Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Βρετανός βουλευτής: Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει ραδιενεργό κτύπημα στην Ευρώπη, για να γινει πολεμος με την Ρωσια...

Την εχουν ξανακανει την προβοκατσια...

Και στην Σερβια...

Και στο Ιρακ....

ΝΑΤΟ σημαινει πια....

ΦΟΝΙΑΔΕΣ των ΛΑΩΝ ! ! ! 



«Βόμβα» έριξε ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν, πρώην μέλος του συντηρητικού κόμματος προειδοποιώντας ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει την πραγματοποίηση μιας επιχείρησης σε ευρωπαϊκή πόλη, χωρίς να αναφέρει ποια, με χρήση ραδιενεργού υλικού προκειμένου στη συνέχεια να κατηγορήσει τη Ρωσία.

O Μπρίτζεν είπε πως έλαβε αυτή την πληροφορία από την στρατιωτική πηγή πληροφοριών, η οποία του εκμυστηρεύτηκα ότι «υπάρχει άφθονο ραδιενεργό υλικό (bβρώμικες βόμβες) που φεύγει από την Ουκρανία με άγνωστο προορισμό κάθε φορά. Ένα τέτοιο κτύπημα θα αποτελέσει και την πρόφαση για πόλεμο κατά της Ρωσίας».

O Μπρίτζεν ήταν μέλος του Συντηρητικού Κόμματος αλλά διεγράφη από αυτό  τον Απρίλιο του 2023, επειδή επέκρινε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τον COVID-19!

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο Reclaim Party τον Μάιο του 2023 αλλά παραιτήθηκε από το κόμμα τον Δεκέμβριο του 2023.

Στην κοινοβουλευτική του σταδιοδρομία, έχει υποστηρίξει τις προσπάθειες για την απομάκρυνση των Συντηρητικών πρωθυπουργών Ντέιβιντ Κάμερον, Τερέζα Μέι, Μπόρις Τζόνσον και Λιζ Τρας από το αξίωμα. Είναι εξέχων υποστηρικτής του Brexit.

Αφού αποχώρησε από το Reclaim Party τον Δεκέμβριο του 2023, ο Μπρίτζεν παρέμεινε  ως ανεξάρτητος βουλευτής για το υπόλοιπο της θητείας του Κοινοβουλίου του 2019, ανακοινώνοντας την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος για την εκλογική του περιφέρεια του North West Leicestershire στις γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου το 2024.


πηγη

“Κεραμίδα”...Χάνει την Ευρωβουλή η Λατινοπουλου;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας τις τελευταίες ημέρες από το πολιτικό ρεπορτάζ, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα αποτελέσματα για την Ευρωβουλή...



Γιατί μπορεί από το βράδυ τής Κυριακής των ευρωεκλογών η Αφροδίτη Λατινοπούλου να εξασφάλισε μια θέση στην Ευρωβουλή με τη Φωνή Λογικής, αλλά ίσως σε μερικές μέρες να την χάσει!

Πάμε να δούμε το πώς: Από την Ελληνική Λύση, του Κυριάκου Βελόπουλου, έχει κατατεθεί αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, καθώς θεωρούν ότι έχουν κλαπεί κάπου στις 4.500 ψήφους. Το εκλογοδικείο που μετράει μία-μία τις ψήφους, θα τελεσιδικήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και αν δώσει στην Ελληνική Λύση λίγες περισσότερες από 1500 ψήφους (από τις 4.500 που θεωρεί το κόμμα ότι έχουν κλαπεί), τότε η Λατινοπούλου θα χάσει τη θέση της και αυτή θα περάσει στην Ελληνική Λύση, που θα εκλέξει έτσι και τρίτο ευρωβουλευτή.

Ποιος θα είναι αυτός που θα της πάρει τη θέση; Ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Πετρουλάκης, που ήταν τρίτος σε όλη την Ελλάδα για το κόμμα του Βελόπουλου με 30.000+ ψήφους! Γιατί θα χάσει η Λατινοπούλου τη θέση της από άλλο κόμμα; Γιατί οι θέσεις στην Ευρωβουλή για την Ελλάδα είναι όλες και όλες 21 και, εκ των πραγμάτων, αν πιστωθεί μια ακόμα στην Ελληνική Λύση, αυτή θα αφαιρεθεί από την Αφροδίτη


πηγη

Οι 5 Προφητείες του Αγίου Παϊσίου...




Δειτε πριν το σβησουν κι αυτο...



Κωστέτσος: Είδα φωτογραφίες από το Gay Pride που με έκαναν να ντραπώ...

 


Τους κραζουν ακομη και οι δικοι τους...

Αντε να δουμε τι αλλο θα κανουν και....

Αντε να δουμε τι αρρωστιες θα μας κουβαλησουν...



"Μονο" 150 ευρώ καλείται να πληρώσει κάθε ενας, για κάθε κατοικίδιο που έχει...

Φιλοζωοι βαλτε βαθια το χερι στην τσεπη...

Θα τα παρει κι απο σας ο Αφορισμενος...



Δεν είναι μια καλή χρονιά το 2024 για την κοινωνία μας και ως κυνηγοί δεν θα μπορούσαμε να μην τα υποστούμε. Δεν αφορά τα κυνηγετικά, εκεί κάτι γίνεται και με την βοήθεια του καιρού, μόνο αυτός φαίνεται ότι λαμβάνει υπόψη τις δυσκολίες και τις ανησυχίες του κόσμου, γιατί αν περιμένουμε από τους κυβέρνηση και το κράτος να ασχοληθούν με τα πραγματικά και φλέγοντα προβλήματα της κοινωνίας το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι Καλά Κρασιά.

Το λάδι είναι πιο ακριβό από τα αρώματα της Σανέλ, τα βρεφικά γάλατα ανταγωνίζονται σε τιμή τις σαμπάνιες Ντον Περινιόν, τα σαπούνια είναι είδος πολυτελείας και η κυβέρνηση ασχολείται με το φλέγον πρόβλημα του Μήτσου με το τσιγκελωτό μουστάκι που δεν μπορεί να μείνει έγκυος, αν και είναι φερέγγυος, από τον Κώτσο, τον γενειοφόρο καλό του, αλλά θέλει να ντυθεί, επιτέλους, νυφούλα στο Δημαρχείο.

Η τροχαία και οι αστυνομικοί στους δρόμους είναι σαν τα ξωτικά, αόρατα. Τα μαχαιρώματα μεταξύ μαθητών είναι σχεδόν καθημερινά, οι κλοπές είναι πλέον δικαίωμα των παρανόμων, οι αδέσποτες σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι στα σπίτια, και δεν είναι κυνηγετικές, και οι κεφαλές της Κυβέρνησης, της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης αλλά και τα σόσιαλ μύδια ασχολούνται εδώ και μήνες με τον σκοτωμένο  σκύλο της Αράχωβας και τους σκυλοκαυγάδες του με τα αδέσποτα.

Υποτίθεται ότι ο πολυδιαφημισμένος νόμος που έφτιαξε η κυβέρνηση θα έλυνε το πρόβλημα και του Ολιβερ της Αράχωβας, αλλά εκτός από του να βάλει χέρι στα άδεια πορτοφόλια των πολιτών, και να γεμίσει με μπελάδες τους Δημάρχους, τίποτε άλλο δεν πρόκειται να προσφέρει.

Μέσα σε αυτό το τουρλουμπούκι της παράνοιας, της ακρίβειας και της ανασφάλειας, με τον κόσμο παραζαλισμένο να μην ξέρει από πού να φυλάξει το πορτοφόλι του, έρχεται η κυβέρνηση και με υπερηφάνεια αναγγέλλει ότι, επιτέλους, αφού έλυσε ΟΛΑ τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, θα ασχοληθεί και με τις αιματολογικές εξετάσεις  γάτων και  σκύλων.

Το χαράτσι και η εφαρμογή του νόμου Πέτσα έρχεται σαν “μπουναμάς” στους πολίτες από τις 21 Ιουνίου του 2024.

Δεν μας έφταναν τα μαμισιάτικα στα σουπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα και στους παρόχους, θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να δώσει και 160 ευρώ για να πάρουν αίμα από την  γάτα του ή το  σκύλο του, 320 είναι μόνο τα ευρόπουλα αν έχει δύο. Καμία έκπτωση και προσφορά δεν ισχύει.

Να δεις μια χαρά που θα κάνουν οι γριούλες στα Άγραφα επειδή θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον μια πεντακοσάρα ευρώ για τις  γάτες της αυλής τους, για να κάνει το κέφι της μια παρέα δικαιωματιστών που την είδε δημοκρατία των ζώων.

Για τους κυνηγούς, που αυτούς στοχεύουν πάντα οι γνωστοί άγνωστοι της βιγκανολατρείας και ζωολατρείας όταν νομοθετούν, θα είναι ένα ακόμη χτύπημα της κυβέρνησης. Θα το υποστούμε με τα υπόλοιπα έξοδα του κυνηγιού αλλά δε θα το σταματήσουμε, ούτε θα μας το καταργήσουν όπως ελπίζουν μερικοί νομοπαρασκευαστές.

Το κυνήγι έχει οικονομικό κόστος που το υφίστανται όσοι το εξασκούμε ακόμη, αλλά για τους υπόλοιπους πολίτες που θέλουν στην αυλή τους δυό  γατιά και ένα  σκύλο, σκέφτονται στα αλήθεια οι σοφές κεφαλές της κυβέρνησης ότι θα τους πάρουν 500 ευρώ για μια αιμοληψία; Και αν καθυστερήσουν θα πέφτουν τα χιλιάρικα σε πρόστιμ; Τόσα τους χρειάζονται ή μας έχουν κάνει και σκόντο σαν καλούς πελάτες στις εκλογές;

Πάνε καλά εκεί στην κυβέρνηση; Νομίζουν ότι τα πορτοφόλια των πολιτών είναι σαν τα ΑΤΜ που βγάζουν τους παχυλούς μισθούς τους υπουργοί και βουλευτές, μαζί με συμβουλάτορες και αμοιβόμενους παρατρεχάμενους των υπουργείων;

«Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια;» λέει η παροιμία του λαού. Η κυβέρνηση ασχολείται με τους γάμους και τα πανηγύρια του Μήτσου του μουστακαλή με τον καλό του και ο κοσμάκης αλαφιασμένος τρέχει στο δάσος με τα πουρνάρια για να γλυτώσει από τις κυβερνητικές αρπάχτρες.

Μήπως έχουν σκοπό όλοι αυτοί οι σωτήρες, μετά την τακτοποίηση του γάμου των μουστακαλήδων να ασχοληθούν και με την Τρελένκω που θα θέλει να παντρευτεί τον Αζώρ με τις καφετιές βούλες;

Δικαιώματα δεν έχει και ο Αζώρ; Τα τσιπάκια του τα έχει, τα αιματολογικά τους τα έχει, τα άλλα κάτω από το τσουτσούνι του δεν τα έχει, αλλά το δικαίωμα στην τεκνοθεσία θα του το στερήσουμε; Αφού τα ζώα έχουν ίσα δικαιώματα με τους ανθρώπους.

Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας από την παράνοια που ζούμε; Δυστυχώς οι επιλογές μας είναι λίγες και ακόμη πιο λίγοι αυτοί που φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τους κυβερνώντες μας.


πηγη

Ωπααα...Μαγκεψαv και oι φoυστnδες; Βίντεο



Ο φoυστnς θελει να ριξει κoυτoυλιες  ! ! ! 



Όρμπαν: Ξεκivnσαν το σχέδιο Σόρoς για αυτό θέλουν όλους αυτούς τους λαθρo...



Εχει δικιο, απολυτο δικιο...

Και δυστυχως ερχονται μερες δυσκολες...

Ευρωπη τελος...



Σαράκης στολίζει Βελόπουλο: Κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της αντιπροέδρου...



Ωχ ωχ ωχ ...

Αρχισαν τα οργανα....

Ενδιαφερον....

Ακουστε...



Ρε παιδια, πανε καλα οι τοιουτοι;

Πῶς διδάσκεται το «τρίτο φύλο» καί ἡ κατάργησις τῶν ὅρων «πατέρας-μητέρα» στο Εργαστήριο τοῦ Πολύχρωμου Σχολείου....



Ἐγχειρίδιο διαστροφῆς γιά νήπια: Μύησις στήν ὁμοφυλοφιλία ἀπό τά… 4!

Οἱ κατευθυντήριες γραμμές τοῦ ΠΟΥ στα κράτη-μέλη:

Ἄρχισαν να τις υἱοθετοῦν σταδιακῶς Γαλλία, Ἑλλάς, Κύπρος

• «Εἰδικά σεμινάρια» σε νήπια 4-6 ἐτῶν «γιά τήν εὐχαρίστηση ἀπό τά ὀπίσθια», γιά τίς νεράιδες που «ἀλλάζουν τά κοριτσάκια σε ἀγοράκια», γιά τούς δονητές (1), γιά τό «ἐλεύθερο σέξ με ενήλικες χωρίς διακρίσεις»

• Νομιμοποίησις τῆς παιδεραστίας διὰ τῆς πλαγίας

• Σημαιοφόρος τῶν «ἄρρωστων μυαλῶν» τοῦ πλανήτη ὁ Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν • Οἱ πρῶτες ἀλλαγές και στις ελληνικές σχολικές αἴθουσες

• Πῶς διδάσκεται το «τρίτο φύλο» καί ἡ κατάργησις τῶν ὅρων «πατέρας-μητέρα» στο Εργαστήριο τοῦ Πολύχρωμου Σχολείου...



πηγη

Απαvτηση στον Αλβαvoβουλγαρoγυφτο Πρωθυπoυργo της Aλβαvoγυφτoβουλγαρiας...

 



Παρτο αποφαση....
Μακεδονας δεν εισαι και δεν θα γινεις ποτε....
Βουλγαρικα μιλας...
Τα Μακεδονικα ειναι Ελληνικα...
Ακομη και ο Αποστολος Παυλος, οταν ηλθε στην Μακεδονια, Ελληνικα τους μιλησε....
Ακου και το παρακατω τραγουδι ρε...




Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Τι πρέπει να κάνεις αν έχεις κάνει το... Βίντεο


 Την ευχή σου να έχουμε γέροντα προσευχή σου για όλους μας...





Θα πεσει πολυ μεγαλη πεινα...



Δεν το λεμε μονο εμεις...

Το λενε και οι ειδικοι....

Ακουστε...



Άγιος Παϊσιος Η ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠPOΦHΤΕΙΑ για ΨYXΟΣΑΒΒΑΤΟ και τις ΨΥXΕΣ...Βίντεο

Γι’ αυτό και η Εκκλησία μας έχει τα κόλλυβα, τα μνημόσυνα. 

Τα μνημόσυνα είναι ο καλύτερος δικηγόρος για τις ψυχές των κεκοιμημένων μας.

Η ελεημοσύνη και η προσευχή βγάζουν ψυχές από την κόλαση 

Καλό Παράδεισο ☦ Καλή Ανάσταση σε όλες τις ψυχούλες☦






Ακουστε και πειτε μας...Ειναι, ή δεν ειναι ο Εθνικος μας Ψευτης;


 

Δεν το λεμε εμεις...

Οι πραξεις του Αφορισμενου και τα λεγομενα του μιλουν....

Ακουστε τον...

Και θα δειτε ποσο δικιο εχουμε...



ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ! ! ! Οι Ελληνιδες μανες σε καλουν στην εκδηλωση στον Λευκο Πυργο...(Κοινοποιηστε)

 












Δες πληροφοριες στην παρακατω εικονα για την εκδηλωση απο τις Ελληνιδες μανες...

Κι αν δεν συμφωνεις με την Γιορτη της Ντροπης των φουστηδων προσκαλεσε τους φιλους σου...

Πρεπει να παρουν απαντηση οι φουστηδες...

Και δυστυχως μεχρι στιγμης μονο ο Ιερος Λοχος το τολμησε...

Καλεσε τους φιλους φιλε μου και κοινοποιησε το αυτο, να δωσουμε μια απαντηση ! ! !



Mυστηριώδης προειδοποίηση από τους μοναχούς του Αγίου Όρους...



Πολλοι θα μας χλευασουν....

Καποιοι ομως πιστευουν....

Δες το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σου....



Η ομoφυλοφιλiα εivαι αμαρτiα, το λέvε και οι καvόvες της εκκλnσiας...



Σοδομα και Γομορα μας εκαναν οι "δημοκρατες" του κ@λου...

Μην απορησετε για οτι παθουμε απο δω και περα....

Μην απορησετε για τις αρρωστιες που θα μας φερουν....

Ολα παιζουν πια...



Αυτο που θα σας πω τωρα θα σας συγκλονισει...

 





Αφορισμενος: Θα μειώσουμε την ακρίβεια, αλλά οι τιμές θα μείνουν ίδιες...(Φιληστε του το χερι ρε)

 


Μας δουλευει ψιλο ψαζι το παιδι της καρπαζιας στο σχολειο...

Κι αυτο το παιδι το καναμε πρωθυπουργο...

Καλα να παθουμε οτι παθουμε....

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας...

Ακουστε το δουλεμα που μας κανει...



Για οσους δεν πιστευουν....




Εμεις τα λεγαμε και τα λεμε...

Αυτοι μας τα σβηνουν, γιατι λενε παραβιαζουν τους ορους τους...

Εσυ δες και τα συμπερασματα δικα σου...



Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Με απευθείας ανάθεση η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη εισπράττει...φτιαχνει την προικα της ! ! !



Πρεπει κι αυτη να φτιαξει την προικα της...

Μεχρι ποτε θα την συντηρει ο θειος πουλωντας τα ακινητα του;



Εμφανίστηκε ο Άγιος Παϊσιος και μίλησε στους προσκυνητές...






ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΣΚΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ...



Αυτοι ειναι οι φιλοι του Αφορισμενου...

Ακουστε τι λεει η δασκαλα...



Με τροπολογία νομιμοποιούν την νυχτα, το μαύρο χρήμα για να κρύψουν το Πόθεν Έσχες του Mnτσoτάκn...

Μιλάμε για δικτατορικές μεθοδεύσεις που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν οδηγήσει την κυβέρνηση σε παραίτηση...



Η νέα παράταση δικαιώνει και τον… Κασσελάκη

Η νέα παράταση στην υποβολή της δήλωσης πόθεν έσχες που δίνει η κυβέρνηση με τροπολογία του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη στην πραγματικότητα δικαιώνει τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να υποβάλει δήλωση.

Η τροπολογία Χατζηδάκη ορίζει ότι οι αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες αλλά και οι ετήσιες του έτους 2023 (χρήση 2022) και του έτους 2024 (χρήση 2023) υποβάλλονται μέχρι και την 31η.12.2024.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού που τον «έκαψε»

Υπενθυμίζεται πως, μερικές ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όμως όταν έγινε λόγος για το πόθεν έσχες, φαίνεται πως…έχασε την μπάλα!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη μη υποβολή στη σχετική πλατφόρμα από τον πρωθυπουργό εδώ και δύο χρόνια της σχετικής δήλωσης περιουσιακών στοιχείων και το σχόλιό του ότι σε αυτή τη διετία μπορεί να υπάρχουν δραματικές αλλαγές, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην πώληση του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Μια πώληση που ολοκληρώθηκε το 2021 (πέρασε σε ισραηλινά χέρια) και όντως είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες, με «μερτικό» για τον Πρωθυπουργό 1,5 εκατομμύρια ευρώ (για να μπορέσει να… συντηρήσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τα όσα είχε πει στον ΣΚΑΪ), όπως αναγραφόταν στη σχετική δήλωση.

Όμως, εφόσον η συγκεκριμένη πώληση είναι δηλωμένη, προς τι η παράταση των τόσων μηνών στην υποβολή του πόθεν έσχες, προκειμένου η καταληκτική ημερομηνία να πάει μετά τις Ευρωεκλογές;

Προς τι η έντονη αμηχανία και το τραύλισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν η συζήτηση πήγε σε αυτό το θέμα;

Αφού ο ίδιος απαιτούσε από τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσει το πόθεν έσχες του, δεν θα ήταν ηθικό και πρέπον να το καταθέσει και εκείνος; Τη στιγμή μάλιστα που έχει καταγεγραμμένες τουλάχιστον τρεις αγοραπωλησίες!

Μήπως πουλήθηκε κι άλλο «οικογενειακό» σπίτι το οποίο δεν γνωρίζουμε, σε άγνωστο αγοραστή, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί;


πηγη

Τάκερ Κάρλσον: Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει αλλάξει μετά τα εμβόλια...



Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων,  ο διάσημος παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στην εκπομπή του στο X, όπου φιλοξενούσε τον Σκοτσέζο συγγραφέα και παραγωγό ντοκιμαντέρ Νιλ Όλιβερ.

Όπως ανέφερε ο Καρλσον  λόγω της τροποποιητικής γονιδιακής θεραπείας mRNA,  «Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ πιο συμβιβασμένοι με την πραγματικότητα. Αλλά και ταυτόχρονα δείχνουν σαν να είναι “ραγισμένοι”….», είπε ο Καρλσον για να συνεχίσει:

«Εάν έχετε ένα φάρμακο που θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει το DNA των ανθρώπων και νομίζω ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί, γιατί να μην βλέπετε αλλαγές στη συμπεριφορά».

«Αυτό είναι απολύτως στο σημείο με πρόσφατες μελέτες που δείχνουν τη βλαβερή επίδραση των εμβολιασμών  στο μυαλό» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Νιλ Όλιβερ

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία».


πηγη

Η απαντnσn στην παρελασn της vτρoπnς...Αυτα δεν θα τα δειξουν τα "δημοκρατικα" μας καναλια ! ! ! Βίντεο



Ζουμε εποχες Τσαουσεσκου και Λενιν...

Κι αυτοι τις ονομαζουν δημοκρατια...

Αλλα...

Υπαρχουν ακομη φωνες Ελληνικες και δημοκρατικες....

Οσο κι αν προσπαθουν να τις εξαφανισουν....

ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ! 



Ειπε κnτoς την xovτρελα και κοντεψαv να τον φανε ζωντανο οι τηλεπαπαγαλινες...Βίντεο



Καταντησαν γελοιες...

Τι θελουν δηλαδη;

Να ξεχασουμε την γλωσσα μας;

Ακουστε τις χαζοβιολες...



Ποιος Αvδρoυλακnς και ποιος Kασελακης; Αυτος ειναι ο nγετnς της Αριστερας, ο Nεoς Tσαoυσεσκoυ ! ! ! Βίντεο


 

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια...

Αυτος ειναι ο ηγετης της Αριστερας....

Και υπαρχουν ζωα ηλιθιοδεξια που τον ψηφιζουν και του φιλουν το χερι...



Και μολις μιλησε για τα συμβόλαια δισ. ευρώ της Φύpεp βον ντερ Λάιεv με την Ρfιzer, της εκλεισαν το μικροφωνο...

Αυτοι ειναι οι αυτοαποκαλουμενοι δημοκρατες....

Μαλλον Τσαουσεσκου θυμιζουν...



Η Εθνικιστρια ευρωβουλευτής του AfD Κριστίν Άντερσον, μίλησε για τα συμβόλαια δισ. ευρώ της Φύρερ βον ντερ Λάιεν με την Pfizer. Και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες της ευρωβουλής, της έκλεισαν το μικρόφωνο!

Η Εθνικιστρια ευρωβουλευτής του AfD Κριστίν Άντερσον (που ο Κασσελάκης θέλει να καταπολεμήσει με το Ινστιτούτο κατα της ακροδεξιάς με την ευγενή χορηγία της CIA..). 

Μίλησε στο ευρωκοινοβούλιο για τη διαφθορά γύρω από τα συμβόλαια δισεκατομμυρίων ευρώ της Φύρερ βον ντερ Λάιεν με την Pfizer και τον κτηνίατρο – εγκληματία δολοφόνο Μπουρλά. 

Και οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες – μη ακροδεξιοί και μη φασίστες, της έκλεισαν το μικρόφωνο.



πηγη

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ δινει ο Αφορισμενος (Τσαουσεκου Νο2)....



Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι της έκτακτης ελεημοσυνης

Οι δικαιούχοι της ελεημοσυνης για το 2025 εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 650.000 συνταξιούχοι από 730.550 που πήραν το επίδομα το 2024, καθώς μετά τις αυξήσεις της επόμενης χρονιάς αναμένεται ότι 80.000 συνταξιούχοι θα μηδενίσουν την προσωπική διαφορά ή θα μείνουν με υπόλοιπο κάτω από 10 ευρώ, οπότε δεν θα δικαιούνται το επίδομα.

Έκτακτη εισφορά

Η ελεημοσυνη θα χρηματοδοτηθεί με 250 εκατ. ευρώ, τα οποία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, θα προέλθουν από την έκτακτη εισφορά 33% που θα επιβάλει η κυβέρνηση στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων.

Για την καταβολή του επιδόματος προσωπικής διαφοράς το 2025, εξετάζονται τρία σενάρια:

Να πληρωθεί με τις ίδιες κλίμακες που πληρώθηκε το 2024, δηλαδή με 200 ευρώ για συντάξεις έως 700 ευρώ, 150 ευρώ για συντάξεις έως 1.100 ευρώ και 100 ευρώ, για συντάξεις έως 1.600 ευρώ, αλλά με διεύρυνση των δικαιούχων, ώστε να πάρουν ελεημοσυνη και συνταξιούχοι που λαμβάνουν κύρια σύνταξη ή έχουν άθροισμα κύριων συντάξεων, πάνω από 1.600 ευρώ.

Να αυξηθεί η ελεημοσυνη αλλά να παραμείνουν οι ίδιες κλίμακες δικαιούχων με ποσά συντάξεων έως 1.600 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι πολύ πιθανό η ελεημοσυνη να διπλασιαστεί στα 400 ευρώ για συντάξεις έως 700 ευρώ, στα 300 ευρώ για συντάξεις έως 1.100 ευρώ και στα 200 ευρώ για συντάξεις έως 1.600 ευρώ.

Να διαμορφωθεί νέα κλίμακα συντάξεων και επιδομάτων ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι συνταξιούχοι έως τα 1.000 ευρώ σύνταξης και να πάρουν μικρότερη ελεημοσυνη όσοι έχουν άνω των 1.000 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση η ελεημοσυνη πρώτης κλίμακας μπορεί να φτάσει στα 450 ευρώ και οι δύο επόμενες να είναι με ποσά 250 ευρώ και 150 ευρώ.


πηγη

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Παραληρημα τοιουτων: Θελουν να μας διωξουν απ την Ελλαδα...



Δεν θα σχολιασω τιποτα....

Απαξιω...

Δειτε το βιντεο...



Αν σε κλεψει η τραπεζα δεν θα βρεις το δικιο σου...ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΗ ειναι ! ! !

Αφορισμενο ψηφισες; 

Καλα να παθεις....

Εμεις ομως τι φταιμε;



Σε πανικό ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, καθώς σε ερώτηση για τη νέα τροπολογία που δίνει στην Τράπεζα της Ελλάδος τον ρόλο του εισαγγελέα, με σκοπό να μη λογοδοτούν τραπεζικά στελέχη σε περιπτώσεις  αναδιάρθρωσης ή διαγραφής χρεών, οφειλών ή χρεών, προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο.

Συγκεκριμένα, για την επαναφορά της ακαταδίωκτου και της ασυλίας των τραπεζιτών, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «δεν υπάρχει επαναφορά της ασυλίας. Είναι λάθος αυτή η εκτίμηση και αυτή η διατύπωση. Ενισχύουμε τη διάταξη που ψηφίσαμε και ισχύει από 1 Ιουλίου με έναν επιπλέον διαδικαστικό στάδιο στην προκαταρκτική εξέταση που ζητεί ουσιαστικά πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς της τράπεζας της Ελλάδας. 

Με αυτή τη πραγματογνωμοσύνη θα διαπιστώνεται από τα πλέον αρμόδια χείλη εάν τηρήθηκαν ή όχι οι κανόνες της Τράπεζας της Ελλάδας, εάν υπήρχε ζημία και ποιο είναι το ακριβές ποσό της ζημίας, ώστε να μπορούν στη συνέχεια οι δικαστικοί λειτουργοί που τρέχουν μία προκαταρκτική εξέταση να προχωρήσουν στα περαιτέρω. Είναι εντελώς διαφορετική αυτή η ρύθμιση, είναι ενισχυτική ρύθμιση. Είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που καθιέρωνε στην πραγματικότητα το ακαταδίωκτο».

Από τα πιο επίσημα χείλη υπάρχει η παραδοχή ότι η Τράπεζα της Ελλάδας αποκτάει ρόλο εισαγγελέα, καθώς θα της ζητείται έκθεση για να προχωρήσει προκαταρκτική εξέταση για απιστία η οποία στρέφεται κατά πιστωτικού ή χρηματοδοτικού ιδρύματος και αφορά σε αναδιάρθρωση ή διαγραφή δανείων, οφειλών ή χρεών. Οι δηλώσεις του Γιώργου Φλωρίδη περί άρσης του τραπεζικού ακαταδίωκτου, όχι μόνο τηρήθηκαν, αλλά θεμελιώνεται ακόμη περισσότερο η προστασία των τραπεζικών στελεχών και η ασυλία τους.


πηγη

Ελληνικα μπινελικια απ τον Εθνικιστη Ντε Βίλντερς σε Τούρκο βουλευτή...



Μονο οι δικοι μας πολιτικαντες δεν ειναι ικανοι για τιποτα και βρισκονται μονιμως στα 4....

Δειτε το βιντεο...



Υποψήφιος για την προεδρία των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Φ. Κένεντι: Ήξεραν ότι σας σκότωναν με τα μπολια...



Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, που σήμερα κατεβαίνει στις αμερικανικές εκλογές ως “ανεξάρτητος “, κατήγγειλε δημόσια τόσο τον Φάουτσι όσο και όλο το υγειονομικό σύστημα στις ΗΠΑ σχετικά με το περιβόητο «πρωτόκολλο» για όσους νοσούσαν με κορωνοϊό!

Θυμίζουμε πως εξαιτίας αυτών των υγειονομικών πρωτόκολλων (που το ιδιο υπήρχε σε όλο τον κόσμο), κατά τη διάρκεια της «αμαρτωλής τριετίας» του covid τα νοσομομεία και δη οι ΜΕΘ γέμιζαν με το παραμικρό από άτομα που είχαν covid.

Πολλούς μάλιστα τους διασωλήνωναν αμέσως, με ό,τι κι αν συνεπαγόταν αυτό για την μετέπειτα πορεία της υγείας τους!

Δείτε τι έλεγε δημόσια ο Κένεντι:

«Θέλετε να τους θεραπεύσετε στο σπίτι! Τότε δώστε τους πράγματα που ξέρουμε ότι αναστέλλουν την αναπαραγωγή του ιού: Ψευδάργυρο ή οτιδήποτε ενισχύει τον ψευδάργυρο όπως η υδροξυχλωροκίνη, η ιβερμεκτίνη και άλλα 100 φάρμακα που γνωρίζουμε πως μειώνουν δραματικά την εξάπλωση την εξάπλωση αυτής της νόσου.

Και ποιό ήταν το πρωτόκολλό μας;; Ήταν να μην κάνουμε τίποτα! Καμία θεραπεία μέχρι να πάτε στο νοσοκομείο! Τότε η θεραπεία σας είναι δύο πράγματα που θα σας σκοτώσουν: οι αναπνευστήρες και η ρεμντεσιβίρη!

Και ο Φάουτσι γνώριζε ότι θα σας σκότωναν!! Το γνώριζε αυτό επειδή το 2019 προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει για τον Έμπολα. Και μέσα σε 5 μέρες θεραπείας αυτή η θεραπεία προκάλεσε θανάσιμες παρενέργειες στο 54% των ανθρώπων!!! Τότε τον διέταξαν να σταματήσει τη χρήση αυτού του φαρμάκου!!»


πηγη


Λεει αληθειες και σκουζουν οι τηλεπαπαγαλινες...



Και πριν δειτε το βιντεο μια ερωτηση θα κανω...

Αν η γυναικα λεει ψεμματα;

Αν η γυναικα, επιτεθηκε στον ανδρα, θελοντας να φαει καμμια σφαλιαρα για να τον χωσει μεσα;

Τι μελλει γενεσθαι τοτε;



Ακου και ξυπνα ρε, επιτελους...



Εχει δικιο ο τυπος που μιλαει...

Ακουσε τον...

πηγη


Ρένα Γρίβα Το παιδi μου έπεσε σε λnθαργο μετά το εμβoλιo...



Δεν τα λεμε εμεις...

Η καημενη μανα του τα λεει...

Θα το σβησετε κι αυτο;



Το καθεστώς του Κιέβου αφαιρεί όργανα απο τραυματισμένους Ουκρανούς και τα πουλά στη μαύρη αγορά...

Αυτος ειναι ο φιλος του Αφορισμενου...



Οι φρικαλεότητες του καθεστώτος Ζελένσκι δεν έχουν τέλος, απο τις αποκαλύψεις για εμπορία παιδιών σε ευρωπαίους παιδεραστές, εώς εμπόριο οργάνων απο τραυματισμένους στρατιώτες. Προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Για να προχωρήσεις στην αφαίρεση καρδιάς ή νεφρών ο δότης πρέπει να είναι ακόμα εν ζωή.

Το τελευταιο σκάνδαλο που βγήκε στη δημοσιότητα για την Ουκρανία αφορά μια εγκληματική ομάδα που εξήγαγε ανθρώπινα όργανα. “Αποτελείται από 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας της Ουκρανίας, γιατρών του Κεντρικού Νοσοκομείου του Κιέβου και πολλών κλινικών.

Και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο οι ουκρανικές εγκληματικές αρχές ξεκίνησαν βιαστικά μια έρευνα κατά των “μαύρων μεταμοσχευτών”, στο Κίεβο.

Μια ομάδα συγγενών των νεκρών μαχητών πέτυχε ιατροδικαστική εξέταση των σωμάτων των αγαπημένων τους και αποδείχθηκε ότι από όλους είχαν αφαιρέσει , εν ζωή, τα όργανα.

μητέρες προσπαθούν να επιτύχουν την αλήθεια και να βρουν τους δράστες. Φωνάζουν ότι το θέμα τους “θάβεται”, από τις αρχές και από τα ΜΜΕ.

Με την ελπίδα της δικαίωσης θα μείνουν.

Να υπενθυμήσουμε πως το καθεστώς του Κιέβου εκτός απο εμπόριο οργάνων κάνει και εμπόριο παιδιών, μέσω του ιδρύματος της γυναίκας του Βολοντομίρ Ζελένσκι, Olena Zelenska πουλάει παιδιά από την Ουκρανία σε Βρετανούς, Γερμανούς και Γάλλους παιδόφιλους!

Δείτε την μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησαν ευρωπαϊκές αρχές απο πολλές χώρες και επίσης δεν βγήκε τίποτα στη δημοσιότητα!

Εσύ Έλληνα είσαι συνυπεύθυνος γιαυτά τα εγκλήματα χωρίς να το ξέρεις, γιατί ο Μητσοτάκης θα χρηματοδοτήσει το ναζιστικό καθεστώς Ζελένσι με 2 δις εκατομμύρια απο τα λεφτά σου, ώστε να συνεχίσει το εγκληματικό του έργο!


πηγη

Δημήτριος Γάκης: Ψυχιατρικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό...



-Η αθροιστική επίπτωση της κατάθλιψης, του άγχους, των διαταραχών που σχετίζονται με το άγχος, των σωματομορφικών διαταραχών, των διαταραχών του ύπνου και των σεξουαλικών διαταραχών τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό με COVID-19 ήταν υψηλότερη στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα χωρίς εμβολιασμό.

-Ωστόσο, η σχιζοφρένεια και οι διπολικές διαταραχές παρουσίασαν χαμηλότερη αθροιστική επίπτωση στην ομάδα εμβολιασμού από ό,τι στην ομάδα μη εμβολιασμού.

Ως εκ τούτου, απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις για τη χορήγηση πρόσθετων εμβολιασμών COVID-19 σε πληθυσμούς ευάλωτους σε ψυχιατρικές ΑΕ.

Από τα επιβεβαιώνεται περίτρανα η βλαπτική επίδραση καί των δύο τύπων του εμβολίου (mRNA και VIRAL VECTOR) στην εγκεφαλική λειτουργία σε συσχετισμό με τις ψυχιατρικές νόσους.

Τώρα επιβεβαιώνεται η παρατήρηση, που πλείστοι έχουμε, όσον αφορά την μεταβολή στον ψυχισμό φίλων ή μελών του περιβάλλοντος μας μετά τον εμβολιασμό!

Επισημαίνω ότι η επίπτωση στην γένεση νευρολογικών βλαβών έιναι πλήρως τεκμηριωμένη. Δεν είχαμε, όμως απτά στοιχεία για τις ψυχκές διαταραχές



Δημήτριος Γάκης

Ακουει το 41 τακατο;



Κι αν ακουει τι κανει;

Τι λεει;

Δεν φταιει ο Αφορισμενος;

Και ποιος φταιει ρε;

Μαλλον εσεις ρεμαλια !



Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Και μονο με μια επισκεψη εβγαλαν σπυρια...



Πλησιαζει το τελος της Δυσεως και ΝΤΠ...

Θυμηθειτε το...

Δεν ειμαι προφητης αλλα δεν θελει πολυ μυαλο για να το καταλάβει καποιος...



Koυγιας...Τα χωσε στον Kασελ και τον κυνηγα η Aδειλιvn για pατσισμo ! ! ! Βίντεο

 





Μπραβο ρε κοριτσια ειστε λεβεντιες...

 


Σχολια δεν χρειαζονται...

Ουτε διαφημιση....

Υπαρχουν ακομη Ελληνιδες λεβεντιες ευτυχως...



Μοριακή βιολόγος Γιασεμή Καψάλη...Γιατί δεν έκανα το εμβόλιο ! ! !

 


Δεν τα λεμε εμεις οι ψεκασμενοι...

Η μοριακη βιολογος τα λεει..



Δεν φταιτε εσεις, αλλα αυτοι που δεν σας κλειδωσαν μεσα, στις εκλογες...

 


Δικαιωθηκαμε που φωναζαμε κλειδωστε τους μεσα...

Να τα αποτελεσματα....

Ακουστε τους...



Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.