων καθώς και εκτοξευτών βομβίδων.

Ταυτόχρονα, η Ιταλία προμηθεύει τον αλβανικό στρατό με 5.000 αυτόματα όπλα επιλεγμένα από το ΝΑΤΟ, απομακρύνοντας τα ρωσικά Καλάσνικοφ ή τα κινεζικά από το στρατό.

Από την άλλη πλευρά, έχει συναφθεί συμφωνία με την Τουρκία για παροχή όπλων στον αλβανικό  στρατό  καθώς και για εκπαίδευση μάχης των στρατιωτών. Τα μέρη συμφώνησαν να εφαρμοσθούν αυτά με τη διάκριση ‘απόρρητα’.

Η σχετική συμφωνία σημειώνει:

«Εξοπλισμός που αγοράστηκε  από μια τουρκική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη στρατιωτική βιομηχανία (με τις ίδιες ποιοτικές συνθήκες και χρηματοοικονομικές διευκολύνσεις  που παρέχονται στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις)  με το 90% του ποσού να καταβληθεί από την πλευρά της Τουρκίας και το 10% του ποσού να καταβληθεί από την αλβανική πλευρά.

Το Συμβούλιο των Υπουργών της Δημοκρατίας  της Σκιπερίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει υλικά ή υπηρεσίες σε άλλο κράτος ή σε τρίτο, των υλικών αυτών, χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας».

Νωρίτερα, ο προσκείμενος του Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Τίρανα, έδωσε ένα σαφές μήνυμα λέγοντας ότι η Τουρκία επιδιώκει να αυξήσει το ρόλο της Αλβανίας στην περιοχή και στον κόσμο.

«Κάθε επιτυχία της Αλβανίας είναι ταυτόχρονα επιτυχία και για εμάς. Η Αλβανία θα έχει πάντα την υποστήριξη της Τουρκίας για να διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στην περιοχή και στον κόσμο. Είμαστε πάντα μαζί από κάθε άλλον. Οι σημαίες των δύο χωρών θα είναι πάντα μαζί. Η διοργάνωση κοινών συναντήσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων θα είναι ένα νέο και ένα μεγάλο βήμα μεταξύ των χωρών μας. Η φιλία και η αδελφική συνεργασία θα είναι ακόμη πιο θεσμοθετημένες. Για εμάς, η Αλβανία είναι μια ανοικτή χώρα προς την περιοχή», ανέφερε ο Νταβούτογλου.

Εν τω μεταξύ, η Αλβανία αναμένεται να αυξήσει τον στρατιωτικό προϋπολογισμό της ετησίως στο 2% ή περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ κατόπιν αιτήματος του ΝΑΤΟ, γράφει το δημοσίευμα.

πηγη 

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!..........ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.....

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!Εντονες αποδοκιμασιες στον Τσακαλωτο οταν αυτος βρεθηκε στην Μυτιληνη για μια εκδηλωση των Τσυριζ@ιων!! Επιχειρωντας μια βολτα στην κεντρικη αγορα του νησιου προκαλεσε την οργη και τις αποδοκιμασιες του κοσμου!!!.....Ετσι ειναι!!!"Ανεμους σπερνεις......Θυελλες θεριζεις".......Δεν σας θελει κανεις πλεον!!!!Ξεκουμπιστειτε απο εδω!!!!!

Έντονες αποδοκιμασίες στον Τσακαλώτο στη Λέσβο: «Κοπρόσκυλα! Καταστρέψατε το νησί μας»! (βίντεο)

 Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε στη Λέσβο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στο νησί για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρωί του Σαββάτου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχείρησε να κάνει μια βόλτα στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης μαζί με τη συνοδεία του.

Όπως αναφέρει το lesvospost η παρουσία του προκάλεσε την οργή μερίδας πολιτών.

Στο βίντεο μια γυναίκα απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών λέει «μας εξαθλιώσατε… Ντροπή σας καταστρέψατε την Λέσβο».

Στη συνέχεια ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει «κοπρόσκυλα» και… «σανό»!

δειτε εδω το βιντεο

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?? ΜΕΤΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ....ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ........

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ???Απιστευτα πραγματα συμβαινουν στην χωρα μας!!!Παρουσιασαν χαρτες στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας.......εμφανιζοντας τα Σκοπια ως "Μακεδονια".Ετσι με τα καταπτυστα ημερολογια της ντροπης της Ελληνικης Αστυνομιας που αναγκαστηκαν να τα αποσυρουν κακην κακως.....ηρθαν στο φως οι χαρτες αυτοι του υπουργειου αμυνας.Μαλιστα αυτος ο χαρτης δεν αποσυρθηκε οταν εγεινε αντιληπτος .......με την δικαιολογια οτι ολη αυτη η ενεργεια υπευθυνη ειναι η Google.Oπως και να χει ομως....δημιουργουνται πολλα ερωτηματικα.......!!!!Ειναι τυχαια ολα αυτα που γινονται???Σιγουρα οχι!!!Μηπως τελικα ο Καμμενος αλλαξε γραμμη.....και προιδεαζει οτι θα ψηφισουν οι ΑΝΕΛ την συμφωνια οταν ερθει στην βουλη???.....Δικα σας τα συμπερασματα!!!!!!

Τα Σκόπια παρουσιάζονται ως... «Μακεδονία» (!) σε χάρτη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας! - Αλλάζει γραμμή ο Π.Καμμένος;

 Νέα πρόκληση μέσα σε λίγες μέρες, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εμφάνισε και αυτό χάρτη με τα Σκόπια να λέγονται «Μακεδονία» και πλέον δημιουργούνται ερωτήματα για το αν άλλαξε η γραμμή Καμμένου και θα υπερψηφίσει την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών.

Τώρα είναι ερώτημα αν αυτό σημαίνει και αλλαγή γραμμής για τον Π.Καμμένο και θα υπερψηφίσουν την συμφωνία οι ΑΝΕΛ όταν έρθει το θέμα στην ελληνική Βουλή.

Ετσι, μετά τα ημερολόγια της ντροπής που άρχισαν να διανέμονται από την Ελληνική Αστυνομία με χάρτη που παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα Κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο», τα οποία αναγκάστηκαν να αποσύρουν κακήν κακώς, φέρνουν στο φως νέο χάρτη, που εμφανίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και αυτή τη φορά έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργείου για την άμυνα της χώρας.

Μάλιστα, αυτός ο χάρτης δεν αποσύρθηκε, όταν έγινε αντιληπτό ότι γράφει «Μακεδονία» αντί για Σκόπια, αλλά οι υπεύθυνοι θεώρησαν αρκετό να συντάξουν… απολογητικό σημείωμα, το οποίο τον συνοδεύει. Συγκεκριμένα, στο site της ΥΠΑΑΠΕΔ (Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων) στο οποίο παρουσιάζονται τα ακίνητα που διατίθενται προς ενοικίαση, το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο συνοδεύονται από χάρτη για τον εντοπισμό τους από τους υποψήφιους επενδυτές με τον τίτλο «χάρτης χαρτοφυλακίου».

Ο χάρτης αυτός βόρεια της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Σκοπίων, γράφει «Μακεδονία» και σε παρένθεση ΠΓΔΜ. Οι επικεφαλής της ιστοσελίδας, πάντως, σπεύδουν να διαχωρίσουν τη θέση τους ρίχνοντας την ευθύνη στην… Google. «Η ονομασία “Μακεδονία” που αποδίδεται στη γειτονική χώρα, όπως φαίνεται στο χάρτη, έχει εκχωρηθεί από την εταιρία Google Inc., ιδιοκτήτη της εφαρμογής χάρτες “Google Maps”» γράφουν στο σημείωμά τους και συνεχίζουν σαν να πρόκειται για site ιδιωτικής εταιρίας και όχι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας: «Η χρήση της εφαρμογής δεν συνιστά αποδοχή του συγκεκριμένου ονόματος εκ μέρους του κράτους της ελληνικής κυβέρνησης, το επίσημο όνομα του οποίου είναι “Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ)”».

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, μάλιστα, ολοκληρώνει το σημείωμα παραθέτοντας την απόφαση του ΟΗΕ βάσει της οποίας έχει οριστεί η επίσημη ονομασία των Σκοπίων. «…Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αρ. 817/1993 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

πηγη

Το Βελιγράδι θα βοηθήσει τους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο λεει ο Σέρβος Πρόεδρος και προκαλεί υστερία στην Πρίστινα

Τα καλα και συμφεροντα των Δυτικων εναντια στον Πατριωτισμο των Σερβων....
Πολλα δεινα εχουν φερει και δυστυχως συνεχιζουν οι δυτικοι...


Οι Αλβανικές αρχές του Κοσσυφοπεδίου υποστηρίχθηκαν από ορισμένες Δυτικές χώρες για την αύξηση των δασμών για προϊόντα από την  Σερβία κατά 100%, δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλέξανδρος Βούτσιτς.

Η Αλβανική κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου στην Πρίστινα αποφάσισε την Τετάρτη να αυξήσει τους δασμούς  όλων των Σερβικών αγαθών κατά 100%.

Οι αξιωματικοί της ειδικής μονάδας του Υπουργείου Εσωτερικών του Κοσσυφοπεδίου ROSU συνέλαβαν  τέσσερις Σέρβους στο βόρειο τμήμα της Kosovska Mitrovica την Παρασκευή και μετά από αυτό  οι τοπικοί  Σέρβοι προέβησαν σε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ο Βούτσιτς προσωπικά ενημέρωσε τους πρεσβευτές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Ρωσίας στο Βελιγράδι για τη νέα κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, προτού πραγματοποιήσει συνάντηση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο πρωθυπουργός της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας    Ραμούς Χαραντινάι, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου, συναντήθηκε την Παρασκευή με τους πρεσβευτές των «πέντε» δυτικών χωρών  (ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία) και τους ευχαρίστησε για την πλήρη υποστήριξή τους στο Κοσσυφοπέδιο και τους είπε ότι η απόφαση για την αύξηση των δασμών θα παραμείνει σε ισχύ έως ότου η Σερβία αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

«Αυτό που έκαναν έγινε για λόγους που δεν γνωρίζουμε δικαιολογεί την υποτιθέμενη Σερβική επίθεση στο αυτοανακηρυγμένο Κοσσυφοπέδιο και υποστηρίχθηκε από ορισμένες δυτικές χώρες», δήλωσε ο Βούτσιτς σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή το βράδυ.

«Και το γεγονός ότι είχαν κάποια υποστήριξη από κάποιες δυνάμεις στη Δύση κατέστη σαφές σε εμάς αφού μιλήσαμε με τους πρεσβευτές, διότι, όπως το αντιλαμβανόμαστε, κατηγορούν τη Σερβία ότι δεν αποδέχεται το Κοσσυφοπέδιο ως μέλος της Ιντερπόλ, δήλωσε ο Σέρβος ηγέτης.
Πρόσθεσε ότι η «υστερία στην Πρίστινα για την άρνησή μας να συμμετάσχει στην Ιντερπόλ» συνεχίζεται, αλλά το Βελιγράδι θα βοηθήσει τους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο.

Τα κράτη του Ειρηνικού του Κιριμπάτι και του Βανουάτου έγιναν μέλη της Ιντερπόλ την Τρίτη και η αίτηση προσχώρησης του Κοσσυφοπεδίου στη σύνοδο κορυφής του οργανισμού στο Ντουμπάι απορρίφθηκε. Ο πρόεδρος της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας, Χασίμ Θάτσι, δήλωσε την Τρίτη ότι με την  άρνηση αποδοχής του Κοσσυφοπεδίου στην Ιντερπόλ «κέρδισε μόνο οργανωμένο έγκλημα» και η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου εξέφρασε την  «βαθιά της απογοήτευση» με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αλλά υποσχέθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές της να συμμετάσχει στην Interpol. Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Πρίστινα χαρακτήρισε την άρνηση συμμετοχής στο Κοσσυφοπέδιο ως «γενική απώλεια».

πηγη 

Ματεο Σαλβινι: Ετσι και μπεις στο σπίτι, στο μαγαζί , στο περίπτερο ή στο ταξί μου ή στο φαρμακείο μου για να μου επιτεθείς ή να με ληστέψεις, θα μπεις όρθιος, θα βγεις ξαπλωτός

Δεν παιζεται με τιποτα...
Ειναι μια κατηγορια μονος του....
Μαλλια κουβαρια εκανε το Ευρωκοινοβουλιο....
Μακαρι ναχαμε εναν τετοιον και στην Ελλαδα ! ! !


Πραγματικός "οδοστρωτήρας" ο Ματέο Σαλβίνι "ισοπέδωσε" αντιπάλους εντός και εκτός Ιταλίας και με μια "πύρινη" ομιλία κόντεψε το "γκρεμίσει" το Ευρωκοινοβούλιο από τις αλήθειες που ακούστηκαν κατά Σόρος, χρηματοδότησης πολιτικών, ΜΚΟ,προσφύγων.
Παράλληλα από την ομιλία του φάνηκε η συμπόρευση του με τον Β.Ορμπάν.

Με συνοπτικές διαδικασίες περνάει νέο ανατρεπτικό νομοσχέδιο για την αυτοάμυνα ενώ υπέγραψε το μέτρο απέλασης συμπατριωτών και συνεργών Αιγύπτιου ισλαμιστή εξτρεμιστή τον οποίο είχε διώξει από τη χώρα προ μηνών.

"Δεν υπάρχει χώρος στην Ιταλία για αυτούς που μας μισούν" είπε χαρακτηριστικά ο Μ.Σαλβίνι.


Το νέο νομοσχέδιο για την αυτοάμυνα έχει κεντρικό πυλώνα "καμία δίκη για όσους υπερασπίζοντα τη ζωή ή την περιουσία τους".

"Ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι, στην εταιρεία ή στο μαγαζί και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Θα είναι δικαίωμά σου να το κάνεις, και ο κακοποιός (και οι συγγενείς του) δεν θα είναι σε θέση να σου ζητήσουν ούτε ένα ευρώ!

Επιπλέον, δεν θα καταλήξετε σε δίκη και δεν θα πληρώσετε τη δική σας τσέπη: το κράτος θα καλύψει οποιαδήποτε νομικά έξοδα".

Η Ιταλία χρειάζεται την σιγουριά της ατιμωρησίας, έκανες λάθος θα το πληρώσεις. Που σημαίνει ότι αυτό το κτήνος ή μάλλον όχι κτήνος γιατί τα κτήνη είναι καλά, αυτό το σκουλήκι
που έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο χτες το βράδυ στο Παλέρμο, δεν πρέπει να βγει ζωντανός από τη φυλακή.

Πρέπει να μείνει μέσα μέχρι να πεθάνει, διαφορετικά το πρόβλημα δεν λύνεται

Δεύτερον, η χώρα η οποία -και δεν εννοώ το μοντέλο των ΗΠΑ- η οποία είναι η πλέον οπλισμένη χώρα της ΕΕ, ξέρετε ποια είναι;

H Eλβετία, η χώρα του τυριού με τις τρύπες, της Χαϊντης, των αγελάδων, η χώρα με το μικρότερο ποσοστό εγκληματικότητας όπου από τα 8 εκατ κατοίκων, τα 4 εκατ. είναι οπλισμένοι γιατί η στρατιωτική τους θητεία διαρκεί για όλη τους τη ζωή.

Και προσέξτε, στην περίπτωση της Ελβετίας, ο κλέφτης μπαίνει λιγότερο στα σπίτια γιατί γνωρίζει ότι στο σπίτι της κυρίας έχει 50% πιθανότητες να βρει μια κυρία οπλισμένη που ξέρει να χειρίζεται τα όπλα.

Γιατί εδώ ισχύει μια αρχή. Εγώ δεν οπλοφορώ και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να οπλοφορήσω και ο νεκρός είναι πάντα νεκρός.

Ομως έτσι και μπεις στο σπίτι, στο μαγαζί , στο περίπτερο ή στο ταξί μου ή στο φαρμακείο μου για να μου επιτεθείς ή να με ληστέψεις.

Αν μπεις όρθιος, θα βγεις ξαπλωτός".

Τι είπε στο Ευρωκοινοβούλιο

"Κύριε Πρόεδρε, εντιμότατοι συνάδελφοι μου, φαίνεται ότι 500 εκατομμύρια Ευρωπαίοι κυβερνιούνται από μαριονέτες και ανδρείκελα

Ενώ οι τρομοκράτες βυθίζουν στο αίμα την Ευρώπη, εδώ το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να δικάσουν την Ουγγαρία, κ.Όρμπαν κρατάτε γερά.

Εδώ ασχολούνται με τα δικαιώματα των Ρομά, των δήθεν προσφύγων και των εκατομμυρίων του Σόρος και όχι με μια νόμιμη εκλεγμένη Κυβέρνηση

Η Ουγγαρία - το λέω στους Ιταλούς που ακούνε- έχει ένα φόρο μοναδικό με 16%, οι επιχειρήσεις πληρώνουν το 9%, η ανεργία έπεσε στο 4%, η ανεργία των νέων είναι στο 11%
η σύνταξη είναι στα 62 χρόνια και ο λαός με την κυβέρνηση της Ουγγαρίας είχαν το σθένος να υπερασπιστούν και να ελέγξουν το νόμισμα τους, την κεντρική τους τράπεζα καθώς και τα σύνορα τους.

Εμείς τι κάνουμε; Θα τους στείλουμε άρματα μάχης όπως το 1956; Χρησιμοποιούμε τις κυρώσεις στη θέση των πυραύλων;

Eγώ θυμάμαι μερικούς Ευρωπαϊστές σημερινούς που στηρίζουν τον Μακρόν, όπως ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο πρώην πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας, όταν τα σοβιετικά τεθωρακισμένα εισέβαλαν το 1956.

Περήφανη όπως σήμερα μιλούσαν για τους Ούγγρους ότι ήταν φασίστες και ταραξίες και καλούσαν τα σοβιετικά άρματα να επιβάλλουν την τάξη στον κόσμο.

Νομίζω ότι δεν άλλαξε τίποτα σε αυτόν τον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια.

Αντί για άρματα τώρα χρησιμοποιείται τις τράπεζες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την εισβολή μεταναστών, ψεύτικων προσφύγων.

Ολο αυτό χρηματοδοτείται από εκμεταλλευτές χωρίς ενδοιασμούς όπως τον Τ.Σόρος!

Που ίσως χρηματοδοτεί και κάποιον εδώ μέσα στην Βουλή ή στην Επιτροπή!

Αντί να δικάζετε την Ουγγαρία και την Πολωνία, να ανησυχείτε για την στήριξη 20 εκατ ανέργων Ευρωπαίων και το πως να υπερασπίζεστε τα σύνορα μας αγαπητέ Επίτροπε.

Εσείς που είστε μέλος ενός κόμματος ενός "κυρίου" που είπε ότι εμείς στην Νότια Ευρώπη τρώμε τα λεφτά μας στις γυναίκες και στα ποτά!

Θα πρέπει να ντρέπεστε να έρχεστε εδώ μέσα, θα πρέπει να σέβεστε ένα πρωθυπουργό εκλεγμένο νόμιμα από τους Ούγγρους πολίτες και θα πρέπει όλοι σας εδώ να μην υποστηρίζετε τον Μακρόν και να σέβεστε την ελευθερία των Γάλλων πολιτών.

Επομένως κύριε Όρμπαν στο όνομα της Λέγκας του Βορρά, στο όνομα εκατ. Ιταλών, σας ευχαριστώ για ότι κάνατε, ευχαριστώ γι αυτό που θα κάνετε, ευχαριστώ που αντιστέκεστε στις επιταγές της Σοβιετικής ΕΕ.

Ζήτω η Ελευθερία, ζήτω η Ουγγαρία".

πηγη 

@συλο; Ποιο @συλο; @συλο ιδεων δεν σημαινει @συλο εγληματιων, ποιος ειναι ο νομος γι αυτο το @συλο; Ξερει κανεις;




Ο.Υ.Α. Τέλος τα παιχνίδια με το Άσυλο...... 
Θα μηνύουμε τις Πρυτανικές Αρχές για παρασιώπηση εγκλημάτων και υπόθαλψη εγκληματιών που……  δρουν γύρω και μέσα στα Πανεπιστήμια ! ! !

Όταν η λύση είναι απλή σε ένα πρόβλημα αλλά αυτή , δεν δρομολογείται , το μόνο που μένει να κάνεις , είναι , να μετράς σκοπιμότητες .

Δεν αποτελεί τόσο το άσυλο το λόγο που οδηγεί στην έξαρση της εγκληματικότητας μέσα και γύρω από τα πανεπιστήμια και δημιουργεί τις γνωστές δυσφημιστικές καταστάσεις που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων , όσο , η παρασιώπηση των εγκλημάτων και η υπόθαλψη των εγκληματιών που προβαίνουν οι υπεύθυνες

πανεπιστημιακές αρχές και εν γένει , όλοι όσοι ευθύνονται για την προστασία του χώρου μέσα στον οποίο πρέπει να «ζει» το άσυλο , και όλων όσων στα καθήκοντά τους υπάγονται η βεβαίωση παραβάσεων και η γνωστοποίηση διαπιστωμένων παραβάσεων στις εισαγγελικές αρχές, στην τελική .
Η ποινική αξίωση της πολιτείας για απονομή δικαιοσύνης δια της τιμωρήσεως κάθε αξιόποινης πράξης αποτελεί το σκοπό ισχύος της διάταξης του άρθρου 231 ΠΚ. Υπόθαλψη εγκληματία

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι , η μη επιτρεπόμενη αυτεπάγγελτη επέμβαση της αστυνομίας στην περίπτωση των πλημμελημάτων (των ελαφρότερων εγκλημάτων)- αφορά στο επ’ αυτοφώρω έγκλημα- δεν σημαίνει ότι ένα πλημμέλημα το οποίο τελέστηκε στον χώρο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει ατιμώρητο. Απαιτείται ΑΜΕΣΑ σχηματισμός δικογραφίας , καταθέσεις , συγκέντρωση στοιχείων κτλ . Δεν συγχωρείται δηλαδή , η διάπραξη πλημμελημάτων επειδή υπάρχει άσυλο (βλ. σχετικά ΑΠ 230/1994, ΠοινΧρ ΜΔ’/1994)

Τι βλέπουμε όμως στην πραγματικότητα ; Την τέλεση αμέτρητων πλημμελημάτων εντός του χώρου των Πανεπιστημίων χωρίς να σχηματιστεί δικογραφία . Γιατί;

Το πλημμέλημα συνεπώς διώκεται και αυτό μέσα σε αυτούς τους χώρους και τιμωρείται κανονικά, απλώς η αστυνομία δεν μπορεί να εισέλθει ελεύθερα (χωρίς, δηλαδή, άδεια του Πρυτανικού Συμβουλίου) στο Πανεπιστήμιο , υποχρεούται όμως να σχηματίσει ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ να την αποστείλει αρμοδίως και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ να ζητούν το σχηματισμό δικογραφιών.

Ο νόμος κατά τα λοιπά είναι σαφής εάν έλαβε χώρα αυτόφωρο κακούργημα –όπως λ.χ κατασκευή βομβών, μολότοφ, η διακίνηση ναρκωτικών, η βιαιοπραγία, το έγκλημα κατά της ζωής – η αστυνομία χωρίς να ζητήσει την άδεια από κανέναν ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να επέμβει ( στα πλαίσια και όρια του αυτοφώρου ) , αρκεί απλά να ενημερωθεί.

Το πρόβλημα του ασύλου συνεπώς λύνεται ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ εάν εφαρμοστεί αυστηρά και από την αρχή ο νόμος. Δεν χρειάζεται ούτε κατάργηση ,ούτε προστασία , ούτε νέους νόμους .

Ευθύνη όμως έχουν και οι αστυνομικοί . Υπόθαλψη συνιστά η μη καταγγελία από αστυνομικό του εγκλήματος που τελέστηκε και το οποίο υπέπεσε στην αντίληψή του. Σχετ η ΑΠ 1936/2002, η οποία απέρριψε αίτηση αναιρέσεως καταδικασθέντων και επικύρωσε την καταδίκη τους για υπόθαλψη εγκληματία κατ’ εξακολούθηση και συγκεκριμένα, διότι με την ιδιότητά τους ως αστυνομικοί και ειδικότερα ως υπαστυνόμοι και αστυφύλακες, παρόλο που στην αρμοδιότητα και στα καθήκοντά τους υπάγονταν η βεβαίωση παραβάσεων και η γνωστοποίηση διαπιστωμένων παραβάσεων (από πολίτες) στην υπηρεσία των, δεν γνωστοποίησαν, καταμηνύοντας στην αρμόδια αστυνομική αρχή ως όφειλαν, παράνομες πράξεις .. )

Να θυμίσουμε :

«Άρθρο 231 – Ποινικός Κώδικας – Υπόθαλψη εγκληματία

Όποιος εν γνώσει ματαιώνει τη δίωξη άλλου για κακούργημα ή πλημμέλημα που διέπραξε ή την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφάλειας (άρθρα 69-76 και 122) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.»

«Άρθρο 232 – Ποινικός Κώδικας – Παρασιώπηση εγκλημάτων

1. Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του, παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.

2. Η παράλειψη αυτή μένει ατιμώρητη αν η αναγγελία στην αρχή θα αφορούσε πρόσωπο οικείο εκείνου που την παρέλειψε.»

Για την παρασιώπηση εγκλημάτων ( ως γνωστόν ) ο νόμος υποχρεώνει την αναγγελία του κακουργήματος , όχι δε και του δράστη , συνίσταται στο ότι , ο υπαίτιος παραλείπει να αναγγείλει ( με οποιονδήποτε τρόπο ) έγκαιρα στην αρχή ότι μελετάτε κακούργημα ή ότι άρχισε η εκτέλεσή, ενώ για την τέλεσή του, αρκεί ο ενδεχόμενος δόλος.

Σημειώνεται για την υπόθαλψη ότι ..

Α – Το έγκλημα προς το οποίο παρέχεται η υπόθαλψη μπορεί να είναι και κατ’ έγκληση διωκόμενο , αρκεί να μην έχει παρέλθει η προθεσμία της εγκλήσεως ή να μην έχει χωρίσει παραίτηση του δικαιώματος αυτής κατά το χρόνο υποθάλψεως, διότι τότε δεν μπορεί να επέλθει ματαίωση της διώξεως.

Β- Η ματαίωση της διώξεως συνίσταται στο ανέφικτο της καταδίωξης του υπαίτιου του κυρίου εγκλήματος, δηλαδή του εντοπισμού, της σύλληψης, της θέσης του υπό την εξουσία της αρχής, ως και της γνώσης του προσώπου του δράστη ως συγκεκριμένου, ώστε να μπορεί να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη , μεταγενέστερα. ( βλ Γνωμ Εισ Πλημ Θεσ 15/2004 [Β. Φλωρίδης] Ποιν Δικ 2004, σελ. 826

Γ- Για τη θεμελίωση του εγκλήματος της υπόθαλψης αρκεί η προσωρινή ματαίωση της διώξεως του-των δραστών ,ΟΠΩΣ , Η ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που του δίδει δυνατότητα διαφυγής

Δ-Η ματαίωση μπορεί να τελεστεί τόσο με ενέργεια του δράστη, όσο και με μη γνήσια παράλειψη, εφόσον όμως ο δράστης έχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση ( όπως εν προκειμένου οι πρυτανικές αρχές ) να αποτρέψει την επέλευση του εγκληματικού αποτελέσματος,, σύμφωνα με τους ορισμούς του άρθρου 15 ΠΚ ( Δεν αρκεί όμως μία απλή παράλειψη, αλλά η παρά το καθήκον παράλειψη.

Το πανεπιστημιακό άσυλο αποτελεί εγγύηση της συνταγματικά προστατευόμενης ακαδημαϊκής ελευθερίας και πρέπει να διατηρηθεί επιπλέον για λόγους ιστορικούς και συμβολικούς.

Νομικό πλαίσιο γιαυτό υπάρχει και είναι αρκετό , αυτό όμως που δεν υπάρχει είναι η προθυμία να εφαρμοστεί ενιαία και ομοιόμορφα γιατί απλά, κάποιες άλλες σκοπιμότητας ( οι γνωστές ) είναι ισχυρότερες από τη σκοπιμότητα των σχετικών νόμων.

Μία εξ αυτών είναι , να δοθεί ώθηση προς στα ιδιωτικά πανεπιστήμια .Όλα τα υπόλοιπα είναι θέατρο με ελάχιστους θεατές . Οι θεατές όμως που δεν παρακολουθούν, δεν θα επιτρέψουν χάριν σκοπιμοτήτων την υποβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων , την μετατροπή τους σε «ποντικοπαγίδες » άμοιρων ανθρώπων και την – μέσω της κατάστασης που δημιουργείτε με την επιτρεπόμενη ανομία – δυσφήμηση της ακαδημαϊκής κοινότητας και των Ελληνικών Πανεπιστημίων .
Η υφιστάμενη κατάσταση στα πανεπιστήμια , είναι καθρέπτης για το τι έχετε στο μυαλό σας .

Υγ. Θα δίνουμε στη δημοσιότητα κάθε μήνυση που θα υποβάλλουμε με πλήρης στοιχεία

Κοινοπ., Υπουργείο παιδείας , έρευνας και θρησκευμάτων , γραφείο υπουργού Κώστα Γαβρόγλου -Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ,Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ,Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ιόνιο Πανεπιστήμιο ,Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ,Πανεπιστήμιο Κρήτης ,Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο Κρήτης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας ,Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμα Δικαστικής Αστυνόμευσης )

πηγη 

Κυριε Μητσοτακη, ουτε Θεογκομενος εισαι, ουτε πιστεψαμε οτι δεν ειναι στημενο, ουτε για Πρωθυπουργος κανεις!


Καταρχας δεν θα ειναι η πρωτη φορα που πολιτικος ολος τυχαιως βρισκεται καπου με καποια καμερα και ολος τυχαιως καποιοι “τυχαιοι” τον αποθεωνουν… η δημιουργουν την οποια κατασταση βολευει…!

Προσφατο παραδειγμα Τσιπρακος να του δινει σχεδον γλωσσοφιλα κυρια που τυχαια “επεσε” στο διαβα του … και μετα ειδαμε την ιδια κυρια να ηταν προηγουμενος μεσα στο μικρο μιτινγκ μαζι με τον πρωθυπουργο/.//..!

Αρα κραταμε μικρο καλαθι για αυτο το τυχαιο γεγονος και του Κυριου Μητσοτακη …!

Αλλα επειδη οι ταμπελωμενοι της γης θα πουν οτι ολα τα βλεπουμε στημενα και
συνομωσιολογικα θα περασουμε στην απεναντι οχθη και θα πουμε ΝΑΙ οντως ηταν τυχαιο ….και παμε να αναλυσουμε/…!

Αντε και βρεθηκες με εναν συνεργατη σου στον δρομο … και επεσε πανω σου μια μανα με μωρο .. η οποια ειχε την τρελη φωτηση σαν μανα με μωρο …να σου πει καλε εσυ τι γκομενος εισαι ..ερωτηση ..τον πατερα που θα το δει αυτο το βιντεο δεν τον σκεφτηκες κυριακο;

Η απευθυνεσαι μονο στην μονογονεικη οικογενεια ;..Δεν ξερεις οτι ζεις στην εποχη που καποια καλοπαιδα πολεμουν τον θεσμο της οικογενειας; … Εσυ θα ηθελες να δεις την γυναικα σου και μανα των παιδιων σου να λεει τον οποιο μαλακα στον δρομο καλε τι γκομενος εισαι εσυ ;

Τι ακριβως διαφημισες κυριακο με αυτο το ομορφο βιντεο ; Το οτι εισαι παλικαρος η το οτι εισαι ανηθικος ;…γιατι αν ημουν στην θεση και μια γυαναικα μανα με ελεγε ομορφο γκομενο θα την προστατευα και δεν θα το εβγαζα στην κοινη θεα …δεν σου εμαθαν οτι ο σωστος γκομενος ειναι και προστατης ; οπως ειναι και ο σωστος ηγετης ;…Αν απο την αλλη ο επικοινωνιολογος μου μου ελεγε να κανω αυτη την μαλακια παλι θα τον προστατευα και αυτον αλλα και το κοινωνικο συνολο που σημερα δεν χρειαζεται αλλον εναν Ηγετη που δεν μπορει να αναγνωρισει τον πολεμο κατα του θεσμου της οικογενειας !!

Τωρα θα μου πεις μα εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτο το βιντεο καποιος “τυχαιος” το σηκωσε ,,αντε να το φαω και αυτο …δεν σε ειδα ομως να κινεις γη και ουρανο να το κατεβασεις …ενω αλλα βιντεακια ολος περιεργως κατεβαινουν αμασητα και με ταχυτητα σιελου σε καταποση τεκιλας….!

Αρα για πες μου ρε ομορφαντρα γκομενε … εχεις την εντυπωση οτι η Ελλαδα ψαχνει καποιο ζιγκολο η καποιον Ηγετη;

Οσο θα υπαρχει το κοπαδι θα εχετε ακομα ελπιδες γιατι εκει βαρατε στην μεγαλη μαζα , στους αριθμους των χρησιμων ηλιθιων … αυτοι σας ταιζουν την ανυπαρκτη σε δημιουργια και εργο ζωη σας …καποια ομως στιγμη ολα τα συστηματα εχουν την ταση να κανουν χαμηλο ενεργειας …τοτε ρε ομορφαντρα εχεις σκεφτει οτι θα χρειαστεις πολλα περισσοτερα απο “γοητεια” σε μαναδες για να την βγαλεις καθαρη;

Υ.Γ Φιλικη συμβουλη , πετα τον επικοινωνιολογο σου στο καδο κατω απο το γραφειο σου ..ο ανθρωπος ειναι πολυ μαλακας !
πηγη

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΒΟΡΕΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ......

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ........Μετα την συμφωνια Αλβανιας και Κοσσυφοπεδιου, για την ενωση των τελωνειων...που θα πραγματοποιηθει στις 26 Νοεμβρη  δρομολογουν την μετονομασια του Κοσσυφοπεδιου σε Βορειο Αλβανια!!!...Αναμενουμε να δουμε αν τελικα γινει....σε μια περιοδο που τα γεωπολιτικα παιχνιδια στην περιοχη ειναι πολλα!!!!

"Ενωση" Αλβανίας-Κοσόβου

Στις 26 Νοεμβρίου θα υπογραφεί η συμφωνία ενοποίησης των τελωνείων Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας κατά την κοινή συνεδρίαση των δύο κυβερνήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Πέγια  (Κοσσυφοπέδιο) και αναμένεται να εφαρμοσθεί από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Ουσιαστικά Αλβανία και Κόσοβο αρχίζουν σταδιακά να "ενώνονται". Μάλιστα μετά την επικείμενη συμφωνία μεταξύ της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου, το Κοσσυφοπέδιο θα μετονομασθεί σε ‘Βόρεια Αλβανία’, γράφει ο Αλβανός σχολιαστής Έρβιν Σκουλάκου.

Πολιτικός από το κόμμα PDK, ο οποίος δεν θέλει να αποκαλυφθεί, δήλωσε ότι η συμφωνία μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας θα υπογραφεί στο Παρίσι από τους προέδρους των δύο χωρών.  Προσθέτει, μάλιστα, το σημαντικό, ότι το Κοσσυφοπέδιο με την συμφωνία αυτή, θα λάβει την ονομασία ‘Βόρεια Αλβανία’, για να γίνεται διάκριση από το Κοσσυφοπέδιο.

πηγη

Εισακούσθηκαν οι κατάρες, η κακό σκυλί ψόφο δεν έχει; Σιγουρα παντως καλα δεν ειναι....

Μήπως ο Σουλτάνος δεν είναι καλά και μας το κρύβει. 
Όλο και αυξάνονται οι ενδείξεις ότι υποφέρει από κάτι σοβαρό.

Τελευταία άρχισαν πάλι να κυκλοφορούν διάφορες φήμες στην γειτονική χώρα που δεν σταματά να μας απειλεί, για την κατάσταση της υγείας του Ταιγίπ Ερντογάν. Ας προσπαθήσουμε να δούμε αν και υπάρχει μεγάλη συσκότιση για το θέμα αυτό, τι πραγματικά συμβαίνει γιατί θέλουμε δεν θέλουμε μας αφορά άμεσα.

Στις 26 Νοεμβρίου του 2011ο Ερντογάν εισάγεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του πανεπιστημίου του Μαρμαρά στην Κωνσταντινούπολη και λαπαροσκόπηση και εγχειρίστηκε χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Από τότε άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για καρκίνο. Μετά την επέμβαση ο Ερντογάν είχε σχεδόν εξαφανιστεί για 10 μέρες και μόνο λίγα άτομα από το πολιτικό και οικογενειακό του περιβάλλον τον είχαν δει.

Στις 24 Ιανουαρίου του 2015 ο Ερντογάν ξαφνικά ματαιώνει την επίσημη επίσκεψη του στην Σομαλία, όπου θα επιθεωρούσε τις εκεί τουρκικές δυνάμεις, γεγονός που πάλι πυροδότησε διάφορες φήμες για την υγεία του. Συγκεκριμένα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, ΑΚΡ και προσωπικός γιατρός του Ερντογάν, ο Cevdet Erdöl, ρωτηθείς τότε επίμονα από τους δημοσιογράφους να πει κάτι για την κατάσταση της υγείας του δήλωσε λακωνικά πως, «Έχουμε τον καλύτερο ηγέτη του κόσμου Δεν χρειάζεται να πω τίποτε περισσότερο».

Στις 13 Μαΐου του 2016 ο δημοσιογράφος Fuat Avni στην εφημερίδα BirGün ανακινεί πάλι το θέμα της υγείας του Ερντογάν και γράφει πως στο προσωπικό του δωμάτιο υπάρχουν πολλά ιατρικά όργανα που θυμίζουν εντατική και τον παρακολουθούν για κάθε ενδεχόμενο.

Στις 1 Απριλίου του 2017 και ενώ η προεκλογική εκστρατεία για το δημοψήφισμα της συνταγματικής μεταρρύθμισης είναι σε έξαρση και ο Ερντογάν περιοδεύει όλη την χώρα μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις τις πλατειές, ξαφνικά σταματά τις περιοδείες του και ματαιώνει το μεγάλο συλλαλητήριο στην πόλη Βαν όπου είχαν γίνει μεγάλες προετοιμασίες για την υποδοχή του. Το γεγονός αυτό έδωσε πάλι λαβή για κυκλοφορία φημών για την υγεία του.

Στις 22 Μαΐου 2017. Στην Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. (ΟΣΕΠ), στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν κυριολεκτικά εξαφανίστηκε και δεν προσήλθε στο επίσημο γεύμα με τους ξένους ηγέτες, στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν όλες οι διμερείς συναντήσεις που είχαν προγραμματισθεί, ειδικότερα με πρωτοβουλία του Τούρκου Προέδρου με τον Έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, με το Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον Πρόεδρο της Μολδαβίας Ιγκόρ Ντόντον και άλλους ξένους ηγέτες. Οργίασαν πάλι οι φήμες για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.

Λίγες μέρες μετά στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 26 Μαΐου 2017 στις Βρυξέλες, ο Ερνογαν προσήλθε υποβασταζόμενος από τους συνοδούς του ενώ συνομίλησε με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, κ Μέΐ, καθιστός, γεγονός που πάλι πυροδότησε τις φήμες για την υγεία του.

Και φτάνουμε στις 25 Ιουνίου όταν στην εορταστική προσευχή για το Μπαϊράμ, στο Ataşehir Mimar Sinan Cami, στις 6 π μ, ο Ερντογάν λιποθύμησε προκαλώντας έντονη ανησυχία. Η επίσημη εξήγηση ήταν ότι εξ’ αιτίας το σακχάρουτου έχει πέσει η πίεση και γι αυτό λιποθύμησε. Στην συνέχεια το πρόγραμμα του δεν άλλαξε και το ίδιο απόγευμα μίλησε σε εορταστική συγκέντρωση του κόμματος του παρουσία χιλιάδων οπαδών του που τον επευφημούσαν, (σκόπιμα), με έντονο τρόπο.

πηγη 

ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΥΣ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ....ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ......

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!!Εμπορικος πολεμος αρχισε μεταξυ Κοσσοβου και Σερβιας υστερα απο την παρεμβαση των Σερβων.....ωστε να μην ενταχθει το Κοσσυφοπεδιο στο Διεθνες Αστυνομικο δικτυο!!!Μαλιστα ο αντιπροεδρος της κυβερνησης του Κοσσυφοπεδιου επιβαλει φορο στις Σερβικες εισαγωγες....και προειδοποιησε για περισσοτερα μετρα!!!Η κατασταση ειναι πολυ κρισιμη στην περιοχη με συλληψεις Σερβων...και διαδηλωσεις!!!!

Νέα σοβαρή κρίση Κοσόβου-Σερβίας

Το Κοσσυφοπέδιο ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο με τη Σερβία, αφού απέτυχε να εξασφαλίσει αρκετές ψήφους για να γίνει μέλος της Interpol, θέτοντας υπό απειλή προσπάθειες χρόνων για συμφιλίωση με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, μεταδίδει το Πρακτορείο Bloomberg.

Η διαδικασία αυτή σκόνταψε αφότου η Σερβία άσκησε πίεση σε άλλες χώρες προκειμένου να εμποδίσουν το Κοσσυφοπέδιο να ενταχθεί στο διεθνές αστυνομικό δίκτυο. Η σερβική αντιπροσωπεία πανηγύρισε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, κάνοντας λόγο για μια από τις μεγαλύτερες νίκες της. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου Ένβερ Χότζαι απάντησε επιβάλλοντας φόρο 100% στις εισαγωγές από τη Σερβία και είπε ότι θα υπάρξουν περισσότερα μέτρα.

Ο κοσοβάρος πρωθυπουργός Ραμούς Χαραντινάι είπε πάντως ότι το Κοσσυφοπέδιο θα καταργήσει την αύξηση του φόρου κατά 100% επί των αγαθών που εισάγονται από τη Σερβία μόνο όταν παύσει η «επιθετικότητα της Σερβίας» σε βάρος της Πρίστινας, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Αμέσως μετά ακολούθησε εισβολή αλβανικών ειδικών δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου στην πόλη Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα κατά παράβαση του ψηφίσματος 1244 του ΟΗΕ και τη σύλληψη τεσσάρων κατοίκων της περιοχής.

Ο Α.Βούτσιτς συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας με τους αρχηγούς των ΕΔ λέγοντας χαρακτηριστικά πως "βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο των τελευταίων δέκα ετών στις σχέσεις μας με το Κόσοβο".

"Αυτό που επιδιώκουν είναι να ωθήσουν τους Σέρβους να πάρουν τα όπλα" πρόσθεσαν σερβικές πηγές. Αργότερα οι Σέρβοι στο Κοσσυφοπέδια ξεχύθηκαν στους δρόμους με σημαίες της Σερβίας σε Zvecan, Jarinje, Leposavic municipality, Brnjak crossing, Zupce,  Zubin Potok.

πηγη

ΟΤΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.......ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ...!!!!

Οι κατσαπλιαδες πηραν τα μυαλα τους αερα...και κανουν σχεδια για την Μεγαλη Αλβανια.Με εγγραφα απο το υπουργειο αμυνας τους ετοιμαζονται για ενοπλες καταστασεις με την Σερβια αλλα και με την Ελλαδα!!!Θα δημιουργησουν μικρες ευελικτες στρατιωτικες μοναδες.....και θα υποστηριξουν τους Κοσοβαρους.Οι ΗΠΑ και η Ιταλια ηδη τους προμηθευουν με στρατιωτικο εξοπλισμο ...γιατι τους <<βολευει>>η δημιουργια της Μεγαλης Αλβανιας....με απωτερο σκοπο να αποδυναμωσουν την Σερβια και την Ρωσια ωστε να ελεγχουν τα Βαλκανια!!!Απο την αλλη πλευρα η Τουρκια σθεναρος συμμαχος των @λβ@νοκατσαπλιαδων δηλωνουν οτι θα ειναι παντα διπλα τους . Τους θεωρουν αδερφια τους....και θα τους βοηθησουν μεχρι τελους για να γινει η Αλβανια μεγαλη δυναμη!!!Χρηματοδοτουν τους κατσαπλιαδες και τους προμηθευουν με εξοπλισμο και εκπαιδευση των στρατιωτων τους!!!...Οτι ομως και να κανουν ...οτι και να αποκτησουν ....σε ενα μηνα το πολυ θα ειναι αχρηστα!!!...Ειναι δοκιμασμενο.....!!!!!

Eγγραφα ΥΠΑΜ Αλβανίας: «Ενοπλες κρίσεις με Σερβία & επεισόδια με Ελλάδα-Στέλνει οπλισμό η Τουρκία»

 Χειροτερεύουν διαρκώς και θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο οι ελληνο-αλβανικές σχέσεις.

Την ίδια στιγμή έγγραφα από το αλβανικό Υπουργείο Άμυνας δείχνουν πως τα Τίρανα ετοιμάζονται για ένοπλες κρίσεις με Σερβία αλλά και με "θερμές καταστάσεις" με Ελλάδα καθώς βλέπουν να υλοποιείται σταδιακά το όραμα περί "Μεγάλης Αλβανίας".

Στο πλαίσιο αυτό οι Αλβανοί εξετάζουν τις δυνάμεις της Σερβίας και την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας τους ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα και να υποστηρίξουν στρατιωτικές επιχειρήσεις των Κοσοβάρων αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με το νέο δόγμα των Αλβανών, οι ΕΔ θα μετεξελιχθούν σε μικρούς ταχυκίνητους σχηματισμούς με μεγάλη δύναμη πυρός ώστε το 40% των δυνάμεων του Στρατού Ξηράς να μπορεί να λάβει θέσεις μάχης σε μικρό χρονικό διάστημα.

Που θα βρεθεί όμως η χρηματοδότηση;

Σύμφωνα με τους Αλβανούς υπάρχει απόρρητη συμφωνία με Τουρκία.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία και η Ιταλία, ενδιαφέρονται να καταστήσουν την Αλβανία τη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στα Βαλκάνια, ξεπερνώντας τη Σερβία και την Ελλάδα, που θεωρούνται περισσότερο ως σύμμαχοι της Ρωσίας και επεκτείνονται σε βάρος των γειτόνων τους», γράφει η αλβανική ‘Pamfleti Online’.

"Συνακόλουθα μιας συμφωνίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο κατά τη διάρκεια του 2017, δώρισαν στον αλβανικό στρατό 250 τεθωρακισμένα. Η άφιξή τους παραμένει μυστική. Με αυτό το δώρο, ο αριθμός τους στον στρατό των Σκιπτάρων φθάνει τα 950, διπλάσιος από αυτόν της Σερβίας"

"Ταυτόχρονα, η Ιταλία προμηθεύει τον αλβανικό στρατό με 5.000 αυτόματα όπλα με ΝΑΤΟϊκές προδιαγραφές, απομακρύνοντας τα ρωσικά Καλάσνικοφ ή τα κινεζικά από το στρατό" προσθέτει.

Από την άλλη πλευρά, έχει συναφθεί συμφωνία με ένδειξη "απόρρητο" με Τουρκία για παροχή όπλων στον αλβανικό στρατό καθώς και για εκπαίδευση των στρατιωτών.

Αλβανικό ΜΜΕ σημειώνει:

«Αγοράστηκε εξοπλισμός από μια τουρκική αμυντική εταιρεία με το 90% του ποσού να καταβληθεί από την πλευρά της Τουρκίας και το 10% του ποσού να καταβληθεί από την αλβανική πλευρά.

Το Συμβούλιο των Υπουργών της Δημοκρατίας  της Σκιπερίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει υλικά ή υπηρεσίες σε άλλο κράτος ή σε τρίτο, των υλικών αυτών, χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Τουρκίας».

Νωρίτερα, ο προσκείμενος του Ερντογάν, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Τίρανα, έδωσε ένα σαφές μήνυμα λέγοντας ότι η Τουρκία επιδιώκει να αυξήσει το ρόλο της Αλβανίας στην περιοχή και στον κόσμο.

«Κάθε επιτυχία της Αλβανίας είναι ταυτόχρονα επιτυχία και για εμάς. Η Αλβανία θα έχει πάντα την υποστήριξη της Τουρκίας για να διαδραματίσει σημαντικότερο ρόλο στην περιοχή και στον κόσμο. Είμαστε πάντα μαζί από κάθε άλλον.

Οι σημαίες των δύο χωρών θα είναι πάντα μαζί. Η διοργάνωση κοινών συναντήσεων μεταξύ των δύο κυβερνήσεων θα είναι ένα νέο και ένα μεγάλο βήμα μεταξύ των χωρών μας. Η φιλία και η αδελφική συνεργασία θα είναι ακόμη πιο θεσμοθετημένες. Για εμάς, η Αλβανία είναι μια ανοικτή χώρα προς την περιοχή», ανέφερε ο Νταβούτογλου.

πηγη

Ρε σεις, απο που θα φυγετε; Σας πηρανε φαλαγγι τα Μακεδονοπουλα, δεν καταφερατε να τα αφελληνισετε, κλεινουν ολα τα σχολεια....

Οτι δεν καταφεραν οι μεγαλοι, το καταφεραν οι Πιτσιρικαδες...
Τα Ελληνοπουλα , τα Μακεδονοπουλα, πηραν την κατασταση στα χερια τους.....
Και ξερετε γιατι; 
Σιγουρα δεν το ξερετε....
Θα σας το πω....
Ειναι Ελληνοπουλα, Μακεδονοπουλα και αυτο αρκει.....
Τι θα κανετε τωρα; 
Θα στειλετε τα ΜΑΤ;
Θα στειλετε τους γονεις που υπηρετουν στα ΜΑΤ να χτυπησουν τα παιδια τους;
Θα ριξετε χημικα; 
Θα συλλαβετε ανηλικους; 
Μας εβαλαν ολους τα γυαλια τα πιτσιρικια, ας σταθουμε διπλα τους.....
Τιποτα δεν χαθηκε ακομη....
Δυομιση χιλιαδες χρονια η Μακεδονια ειναι Ελλαδα, δεν θα την πουλησει τωρα ο Τσιπρ@ς με τον συρφετο του ! ! !
Χαρης Σκοπελιτης








ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ..ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ...ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑΤΟ.......ΕΑΝ......

ΣΑΦΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ !!!Μετα την ανακοινωση του Τραμπ οτι θα αποσυρθει απο την περιβοητη συμφωνια για τα πυρηνικα INF ....Ο Βλαδιμηρος διαμυνησε προς καθε κατευθυνση οτι ο ρωσικος στρατος ειναι πανετοιμος να επεμβει σε περιπτωση που η διπλωματικη οδος δεν θα βγαλει πουθενα!!!Και καλεσε τις ΗΠΑ να σκεφτει πολυ καλα την αποφαση της για αποσυρση της απο την συμφωνια!!!!

Ο Πούτιν ήταν σαφέστατος: «Όπου δεν περνάει η διπλωματία αναλαμβάνει ο ρωσικός στρατός»

Άλλο ένα ξεκάθαρο μήνυμα της Μόσχας προς τη Δύση και κυρίως το ΝΑΤΟ.
Η Ρωσία εμμένει στη θέση της για παραμονή των ΗΠΑ στη συμφωνία INF για τα πυρηνικά όπλα αλλά προειδοποιεί πως αν η οδός της διπλωματίας δεν βγάλει πουθενά, ο στρατός θα βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, έχει δηλώσει ανοιχτά πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τη συμφωνία

INF για τα πυρηνικά, δημιουργώντας μεγάλη αναταραχή στο διεθνές στερέωμα το τελευταίο διάστημα.
Η Ρωσία από την πλευρά της συμβουλεύει τις ΗΠΑ να σκεφτούν μια τέτοια κίνηση με περισσότερη νηφαλιότητα, με τον Βλαντίμιρ Ερμακόφ, διευθυντή του τμήματος για τη Έλεγχο των Όπλων του ρωσικού ΥΠΕΞ, να ξεκαθαρίζει πως η χώρα θα είναι σε ετοιμότητα απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση λάβουν οι ΗΠΑ.

«Φυσικά, έχουμε λύσεις για κάθε σενάριο», ανέφερε ο αξιωματούχος.

«Λοιπόν, όσοι δεν θέλουν να ακούσουν τον Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρεια, θα πρέπει να ακούσουν τι θα τους εξηγήσει ο Σεργκέι Σόϊγκου», δήλωσε ο Ερμακόφ, αναφερόμενος στους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, σύμφωνα με το ρωσικό Sputnik.

Η 30ετής συνθήκη απαγορεύει την κατοχή και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων μικρής και μεσαίας εμβέλειας. Τα τελευταία χρόνια, η Μόσχα και η Ουάσινγκτον έχουν εξαπολύσει αμοιβαίες κατηγορίες για παραβίαση της συμφωνίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τις ΗΠΑ να «αντιμετωπίσουν το θέμα με αίσθηση πλήρους ευθύνης», προσθέτοντας ότι η απόφαση της Ουάσιγκτον να αποχωρήσει από τη συμφωνία «δεν μπορεί και δεν θα μείνει αναπάντητη».

πηγη

ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.....ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦ@....

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!...Εγγραφο των Αλβανικων αρχων στον Δημαρχο Δροπολης......του ζητανε να δωσει εξηγησεις πως καλυφθηκαν τα εξοδα της κηδειας του Εθνομαρτυρα Κωστα Κατσιφα!!Την ιδια ωρα σε περιοδεια στα Σκοπια του Αλβανου προεδρου.....φωτογραφιζεται με γυφτ@σκοπι@νους.....σχηματιζοντας τον αλβανικο αετο....Αυτοι ειναι οι γυφτοκατσαπλιαδες......που τους υποστηριζουν και τους εχουν στα ωπα ωπα.....οι @ριστεροστροφοι εθνομηδενιστες!!!!

Νέα αλβανική πρόκληση: Ζητούν εξηγήσεις από τον δήμαρχο που κάλυψε τα έξοδα της κηδείας του Κατσίφα!

Περιοδεία και χαιρετισμός με τον αλβανικό αετό από τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας - Έγγραφο των αλβανικών υπηρεσιών στον δήμαρχο Δρόπολης
Ένα ακόμη επεισόδιο στην ένταση που προκλήθηκε μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, προστέθηκε στη λίστα την Παρασκευή. Οι αλβανικές αρχές ζητούν με έγγραφο που απέστειλαν στον δήμαρχο Δρόπολης, εξηγήσεις για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Αλβανίας πραγματοποιούσε περιοδεία στα Σκόπια, όπου συναντήθηκε με αλβανόφωνους κατοίκους, βγάζοντας φωτογραφίες ενώ σχημάτιζε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό, που συμβολίζει τη μεγάλη Αλβανία.

Σε ανάρτηση σου στο Facebook σημειώνει : «Στην επίσκεψη μου στα Σκόπια γνώρισα δεκάδες αδέρφια με αλβανικό αίμα».

πηγη

Σε παρακρουση η Αγκυρα....Οι Ισραηλινοι, σχεδιαζουν τον μεγαλο Κουρδισταν, διαμελιζοντας την Τουρκια !

Το Ισραήλ διαμελίζει την Τουρκία: Έρχεται το Μεγάλο Κουρδιστάν....
 Ισραηλινοί εκπαιδεύουν Κούρδους μαχητές στο Κιρκούκ...
Οργή στην Άγκυρα...


ΗΠΑ και Ισραήλ διχοτομούν σιγά-σιγά την Τουρκία. Στόχος το Μεγάλο Κουρδιστάν, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου βρίσκεται στη σημερινή Τουρκία. Είναι γνωστό πως οι δύο μεγάλες δυνάμεις επιθυμούν τη δημιουργία Κουρδικού Κράτους για πολλούς λόγους.

Σήμερα ο τουρκικός τύπος ανέφερε ότι το Ισραήλ χρηματοδοτεί τις δραστηριότητες της οργάνωσης του ΡΚΚ και εκπαιδεύει Κούρδους μαχητές στο Kirkuk του Ιράκ.

Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ), αυξάνει ταχέως την παρουσία του στην αρχαία πόλη του Κιρκούκ με την υποστήριξη του Ισραήλ, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ διαπίστωσαν ότι η  οργάνωση έχει δεκάδες «γραφεία συνδέσμων” στην περιοχή Kirkuk, με έξι από αυτά να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Αυτά τα γραφεία του PKK χρηματοδοτούνται από ισραηλινές εταιρείες με το όνομα Alman, λένε τοπικές πηγές.

Οι Κούρδοι με την σειρά τους εξασφαλίζουν την «ασφάλεια” τους μέσω αυτής της εταιρείας, η οποία τους παρέχει μια συνεχή ροή στρατιωτικών και μη πληροφοριών.

Καθώς το PKK αναζητά εναλλακτικές τοποθεσίες συγκέντρωσης των δυνάμεων του εκτός από την οροσειρά Καντίλ στο βόρειο Ιράκ, η ηγεσία της οργάνωσης αποφάσισε και δημιούργησε στρατιωτικές βάσεις στο νότο του Kirkuk, και στις περιοχές Sinjar και Makhmur.

Το άσχημο για τους Τούρκους είναι ότι Ισραηλινοί αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων εκπαιδεύουν τους αντάρτες του ΡΚΚ.

Στα στρατόπεδα των Κούρδων  γύρω από το Kirkuk, ισραηλινοί αξιωματικοί εκπαιδεύουν εντατικά της μαχητές του PKK στην χρήση αυτοσχέδιων βομβών, αυτομάτων όπλων όλων των τύπων και σε επιχειρήσεις σαμποτάζ.

Το Ισραήλ παρέχει τεχνική υποστήριξη στην κουρδική οργάνωση, η οποία έχει διαμορφώσει μια νέα στρατηγική, αυτή των επιθέσεων με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σε τουρκικό έδαφος.

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές αναμένονται πλέον επιθέσεις στην Τουρκία από κουρδικά μη επανδρωμένα αεροχήματα που θα μεταφέρουν  εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Οι φόβοι πλέον στις ΤΕΔ αυξάνονται, καθώς περιμένουν μαζικές επιθέσεις από Κουρδικά μη επανδρωμένα οχήματα και στην περιοχή του φράγματος στην Μαρντίν της επαρχίας Σιρνάκ, η οποία συνορεύει με βάση των Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ.

Τα drone με την μεταφορά ΤΝΤ θα έχουν πιθανό στόχο την δημιουργία ρηγμάτων σε στοχευμένα σημεία επί των κατασκευών, με σκοπό την κατάρρευση μέρους του έργου και την πρόκληση ανεπανόρθωτων ζημιών στην περιοχή.

Αφορά κυρίως την κατασκευή του φράγματος του Ιλισού, όπως ανέφερε τουρκική πηγή.

Το φράγμα του Ιλισού (Ilisu Dam) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φράγμα στην Τουρκία και εκεί οι αρχές έχουν ανθρώπους σε 24ωρη βάρδια για λόγους ασφαλείας.

Μιλώντας τώρα αποκλειστικά στο Yeni Şafak , ο Τουρκμένος αξιωματούχος του Ιρακινού Μετώπου του Τουρκμενιστάν (ITF) Mehmet Seman αξιολόγησε την κατάσταση, λέγοντας: «Χάρη στο Ισραήλ, η τρομοκρατική ομάδα του PKK κινείται στην περιοχή. Οι Σιωνιστές από την άλλη πλευρά παρουσιάζονται στους ντόπιους ως «ιρακινοί επιχειρηματίες» και  αγοράζουν τα πιο εύφορα εδάφη.

Επίσης παράνομα έργα πραγματοποιούνται σε αρχαία αντικείμενα και κάστρα. Μετά από «δραστηριότητες σκοπιμότητας» και αναγνωρίσεις, εκατοντάδες αρχαία αντικείμενα μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ με τη βοήθεια τρομοκρατών του ΡΚΚ ».

Αναφέρεται επίσης και το γεγονός ότι δεκάδες χριστιανικές εκκλησίες ανοίγουν διαδοχικά στην περιοχή, ενώ Τουρκμένος αξιωματούχος τόνισε: «Οι μουσουλμάνοι εκχριστιανίζονται ταχύτατα . Οι ντόπιοι αποκτούν βίζα για την Ευρώπη. Στη συνέχεια, τα άτομα αυτά αποστέλλονται στην Ευρώπη».

Πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ εξηγούν ότι οι Αμερικανοί προετοιμάζουν εδώ και μεγάλο διάστημα την μετατροπή των κουρδικών δυνάμεων στην Συρία, παρουσία και Κούρδων της Τουρκίας, σε τακτικές δυνάμεις, λόγω του ότι όπως έχουμε τονίσει και παλαιότερα, στόχος και σκοπός είναι η δημιουργία του Μ. Κουρδιστάν.

Τώρα εκτός από τα μεγάλα φορτία όπλων που αποστέλλονται στους Κούρδους, τους παρέχεται και εξειδικευμένη στρατιωτική βοήθεια από εταιρείες «βιτρίνες» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Κύρια αποστολή των Κούρδων μαζί με τις συριακές δυνάμεις μελλοντικά, είναι η εκδίωξη των Τούρκων από την Β.Συρία πάση θυσία και η συνέχιση του ανταρτοπόλεμου σε Νότια, ΒΑ Τουρκία, στον Πόντο και στα σύνορα με την Αρμενία. Έτσι αργότερα σε συνεργασία με τους Κούρδους του Ιράκ  θα ανακηρυχθεί το κράτος του Κουρδιστάν.

Σε άρθρο μας  αναφέραμε ότι όταν think tank σαν το American Enterprise Institute (καθορίζει την πολιτική των ΗΠΑ) θεωρεί την Τουρκία τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις ΗΠΑ στην Α.Μεσόγειο, τότε ο κόσμος «αναποδογύρισε” και έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Αυτή ακριβώς η μεταβολή «αλλάζει” άρδην και την πολιτική των ΗΠΑ ως προς την Τουρκία, την οποία οδηγούν σε διαμελισμό λόγω Κουρδιστάν και κοιτασμάτων.

πηγη 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Αυτο είναι ΑΙΣΧΟΣ....Μεσολογγίτες και Σουλιώτες του 21, εξισωνονται με τους λ@θρομετ@ν@στες απο τον αποτυχημενο Βιτσα !

Δυστυχως Βιτσα δεν μπορω να σε αποκαλεσω κυριο....
Γι αυτο και στον τιτλο γραφω Βιτσας , δεν ειναι λαθος....
Δεν σου αξιζει το κυριε , μ αυτα που γραφονται παρακατω.....

Aδιανόητη τοποθέτηση Βίτσα: Εξομοίωσε τους λαθρομετανάστες με τους Σουλιώτες!
«Βράζει» το Μεσολόγγι, ξεσηκώνονται οι Έλληνες

Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση φορτώνει με μετανάστες την ηπειρωτική χώρα και ασκεί πόλεμο στο Δήμαρχο Μεσολογγίου που αντιστέκεται στην απόφαση που φέρνει σε κίνδυνο την Ιερά Πόλη, όπου έγραψε χρυσή Ιστορία κατά της διάρκεια της Επανάστασης.

Επιστολή προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, απέστειλε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου που αντιτίθεται στην διαμονή προσφύγων στην πόλη. Ο κ. Βίτσας καλεί τον δήμαρχο «να μην συμπαρατάσσεται με όσους σπέρνουν φόβο και μίσος» αλλά «να μπει μπροστά σε έναν αγώνα αλληλεγγύης κι ανθρώπινων αξιών».

Επιπλέον, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ζητά από τον κ. Καραπάνο «να συνεργαστεί και να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια, μιας και ούτως ή άλλως δεν είναι στην αρμοδιότητά του να την εμποδίσει». Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, 6.000 ευάλωτοι αιτούντες άσυλο μεταφέρονται με ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με διαχείριση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, από τα νησιά στην ενδοχώρα. Περίπου 150 θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις πόλεις στην Ελλάδα».

Ο υπουργός ζητά από τον δήμαρχο Μεσολογγίου να ρωτήσει τους ομολόγους τους σε 40 πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, «όπου διαμένουν και φιλοξενούνται σε Κέντρα Φιλοξενίας, όχι λίγες δεκάδες, αλλά αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι».

Ο κ. Βίτσας δηλώνει «έκπληκτος κι οργισμένος» στο άκουσμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Μεσολογγίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του «όταν ενημερώθηκα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου θα συνεδριάσει με θέμα ‘σχετικά με το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων’, θεώρησα στην αρχή ότι μάλλον πρόκειται περί ψευδούς είδησης (fake news)».

Σε άλλο σημείο της επιστολής του αναφέρει: «Ξεκάθαρα πια: ποιοι είσαστε και ποιους νομίζετε ότι εκπροσωπείτε; Το χώμα που πατάτε είναι ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα ανθρώπων που το πρόσφεραν για την ελευθερία και τις πανανθρώπινες αξίες. Μεσολογγίτες, Σουλιώτες, αλλά και άνθρωποι από άλλες γωνιές της γης, όπως ο Μπάιρον, θυσιάστηκαν γι’ αυτά και με την ηρωική τους Έξοδο έφυγαν πρόσφυγες σε άλλα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο. Και εσείς αρνείστε να φιλοξενηθούν στον χώρο, που δεν είναι δικός σας, δεν είναι ιδιοκτησία σας, 150 κατατρεγμένοι άνθρωποι για λίγους μήνες;

Να σταθείτε ανεκτικοί, φιλόξενοι και υποστηρικτικοί σε περίπου 150 ανθρώπους για 4 με 5 μήνες. Δεν μπορείτε; Νομίζω ότι θα πρέπει να το αντέξετε», τονίζει καταλήγοντας ο κ. Βίτσας.

Όπως είναι γνωστό, την Τετάρτη ο δήμαρχος Μεσολογγίου έιχε εκφράσει ανοικτά την αντίδραση του Δήμου για την φιλοξενία προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος, ανέφερε: «Ενημερώθηκα πως περίπου 150 πρόσφυγες, πονεμένοι άνθρωποι, έφθασαν στην πόλη και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο». Όμως, όπως συμπλήρωσε, «το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει μία σχεδόν ομόφωνη απόφαση τον Δεκέμβριο του 2017, σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζουμε το μεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά λόγοι ιστορικοί, θρησκευτικοί, αλλά και λόγοι ασφαλείας και αλλοίωσης του πληθυσμιακού ισοδύναμου, είναι απαράβατοι για εμάς».

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, όπως είπε ο δήμαρχος, «είμαστε αντίθετοι σε διαμονή ή παραμονή προσφύγων σε ιδιωτικούς και δημόσιους στεγασμένους χώρους εντός των ορίων του δήμου μας και επιπλέον θεωρούμε ότι τα ξενοδοχεία φιλοξενίας, ή άλλοι χώροι, είναι σημεία εγκλεισμού και όχι χώροι υποδοχής για οικογένειες και ευάλωτες κατηγορίες συνανθρώπων μας».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημήτρη Βίτσα.

«Κύριε Δήμαρχε,
Όταν ενημερώθηκα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου θα συνεδριάσει με θέμα «σχετικά με το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων», θεώρησα στην αρχή ότι μάλλον πρόκειται περί ψευδούς είδησης (fake news).

Δυστυχώς, η επιστολή σας που περιέχει και το ψήφισμα του Δ.Σ. επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μου. Για να είμαι ξεκάθαρος και ευθύς απέναντί σας, σάς τονίζω ότι είμαι έκπληκτος και οργισμένος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σύμβολο του αγώνα για την Ελευθερία, την Ισότητα και την Αδελφότητα, της πόλης εικόνισμα για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη ψηφίζει ότι είναι αντίθετο «στη διαμονή ή παραμονή προσφύγων σε ιδιωτικούς και δημόσιους στεγασμένους χώρους».

Ξεκάθαρα πια: ποιοι είσαστε και ποιους νομίζετε ότι εκπροσωπείτε; Το χώμα που πατάτε είναι ποτισμένο με τον ιδρώτα και το αίμα ανθρώπων που το πρόσφεραν για την Ελευθερία και τις πανανθρώπινες Αξίες. Μεσολογγίτες, Σουλιώτες, αλλά και άνθρωποι από άλλες γωνιές της γης, όπως ο Μπάιρον, θυσιάστηκαν γι’ αυτά και με την ηρωική τους Έξοδο έφυγαν πρόσφυγες σε άλλα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο. Και εσείς, αρνείστε να φιλοξενηθούν στον χώρο, που δεν είναι δικός σας, δεν είναι ιδιοκτησία σας, 150 κατατρεγμένοι άνθρωποι για λίγους μήνες;

Επικαλείστε λόγους ιστορικούς και θρησκευτικούς. Παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε την ιστορία του Μεσολογγίου για να δείτε την ανοιχτή αγκαλιά των προγόνων σας, αλλά και των σημερινών κατοίκων. Να ξαναδιαβάσετε τα ιερά κείμενα για να βρείτε το απόσπασμα που λέει ότι πρόσφυγας ήμουν και μού άνοιξες την πόρτα σου και γι’ αυτό θα κληρονομήσεις την βασιλεία των ουρανών. Ή μήπως καλός αλλόθρησκος είναι αυτός που έρχεται γεμάτος χρυσάφι και ομόλογα στην τσέπη και κακός αλλόθρησκος είναι αυτός που δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 150 – 200 ευρώ το μήνα στην τοπική αγορά;

Και αν νιώθετε ότι απειλείται η ασφάλειά σας (από ποιον άραγε;), έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Όμως, προσωπικά σάς καλώ, ούτε να φοβάστε, ούτε να σπέρνετε τον φόβο.

Και αυτά τα περί «αλλοίωσης του πληθυσμιακού ισοδύναμου» τί είναι; 150 άνθρωποι αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση του Μεσολογγίου; Άραγε το ίδιο κάνουν οι επισκέπτες και οι τουρίστες; Η υπάρχουσα αραβική κοινότητα εδώ και δεκαετίες στο Αγρίνιο, αλλοίωσε μήπως το «πληθυσμιακό ισοδύναμο» της περιοχής;

Κι ακόμη, σοβαρά θεωρείτε ότι τα ξενοδοχεία είναι χώρος εγκλεισμού; Ούτε τα ξενοδοχεία, ούτε οποιοσδήποτε άλλος χώρος δεν αποτελεί χώρο εγκλεισμού όταν οι άνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθερα και έχουν σεβασμό για τον συνάνθρωπό τους.

Κι αλήθεια όταν συναντήσετε στην ΚΕΔΕ τους Δημάρχους Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου, τί θα τούς πείτε; Εσείς θέλετε να αποσυμφορηθούν τα νησιά μας, αλλά εγώ δεν θέλω να φιλοξενήσω στην πόλη μου ούτε τους ελάχιστους πρόσφυγες ως ένδειξη αλληλεγγύης;

Κύριε Δήμαρχε,

Τον Μάρτιο του 2018 παρευρεθήκατε στην παρέλαση στο Tarpon Springs των ΗΠΑ, για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης. Οι άνθρωποι που συναντήσατε είναι κύρια απόγονοι ελλήνων μεταναστών και προσφύγων που ο πόλεμος και η φτώχεια τούς έδιωξε από τα πάτρια εδάφη. Συμβιώνουν αρμονικά με ανθρώπους κάθε φυλής και χρώματος. Έχουν πολλά να μάθουν σε όσους υποκινούνται από αισθήματα ξενοφοβίας.

Τί σας ζητώ; Να σταθείτε ανεκτικοί, φιλόξενοι και υποστηρικτικοί σε περίπου 150 ανθρώπους για 4 με 5 μήνες. Δεν μπορείτε; Νομίζω ότι θα πρέπει να το αντέξετε.

Καταλαβαίνω ότι τα λόγια μου είναι έντονα, αλλά φτάνει πια. Ότι έχω κατά καιρούς πει, έχει γίνει. Σάς είπα πως δεν θα δημιουργήσω Κέντρο Φιλοξενίας στο ΚΕΝ Μεσολογγίου, αλλά θα δημιουργηθεί Πολεμικό Μουσείο και Συνεδριακό Κέντρο. Και τότε αντίθετος ήσασταν, αλλά ο χρόνος απέδειξε το δίκαιο των ισχυρισμών μου, ενώ και εσείς πριν λίγες ημέρες παρευρεθήκατε στα εγκαίνια.

Τι σας ζητώ τώρα; Να συνεργαστείτε. 6.000 ευάλωτοι αιτούντες άσυλο μεταφέρονται με ευθύνη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με διαχείριση του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, από τα νησιά μας στην Ενδοχώρα μας. Περί τους 150 θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις πόλεις στην Ελλάδα.

Βοηθήστε αυτή την προσπάθεια. Ούτως ή άλλως δεν έχετε την αρμοδιότητα να την εμποδίσετε. Θα είναι καλό και για την πόλη και για την ψυχή σας. Ρωτήστε ομολόγους σας σε 40 πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου διαμένουν και φιλοξενούνται σε Κέντρα Φιλοξενίας, όχι λίγες δεκάδες, αλλά αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι.

Μπείτε μπροστά σε έναν αγώνα αλληλεγγύης και ανθρώπινων Αξιών, μην συμπαρατάσσεστε με όσους σπέρνουν φόβο και μίσος. Έχετε το απόθεμα ψυχής να το κάνετε και σίγουρα, το έχουν οι προοδευτικοί πολίτες της Ιεράς μας Πόλης».

πηγη