Σελίδες

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ Φ@ΣΙΣΤ@ΚΙ@ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ....

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!Απιστευτα πραγματα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο στα σχολεια της χωρας μας!!!Καθηγητης Φυσικης Αγωγης......παρεμβαινει σε συζητηση μαθητων.....και με τροπο εντελως<<δημοκρατικο>>αποκαλει τα παιδια φασιστακια...διοτι συζητουσαν το θεμα καταληψης για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας μας!!!Και δεν φτανει....μονο αυτο...αλλα τους εκβιαζει λεγοντας τους οτι θα χασουν την πενθημερη εκδρομη!!!....Ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο <<καθηγητη>>για τις ανθελληνικες του πραξεις!!!<<ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ>>....<<κυριε>>καθηγητα!!!

Έλληνες και Ελληνίδες διαβάστε με προσοχή τι συμβαίνει στο 3ο Λύκειο της Βέροιας από 2-3 κομμουνιστές καθηγητές στους μαθητές που στηρίζουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στο 3ο Λυκειο Βεροιας που συστεγαζεται με το 4ο, σήμερα τα παιδιά συζητούσαν μεταξύ τους το θέμα της κατάληψης .
Προσπαθούσαν να πάρουν απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν .
Ο γυμναστής του σχολείου θεώρησε πρέπον , σωστό και δημοκρατικό , να παρέμβει, με τον τρόπο εκείνον που αρμόζει σε Έλληνα εκπαιδευτικό, στην συζήτηση των παιδιών και να επηρεάσει την απόφασή τους .
Επί λέξη ο καθηγητής απευθύνθηκε στα παιδιά και είπε
«δεν θ’ αφήσω φασιστακια να μου κλείσουν το σχολείο».
Κατόπιν θεώρησε ότι ο καλύτερος παιδαγωγικός τρόπος είναι να τα εκβιάσει λέγοντάς τα ότι θα χάσουν την πενθήμερη εκδρομή .

πηγη