Σελίδες

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Σακελαρoπoυλoυ...Kαλεσε τov Toυρκo και οxι τον Pωσο στnv δεξiωση πρoς τιμnv τωv ξέvωv διπλωματώv ! ! !

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να είναι ανύπαρκτη στις θεσμικές της ευθύνες, λαμβάνει όμως εξαιρετικά περίεργες και ανησυχητικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα...



Η απόφαση της να αποκλείσει τον Ρώσο πρέσβη από την δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν των ξένων διπλωματών που υπηρετούν στην Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία, δεν είναι απλώς «ακατανόητη», αλλά τουλάχιστον ανεύθυνη.

Την ίδια στιγμή μάλιστα κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη, ναι, μιλάμε για τον πρέσβη της εχθρικής χώρας που απειλεί να βομβαρδίσει ακόμα και το προεδρικό μέγαρο στην Αθήνα! Τον πρέσβη της Τουρκίας η οποία αμφισβητεί εθνικό έδαφος και προβαίνει σε προκλήσεις πολέμου, για πρώτη φορά έπειτα από την εισβολή στην Κύπρο.

Η Σακελλαροπούλου κάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τον πρέσβη της χώρας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκό έδαφος, διαπράττει εθνοκάθαρση σε κράτος – μέλος της ΕΕ, ενώ απειλεί με γενοκτονία και το ελεύθερο τμήμα του νησιού!

Η πρόεδρος όμως κάλεσε κανονικά τον Τούρκο πρέσβη και απέκλεισε πραξικοπηματικά τον πρέσβη της Ρωσίας.

Με ποιο δικαίωμα; Ποιος της έδωσε την άδεια να το κάνει αυτό;


πηγη

Δεv θα πρoλαβει vα δωσει η Eλλαδα τα αpματα στnv Oυκραviα....ο πoλεμος τελειωvει !

Oι Ρώσοι έφτασαν στις «πύλες» του Σεβέρσκ εκμεταλλευόμενοι το «μπλοκάρισμα» του ουκρανικού Στρατού στο Μπάκχμουτ και στο Ούγκλενταρ...



Η εξέλιξη αυτή δείχνει πως η στρατηγική που εφάρμοσαν ήταν σωστή και μπορεί να τους αποδώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τρεις πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του πολέμου πόλεις.

H πτώση του Σολεντάρ «έσπασε» τις μεταφορές στρατευμάτων ανάμεσα σε Σεβέρσκ και Μπάκχμουτ. Το ρωσικό «χτύπημα» στο Ugledar εμποδίζει να έρθουν ενισχύσεις από την Ζαπορίζια.

Η περιοχή ανάμεσα στο Σολεντάρ και το Σεβέρσκ είναι αραιοκατοικημένη και οι Ρώσοι απλώς προελαύνουν κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής.

Στο Ugledar oι Ρώσοι πρακτικά έχουν κυριεύσει όλη την πόλη εκτός από την βιομηχανική ζώνη όπου και έχουν οχυρωθεί οι Ουκρανοί.

Το Ugledar έχει την ίδια στρατηγική σημασία με το Σολεντάρ. Διακόπτει την συνέχεια του ουκρανικού μετώπου και απαγορεύει στους Ουκρανούς να κινούνται κατά μήκος της γραμμής επαφής του Ντόνμπας και της Ζαπορίζια.

Οι Ουκρανοί στέλνουν στο Ugledar την νέα ταξιαρχία του Αζόφ που αποτελείται από νεοναζιστικά στοιχεία όπως και η πρόγονή της απλά θα κρύβουν θα κρύβουν τα παλιά σύμβολα.

Ο βομβαρδισμός των Ουκρανών από το ρωσικό Πυροβολικό είναι συνεχής και ανηλεής.

Στο Μπάκχμουτ το ρωσικό Πυρβολικό πλήττει ουκρανικές θέσεις σε όλη την πόλη που σημαίνει ότι οι Ρώσοι έχουν την ευχέρεια να επιχειρούν σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα.


πηγη

Aυξnσεις σoυ εταξε, πα.....pια σoυ εδωσε καi....Ξεκιvoύv κατασxέσεις μισθώv και συvτάξεωv ! ! !

Αδειάζουν λογαριασμούς...

Ποιοι θα χάσουν τα πάντα...


Εφορία: Αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς η Εφορία, προχωρώντας σε μαζικές κατασχέσεις!

Κλιμακούμενα ανάλογα με το ύψος των οφειλών είναι τα αναγκαστικά μέτρα της Εφορίας για τις κατασχέσεις κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων.

Τα αναγκαστικά μέτρα τα γλιτώνουν μόνο οι οφειλέτες έως 50 ευρώ ενώ για μεγαλύτερα χρέη καραδοκούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων καθώς και οι αυθημερόν κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων.

Όπως διευκρινίζει ο νέος Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, τα αναγκαστικά μέτρα είναι αντίστοιχα του ύψους των οφειλών ενώ συγχρόνως, σε ότι αφορά στις κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων ισχύουν συγκεκριμένα όρια και ειδικότερα:

Δεν επιβάλλεται κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών για χρέη προς την Εφορία που υπολείπονται του συνολικού ποσού ύψους πενήντα (50) ευρώ, αλλά εφόσον επιβληθεί, το ποσό δεν επιστρέφεται. Προφανώς οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών επιβάλλονται για ποσά από 51 ευρώ και πάνω.

Δεν επιβάλλεται κατάσχεση ακινήτων, καθώς και κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη, εφόσον το συνολικό ύψος του χρέους υπολείπεται των πεντακοσίων (500) ευρώ. Οι κατασχέσεις κινητών και ακινήτων επιβάλλονται για χρέη άνω των 500 ευρώ.

Για οφειλές που υπερβαίνουν το ποσό των 70.000 ευρώ, οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών γίνονται αυθημερόν με ένα e-mail. Ο ΚΕΔΕ προβλέπει πως ο Διοικητής της ΑΑΔΕ μπορεί να αποστέλλει ηλεκτρονικά στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας τα στοιχεία των οφειλετών του Δημοσίου, με συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή πάνω από εβδομήντα χιλιάδες (70.000) ευρώ. Τα ανωτέρω ιδρύματα υποχρεούνται να προβαίνουν αυθημερόν στις ενέργειες που απαιτούνται για τη δέσμευση των χρημάτων, που βρίσκονται ή κατατίθενται στους λογαριασμούς των οφειλετών, μέχρι του ύψους της συνολικής οφειλής.

Μετά τη δέσμευση και εντός δύο (2) ημερών, ενημερώνεται για το ύψος του δεσμευθέντος ποσού η ΑΑΔΕ, η οποία οφείλει να επιβάλει κατάσχεση, το αργότερο σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ηλεκτρονική παραλαβή της ενημερωτικής απάντησης, άλλως το πιστωτικό ίδρυμα προβαίνει στην άμεση άρση της επιβληθείσας δέσμευσης.

Επίσης, για οφειλές άνω των 50 ευρώ προς το Δημόσιο, η Εφορία έχει το δικαίωμα να κατασχέσει από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας (οι οποίοι βέβαια έχουν ήδη δηλωθεί στην ΑΑΔΕ), τα ακόλουθα ποσά:

Από ποσά μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων άνω των 1.000 ευρώ και έως 1.500 ευρώ το μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου ποσοστού 50% επί του τμήματος πάνω από τα 1.000 ευρώ και μέχρι τα 1.500 ευρώ, ενώ για ποσά άνω των 1.500 ευρώ τον μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση του συνόλου του υπερβάλλοντος των 1.500 ευρώ.

Το 50% οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού βοηθήματος καταβάλλεται περιοδικά στον οφειλέτη, εφόσον αυτό υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση το ποσό που απομένει μετά την κατάσχεση δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ.

Το 1/5 των καταβαλλόμενων ημερομισθίων.

Το 1/2 του εφάπαξ που καταβάλλεται από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο, λόγω εξόδου από την υπηρεσία ή το επάγγελμα.

Έως και το 100% των ενοικίων των οποίων επίκειται η είσπραξη, εφόσον ο οφειλέτης δικαιούται να λαμβάνει τέτοια εισοδήματα.

Έως και το 100% των πάσης φύσεως εισπράξεων από πώληση προϊόντων ή οποιωνδήποτε άλλων πραγμάτων (π.χ. ακινήτων, ΙΧ, σκαφών, κ.λπ.).

Η χώρα μας έχει από τις χειρότερες θέσεις στην ΕΕ, ενώ τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου από τις συγκεκριμένες υποθέσεις αλλά και εκείνες που δεν αποκαλύπτονται, είναι τεράστια.

Απέναντι σε αυτή την πρακτική και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φορολογουμένων η Εφορία «κλειδώνει» τον ΑΦΜ.

Όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, η διαδικασία των ΑΦΜ των πολιτών απενεργοποιείται στις περιπτώσεις που εντοπίζεται:

Υπόθεση φοροδιαφυγής.

Δεν έχουν υποβληθεί δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και Φ.Π.Α. για 2 συνεχόμενα έτη.

Δεν υπάρχει οικονομική δραστηριότητα της επιχείρησης.

Έχουν δηλωθεί ψευδή ή ανακριβή στοιχεία για τη χορήγηση του ΑΦΜ.

Υπάρχουν ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία κατόχου.

Έχει γίνει απάτη σε βάρος του δημοσίου, ύστερα από σχετικό έλεγχο που έχει γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι οι φορολογούμενοι που χάνουν το ΑΦΜ τους, δεν έχουν τη δυνατότητα:

Να λάβουν:

πιστοποιητικό για την υποβολή δηλώσεων κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών και πιστοποιητικό για τη μεταβίβαση ακινήτων.

αντίγραφο των υποβληθεισών δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής, δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9), πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ.

φορολογική ενημερότητα.

ποσά από την εξόφληση τίτλων πληρωμής (Α.Φ.Ε.Κ. Χρηματικά Γραμμάτια, Γραμμάτια τρίτων, Χρηματικά εντάλματα).

Να υποβάλουν:

οποιαδήποτε δήλωση στο τμήμα Μητρώου της Δ.Ο.Υ.

οποιαδήποτε φορολογική δήλωση ηλεκτρονικά

Να τύχουν απαλλαγής από το φόρο μεταβίβασης, κληρονομιών και γονικών παροχών κατά την απόκτηση πρώτης κατοικίας.

Εφορία: Έχετε… γράμμα – Ποιους ψάχνει μέχρι τον Δεκέμβριο

Συνεχίζεται το κυνήγι της Εφορίας προς συγκεκριμένη ομάδα φορολογούμενων με στόχο να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία!

Φορολογικούς ελέγχους σε μεγάλο φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας θα διεξάγουν μέχρι τον τέλος του έτους οι ελεγκτικές υπηρεσίας της Εφορίας, με κεντρική εντολή της ΑΑΔΕ.

Εκτός από τις παραγραφόμενες υποθέσεις την 31η Δεκεμβρίου 2022, στο επίκεντρο των ελέγχων είναι οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις διαφόρων στοιχείων των φορολογουμένων.

Στόχος των ελέγχων και των διασταυρώσεων είναι ο εντοπισμός:

Φυσικών και νομικών προσώπων που δεν υπέβαλαν – αρχικές ή τροποποιητικές – δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και ΦΜΥ.

Νομικών προσώπων που δεν υπέβαλαν αρχικές ή τροποποιητικές δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9) για να γνωστοποιήσουν στη Φορολογική Διοίκηση την πραγματική κατάσταση της ακίνητης περιουσίας τους.

Πιο αναλυτικά τα ελεγκτικά πρότζεκτ της ΑΑΔΕ περιλαμβάνουν 17 δράσεις:

Διασταύρωση για τον εντοπισμό φορολογούμενων που υπέβαλαν μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ, ενώ είχαν δραστηριότητα.

Διενέργεια διασταυρώσεων για τη συμμόρφωση φορολογουμένων με προσυμπληρωμένους κωδικούς αποδοχών-συντάξεων (σύμφωνα με τις καταστάσεις βεβαιώσεων αποδοχών-συντάξεων).

Δράσεις εντοπισμού υπόχρεων σε υποβολή ή τροποποίηση δηλώσεων Ε9 νομικών προσώπων, μεταξύ άλλων με εφαρμογή διαδικασιών έκδοσης πράξεων εκτιμώμενου προσδιορισμού φόρου.

Διενέργεια διασταυρώσεων για τη συμμόρφωση φορολογουμένων όσον αφορά στην υποχρέωση αναγραφής στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των πρόσθετων αποδοχών.

Διασταύρωση τουλάχιστον του 10% του συνόλου των εισερχομένων πληροφοριών από αλλοδαπές αρχές μέσω της Διεθνούς Διοικητικής Συνεργασίας, με τις υποβληθείσες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, τουλάχιστον για το έτος 2017, με στόχο τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων αλλοδαπής προέλευσης.

Διασταύρωση τουλάχιστον του 10% του συνόλου των εισερχομένων πληροφοριών από αλλοδαπές αρχές μέσω της Διεθνούς Διοικητικής Συνεργασίας, με τις υποβληθείσες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, για το έτος 2016, για τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων αλλοδαπής προέλευσης.

Εντοπισμός αδήλωτων εισοδημάτων από βραχυχρόνιες μισθώσεις φυσικών προσώπων με αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που έχουν αποσταλεί στη Φορολογική Διοίκηση από όσους διαχειρίζονται ψηφιακές πλατφόρμες τέτοιων μισθώσεων.

Ο έλεγχος συμμόρφωσης προβλεπόμενου αριθμού καταχώρισης ακινήτου (ΑΜΑ) στη βάση του πρωτοκόλλου συνεργασίας της ΑΑΔΕ με πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η επικαιροποίηση προδιαγραφών αρχείου χρηματοπιστωτικών προϊόντων και αναλυτικών χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, επέκταση υπόχρεων προσώπων.

Η αξιοποίηση δεδομένων από συναλλαγές με κάρτες αλλοδαπής.

Η ανάπτυξη συστήματος αξιολόγησης καταγγελιών και πληροφοριών.

Η Διαδικασία υποχρεωτικής συμπλήρωσης του Αριθμού Ταυτότητος Ακινήτου (ΑΤΑΚ) στα μισθωτήρια (στις δηλώσεις μίσθωσης ακίνητης περιουσίας).

Η πλήρης ενεργοποίηση, μέχρι το τέλος του 2022, του συστήματος ηλεκτρονικής τήρησης φορολογικών βιβλίων, myDATA, το οποίο συλλέγει τα δεδομένα των οικονομικών συναλλαγών των επιχειρήσεων.

Η επιχειρησιακή αξιοποίηση των δεδομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων (myDATA) για ελεγκτικούς σκοπούς.

Η λειτουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω κινητών συσκευών για την σάρωση πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, προκειμένου να ελέγχεται το εάν τα κυκλοφορούντα οχήματα έχουν δηλωθεί «σε ακινησία».

Η πιλοτική ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη διενέργεια επιτόπιου φορολογικού ελέγχου μέσω tablet (ElenxisLive). Η εφαρμογή έχει πρόσβαση στο προφίλ φορολογουμένου και εκδίδει ηλεκτρονικά το Σημείωμα Διαπιστώσεων στους επιτόπιους ελέγχους.

Η προσαρμογή πληροφοριακών συστημάτων της ΑΑΔΕ, δηλαδή των συστημάτων TAXIS, Taxisnet, ICISnet και Elenxis, για τη διασύνδεση με το νέο πληροφοριακό σύστημα αυτοματοποίησης της είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών (EISPRAXIS).

Εφορία: Βάζει κόσμο στη φυλακή – Ποιοι οφειλέτες κινδυνεύουν άμεσα

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει τις τιμωρίες των οφειλετών η Εφορία, καθώς εκτός από τις κατασχέσεις στέλνει κόσμο και στη φυλακή!

Αντιμέτωποι και με ποινές φυλάκισης βρίσκονται χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου, πέραν των κατασχέσεων καταθέσεων και εισοδημάτων, καθώς και των πλειστηριασμών περιουσιακών στοιχείων, που αποτελούν καθημερινότητα.

Αξιοσημείωτο είναι, πώς οι ποινές φυλάκισης ισχύουν, εκτός από τα χρέη προς την εφορία, και για τα χρέη προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, επιχειρήσεις και τους οργανισμούς Γενικής Κυβέρνησης.

Τη φυλάκιση αποφεύγουν, μόνο όσοι προβούν σε ρύθμιση των οφειλών τους, την οποία και εξυπηρετούν.

Οι ποινές φυλάκισης ξεκινούν από 1 έτος και μπορούν να υπερβούν και στα τρία χρόνια, ανάλογα, με το ύψος του χρέους.

Το κυνήγι των ληξιπρόθεσμων χρεών αποτελεί προτεραιότητα της ΑΑΔΕ, καθώς το απόθεμα των απλήρωτων φόρων αυξάνεται κάθε μήνα, ενώ μάλιστα αυξάνονται περισσότερο τα χρέη των μεγαλοοφειλετών.

Στο τέλος Ιουλίου, ο συνολικός αριθμός όσων χρωστούν στο δημόσιο αυξήθηκε κατά 741.827 πρόσωπα (φυσικά και νομικά), σε σχέση με το επτάμηνο του 2021, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των οφειλετών να ανέρχεται σε 4.230.900 πρόσωπα, εκ των οποίων 1.378.297 πρόσωπα τελούν ήδη υπό τα αναγκαστικά μέτρα της ΑΑΔΕ, ενώ 1.966.599 οφειλέτες είναι στον προθάλαμο για τη λήψη εισπρακτικών μέτρων.

Το σύνολο, δε, των χρεών προς την εφορία ξεπερνά το ποσό των 112 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία του περασμένου Ιουλίου.

Για τις ποινές φυλάκισης η φορολογική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένα ότι, όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων (4) μηνών τιμωρείται με ποινή φυλάκισης:

Ενός (1) τουλάχιστον έτους, εφόσον το συνολικό χρέος από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων μέχρι την ημερομηνία σύνταξης του πίνακα χρεών, υπερβαίνει το ποσό των εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ.

Τριών (3) τουλάχιστον ετών, εφόσον το συνολικό χρέος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω περίπτωση α’, υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ.

Σημειώνεται, ότι, χρέη άνω των 100.000 ευρώ έχουν 49.206 φορολογούμενοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) οι οποίοι κινδυνεύουν με ποινές φυλάκισης.

Επίσης το νομοθετικό πλαίσιο είσπραξης των χρεών προβλέπει τα ακόλουθα:

Η ποινική δίωξη ασκείται ύστερα από αίτηση του προϊσταμένου της ΔΟΥ ή των Ελεγκτικών Κέντρων ή του Τελωνείου προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών της έδρας τους, που συνοδεύεται υποχρεωτικά από πίνακα χρεών, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων και λοιπών επιβαρύνσεων».

Η πράξη της μη καταβολής χρέους προς το Δημόσιο άνω των 100.000 ευρώ για περισσότερο από 4 μήνες μπορεί να κριθεί ατιμώρητη εάν το ποσό που οφείλεται εξοφληθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε οποιονδήποτε βαθμό.

Η ποινική δίωξη για μη καταβολή χρέους άνω των 100.000 ευρώ ή η εκτέλεση επιβληθείσης ποινής φυλάκισης για το αδίκημα αυτό μπορούν να ανασταλούν σε περίπτωση που ο οφειλέτης τακτοποιήσει το χρέος του, εντάσσοντάς το σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής.

Σήμερα είναι σε ισχύ μόνο η «πάγια ρύθμιση» των ν. 4152/2013 και 4174/2013, η οποία παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης οποιουδήποτε ληξιπρόθεσμου χρέους προς το Δημόσιο σε έως και 24 μηνιαίες δόσεις ή σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις, αν το χρέος προέρχεται από έκτακτη αιτία (π.χ. αν προέρχεται από φόρο κληρονομιάς, πρόστιμα φορολογικών ελέγχων κ.λπ.).


πηγη


Εivαι δυvατov; Τo 70% τωv Ελληvων εivαι nλiθιoι;

– Τα είδες τα αποτελέσματα των εκλογών;

– Δεν με ενδιαφέρουν πια.

– Γιατί;



– Επειδή, έτσι εκτελείται η δημοκρατία, εις στο πρόσχημα της εκάστοτε δικαιολογίας της ιδεολογίας προς στην διέξοδο του μόνιμου αδιεξόδου της εξουσίας των εναλλασσόμενων Βλακών και Ηλιθίων υπό την πρόφαση του «πολιτικού» μανδύα ως μόνιμου επαγγέλματος, αντί δικής σου αποζημίωσης, αφού σε κατέστρεψαν ανεπανόρθωτα. Σου δίνουν και τα αποτελέσματα με την δήθεν δημοσκόπηση, και, εσύ, από τον φόβο σου, μη χάσεις το ξεροκόμματο, καλείσαι να παραδώσεις την ψήφο σου, για να τα νομιμοποιήσεις με τις δήθεν εκλογές την επ’ αορίστου αιχμαλωσία σου.

– Κι αντί να πάρει η πλειοψηφία του λαού τα ποσοστά της, λόγω αποχής ή σιχαμάρας από το σικέ αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης κακοπαιγμένης παράστασης του παρατεταμένου θεάτρου σκιών της φάρσας του ΠΩΛΕΙΤΑΙχνείου του ερημοσπίτη, συντηρείς τους 300 μικρούς βασιλιάδες παράνομα με την «νομιμότητα» των παράνομων νόμων, που ψηφίζουν εις βάρος σου βάσει ενός ανύπαρκτου Συντάγματος, αφού το έχουν ακυρώσει με τις «ερμηνείες» των ειδικών στην παρανομία α-συνταγματολόγων.

– Και ο κόσμος κοιμάται με το παραμύθι της Δημοκρατίας, που κατέληξε πλέον στην πράξη σε Δημιοκρατία, αντί να επαναστατήσει και να τους διαολοστείλει όλους.

– Γιατί να επαναστατήσει; Δημοκρατία δεν έχουμε;

– Τί σημαίνει για εσένα δημοκρατία;

– Να είσαι ελεύθερος, να κυκλοφορείς ελεύθερος, να κάνεις ότι θέλεις!

– Εδώ, παίρνεις μηδέν, διότι είσαι ανήξερος.

– Αυτοί που κατέστρεψαν την ζωή σου, είναι ελεύθεροι να σε κλέβουν, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, αντί να βρίσκονται στην φυλακή, και σε κάνουν κιόλας ότι θέλουν, αφού σύντομα θα κυκλοφορείς με άδεια εξόδου, όπως ο στρατιώτης, για να κάνεις τις αγγαρείες τους τσάμπα.

– Δεν λέω αδιάβαστος, επειδή έπαψες να διαβάζεις και κουνάς τα δάκτυλά σου, δίχως να γράφεις, αφού συνήθισες στην μαλακία εξ αποστάσεως, αντί να (τους) γαμήσεις. Αυτό αμέσως παραπέμπει ότι είσαι τοποθετημένος σε έναν εξομοιωτή. Μία μηχανή και ένα ανταλλακτικό δίχως αξία και σκέψη, αφού σε έχουν αντικαταστήσει. Όταν ξυπνήσεις από το αφήγημα που επιδόματος, ίσως να το καταλάβεις, αν και θα είναι πολύ αργά.

– Και οι βολεμένοι οι οποίοι είναι πάρα πολλοί, τρώνε από τα έτοιμα δικά σου, συν τα επιδόματα αυτών, με τους οποίους σε αντικαθιστούν παντοιοτρόπως.

– Τί να περισσέψει για σένα, που αντί να σου δώσουν αυτό που σου υποσχέθηκαν, σου δίνουν το μισό. Ξέρεις πόσες θέσεις κλειδιά, υποτροφίες, μίζες, πάνω ή κάτω από το τραπέζι βολέματα συμβαίνουν καθημερινά σ’ αυτήν την στάνη για τα μαύρα αμπόλιαστα πρόβατα της στάνης του ιδεολογικο-θρησκευτικο-κομματικού απατεων-ισμού;

– Για να μην βλέπεις χαΐρι και προκοπή, εσύ, ο ακομμάτιστος πατριώτης Έλληνας, παρά μονάχα το παιδί σου αληθινό μετανάστη στο εξωτερικό. Και τον εαυτό σου, που μετατράπηκε στο άσπρο πρόβατο της Ελλαδιστάνης για σφαγή των ξένων επενδύσεων στο Πάσχα των Εβραίων και θυσία του επεκτατισμού των αλλοφύλων βαρβάρων στο Ραμαζάν ή Ραμαντάν των Μουσουλμάνων.

Νίκος Πρασσάς

Δεiτε το βivτεο και πεiτε μας: Εivαι ή δεv εivαι ΕΓKΛΗΜΑΤlΚΗ ΟPΓΑNΩΣΗ;



Mυαλο και κριση εχετε...

Εγωισμο και συμφεροντα, αν δεν εχετε θα δωσετε σωστη απαντηση....

πηγη

Εκτoς απo τα αpματα μας, θελoυν και τα αεpoπλαvα μας οι Oυκραvoi...(Πpoσεξτε Στpατnγoi ! ! !)

Στους Στρατηγους απευθυνομαι....

Πρεπει επιτελους να αντιδρασουν, να πατησουν ποδι....

Οι πολιτικοι ειναι ΟΛΟΙ πουλημενοι !



Μετά την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης στην Ουκρανία, μια διαδικασία που βρίσκεται διαρκώς σε εξέλιξη καθώς νέες χώρες προστίθενται στον κατάλογο, ο Γάλλος πολιτικός αναλυτής και δημοσιογράφος Patrick Sauce, αναφέρει ότι το Κίεβο θα ζητήσει από την Γαλλία την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών Mirage 2000.

Δεδομένου ότι Γαλλία και Ελλάδα διατηρούν στόλους με μαχητικά του τύπου, η Ελλάδα έχει σε αποθήκευση 19 μαχητικά Mirage 2000EGM/BGM θεωρείται δεδομένη μια ουκρανική κρούση και προς τη χώρα μας προκειμένου να τα δωρίσει στην Ουκρανία αφού επανέλθουν πρώτα σε επιχειρησιακή κατάσταση.


πηγη

Τρoμoκρατiα ΠOΥ: “Απoθnκεύστε φάpμακα για το εvδεxoμεvo πυρηvικoύ πoλέμoυ”....

Νέα λίστα με τα κρίσιμα φάρμακα που πρέπει να αποθηκεύσουν τα κράτη σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης» από ακτινοβολία ή πυρηνική ενέργεια έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (27/1) ο ΠΟΥ, «φουντώνοντας» τα ερωτήματα για το πόσο κοντά θα μπορούσε να είναι μια πυρηνική απειλή...



«Πλέον δεν μιλάμε για έναν υβριδικό πόλεμο Ρωσίας-Δύσης, αλλά για σχεδόν πραγματικό», είχε δηλώσει εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες ο Ρώσος Υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρρόφ, την ώρα που μαίνονται οι συγκρούσεις στην Ουκρανία.

Ο Οργανισμός έδωσε παράλληλα συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των εν λόγω φαρμάκων. Τα αποθέματα περιλαμβάνουν φάρμακα που είτε προλαμβάνουν ή μειώνουν την έκθεση σε ακτινοβολία είτε θεραπεύουν τραυματισμούς μόλις συμβεί η έκθεση.

Σημειώνεται, ότι η δημοσίευση αυτή αντικαθιστά την έκθεση του ΠΟΥ του 2007, σχετικά με την ανάπτυξη εθνικών αποθεμάτων για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης από ραδιενέργεια. Περιλαμβάνει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη φόρμουλα αποθεμάτων με βάση τις εξελίξεις στην ιατρική έκτακτης ανάγκης ακτινοβολίας την τελευταία δεκαετία.

«Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ακτινοβολίας, οι άνθρωποι μπορεί να εκτεθούν σε ακτινοβολία σε δόσεις που κυμαίνονται από αμελητέες έως απειλητικές για τη ζωή. Οι κυβερνήσεις πρέπει να διαθέσουν θεραπείες για όσους έχουν ανάγκη – γρήγορα», δήλωσε η Δρ Μαρία Νέιρα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΠΟΥ, Διεύθυνση Υγιειτέρων Πληθυσμών.

«Είναι σημαντικό οι κυβερνήσεις να είναι έτοιμες να προστατεύσουν την υγεία των πληθυσμών και να ανταποκριθούν άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτό περιλαμβάνει έτοιμες προμήθειες φαρμάκων που σώζουν ζωές που θα μειώσουν τους κινδύνους και θα θεραπεύσουν τραυματισμούς από ακτινοβολία», πρόσθεσε.

Ο ΠΟΥ περιγράφει ότι ένα εθνικό απόθεμα περιλαμβάνει συνήθως ΜΑΠ, κιτ τραυμάτων, υγρά, αντιβιοτικά και παυσίπονα.

Ωστόσο, ο οργανισμός υγείας δήλωσε επίσης ότι: «Πολλές χώρες, ωστόσο, εξακολουθούν να στερούνται τα βασικά στοιχεία της ετοιμότητας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης λόγω ακτινοβολίας».

Μια λίστα για έκτακτη ανάγκη ακτινοβολίας θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα φάρμακα:

Σταθερό ιώδιο, που χορηγείται για την πρόληψη ή τη μείωση της έκθεσης του θυρεοειδούς σε ραδιενεργό ιώδιο,

χηλικούς παράγοντες διακοσμήσεως άμμου (μπλε της Πρωσίας, που εφαρμόζεται για την απομάκρυνση του ραδιενεργού καισίου από τον οργανισμό και ασβέστιο/ψευδάργυρο-DTPA που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της εσωτερικής μόλυνσης με ραδιονουκλίδια τρανσουρανίου),

κυτταροκίνες που χρησιμοποιούνται για τον μετριασμό της βλάβης του μυελού των οστών, σε περίπτωση οξέος συνδρόμου ακτινοβολίας (ARS) και

φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία εμετών, διάρροιας και λοιμώξεων.

Οι αναδυόμενες θεραπείες και τα αντίμετρα που συζητούνται επίσης στην έκθεση δίνουν εικόνα για τα μελλοντικά ιατρικά αντίμετρα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση των ασθενών που έχουν εκτεθεί υπερβολικά σε ακτινοβολία

Ειδικότερα, οι μελέτες που εντοπίζουν νέες κυτταρικές και μοριακές οδούς και μέσα χορήγησης φαρμάκων μπορούν να αξιοποιηθούν για νέες θεραπείες και νέα προϊόντα για χρήση κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης ακτινοβολίας.


πηγη

Eισεβαλαv στnv Eλλαδα, εγιvαv πoλλoi, voιωθoυv ισxυρoi καi....



Και; 

Και τελος η ειρηνικη συνυπαρξη...

Θελουν να επιβαλουν τα ηθη και εθιμα τους εδω που εχουμε χιλιαδες χρονια ιστοριας...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

πηγη


Το εγkεφαλιko επεισoδιo μετά το ενισxυτιko τnς Ρfιzer μπoρεi να συvδέεται με το εμβoλιo της γρiπnς....

130 περιστατικά ισχαιμικού εγκεφαλικού εντός 21 ημερών από την παραλαβή ενός δισθενούς αναμνηστικού της Pfizer, σύμφωνα με όσα άκουσε την Πέμπτη η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων...



Τα περιστατικά εγκεφαλικών επεισοδίων μετά τη λήψη του νέου αναμνηστικού της Pfizer σε ηλικιωμένους μπορεί να συνδέονται με το εμβόλιο κατά της γρίπης, δήλωσαν αξιωματούχοι στις 26 Ιανουαρίου.

130 περιστατικά ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου, το οποίο μπορεί να αποβεί θανατηφόρο, καταγράφηκαν σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω εντός 21 ημερών από την παραλαβή ενός δισθενούς αναμνηστικού της Pfizer, σύμφωνα με όσα άκουσε την Πέμπτη η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.

Πρόκειται για περισσότερα από τα 92 κρούσματα που καταγράφηκαν στο διάστημα 22 έως 42 ημερών μετά τον εμβολιασμό, γεγονός που προκάλεσε σήμα ασφαλείας.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η διοίκηση (FDA) αποκάλυψαν το σήμα στις 13 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν πει πόσα κρούσματα καταγράφηκαν από το σύστημα επιτήρησης Vaccine Safety Datalink της αμερικανικής κυβέρνησης, το οποίο περιέχει αρχεία από 12,5 εκατομμύρια ανθρώπους σε 11 τοποθεσίες.

Μια προκαταρκτική ανασκόπηση των ιατρικών αρχείων σε έναν ιστότοπο, ο οποίος είδε 24 περιπτώσεις ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου κατά τις τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό της Pfizer, αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των ατόμων που υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης την ίδια ημέρα με το εμβόλιο COVID-19.

Κανένας από τους ασθενείς δεν είχε ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου ή παροδικού ισχαιμικού επεισοδίου, το οποίο είναι παρόμοιο με το εγκεφαλικό επεισόδιο και θα μπορούσε να αποτελεί μη εμβολιαστική αιτία ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Τρεις από τους ασθενείς πέθαναν, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που έχασε τη ζωή του ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο θάνατός του προσδιορίστηκε ότι πιθανώς σχετίζεται με το ιατρικό συμβάν.

Συνολικά, εντοπίστηκαν 40 περιπτώσεις ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου μετά από εμβολιασμό τόσο με το εμβόλιο COVID-19 όσο και με τον εμβολιασμό κατά της γρίπης μεταξύ ατόμων που υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο έως τις 17 Δεκεμβρίου 2022. Αυτές οι αναλύσεις μετά το σήμα αύξησαν το σήμα ασφαλείας, το οποίο αποτελεί ένδειξη ότι ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει μια πάθηση. Μόνο 34,5 περιπτώσεις αναμένονταν με βάση τα επίπεδα υποβάθρου.

Υπήρξαν 60 περιπτώσεις μεταξύ ηλικιωμένων ατόμων που έλαβαν ένα δισθενές εμβόλιο COVID-19 χωρίς να λάβουν εμβόλιο κατά της γρίπης την ίδια ημέρα. Ο αριθμός αυτός δεν πληρούσε τον ορισμό του σήματος.

Οι υπάλληλοι αποφάσισαν να συγκρίνουν τα κρούσματα που καταγράφηκαν μεταξύ των ενισχυμένων ατόμων μία έως 21 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με τα ενισχυμένα άτομα 22 έως 42 ημέρες μετά τον εμβολιασμό για την πρωτογενή ανάλυση. Το σκεπτικό που δόθηκε ήταν ότι τα άτομα που έλαβαν πρόσφατα εμβόλιο «αναμένεται να μοιάζουν περισσότερο με τους σημερινούς εμβολιασμένους από ό,τι τα ανεμβολίαστα άτομα».

Οι αξιωματούχοι αποκάλυψαν επίσης ότι απέκλεισαν τις περιπτώσεις ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου μετά τον εμβολιασμό, εάν ένα άτομο είχε προσωπικό ιστορικό ορισμένων παθήσεων, όπως παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο ή κολπική μαρμαρυγή, γνωστή και ως ακανόνιστος καρδιακός παλμός.

Οι νέες πληροφορίες προήλθαν από μια σειρά διαφανειών που παρουσίασαν ο Δρ Τομ Σιμαμπουκούρο, αξιωματούχος του CDC, και η Δρ Νίκολα Κλάιν, αξιωματούχος του Kaiser Permanente που συνεργάζεται στενά με το CDC, στη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων του FDA.

«Το CDC και ο FDA ασχολούνται με επιδημιολογικές αναλύσεις σχετικά με τη συγχορήγηση του διμερούς αναμνηστικού mRNA εμβολίου COVID-19 και του εμβολίου κατά της γρίπης», ανέφερε μια διαφάνεια, μετά τον εντοπισμό μιας «σημαντικής ομάδας» κρουσμάτων ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου μετά τον εμβολιασμό.

Το CDC και ο FDA είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι η εξέταση άλλων συστημάτων επιτήρησης δεν έδειξε καμία ένδειξη ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου για τα δισθενή ενισχυτικά εμβόλια, αλλά παρέλειψαν να αναφέρουν ότι η ανάλυση των αναφορών στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων, το οποίο οι οργανισμοί συνδιαχειρίζονται, για τα αρχικά εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 προκάλεσε την ένδειξη για ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και εκατοντάδες άλλα ανεπιθύμητα συμβάντα. Και τα δύο εμβόλια εξακολουθούν να χορηγούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες- τα δισθενή μπορούν να ληφθούν μόνο ως ενισχυτικά.

Η Pfizer και ο συνεργάτης της BioNTech ανέφεραν σε πρόσφατη κοινή δήλωση ότι οι εταιρείες έλαβαν γνώση «περιορισμένων αναφορών ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου» που παρατηρήθηκαν στο σύστημα Vaccine Safety DataLink.

«Ούτε η Pfizer και η BioNTech ούτε το CDC ή ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχουν παρατηρήσει παρόμοια ευρήματα σε πολυάριθμα άλλα συστήματα παρακολούθησης στις ΗΠΑ και παγκοσμίως και δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο σχετίζεται με τη χρήση των εμβολίων COVID-19 των εταιρειών», δήλωσαν οι εταιρείες.

Το Ισραήλ και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν εντοπίσει σήμα για ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο μετά από διπλό εμβολιασμό. Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι εξέτασαν επίσης το αρχικό εμβόλιο της Pfizer.

Το σήμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2022

Οι διαφάνειες έδειξαν επίσης ότι το σήμα ασφαλείας από το Vaccine Safety Datalink εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2022.

Η πρώτη φορά που η συνθήκη πληρούσε το σήμα ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2022, όπως έδειξε μια διαφάνεια. Δεν σταμάτησε να πληροί το σήμα από τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Το σήμα ήταν «επίμονο για 7 εβδομάδες», ανέφερε μια διαφάνεια.

Ενώ ο λόγος του ποσοστού, ή το αποτέλεσμα των αναλύσεων, «έχει σιγά-σιγά εξασθενήσει από 1,92 σε 1,47«, «συνέχισε να πληροί τα κριτήρια σηματοδότησης», αναγνώρισαν οι διαφάνειες.

Το CDC δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα σχολιασμού.

Ο Κλάιν δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, το ποσοστό μειώθηκε αρκετά ώστε να μην πληροί πλέον τα κριτήρια σήματος.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα δεδομένα από το σύστημα datalink, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της εξέτασης των αρχείων σε όλες τις τοποθεσίες του συστήματος και θα εξετάσουν δεδομένα από άλλα συστήματα για να κατανοήσουν καλύτερα τον πιθανό ρόλο του εμβολιασμού κατά της γρίπης με τον εμβολιασμό COVID-19, καθώς και να εξετάσουν την ένδειξη για μειωμένο ποσοστό εγκεφαλικού επεισοδίου κατά τις τρεις έως έξι εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό.


πηγη

Ναi....Yπαρxoυν Φιλελλnvες πιo Eλλnvες απ τoυς υπoτιθεμεvoυς Eλλnvες ! ! !

Συνεχιζωντας την παρουσιαση των ανθρωπων που λατρεψαν την Ελλαδα μας και ειναι πιο Ελληνες απο τους γηγενεις ! 



Θα σας παρουσιασω αυτο το ΚΥΡΙΟ με Κ κεφαλαιο ! 

Αυτός λοιπον ο κύριος είναι ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης Ναύαρχος ΦΑΡΑΖ ΑΛ ΜΑΧΝΤΑΟΥΟΙ ! 

Και είναι απόφοιτος της σχολής ναυτικών δοκίμων της Ελλάδος ! με άρρηκτους δεσμούς με πάρα πολλούς Έλληνες αξιωματικούς , και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε σε πράσινο φόντο και σε άπταιστα ελληνικά . 

Η πατρίδα είναι μία κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε ! 

ΠΡΟΔΟΤΕΣ . 

Το ελληνοφωνο ΚΥΝΑΙΔΟβούλιο και το πολιτικό προσωπικό ακουει ελαβε το μήνυμα ? 

Ο ελληνικός λαός έλαβε το μήνυμα ? 

Οι αξιωματικοί πέραν των γνώσεων τους πρέπει να έχουνε τρία πράγματα σαν προσόντα ! 

Μυαλό , Καρδιά και Αδένες σε λειτουργία ! 

Τ"ακουτε ρε ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ . 

ΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ 

Alexioy Tzimis

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εkateriηa BΙinονa: Η παγκoσμιoπoinσn πέθαvε στο Nταβoς το 2023....

Η νεοσυντηρητική επίθεση στη Ρωσία και την Κίνα έχει ασημένια επένδυση...

Έχει σκοτώσει  την Παγκοσμιοποίηση....  



Η Ρωσία, η Κίνα και οι χώρες που εξαρτώνται από τη ρωσική ενέργεια και τα κινεζικά αγαθά και χρηματοδότηση έχουν αποκοπεί από την προσπάθεια του WEF να ενοποιήσει τον κόσμο υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ.

Η παγκοσμιοποίηση δεν ήταν ποτέ τίποτα άλλο παρά ένας τρόπος για την Ουάσιγκτον να εκμεταλλευτεί τον υπόλοιπο κόσμο.   Όπως λέει η κ. Blinova, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μια λέσχη ελίτ που είχε σκοπό να υπαγορεύσει τους κανόνες της Ουάσιγκτον στον υπόλοιπο κόσμο. Η Ουάσιγκτον θα κυβερνούσε με το πρόσχημα της «παγκοσμιοποίησης».

Ο Klaus Schwab, στα 80 του θα φύγει σύντομα και το WEF μαζί του. Ο Biil Gates μπορεί να προσπαθήσει να κρατήσει το WEF για τη δική του άρρωστη ατζέντα, αλλά σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια σημαντικά μικρότερη δύναμη στην παγκόσμια σκηνή από ό,τι κατά τη διάρκεια της προεδρίας Reagan. 

Η Ουάσιγκτον είναι ένα τόσο μεταλλαγμένο σύστημα που το επακόλουθο είναι η βλακεία.  Άνθρωποι ικανοί να σκέφτονται έξω από τις επίσημες αφηγήσεις απλά δεν γίνονται αποδεκτοί.  Δεν είναι πλέον δυνατό για ηγεσία που βασίζεται στην αντικειμενική πραγματικότητα να επικρατήσει στην Ουάσιγκτον. 

Στις ΗΠΑ όλες οι δομές που είναι απαραίτητες για μια ελεύθερη κοινωνία έχουν εξαρθρωθεί. Ο νόμος έχει μεταφερθεί από το Κογκρέσο σε ρυθμιστικούς φορείς της εκτελεστικής εξουσίας που αποφασίζουν τους κανόνες για την εφαρμογή του νόμου. Οι δικαστές διορίζονται για τους λόγους που υπηρετούν – για παράδειγμα, την άμβλωση ή το δικαίωμα στη ζωή – και όχι για τη γνώση του δικαίου και τη δέσμευσή τους στον Συνταγματικό κανόνα. Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πολιτικοποιημένες και υπηρετούν κεκτημένα συμφέροντα αντί για την ασφάλεια της χώρας μας. Η εκπαίδευση συνίσταται σε αντι-λευκή, αντι-αμερικανική κατήχηση όπως το 1619 Project και η Critical Race Theory. Το σχολικό σύστημα των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, διδάσκει στους νέους ότι οι λευκοί είναι ρατσιστές, ένοχοι για την καταπίεση των «έγχρωμων ανθρώπων».

Μπροστά σε αυτό το κυρίαρχο δόγμα, ο ισχυρισμός των νεοσυντηρητικών ότι η Αμερική, όπως και το Ισραήλ, είναι η επιλεγμένη χώρα, τόσο εξαιρετική όσο και απαραίτητη – ο Εκλεκτός Λαός του Θεού – στερείται υποστήριξης στην κατηχημένη νεολαία. Σαφώς, οι νεοσυντηρητικοί ισχυρισμοί είναι ασυνεπείς με την εκπαίδευση που λαμβάνουν οι νέοι.   

Πώς πηγαίνει μια χώρα σε πόλεμο, όπως σκοπεύουν οι νεοσυντηρητικοί, με οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρές χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα όταν το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας διδάσκει στις νεότερες γενιές ότι η χώρα τους είναι ρατσιστική σε διαβολικό σημείο; Ποιος θα πολεμήσει για τη ρατσιστική, εκμεταλλευτική Αμερική εκτός από το σύμπλεγμα στρατιωτικών/δυνάμεων ασφαλείας του οποίου ο προϋπολογισμός διακυβεύεται;  Οι άνθρωποι μπορούν να εξαναγκαστούν σε στρατιωτική θητεία, αλλά αν η καρδιά τους δεν είναι μέσα σε αυτό, για πόσο μεγάλο αγώνα είναι ικανοί;

Με την εκπαίδευση ευαισθησίας, την άρνηση της προβολής σε λευκούς ετεροφυλόφιλους, ενώ η «ισότητα» φύλου και φυλής επιτυγχάνεται, και η υποταγή των λευκών ανδρών ετεροφυλόφιλων σε μαύρους, τρανς, ομοφυλόφιλους και γυναίκες αξιωματικούς έχει βγάλει την ψυχή από τον αμερικανικό στρατό. Ο στρατός των ΗΠΑ είναι ένας οργανισμός που διχάζεται από την Πολιτική Ταυτότητας αντί για μια ενοποιημένη δύναμη και τώρα αντιμετωπίζει δύο ανερχόμενες δυνάμεις που έχουν γλιτώσει από την κατάπτωση του ηθικού των στρατών τους λόγω της πολιτικής “woke“.

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δυναμώνουν ενώ ερείπια δείχνουν το κεφάλι τους παντού στη Δύση. Η υποδομή για την υποστήριξη της «διπλωματίας με εξαναγκασμό» της Ουάσιγκτον διαβρώνεται. Η κατάρρευση της δυτικής κυριαρχίας μπορεί να μας σώσει από τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.


πηγη

Ομoλoγiα-ΣOΚ από Γkάγkα....Οι μάσkες έkαvαν ΕYΑΛΩTΑ τα παιδiα !

Μοιάζει να μην τους αγγίζει τίποτα! 

Θα παρέμβει κάποιος;;;



Εκ του ασφαλούς και σα να μην προηγήθηκαν 2μιση χρόνιας ακραίας κορωνοχούντας, οι κορωνοειδικοί, όλοι εκείνοι που είχαν πιάσει “στασίδι” σε όλα τα ΜΜΕ από το πρωί μέχρι το βράδυ λέγοντας στους πάντες να βάλουν μάσκες, σήμερα αλλάζουν το αφήγημα.

Παρά το ότι βάπτιζαν “ψεκασμένους” όσους τυχόν τολμούσαν έστω και να τους αμφισβητήσουν με επιχειρήματα, σήμερα ομολογούν την αποτυχία των κορωνομέτρων που ίδιοι επέβαλαν!

Σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, που μαζί με Πλεύρη και Μητσοτάκη έδιωξαν από το ΕΣΥ χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς ομολογεί τα παρακάτω για τα παιδιά μας:

«Όταν βάζεις μάσκα συνέχεια σε ένα παιδάκι, τότε δεν είναι φυσιολογική η ανάπτυξη (σ.σ. του ανοσοποιητικού του)»:

πηγη

O Kαραviκας, o Mπoυμπoυκoς καi....Ο MΠAΦOΣ ! ! !

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Καρανίκας εγκαινίασαν μαζί την πρώτη μονάδα φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. 



Από τη μία, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε μετανιωμένος για την πρώτη του αντίδραση στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης, από την άλλη ο Νίκος Καρανίκας τον χαρακτήρισε «παρεξηγημένο» υπουργό. 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και ο σύμβουλος του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα παρέστησαν την Πέμπτη στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, της Tikun Olam, στην Κόρινθο. 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πρωτοπόρος ο Καρανίκας σε αυτή την ιστορία»

Στην ομιλία του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση που είχε για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης και δήλωσε μετανιωμένος, ενώ αναγνώρισε ως «πρωτοπόρο» στην υπόθεση αυτή τον Νίκο Καρανίκα. 

Ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ- που τότε ήταν στην αντιπολίτευση- κλήθηκε να πάρει θέση για το θέμα. «Με ρώτησαν για έναν σύμβουλο τότε πρωθυπουργού, τον κ. Καρανίκα, ο οποίος είχε εισηγηθεί να γίνει το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση, την παραγωγή και εμπορία της φαρμακευτικής κάνναβης και είχα πει μία από τις συνηθισμένες μου τηλεοπτικές εξυπνάδες εύκολη στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα θυμάμαι είχα πει “η πρώτη επένδυση που σκέφθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος” και είχε γίνει πραγματικά χαμός, είχε πάρει μεγάλη έκταση», υπενθύμισε ο κ. Γεωργιάδης. 

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, σπανίως έχω μετανιώσει τόσο πολύ για μία ατάκα που έχω πει στην τηλεόραση, όχι τόσο για τη φαρμακευτική κάνναβη, όσο για το Νίκο Καρανίκα. Διότι πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να τιμούμε αυτούς που ανοίγουν τον δρόμο, ασχέτως κομμάτων και προσωπικών σχέσεων», συνέχισε και πρόσθεσε:

«Θέλω λοιπόν να αναγνωρίσω δημόσια στον κύριο Νίκο Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ότι ήταν ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα για να ξεκινήσει αυτή η ιστορία». 

Νίκος Καρανίκας: «Παρεξηγημένος» υπουργός ο Γεωργιάδης 

Στα εγκαίνια πήρε τον λόγο και ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος χαρακτήρισε «παρεξηγημένο υπουργό» τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, καθότι βλέπω ότι μια ιδέα γίνεται πράξη. Μιλάμε για ένα παρεξηγημένο φυτό, την κάνναβη, το οποίο το έχει αναλάβει να το προχωρήσει ένας παρεξηγημένος υπουργός, ο κ. Άδωνις και αυτή τη στιγμή μιλάω εγώ που είμαι επίσης παρεξηγημένος από πολύ κόσμο», ανέφερε.  

«Ελπίζω η πορεία να ξεπεράσει όλα αυτά τα οποία δημιουργούν προβλήματα και αυτά είναι η άγνοια και ο φόβος», συμπλήρωσε ο Νίκος Καρανίκας

πηγη

Λoγια εvoς Aλnθιvoυ Hγετn....



Μερικα απο τα σχολια λενε αυτα που θα γραφαμε κι εμεις...






Eμβoλιασμεvε ακoυς; Eiπες κατι;



Μην εισαι εγωιστης....

Παραδεξου οτι εκανες παπαρια...

Ακου...

πηγη

Kαμαρώστε τnv "Eπιστnμn" πoυ θελoυv vα εμπιστευτoύμε....

Ο Τζόρνταν Γουόκερ, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης

Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Σχεδιασμού mRNA της

Pfizer, μιλάει εν αγνοία του σε δημοσιογράφο με κρυφή κάμερα.

Καμαρώστε την "Επιστήμη" στην οποία μας εξαναγκάζουν να εμπιστευτούμε τη ζωή μας!

Μόνο αηδία...


πηγη


.

Εξατμiστnκαv οι Oυκραvoi....

 


Υπαρχουν τοσοι ηλιθιοι που πιστευον οτι υπαρχει πιθανοτητα η Ρωσια να χασει τον πολεμο;

Δειτε το βιντεο, μυαλο και κριση εχετε...



ΑΠΟΠPΟΣΑΝΑΤΟΛlΣΜΟΣ ! ! ! Με εvτολn Mιζoτάκn, η Παγώvα τρoμoκρατεi τov κoσμo....

Με εντολή Μητσοτάκη βγαίνει η Παγώνη να τρομοκρατεί τον κόσμο....

Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες από τα “όργια”της Κυβέρνησης....



Είναι τρομακτικό το πως η κυβέρνηση μέσω των «ειδικών» της επιχειρεί ακόμα να συντηρήσει το κλίμα τρόμου στην ελληνική κοινωνία, ώστε οι Έλληνες να μην επικεντρώνονται στα δυσώδη σκάνδαλα που ταλανίζουν την πολιτική ζωή του τόπου με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Ματίνας Παγώνη σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τον καλύπτουν οι 4 δόσεις εμβ-ολίου για τις νέες μεταλλάξεις «Κράκεν» και «Όρθος» του κορω-νοϊού!

Η Μ.Παγώνη είπε το εξής αμίμητο: «Σας καλύπτουν αλλά μπορεί να νοσήσετε».

Δεν το βάζουν κάτω με τπτ! 

Κράκεν, Όρθος, εμβ-όλια και τούμπαλιν!


πηγη

Εiμαι 100% σiγoυρoς, oτι φοραvε σερβιετες.....

ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ Ή ΦΟΡΑΤΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ;

Άρθρο παρέμβαση για την αποψινή πρόταση μομφής για ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Σαμαράς- Καραμανλής: Δυο ρεμάλια στην ίδια όχθη ενός μανιασμένου ποταμιού.....

Ο Λαός θυμωμένος για τους 156 εν δυνάμει προδότες: «Ρίξτε τον φαύλο, γιατί θα φάτε πολύ μαύρισμα, τυχοδιώκτες»



Οσο και να φωναζουμε δεν αφηνουν την καρεκλα....

Σταχτη στα ματια ειναι η προταση μομφης σημερα....

Και το ξερει και το αλλο συνεταιρακι ο Αλεξης...



Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Καθnγnτnς Δερμιτζάκnς: Η xρnσn κoλxικivnς ισoδυναμεi με 100 kρεβάτια MEΘ...(Aκoυνε τα λαμoγια;)

Μανώλης Δερμιτζάκης: Ο Έλληνας καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης προχώρησε σε μία ανάρτηση. 



Ο ίδιος αναφέρθηκε στην κολχικίνη. Μάλιστα, ο καθηγητής επεσήμανε και την σημασία του εν λόγω φαρμάκου και στη μείωση των νοσηλειών αλλά και στη θνητότητα, που προκαλεί ο COVID-19.

Μανώλης Δερμιτζάκης: Όλα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του

«ΚΟΛΧΙΚΙΝΗ: Για να καταλάβουμε τη σημασία των τελευταίων ευρημάτων για την κολχικίνη. Επιπλέον, για τα αντίστοιχα φάρμακα για τον COVID-19. Με 22% μείωση στις νοσηλείες, και ας πούμε ότι θα πάρουν κολχικίνη 70-100% αυτών που θα νοσηλευόντουσαν. Στην ουσία αυξήσαμε κατά 15-20% τη χωρητικότητα του συστήματος υγείας. Είναι ισοδύναμο με το να αποκτούσε ξαφνικά η Ελλάδα 100 επιπλέον ΜΕΘ COVID. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο αριθμό κρεβατιών COVID με όλο το προσωπικό και τις κατάλληλες υποδομές», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Δερμιτζάκης.

«Με 44% μείωση σε θανάτους, και ας πούμε ότι θα πάρουν κολχικίνη 70-100% αυτών που θα κατέληγαν, μειώσαμε τον αριθμό των θανάτων κατά 30-40%. Αυτό σημαίνει ότι στην ουσία ακυρώσαμε ολοκληρωτικά ή σε πολύ μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα των περισσότερων υποκειμένων νοσημάτων. Μάλιστα, αυτό έγινε κυρίως στους νέους. Εκεί που κατά μέσο όρο διπλασιάζουν την πιθανότητα ο COVID-19 να οδηγήσει σε θάνατο.

Για τους ηλικιωμένους τo αποτέλεσμα είναι επίσης εντυπωσιακό. πχ στην ηλικιακή ομάδα 70-79 όπου η θνητότητα (στην Ελβετια) είναι περίπου 4% αυτό μειώνεται στο 2.2-2.5%. Επομένως, κατά τη γνώμη μου, εάν αποδειχθεί αυτή η αποτελεσματικότητα και στην πράξη. Η εξέλιξη αυτή είναι τεράστια. Game changer στη διαχείριση της πανδημίας», είπε στη συνέχεια ο ίδιος.


πηγη

Mιζoτακn ψευτn, ακoυ τi σoυ λεει η γιαγιακα...



Aκουσε την ρε Αρχιψευταρε....

Και μην βγαινεις να λες παπαριες στα καναλια....

Σε πηραμε χαμπαρι...

πηγη


Ακoυστε τi λεει για τnv Eλλαδα ο Oρθόδoξoς lνδιάvoς, Eπiσκoπoς Κoλoμβiας…



Ειναι σιγουρα πιο Ελληνας απ τους 300 και τους υποτακτικους των...

Μακαρι ναχαμε κι εδω τετοιους Ιερεις...

Ακουστε και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη

Επαvαφoρά της υπoxρεωτικnς μάσkας στα παιδiα προτεivει η επικiνδυvn Λιvoύ…

Ειναι ολοι τους επικινδυνοι για την δημοσια υγεια....

Εχει αποδειχθει αυτο, απο τα κατα καιρους λογια, που τους ξεφευγουν....

Απ την μια λενε οτι μασκες εβλαψαν τα παιδια κι απ την αλλη θελουν να τις ξαναφορεσουν...



Δεν φoβαμαι τov Τoυρκo, αλλα τov Mιζoτακη πoυ αφoπλiζει τov Στρατo μας...

Ανοιγει την κεκροπορτα ο προδοτης....



Όπως μεταδίδει το kyivpost.com, σε σημερινό του δημοσίευμα συγκαταλέγει την Ελλάδα μεταξύ των χωρών από τις οποίες περιμένει Leopard. Σε αυτό αναφέρεται ότι τα Leopard που θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για να αποκρουστεί με επιτυχία η επιχείρηση των Ρώσων δεν θα είναι μόνο από τη Γερμανία, αλλά θα προέρχονται κι από άλλες χώρες.

Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πολωνία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Φινλανδία, ο Καναδάς, η Σουηδία και η Ολλανδία, επισημαίνοντας ότι αξιωματούχοι αυτών των χωρών έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για αποστολή Leopard, μαζί με τη Γερμανία.

Η γερμανική WELT έγραψε χθες ότι «η Αθήνα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα των Leopard», επισημαίνοντας όπως προαναφέραμε ότι «η Ελλάδα διαθέτει τα περισσότερα τανκς αυτού του τύπου στην Ευρώπη».

«Καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν διαθέτει τόσα άρματα μάχης τύπου Leopard, όσα η Ελλάδα: Περίπου 350 τύπου Leopard 2 και 500 τύπου Leopard 1. Ανάμεσά τους και 183 τύπου Leopard 2A4, ενός παλαιότερου μοντέλου, για το οποίο οι ειδικοί λένε ότι θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στην Ουκρανία».

Και υπενθυμίζει ότι το Κίεβο, χρειάζεται «μερικές εκατοντάδες» κύρια άρματα μάχης για να ανακαταλάβει τις περιοχές που κατέλαβε η Ρωσία.

Η Ελλάδα αναμένεται να παραδώσει συνολικά 40-80 άρματα μάχης Leopard-2A4 στην Ουκρανία από τα 181 που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό και συνολικά οι 12 χώρες του ΝΑΤΟ, θα παραδώσουν περί τα 500 άρματα από τα 800 που λένε οι Ουκρανοί ότι χρειάζονται.


πηγη

Πεθαvε ο αθλnτnς, πεθαvε και ο πρoπovnτnς ! ! ! Mnπως nταν εμβoλιασμεvoι;

Γιατι κανεις δεν το αναφερει πουθενα;

Ηταν εμβολιασμενοι και οι δυο;

Θα μας πει καποιος υπευθυνος;



Μόλις τέσσερις μήνες μετά τον άδικο χαμό του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, πέθανε ξαφνικά και ο προπονητής του, Κώστας Τζιδημόπουλος.

Η τραγική είδηση του θανάτου έγινε γνωστή από το προφίλ του Αλέξανδρου Νικολαιδη στο instagram, το οποίο μετά τον χαμό του διαχειρίζεται η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

“Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα. Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά τον ‘γιο’ του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…”.


πηγη

Δυστυxως λεει αλnθεια....



Ο προδότης μιας Πόλης-Κράτους, ήταν το αντίστοιχο του σύγχρονου εθνοπροδότη, κατέδιδε διαβαθμισμένες και ευαίσθητες πληροφορίες που η Πολιτεία του είχε εμπιστευτεί – καθώς τον θεωρούσε σπλάχνο της και αίμα από το αίμα της – σε ξένους, σε αλλότριους και σε επιβουλευτές της Πατρίδος του, για να πάρει προσωπική εκδίκηση σε κάτι που δεν συμφωνούσε μαζί της.

Ζητούσε απεγνωσμένα να γευτεί την αναγνώριση ακόμα και από τους βαρβάρους. Τι και αν το όνομα ενός προδότη στοιχειώνεται εσαεί στα κιτάπια της ιστορίας… αυτός, πεισματικά αρνούμενος να το αντιληφθεί, τυφλωμένος από στενοκεφαλιά και μίσος για τους ίδιους του τους αδελφούς, οδηγείται αυτόβουλα στην άτιμη λίστα των προδοτών του έθνους.

Η αρχαία κοινωνία ήταν αμείλικτη στο θέμα της προδοσίας. Τον προδότη δεν τον θεωρούσε άνθρωπο, ήταν ένας άχθος αρούρης, ένα αχρείαστο, περιττό βάρος της γης, μία μιασμένη ύπαρξη χωρίς ηθικές αναστολές… ένα κοινωνικό απόβρασμα που, καίτοι γεννήθηκε άνθρωπος, απέγινε υπάνθρωπος… ο άξιος αποστροφής, ο ανίερος, ο απόβλητας, το περίτριμμα… η τύχη που έμελλε τον προδοτούντα ήταν συνήθως μακάβρια και την ανιχνεύουμε σε πάμπολλες αναφορές αρχαίων συγγραφέων 

Θεωρούταν αδιανόητο για έναν προδότη να φέρει όπλα, ως ύψιστη ατίμωση η Πολιτεία του τα έπαιρνε για να τα διαθέσει σε Οπλίτες που πολεμούσαν στην πρώτη γραμμή. To κατακουρέλιασμα της υπόστασής του οφείλετο να αποτελέσει σαφές υπόδειγμα και παράδειγμα προς αποφυγή. Απαγορευόταν ρητά η ταφή του εντός των ορίων του άστεως διότι μετέδιδε το ρυπαρό νόσημα της προδοσίας στον αιθέρα της πόλης. Αν είχε ήδη θαφτεί, ο τάφος ξηλωνόταν και τον εξοβέλιζαν μακρυά, λογίζοντάς τον ως απόρριμμα ρημαδιασμένο.

Ομοία τύχη ανέμενε και τους «συμπράκτες» και υπερασπιστές του, καθώς σε πάμπολλες των περιπτώσεων τους εξίσωναν με τους προδότες. Τους θεωρούσαν επικίνδυνους και βλαβερούς για την ομαλότητα της Πόλεως καθόσον με την υπερασπιστική τους γραμμή στον προδοτούντα επιδίωκαν να μειώσουν την επιζήμια συνέπεια της προδοσίας, διασπείροντας στάχτη στα μάτια των κατοίκων

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....!!!!!!!!

Tsinganou Mary

Αυτoς ο πoρvoγερoς θα καταστρεψει τον κoσμo;



Αυτος ο πορνογερος, ο γεροξεκουτης κυβερναει την Αμερικη....

Κι αυτον, τον τραβουν απο την μυτη, καποια λαμογια της ΝΤΠ....

Ειναι επικινδυνος....

Βλαδιμηρε κανε κατι, να σωσεις τον κοσμο !

πηγη


Δεiτε το βivτεο και πεiτε μας πoιoς εivαι για kλωτσιες....



Δεν γραφουμε υπερβολες....

Καποιοι πραγματικα ειναι για σφαλιαρες και κλωτσιες...

πηγη


Eπαιvoι και κoπλιμεvτα για τov....Mιζoτακn ! ! !

 



Μην απορειτε....

Υπαρχουν μερικοι που τον κοπλιμενταρουν....

Ακουστε και....

πηγη


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023