Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Eβδoμo εμβoλιo κατά του κoρωvαϊoύ εγκρivεται στnv EΕ....(Πoσoι πεθαivoυν oμως;)

Δοκιμαστηκε αυτο το μπολι;

Προφανως οχι...

Η μονη δοκιμη που εγινε, ειναι αν γεμισουν οι τσεπες καποιων εκατομμυρια...



Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λοιπον, χορήγησε άδεια κυκλοφορίας στο εμβόλιο VidPrevtyn Beta ως αναμνηστική δόση. Το VidPrevtyn Beta είναι το πρωτεϊνικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού που αναπτύχθηκε από τη Sanofi και την GSK.

Πρόκειται για το έβδομο εμβόλιο κατά του κορονοϊού που εγκρίνεται στην ΕΕ.

Η άδεια αυτή καλύπτει τη χρήση του εμβολίου ως αναμνηστικής δόσης για ενήλικες μετά τον αρχικό εμβολιασμό με άλλο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η άδεια κυκλοφορίας έρχεται σε συνέχεια της θετικής επιστημονικής σύστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), η οποία βασίστηκε σε ενδελεχή αξιολόγηση της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας του εμβολίου, και έχει εγκριθεί από τα κράτη μέλη.

Η Επιτροπή και τα κράτη μέλη διαπραγματεύθηκαν συμφωνία προαγοράς με τις Sanofi και GSK, η οποία τέθηκε σε ισχύ στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 και παρέχει στα κράτη μέλη της ΕΕ τη δυνατότητα να αγοράσουν έως και 300 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, εφόσον το επιθυμούν.

Τα κράτη μέλη μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τα εμβόλια αυτά για δωρεές σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.


πηγη

Aυτα λεvε οι Pωσoι για Tpαμπ καi Mπαιvτεv ! ! !

Πήρε ανοικτά θέση η Μόσχα υπέρ Τραμπ και πλέον κάποιοι…τρέχουν!

 Άλλωστε είναι γνωστή σε όλους η πολύ καλή σχέση και η συνεργασία που έχουν ο Τραμπ με τον Πούτιν.. 



Μπορούμε να πούμε πως είναι στο ίδιο στρατόπεδο, άσχετα αν κάποιοι θέλουν να συντηρούν τον ψυχρό πόλεμο μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων..

Όχι αγαπητοί μας αναγνώστες.. Ο Πούτιν δεν είναι εναντίον των ΗΠΑ, αλλά εναντίον του βαθέως κράτους των ΗΠΑ και γενικά εναντίον των εγκληματιών της Δύσης που ετοίμαζαν πολύ άσκημα πράγματα για την ανθρωπότητα.. Και επειδή αποδεδειγμένα με τις πράξεις του όταν ήταν Πρόεδρος, τους ίδιους ακριβώς είχε πολεμήσει και ο Τραμπ, είναι λογικό να πει κάποιος πως αυτοί οι δύο ηγέτες ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο..

Επομένως να μην πέφτουν από τα σύννεφα κάποιοι όταν βλέπουν τον Πούτιν να στέλνει μήνυμα υποστήριξης στους Ρεπουμπλικάνους.. Γιατί ουσιαστικά υποστηρίζει τον Τραμπ.. Και ξέρει πως μαζί θα τελειώσουν το σκοτάδι από τον πλανήτη.. Να μην ξεχνάμε και την μπάλα ποδοσφαίρου που έδωσε ο Πούτιν στον Τραμπ στο Ελσίνκι, το 2018…

Και να μην ξεχνάμε και κάτι άλλο.. Όσο ήταν στην εξουσία ο Τραμπ, οι ΗΠΑ ούτε είχαν εμπλακεί αλλά ούτε είχαν ξεκινήσει κανέναν πόλεμο.. Βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας αν θέλουμε να μπορούμε να κατανοούμε κάπως τις γεωπολιτικές εξελίξεις.. Και να είστε σίγουροι πως μπορεί οι σημερινές εκλογές να γίνονται στις ΗΠΑ, αλλά αφορούν όλον τον πλανήτη…

Η Ρωσία λοιπόν φαίνεται πως καλοβλέπει το γεγονός πως οι Ρεπουμπλικάνοι του Τραμπ, που υποστηρίζουν πως πρέπει να μειωθεί ή και να κοπεί εντελώς η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, αναμένεται να κερδίσουν τις σημερινές εκλογές.

«Η Ρωσία ‘παρακολουθεί στενά’ τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, και γνωρίζει τις προτάσεις ορισμένων Ρεπουμπλικανών να περικόψουν τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία», δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας στο Telegram.

«Φυσικά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί εξέχοντες Ρεπουμπλικάνοι τάσσονται υπέρ της μείωσης της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, με αφετηρία ότι αυτό που κάνουν σήμερα οι Δημοκρατικοί είναι παράλογο».

Σύμφωνα με τον Γκρούσκο, εάν κερδίσουν οι Ρεπουμπλικάνοι, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να εντείνουν την πίεση στις ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς τους.

«Θυμόμαστε ότι ένα από τα βασικά συνθήματα του (τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ) Τραμπ όταν ανήλθε στην εξουσία ήταν ότι οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να πληρώσουν μόνοι τους την άμυνά τους. Σε μεγάλο βαθμό χάρη στις προσπάθειές του, οι ευρωπαϊκές χώρες ανέλαβαν ενισχυμένες δεσμεύσεις να αυξήσουν τους αμυντικούς προϋπολογισμούς τους στο 2% (του ΑΕΠ). Και έχουν γίνει συζητήσεις ότι οι αμυντικές δαπάνες πρέπει τώρα να φτάσουν τουλάχιστον το 3%. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να ακολουθούν την πολιτική που ακολουθούν από το 1949», πρόσθεσε.


πηγη

Πρoστιμα, πρoστιμα, πρoστιμα, πoυ αρxiζoυv vα καταpγoυv εv oψει εκλoγωv...

Επιστροφή χρημάτων θα πάρουν οι ανεμβολίαστοι....

Η ακύρωση του προστίμου, όμως, έχει προϋποθέσεις προκειμένου να λάβουν πίσω λεφτά....



Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, η διαδικασία για ακύρωση προστίμων σε ανεμβολίαστους είναι στην τελική ευθεία. Αφορά στα πρόστιμα σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών μετά την ημέρα εφαρμογής του μέτρου.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε πως έχει ετοιμαστεί διάταξη που θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που θα κατατεθεί εντός Νοεμβρίου στην Βουλή.

Σημείωσε ότι θα καταργηθεί το πρόστιμο «για όποιον έχει εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστεί μέχρι την ψήφιση του νόμου και όποιος το έχει ήδη πληρώσει, θα κινηθεί διαδικασία επιστροφής του ή συμψηφισμού».

Σε ότι αφορά τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που παραμένουν σε αναστολή σύμβασης, ο κ. Πλεύρης τους κάλεσε «να εμβολιαστούν για να γυρίσουν στην δουλειά», επανέλαβε πως «το ΣτΕ έχει πει πως είναι συνταγματική η αναστολή σύμβασης, αλλά θα πρέπει να εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Θα εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των φθινοπωρινών και χειμερινών μηνών και θα το δούμε ξανά μέχρι τέλος του έτους».

Ωστόσο τόνισε – για ακόμη μια φορά – πως προσωπική του άποψη παραμένει πως οι εν λόγω υπάλληλοι θα έπρεπε να έχουν απολυθεί και να έχουν προσληφθεί άλλοι στην θέση τους.

Τι γίνεται με το πρόστιμο για τον «Προσωπικό Γιατρό»

Ερωτηθείς για τον «Προσωπικό Γιατρό», ο Θάνος Πλεύρης είπε πως έχουν γίνει ήδη 1,1 εκατομμύρια δωρεάν ραντεβού, οι πολίτες άνω των 70 ετών έχουν εγγραφεί σε ποσοστό περίπου 60%, ενώ στην Αττική το ποσοστό εγγραφής του πληθυσμού στον «Προσωπικό Γιατρό» ανέρχεται σε 52%.

Επανέλαβε πάντως ότι δεν θα ισχύσουν τα πρόστιμα και μάλιστα όχι μόνο μέχρι το τέλος του έτους για όσους δεν έχουν εγγραφεί, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Η επιβάρυνση θα υπάρξει μόνο όταν φθάσουμε σε επίπεδο η μη χρήση του «Προσωπικού Γιατρού» να γίνεται από επιλογή του πολίτη».

Παραδέχθηκε δε, πως «οι γιατροί έχουν μια διστακτικότητα για να συνεργαστούν με το Δημόσιο» και είπε πως εξετάζεται η παροχή επιπλέον κινήτρων, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα έχει ζωή μέχρι σήμερα ζωή μόλις τριών μηνών.


πηγη

Ρε Mnτσoτακn, ξεφτiλα σε καvoυν και δεv αvτιδpας, γιατi; Aλnθευoυv;



Διαβασε ρε τι σου γράφουν...

Αληθεύουν; 

Αυτο σημαινει οτι δεν μιλας;


ΟΡΕΓΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ....

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΑΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ....

Μύριζε, αφουγκραζόταν τις αντρικές ορμόνες του ένοπλου ευρύστερνου σωματοφύλακα- που έμοιαζε με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο- και υπερχείλιζαν βαρβατίλα.....

Ήταν 28 χρονών μαντράχαλος και ζητούσε χαρτζιλίκι από τον μπαμπά....

Ένα χαμένο και τεμπέλικο κορμί....

Και το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για την αδυσώπητη τηλ. παρακολούθηση του Στεφ. Χίου που όπλισε την απόπειρα δολοφονίας του...



Πλευρnς: Θέλω vα πρoστατεύσω τoυς πoλiτες....Nα δoυμε πoιoς θα πρoστατευσει πoιov Θαvoυλn ! ! !



Δικ.Αντωνιαδης: 29 Νοεμβρίου, Θανασάκη...

 "Θέλω να προστατεύσω τους πολίτες από ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι επειδή δεν εμβολιάστηκαν"... 

"Προστάτευσε" εσύ Πλεύρη αυτούς που λες και εν τω μεταξύ άσε εμένα να προστατεύσω όλους από σένα και τους συνεργούς σου στην εγκληματική οργάνωση... 

Είναι φανερό ότι αυτός ο τύπος, φανατικό διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, εκτελεί πιστά τις εντολές του αρχηγού του, και θα τις εκτελεί μέχρι το τέλος, αδιαφορώντας για τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ανοησίας αυτών που κάθε φορά λέει. 

Γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο το οποίο ναι μεν μειώνεται σταθερά, παραμένει όμως ακόμα πολύ μεγάλο και υπάρχουν ακόμα πληθυσμιακές ομάδες στις οποίες στοχεύουν και θέλουν να προωθήσουν το εγκληματικό σχέδιό τους και σε αυτές. 

Θυμίζω την είδηση των τελευταίων ημερών για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό ακόμα και των βρεφών. Είναι δε σίγουρο ότι μία ακόμα "έξαρση" της "πανδημίας" θα την έχουμε όταν κρυώσει ο καιρός.

 Στα τελειώματα θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και θα λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι (ότι π.χ. τα "επικαιροποιημένα" εμβόλια καλύπτουν και τις μεταλλάξεις που ...δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί), προκειμένου να εκτελέσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις εντολές που έχουν λάβει από έξω. Τους ηθικούς αυτουργούς.

Αυτούς που θα δικαστούν στην Ελλάδα μαζί τους. Στη Δίκη των Αθηνών.

Και την οποία μόνο νεκρός δεν θα μπορέσω να προσφέρω στον πλανήτη.

Υ.Γ. Και η απάντηση του control...


πηγη

Δεiτε, ακoυστε καi τα συμπεpασματα διkα σας....

 


Δεν χρειαζεται να σχολιασουμε κατι....

Εχετε μυαλο και κριση....

πηγη


Οι μoλoτωφ εivαι αθωες λεvε....ΣYMΦΩΝΕlΤΕ;



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΘΩΕΣ ΕΙΝΑΙ....

Και...

Κατα την ταπεινη μου αποψη....

Οποιος ριχνει μολοτωφ θαπρεπε να τον πυροβολουν ! ! ! 

πηγη


Bαριά επιπλoκn από τov εμβoλιασμo κατέγpαψαv γιατρoi τoυ voσoκoμεioυ Aλεξαvδρoυπoλεως....

Η δημοσίευση είναι εξειδικευμένη εργασία νευρολόγων ιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολεως...



Παραθέτουμε την δημοσίευση σε μετάφραση για όποιον θελήσει να διαβάσει τις εξειδικευμένες ιατρικές λεπτομέρειες.

Τα σημεία στα οποία εμείς, οι μη ειδικοί, στεκόμαστε και προβληματιζόμαστε είναι τα εξής.

1. Το ιατρικό του ιστορικό ήταν κατά τα άλλα αδιάφορο. Δεν αναφέρθηκαν ούτε παράγοντες αγγειακού κινδύνου ούτε σωματική καταπόνηση ή κινήσεις υπερκάμψης/έκτασης της πλάτης πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων.

2. Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου mRNA COVID-19.

3. Επομένως, υποθέτουμε ότι στον ασθενή μας, ο εμβολιασμός μπορεί να έχει επισπεύσει τη θρομβωτική διαδικασία, οδηγώντας τελικά σε εγκεφαλικό επεισόδιο της σπονδυλικής στήλης. Τα θρομβωτικά επεισόδια μετά την έκθεση στον εμβολιασμό για τον COVID σχετίζονται κυρίως με το εμβόλιο ChAdOx1 nCoV-19 και ο υποτιθέμενος μηχανισμός είναι παρόμοιος με αυτόν της θρομβοπενίας που προκαλείται από ηπαρίνη, με τη συμμετοχή αντισωμάτων κατά του παράγοντα 4 του αιμοπεταλίου.

4. Αντίθετα, στην περίπτωση εμβολίων που βασίζονται σε mRNA, όπως το εμβόλιο mRNA COVID-19, ο υποτιθέμενος μηχανισμός περιλαμβάνει μετάφραση μιας πρωτεΐνης ακίδας που ενισχύει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και την ενεργοποίηση της εναλλακτικής οδού συμπληρώματος [ 9 ]. Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη (!!?) αναφερόμενη περίπτωση ισχαιμίας του νωτιαίου μυελού μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Δεδομένου ότι το φάσμα των νευρολογικών συνεπειών σε σχέση με τη μόλυνση και τον εμβολιασμό COVID-19 διευρύνεται συνεχώς, η αυξημένη ευαισθητοποίηση μεταξύ των κλινικών γιατρών θα βοηθήσει στην ακριβή αξιολόγηση του επιπολασμού και τη διεξαγωγή μελετών μεγαλύτερης κλίμακας παρέχοντας εικόνα για τους παθογενετικούς μηχανισμούς.

5. Μας κάνει επίσης εντύπωση το γεγονός πως αυτού του είδους η δημοσίευση, που ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο παρουσίασης απ τους γιατρούς προς τους συμπολίτες μας στη Θράκη, σε κάποιο τοπικό ή και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.

Βάλτε τώρα με το μυαλό σας, όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας, σε πόσους γίνεται τέτοιου είδους ιατρική γνωμάτευση σε σχέση πάντα με τη δράση των εμβολίων και για πόσους έχουμε στέρεα και πειστικά αποτελέσματα αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Η ισχαιμία του νωτιαίου μυελού που περιπλέκει τον εμβολιασμό BNT162b2 mRNA COVID-19

Αγγελική Φωτιάδου ,

Δημήτριος Τσίπτσιος ,

Σοφία Κιτμερίδου ,

Ελένη Μαυράκη &

Ιωάννης Ηλιόπουλος 

Αγαπητέ αρχισυντάκτη,

Από τον Δεκέμβριο του 2019, ο κόσμος αντιμετωπίζει τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού 2019 (COVID-19) που προκαλείται από το νέο σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο κοροναϊός 2 (SARS – CoV – 2). Εκτός από την πνευμονική νόσο, ο COVID-19 έχει επίσης συνδεθεί με διάφορες νευρολογικές επιπλοκές, όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο και η εγκάρσια μυελίτιδα [ 1 ]. 

Στο πλαίσιο της λοίμωξης SARS – CoV – 2, το οξύ εγκεφαλικό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο έχει αποδοθεί σε παράγοντες όπως η ανοσο-μεσολαβούμενη υπερπηκτικότητα [ 2 ], ενώ η δυσλειτουργία του νωτιαίου μυελού περιλαμβάνει κυρίως απομυελίνωση [ 1 ]. Αν και περιπτώσεις νωτιαίου εγκεφαλικού επεισοδίου που σχετίζονται με SARS – CoV -2 λοιμώξεις περιγράφονται στη βιβλιογραφία [ 1 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ], ανάλογες περιπτώσεις με προηγούμενο εμβολιασμό κατά του COVID-19 λείπουν.

Αναφορά υπόθεσης

Ένας 59χρονος άνδρας εισήχθη στο Νευρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης λόγω έναρξης οξείας αδυναμίας του δεξιού κάτω άκρου συνοδευόμενη από κοιλιακό άλγος, που εξελίχθηκε σε παραπληγία μέσα σε περίπου 10 ώρες.

Τα συμπτώματά του ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου BNT162b2 mRNA COVID-19.

Το ρινοφαρυγγικό επίχρισμα PCR για SARS-CoV-2 ήταν αρνητικό.

Το ιατρικό του ιστορικό ήταν κατά τα άλλα αδιάφορο. Δεν αναφέρθηκαν ούτε παράγοντες αγγειακού κινδύνου ούτε σωματική καταπόνηση ή κινήσεις υπερκάμψης/έκτασης της πλάτης πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Κατά την εισαγωγή του, ήταν αιμοδυναμικά σταθερός, άπυρετος και χωρίς σημάδια μηνιγγικού ερεθισμού. Η κινητική εξέταση αποκάλυψε παραπληγία (βαθμός MRC 0/5), ενώ τα τενοντιακά αντανακλαστικά των κάτω άκρων απουσίαζαν και οι πελματιαίες αποκρίσεις ήταν ουδέτερες αμφοτερόπλευρα.

Ο έλεγχος της ουροδόχου κύστης και του εντέρου χάθηκε επίσης. Παρατηρήθηκε πλήρης απώλεια ελαφριάς αίσθησης αφής και τσιμπήματος κάτω από το επίπεδο Τ7. Αντίθετα, η αίσθηση δόνησης των κάτω άκρων και η ιδιοδεκτικότητα ήταν άθικτες. Η εξέταση του ανώτερου φλοιού, της παρεγκεφαλίδας, του άνω άκρου και του κρανιακού νεύρου ήταν φυσιολογική.

Πραγματοποιήθηκε επείγουσα μαγνητική τομογραφία θωρακικού νωτιαίου μυελού και έδειξε μη συνεχόμενες εστίες πρόσθια εντοπισμένης υπερέντασης Τ2 που εκτείνονται από το επίπεδο Τ6 έως τον μυελό κώνο, ενώ οι αξονικές εικόνες Τ2 αποκάλυψαν χαρακτηριστικό «σημάδι με τα μάτια της κουκουβάγιας» (Εικ.  1 ). Δεν υπήρχαν ενδείξεις συμπιεστικής μυελοπάθειας ή εμφράγματος του σπονδυλικού σώματος. Δεν πραγματοποιήθηκαν αλληλουχίες DWI σπονδυλικής στήλης ή αγγειογραφία.

Οβελιαία ( Α ) και αξονική ( Β ) μαγνητική τομογραφία T2W που καταδεικνύουν πρόσθια εντοπισμένη υπερένταση που εκτείνεται από το επίπεδο Τ6 έως τον μυελό κώνο και αμφοτερόπλευρες συμμετρικές κυκλικές εστίες υψηλού σήματος στα κύτταρα του πρόσθιου κέρατος του νωτιαίου μυελού, γνωστές ως κουκουβάγια ή φιδίσια μάτια ή σημάδι τηγανητό-αυγό, αντίστοιχα

Η ανάλυση του εγκεφαλονωτιαίου υγρού (ΕΝΥ) συμπεριλαμβανομένου αριθμού και διαφορικών λευκών αιμοσφαιρίων, αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, πρωτεΐνη, γλυκόζη, δείκτη IgG, ολιγοκλωνικές ζώνες, χρώση Gram, βακτηριακή καλλιέργεια, ιό ανεμευλογιάς-ζωστήρα, ιό Epstein-Barr και PCR κυτταρομεγαλοϊού δεν ήταν αξιοσημείωτη. . Ο έλεγχος γλυκοπρωτεΐνης αντι-μυελίνης ολιγοδενδροκυττάρων και αντι-ακουαπορίνης-4 ήταν επίσης φυσιολογικοί.

Λαμβάνοντας υπόψη (α) την έλλειψη κλινικού ιστορικού που να δείχνει τραυματική μυελοπάθεια, (β) το χρονοδιάγραμμα για την επίτευξη νευρολογικού ναδίρ (< 12 ώρες), (γ) την απουσία ευρημάτων μαγνητικής τομογραφίας που υποδηλώνουν συμπιεστική μυελοπάθεια, (δ) τυπική μαγνητική τομογραφία (“κουκουβάγια” σημάδι των ματιών» στην Τ2 αξονική και διαμήκη εκτεταμένη βλάβη στις οβελιαίες εικόνες Τ2) και (ε) μη φλεγμονώδη ευρήματα του ΕΝΥ, ο ασθενής μας πληρούσε πιθανά διαγνωστικά κριτήρια αυθόρμητης ισχαιμίας του νωτιαίου μυελού που προτείνονται από τους Zalewski et al. [ 8 ].

Οι αξονικές τομογραφίες θωρακοκοιλίας και οπισθοπεριτοναϊκής τομογραφίας απέκλεισαν την παρουσία ανευρύσματος αορτής. Η εξέταση για το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο συμπεριλαμβανομένου του διαθωρακικού υπερηχογραφήματος καρδιάς, του προφίλ λιπιδίων και των συστηματικών εργαστηριακών ερευνών για αυτοάνοσες και νεοπλασματικές νόσους ήταν φυσιολογική

 Στο πάνελ πήξης, παρατηρήθηκε αύξηση τόσο του ινωδογόνου (540 ng/ml) όσο και των D-διμερών (849 ng/ml), ενώ τα επίπεδα των παραγόντων V, VII και VIII και των πρωτεϊνών C και S ήταν φυσιολογικά. Ο ασθενής πήρε εξιτήριο για αντιαιμοπεταλιακή θεραπεία σε μονάδα αποκατάστασης με κλίμακα βλαβών της Αμερικανικής Ένωσης Σπονδυλικής Κάκωσης (ASIA) βαθμού Β. Σε παρακολούθηση 8 μηνών, η κλίμακα βλάβης ASIA βελτιώθηκε στον βαθμό C.


πηγη


Noμιμoς ο Πoυτιv σε oλα συμφωvα με τov OHΕ ! ! ! Ξεpετε γιατi; Διαβαστε...

Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών....

Πως τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών νομιμοποιούν κάθε ενέργεια του Πούτιν στην Ουκρανία και ταυτόχρονα μας δείχνουν την υποκρισία των κυβερνήσεων της Δύσης αλλά και των ΗΠΑ του Μπάιντεν, του ΝΑΤΟ και του ίδιου του ΟΗΕ.....



Ο Πούτιν ξέρει τι κάνει. Τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών παρέχουν στη Ρωσία, ως νόμιμο διάδοχο του νικητή του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου(της Σοβιετικής Ένωσης δηλαδή), το δικαίωμα να λαμβάνει όλα τα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέτρων, κατά της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Φινλανδίας, και των Τσεχία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία και Ουκρανία για την προσπάθεια αναχαίτησης της αναβίωσης του Ναζισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρις έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε από τον Πούτιν ότι υπάρχει μέλος στον Χάρτη του ΟΗΕ που επιτρέπει τη διεξαγωγή ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ τους ναζι (Σύμφωνα με το καταστατικό του ΟΗΕ)

Το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης καταδίκασε όλους όσους πολέμησαν κατά του ΟΗΕ και διέπραξαν γενοκτονία. Η μεγαλύτερη γενοκτονία διαπράχθηκε κατά του σοβιετικού λαού.

Επιστολή προς τον ΟΗΕ, βασισμένη στα άρθρα 106 και 107, παραχωρεί στους νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ΕΣΣΔ, ΗΠΑ, Βρετανία και Κίνα το δικαίωμα να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των χωρών που πολέμησαν εναντίον τους για να αποφύγουν ενέργειες με στόχο την αναθεώρηση των αποτελεσμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου..

Ειδικότερα, επιτρέπεται η χρήση στρατιωτικής δύναμης εναντίον αυτών των χωρών. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ τις άλλες τρεις Χώρες που κέρδισαν, αλλά όχι να πάρεις την έγκρισή τους.

Η Ρωσία, όντας ΝΟΜΙΚΟΣ διάδοχος της ΕΣΣΔ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει βία εναντίον χωρών που επιθυμούν να αναθεωρήσουν το σύστημα Γιάλτα-Πότσνταμ στην Ευρώπη.

Ο Πούτιν λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά και ξέρει ακριβώς τι κάνει και πως αυτό που κάνει είναι νόμιμο και όχι εγκληματικό όπως θέλουν να μας το περάσουν οι δυτικές κυβερνήσεις αλλά και τα παπαγαλάκια τους οι δημοσιογράφοι.. Και όσοι έκαναν κυρώσεις στην Ρωσία γνωρίζουν καλά ότι αυτοί είναι που εγκληματούν…

Όπως εγκληματούν και συνεργάζονται με τον Ναζισμό όλες οι κυβερνήσεις που κήρυξαν τον πόλεμο στην Ρωσία (ακούς Μητσοτάκη;;;), και όσες στέλνουν στην Ουκρανία οπλισμό και χρήματα… Αυτοί είναι οι εγκληματίες και όχι ο Πούτιν… Και αυτή είναι η σωστή, αληθινή και δίκαιη ενημέρωση που κάνουμε εμείς εδώ σε αυτό το ιστολόγιο.. Μια ενημέρωση που όλοι θα έπρεπε να αισθάνονται υποχρεωμένοι να τιμήσουν αλλά που όμως δεν το κάνουν…

Για αυτό και ζητάμε την στήριξη σας με το να κοινοποιείτε τα άρθρα μας ώστε να μας μάθουν και να μας διαβάζουν όλοι οι Έλληνες τώρα που είμαστε στο ξεκίνημα μας… Πρέπει να πολεμήσουμε την παραπληροφόρηση και αυτό μόνον όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε..


πηγη

Σκoυπiζει την μυξα τoυ και δivει το μυξωμεvo μαvτnλι στov δoυλo-Αστυvoμικo....Δεiτε το βivτεο και πεiτε μας: "Εivαι ή δεv εivαι σιxαμερoς";



Εκτος απ ολα τα αλλα που του εχουμε πει....

Τωρα τον λεμε και ΣΙΧΑΜΕΡΟ....

Δεν δινει καμμια αξια στον αλλον....

Ολους τους θεωρει κατωτερους και τον εαυτο του Μεγα Ναπολεοντα ο γελοιος...

Ψηφιστε τον ξανα ρε ηλιθιοι και περιμενετε σωτηρια!




Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Eμβoλιασες τo παιδi σoυ; Διαβασε τi λεει ο καρδιoλoγoς καi....

...αυτοκτονα ηλιθιε ! ! ! 

Dr. Peter McCullough: Τα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι υπεύθυνα για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών & νεαρών ατόμων...



Επικαλούμενος τα διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία, ο διάσημος καρδιολόγος Dr. Peter McCullough εξηγεί πως υπεύθυνα για τα «αιφνίδια και απροσδόκητα» καρδιακά συμβάντα και τους θανάτους σε παιδιά σε κατά τα άλλα υγιή άτομα είναι τα εμβόλια για τον Covid-19.

Σε μια συνέντευξη στο WND, ο McCullough επεσήμανε ότι στο παρελθόν, πολύ πριν από τα εμβόλια για τον Covid, οι αθλητές που πέθαιναν ξαφνικά συνήθως είχαν διαγνωστεί με υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. μη φυσιολογική πάχυνση της καρδιάς ή πρόωρη απόφραξη της καρδιάς.

«Ακούμε πολλές ιστορίες νεαρών ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά, δεν θα έπρεπε να το εξετάσουμε;  Εννοώ μιλάμε για μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια» ρώτησε ο δημοσιογράφος τον Peter McCullough.

Όπως απάντησε:

 «Έχετε δίκιο. Το 80 με 90% των παιδιών που νοσηλεύονται με αυτό, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η νοσηλεία εξ ορισμού, είναι μια σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια και γνωρίζουμε ότι, μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας.

Στο κολέγιο Paton, κυκλοφόρησε πρόσφατη αναφορά εκατό θανατηφόρων περιπτώσεων. Λοιπόν, οι γονείς χάνουν τα παιδιά τους λόγω μυοκαρδίτιδας και καρδιακής βλάβης. Σχηματίζει την ουλή στην καρδιά και στην συνέχεια τα παιδιά, καταρρέουν ξαφνικά και σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να επανέλθουν».

Ο McCullough σημείωσε ότι η βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους δείχνει ότι τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα.

Aναφέρθηκε σε μια αναφορά περιστατικού που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο στο περιοδικό Archives of Pathology που βρήκε μια σύνδεση μεταξύ μιας δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer και της μυοκαρδίτιδας σε δύο εφήβους.

Μια αναφορά περιστατικού από Νοτιοκορεάτες ερευνητές παρουσίασε τα ευρήματα της αυτοψίας ενός 22χρονου άνδρα που εμφάνισε πόνο στο στήθος πέντε ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer και πέθανε επτά ώρες αργότερα.

«Όταν κάποιος πεθαίνει και η οικογένεια δεν βγαίνει και δεν λέει τίποτα, ή οι γιατροί δεν βγαίνουν και λένε τίποτα, είναι εύλογη υπόθεση ότι ήταν το εμβόλιο, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε στο WND.

Είπε ότι ως καρδιολόγος και επιστήμονας δεν θέλει να τρομάξει το κοινό.

«Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι περισσότερο μια δημόσια προειδοποίηση», είπε. «Βλέπουμε ένα ισχυρό σήμα για αιφνίδιο θάνατο που σχεδόν σίγουρα οφείλεται σε υποκλινική ή κλινική μυοκαρδίτιδα».

Τα δύο μοτίβα του «αιφνίδιου θανάτου», είπε, είναι ότι συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια ενός αθλητικού γεγονότος με έντονη καρδιοπάθεια ή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

«Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει ένα κύμα αδρεναλίνης, κορτιζόλης, που βοηθά το σώμα φυσικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, και αυτό φαίνεται να είναι ένα έναυσμα για τις αρρυθμίες», είπε ο McCullough.

Εξήγησε ότι η φυσική βιοχημική αλλαγή προς το τέλος του κύκλου ύπνου δίνει σήμα στο σώμα να ξυπνήσει.

Και, ομοίως, αυτές οι ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια, οι κατεχολαμίνες, απελευθερώνονται ως απάντηση στη σωματική καταπόνηση ή στο συναισθηματικό στρες.

Μπορούν να στρεσάρουν την καρδιά και να την κάνουν να χτυπά αρρυθμικά. Και αν υπάρχει φλεγμονή και ουλές, ο μηχανισμός μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

«Μας έχει μείνει τι είναι το όπλο που καπνίζει; Το μόνο όπλο που καπνίζει είναι το εμβόλιο COVID-19», είπε ο McCullough.

«Τα εμβόλια έχουν ξεπεράσει κάθε προστατευτικό όριο για ασφάλεια», κατέληξε. «Πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά, όλοι τους, και οι εντολές πρέπει να ακυρωθούν».

Ο McCullough επεσήμανε τις πολλές ειδήσεις για αιφνίδιους θανάτους στους οποίους δεν αναφέρεται η κατάσταση του εμβολίου.


πηγη

Oτι εκαvε ο Mnτσoτακnς στnv Xρυσn Aυγn, καvει καi o Eρvτoγκαv στov Eκρεμ lμαμoγλoυ...

Τι συμπτωση, αν ειναι συμπτωση....

Εισαγγελέας ζήτησε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τον “εχθρό” του Ερντογάν, Εκρέμ Ιμάμογλου...



Εισαγγελέας στην Τουρκία ζήτησε σήμερα (11.11.2022) από δικαστήριο να καταδικάσει τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για προσβολή δημόσιων αξιωματούχων και να στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα. Η υπόθεση όμως του δημοφιλούς αντιπάλου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο.

Ο 52χρονος Εκρέμ Ιμάμογλου, που δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, δικάζεται για μια ομιλία το 2019 για τις δημαρχιακές εκλογές που ακυρώθηκαν εκείνη τη χρονιά, στην οποία είπε πως εκείνοι που έλαβαν την απόφαση για επανάληψη των εκλογών ήταν «ηλίθιοι». Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης θα ήταν μια ισχυρή πρόκληση για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αν ο πρώτος θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου. Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στη Τουρκία δεν έχει επιλέξει ακόμη προεδρικό υποψήφιο.

Το δικαστήριο ανέβαλε τη συνεδρίαση προκειμένου να αξιολογήσει το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για την εξαίρεση του δικαστή. Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία για τις 14 Δεκεμβρίου. Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Ιμάμογλου επιφέρει μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

“Το γεγονός ότι (ο εισαγγελέας) εξέφρασε γνώμη χωρίς εξέταση του αιτήματός μας για εξαίρεση του δικαστή αντίκειται στους νομικούς διαδικαστικούς κανόνες και αυτό δείχνει πως ήρθαν προετοιμασμένοι με την απόφαση”, δήλωσε ο Γκιοκχάν Γκιουναϊντίν, δικηγόρος του Ιμάμογλου.

Τυχόν ποινή φυλάκισης ή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων θα πρέπει να επικυρωθεί από εφετείο, παρατείνοντας ενδεχομένως τη διαδικασία πέρα από την ημερομηνία των εκλογών, που θα πρέπει να διεξαχθούν όχι αργότερα από τον Ιούνιο του 2023.

Ο κυβερνήτης της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγόρευε τις διαδηλώσεις στην περιοχή για τη σημερινή ημέρα ενώ αστυνομικοί απέκλεισαν τους δρόμους κοντά στο δικαστήριο, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε υποστήριξη του Ιμάμογλου σε μια πλατεία της πόλης σε απόσταση περίπου 2 χλμ., η οποία είχε εξαιρεθεί από την απαγόρευση. Το πλήθος κρατούσε πανό του κόμματός του και φώναζε “δεν θα είσαι ποτέ μόνος”.

“Ντρέπομαι γι΄αυτό το δικαστήριο. Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο”, δήλωσε ο Ιμάμογλου σε μια συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Fox TV σήμερα το πρωί.

Το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών του 2023 θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) του Ιμάμογλου και άλλων στην αντιπολίτευση να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Ερντογάν και στο κόμμα του ΑΚ, το οποίο κυβερνά εδώ και δύο δεκαετίες.


πηγη

Σε διατεταγμέvn υπnρεσiα, εγκλnματiες σoύργελα κακoπoιoί πoυ παριστάvoυv τoυς γιατρoύς, μπoυρδoλoγoύv ασύστoλα...



Συγκυτιακός ιός RSV.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία, εγκληματίες σούργελα κακοποιοί που παριστάνουν τους γιατρούς, μπουρδολογούν ασύστολα, εκμεταλευόμενοι την δικαιολογημένη άγνοια των ανθρώπων.

Διαλεγουν και σερβίρουν ιούς του αναπνευστικού ασήμαντους, με κάπως περίεργα για τους πολλούς ονόματα, που διδαχθήκαμε ακόμη και στην σχολή μου Εποπτών Δημόσιας Υγείας στα ΚΑΤΕ, και τρομοκρατούν τον κόσμο, λέγοντας ψέματα για τριδημίες, και τρικυμίες εν κρανίω.

Συγκυτιακός ιός RSV λέει και βρες τι είναι το συγκύτιο.

Γνωστός πνευμονολόγος καθηγητής, είπε δημόσια, ότι εξ αιτίας της μάσκας επι δύο χρόνια, έχουμε το ανοσοποιητικό εξασθενημένο και ανεκπαίδευτο, σαν ποδοσφαιρική ομάδα, που επι δύο χρόνια δεν έκανε προπόνηση, γι αυτό το μόνο που μας σώζει, είναι οι μάσκες και η ένεση (που αποτελειώνουν το ανοσοποιητικό), ειδικά απέναντι στον RSV, για τον οποίο δεν υπάρχει ένεση.

Φραγκέλιο και βούρδουλας για όλους αυτούς. 😡

Ας δούμε όμως τι είναι ο RSV για τον οποίο ζητάει μάσκες ο σάτυρος αυτός, και ποιους αφορά.

Είναι ένας από τους πιο κοινούς ιούς του αναπνευστικού, που προκαλεί κι αυτός το λεγόμενο κοινό κρυολόγημα.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ R.S.V.

Πρόωρα βρέφη

Νεαρές ηλικίες με συγγενείς καρδιοπάθειες ή νοσήματα πνευμόνων.

Νεαρές ηλικίες υπό θεραπεία με χημειοθεραπευτική αγωγή.

Μεταμόσχευση οργάνων.

Άτομα με HIV.

Άτομα μεγάλης ηλικίας με άσθμα, καρδιακή ανεπάρκεια, Χρόνια Αποφρακτικά Νοσήματα Πνευμόνων (Χ.Α.Π.), βρογχιολίτιδα.

ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Πνευμονία

Λοιμώξεις μέσου ωτός

Άσθμα (προσβολή και εμφάνιση σε μικρές ηλικίες – προδιαθέτει σε άσθμα στην ενήλικα ζωή)

Επανάληψη λοίμωξης (την ίδια εποχή) με συμπτωματολογία κοινού κρυολογήματος.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Φάρμακο Palivizumab*: Δίνεται σε παιδιά κάτω 1 έτους και σε παιδιά που γεννήθηκαν πρόωρα


πηγη

Ο Δικnγoρoς εixε μπoλιαστεi και nταv υπερnφαvoς αλλα...

Eιχε εμβολιαστεί και ήταν περήφανος για αυτό!!!

Συμμετείχε σε διαδικασία κατά της ελευθερίας…



Καναδός κυβερνητικός δικηγόρος, ο οποίος διεξήγαγε μια δημόσια έρευνα εκ μέρους της χουντοκυβέρνησης του Τριντό σχετικά με τις διαδηλώσεις των φορτηγατζήδων «Freedom Convoy» εναντίον των μέτρων στέρησης της ελευθερίας για τα εμβόλια και τον COVID, κατέρρευσε ξαφνικά την Τετάρτη, προκαλώντας συναγερμό και εκτροχιάζοντας προσωρινά την διαδικασία.

Ο Gabriel Poliquin ανέκρινε τον Mario Di Tommaso, αναπληρωτή γενικό δικηγόρο του Οντάριο, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Τάξης όταν συνέβη το ανησυχητικό περιστατικό σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Poliquin στεκόταν στο βάθρο καθώς έκανε μια ερώτηση στον Di Tommaso, όταν προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι νερό, αλλά στην συνέχεια σωριάστηκε και έπεσε στο πάτωμα με κραυγές πανικού να αντηχούν στην αίθουσα!!!


πηγη

Βpωμεpo, τpισαθλιo και ελεειvo φασισταkι....Ακoυστε τnv συvεxεια !



Ακουει το φασιστακι;
Κι αν ακουει τι λεει;
Λεει ψιχαλιζει, κι ας τον φτυνουν....
Οποτε ακουστε το στολισμα εσεις φιλοι μου !


Oυδεiς δεv αvτιδρα ! ! ! Σέρβoς έμπoρoς oπλωv τov ψάxvει oμως....Αvαμεvoμεv !



ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΓΓΟΝΙ....

Γρηγόρης Δημητριάδης: Το εγκληματικό προφίλ ενός αρχι-υποκλοπέα .....

Σέρβος έμπορος όπλων τον ψάχνει για να τον σκοτώσει επειδή του έφαγε 1.150.000 ευρώ ......

Έχει «δαγκώσει» τη μισή Ελλάδα. Μεγαλοαπάτες, αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά.....

Φρουρείται παρανόμως από 10 αστυνομικούς, με χρήματα του δημοσίου.....

Θέλει να δολοφονήσει τον σωματοφύλακα του παππού του, Μανούσο Γρυλλάκη, επειδή δεν «φύτεψε» τον μπάτσο εραστής της μάνας του......

Κι αυτό το τομάρι, κυκλοφορεί ελεύθερο…



O NOΜΟΣ ΤΗΣ MAΦlAΣ ΣΤHΝ EΛΛAΔΑ. ΕPΧΟNΤΑl ΔOΛOΦΟΝlΕΣ....



Ποιος ειναι ο δραστης;

Ρωταμε....

Κατι που ολο ξερουμε....

Σαν να λεμε....

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;



Ο Δρ Bhakdi διώkεται ! ! ! Eiπε αλnθειες καi...ως 5 xρόvια φυλάκισn ! ! !

Μετά απο τον Δρ Peter McCullough, έναν απο τους σπουδαιότερους καρδιολόγους στον κόσμο που το ιατρικό συμβούλιο κινήθηκε να του αφαιρέσει την άδεια, τώρα θέλουν να καταδικάσουν το Δρ Bhakdi με ψεύτικες κατηγορίες αντισημιτισμού, επειδή και οι δύο μας είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια....



Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Δρ Bhakdi αποκάλυψε, ότι η γερμανική κυβέρνηση τον καταδιώκει με εντελώς ψευδείς κατηγορίες για αντισημιτισμό, αλλά ο πραγματικός λόγος που τιμωρείται είναι επειδή μίλησε ανοιχτά ενάντια στο “ιερό” εμβόλιο. Ηταν ένας απο τους πρώτους επιστήμονες που απέτρεψε τον κόσμο να κάνει τις δολοφονικές ενέσεις και το σύστημα θέλει να τον τιμωρίσει. 

Εάν καταδικαστεί, ο Δρ Bhakdi θα αντιμετωπίσει εώς και 5 χρόνια φυλάκιση…

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής μικροβιολόγος και ιολόγος Sucharit Bhakdi MD έχει κερδίσει πολλά ιατρικά και επιστημονικά βραβεία και έχει περισσότερες από 300 ερευνητικές εργασίες με αξιολόγηση από ομοτίμους. 

Ο Δρ Bhakdi ήταν ένας από τους πρώτους κορυφαίους γιατρούς παγκοσμίως που προειδοποίησε για τις θανατηφόρες και εξουθενωτικές επιπτώσεις του εμβολίου Covid και όπως στη συνέχεια αποδείχτηκε, είχε σε όλα δίκιο. Υπάρχουν πλέον αποδείξεις ότι εάν οι ενέσεις φτάσουν στην καρδιά ή στον εγκέφαλο, το καταστρέφουν χωρίς να υπάρχει περιθώριο να επανέλθει στην αρχική κατάστασγ. 

Ο Δρ Bhakdi μιλάει με αυτοψίες και αποδείξεις που παρουσίασε και εξηγεί: «Σε πολλά μέρη του εγκεφάλου ενός νεκρού άνδρα, ο γιατρός βρήκε το ίδιο πράγμα. Βρήκε τις τοξικές πρωτεΐνες ακίδας στα μικρότερα τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου. Δεν υπάρχει επισκευή γιατί αυτό που διαπίστωσε ο γιατρός ήταν ότι αυτά τα μικρά αγγεία δέχθηκαν επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα και καταστράφηκαν.

Αυτός ο καημένος άνθρωπος πέθανε επειδή τα εγκεφαλικά του κύτταρα πέθαιναν. Ο ίδιος ασθενής που πέθανε, είχε αυτό το πολυεστιακό, που σημαίνει σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, νεκρώνει τον εγκέφαλο, προκαλεί εγκεφαλίτιδα και έπειτα θάνατο. Αυτό συμβαίνει σε πολλά άτομα. Χάνουν την προσωπικότητά τους. Χάνουν τα μυαλά τους. Χάνουν την ικανότητά τους να σκέφτονται. Αποκτούν άνοια. Πολλοί δεν μπορούν να ακούσουν ή να μιλήσουν άλλοι δεν μπορούν να δουν. 

Δεν είναι πια οι άνθρωποι που ήταν. Είναι κατεστραμμένα ανθρώπινα όντα. Το μυαλό τους καταστρέφεται. Ο γιατρός που έκανε την έρευνα έπρεπε να την δημοσιεύσει και ήταν κάτι τόσο τρομερό που έπρεπε να δημοσιεύθει αμέσως.  Αυτό δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2022 στο «Vaccine», το οποίο είναι ένα κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό. 

Έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους που σημαίνει πως έγινε αποδεκτό αμέσως.  Μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε. Σας παρακαλώ να το διαβάσετε μόνοι σας. Ο γιατρός που έκανε την αυτοψία διαπίστωσε ότι εκτός από αυτά τα τρομερά πράγματα που συνέβαιναν στον εγκέφαλο, τα ίδια πράγματα συνέβαιναν και στην καρδιά του ασθενούς. 

Αυτό σημαίνει ότι το γονίδιο που οι δράστες ενέθηκαν σε δισεκατομμύρια ανθρώπους φτάνει στα αγγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς. Σκοτώνουν ανθρώπους. Σκοτώνουν ανθρώπους με τον πιο τρομερό, τρομακτικό και βασανιστικό τρόπο.

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ, ο Δρ. Μάικ Γέιντον και εγώ λέμε πάντα το ίδιο πράγμα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν γνωριζόμασταν μέχρι που ήρθε ο Covid, και υπάρχουν τόσοι άλλοι επιστήμονες. Δεν είναι ανόητοι, είναι μεγάλοι επιστήμονες και άνθρωποι, και αν όλοι λένε το ίδιο πράγμα, πρέπει να αρχίσετε να πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε δίκιο. Αν έχουμε δίκιο, και ίσως σκοτώνεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και τους αγαπημένους σου. Γιατί συνεχίζεις να το κάνεις αυτό.

Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει τις ενέσεις τώρα, ο Covid είναι μια «εγκληματική φάρσα».

Κλείνοντας, ο Δρ Bhakdi είπε, «Φοβάμαι να το πω, αλλά μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο, ήμουν επιστήμονας. Τώρα, βλέπω τι συμβαίνει. Πρέπει να παραδεχτώ ότι οι συνάδελφοί μου και οι φίλοι μου που μου λένε ότι πρόκειται για σχεδιασμένη γενοκτονία μπορεί να έχουν δίκιο. Δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι στο μυαλό μου δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση. 

Είναι σαφές ότι αυτά τα εμβόλια βασισμένα σε γονίδια δεν χρειάζονται επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με έναν φονικό ιό που καταστρέφει την ανθρωπότητα. Όποιος πει το αντίθετο, θα πει ψέματα. Δεύτερον, είναι προφανές ότι αυτά τα λεγόμενα εμβόλια δεν θα μπορούσαν ποτέ να προστατεύσουν από τη μόλυνση. Τρίτον, και το χειρότερο, αυτά τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια είναι φτιαγμένα εργαλεία που έχουν εισαχθεί με σκοπό να καταστρέφουν το ανθρώπινο σώμα, για να καταστρέψουν τους ανθρώπους…


πηγη

ΑΡΧlΖΕl ! ! ! Σύρραξn ΝAΤOϊκώv και Pωσικώv δυvάμεωv καταγpάφεται στnv Xεpσώvα....

Σημερα ειναι στην Ουκρανια η συρραξη...

Αυριο;

Θα επεκταθει και αλλου; 

Ας οψεται ο Αμερικανος...



Η πρώτη κεκαλυμμένη σύρραξη ΝΑΤΟϊκών και ρωσικών δυνάμεων καταγράφεται στην Χερσώνα και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας όπως μαρτυρούν πολυάριθμες ρωσικές πηγές. Οι Ρώσοι κάνουν λόγο όχι απλά για μισθοφόρους αλλά για τακτικό Στρατό ξένων χωρών και κυρίως της Πολωνίας εξοπλισμένων με ΝΑΤΟϊκά όπλα.

Χαρακτηριστικά είναι τα βίντεο που θα δείτε.

“Ουκρανικές” δυνάμεις εντοπίστηκαν να έχουν συγκεντρώσει δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα VAB, FV103 Spartan, Husky TSV, Kozak-2, πυροβόλα M777A2 και FH70 των 155 mm, τσεχικά RM-70 MLRS,  Μ113 και τουρκικά Kirpi στην κατεύθυνσή της Χερσώνας.

Ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία» τόνισε ότι Πολωνοί στρατιώτες πολεμούν στο πλάι των Ουκρανών στο μέτωπο της Ζαπορίζιε και αλλού.

«Επισήμως, αυτοί όλοι είναι μέλη της Διεθνούς Λεγεώνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μέλη του Πολωνικού στρατού που υποτίθεται ότι βρίσκονται σε άδεια.

Θα ήταν δύσκολο να στρατολογηθεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός μισθοφόρων από την Πολωνία» υπογράμμισε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS .

Όπως λέει, δεν δραστηριοποιούνται τόσες πολλές Πολωνικές ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες, αλλά κάποιες από αυτές ήδη συμμετέχουν σε στρατιωτικές συγκρούσεις στο Χάρκοβο και στο Ντονμπάς.

«Πρόκειται για τακτικές στρατιωτικές μονάδες του Πολωνικού στρατού που έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη Διεθνή Λεγεώνα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να συμμετέχουν στις μάχες» υπογράμμισε ο Rogov, αναφέροντας πως οι μισθοφόροι που πολεμούν στη Ζαπορίζιε ενδεχομένως να είναι περισσότεροι από το 50% του συνόλου του στρατιωτικού δυναμικού στην περιοχή.

ΝΑΤΟϊκός Στρατός στην Χερσώνα…

Στις 5 Νοεμβρίου, λίγο πριν την εντολή αποχώρησης των ρωσικών δυνάμεων από την Χερσώνα, υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στην πρώτη γραμμή προς την κατεύθυνση της Χερσώνας.

Το βίντεο έδειχνε δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα VAB, FV103 Spartan, Husky TSV, Kozak-2 και άλλες μονάδες της 46ης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Αυτό το βίντεο αιφνιδίασε και προκάλεσε έκπληξη σε ορισμένους Ρώσους και έγινε αιτία άσκησης κριτικής στις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Αρκετοί είπαν ότι το βίντεο καταδεικνύει «ακόμη ένα παράδειγμα έλλειψης κατάλληλης εναέριας αναγνώρισης και πιθανότητας επακόλουθης καταστροφής λόγω της έλλειψης όπλων ακριβείας μεγάλης εμβέλειας στις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις».

Επιπλέον, υποθέτουν ότι “αυτός ο εξοπλισμός είναι ασφαλής και αβλαβής”, δηλαδή κανείς δεν θα τον αγγίξει, “θα συμμετάσχει στην επικείμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας” σε αυτόν τον τομέα του μετώπου.

Πράγματι, οι Ρώσοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοπεδώσουν ολόκληρο τον ΝΑΤΟϊκό εξοπλισμό στην Χερσώνα καθώς ήταν ακάλυπτος χωρίς αντιαεροπορική προστασία…

Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες απέκρουσαν επίθεση των πολωνικών αρμάτων μάχης

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, λίγο πριν διαταχθεί υποχώρηση από την Χερσώνα, οι ρωσικές δυνάμεις δέχτηκαν επίθεση στο χωριό Pravdino (23 χλμ. δυτικά της Χερσώνας), από μεγάλο αριθμό ξένου βαρέως εξοπλισμού.

Στην κατεύθυνση Μπερισλάβ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας δέχθηκαν επίθεση από πυροβόλα M777A2 και FH70 των 155 mm. Μετά από αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να διεισδύσουν στη γραμμή άμυνας των ρωσικών στρατευμάτων στις περιοχές Sablukovka, Kachkarovka και Sukhanov με την υποστήριξη τσεχικών RM-70 MLRS και των πολωνικών αυτοκινούμενων όπλων Krab της 406ης χωριστή ταξιαρχίας πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ωστόσο, ο εχθρικός εξοπλισμός δέχτηκε επιτυχή επίθεση από ρωσικά drones καμικάζι Lancet-3.

Περαιτέρω, στις θέσεις της 83ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου και της 126ης Ταξιαρχίας Παράκτιας Άμυνας του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο τμήμα Borozenskoye – Sukhanovo – Kachkarovka, δύο μηχανοκίνητα Τάγματα με BMP-2 και BTR βρέθηκαν κοντά σε Πολωνικά άρματα μάχης T-72M1 της 17ης ουκρανικής Ταξιαρχίας Αρμάτων της 60ης ξεχωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας.

Στην περιοχή υπήρχαν Μ113 και περίπου δώδεκα τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα Kirpi της 128ης ορεινής ταξιαρχίας εφόδου.

Οι δυνάμεις αυτές εντοπίστηκαν από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Orlan-30, και ακολούθησαν βολές από τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Giacint-B και τα πυροβόλα Malka.

Επιπλέον, 8 χλμ. από το Σουχάνοφ και το Πιατικχάτκι, οι εχθρικές δυνάμεις δέχθηκαν πυρά από ρωσικά ελικόπτερα Mi-28N.

Στην ρωσική επίθεση συμμετείχαν και άρματα μάχης T-90M τα οποία λάμβαναν πληροφορίες σχετικά με την κίνηση των εχθρικών στρατευμάτων από τα UAV Orlan-10 και Forpost-R.

Ως αποτέλεσμα των επιτυχημένων ενεργειών των ρωσικών δυνάμεων, η ουκρανική 128η ορεινή Ταξιαρχία και η 46η αεροπορική ταξιαρχία έχασαν 25 και 18 στρατιωτικούς, αντίστοιχα.


πηγη

ΠΟΛlΤlΚΕ ΑΠΑTEΩΝΑ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛEΦΤΑ ΠOΥ ΕΧOYΝ ΔlΚΑlΩΘΕl ΜΕ ΔlΚΑΣΤlΚΕΣ ΑΠOΦΑΣΕIΣ....

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Για πολλοστή φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να συμμορφωθεί με δικαστικές αποφάσεις και παρανόμως παρακρατεί αναδρομικά τα οποία επιδικάστηκαν σε συνταξιούχους έπειτα από πολυετή ταλαιπωρία....



Σύμφωνα με την καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, ο ΕΦΚΑ αρνείται να καταβάλλει σε 160 συνταξιούχους, οι οποίοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά τα έτη 2015 και 2016, ποσά που αντιστοιχούν στις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις τους και στα δώρα κύριων και επικουρικών, τα οποία ανέρχονται σε 950 ευρώ για τον καθένα. Το αποτέλεσμα είναι το ΕΝΔΙΣΥ να προχωρήσει στην αποστολή εξωδίκων, ενώ δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να κινήσει και τη διαδικασία μη συμμόρφωσης, η οποία σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση που φτάνει τα 6.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και κορυφαίοι υπουργοί του (Οικονομικών και Εργασίας, Σταϊκούρας και Χατζηδάκης αντίστοιχα) έσπευσαν να διαβεβαιώσουν ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις και θα αποζημιώσει μόνο όσους συνταξιούχους είχαν προσφύγει δικαστικά. Και αυτό όταν δύο χρόνια νωρίτερα ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καλούσε τους συνταξιούχους να μην προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Σε συνδυασμό με τις νομοθετικές παρεμβάσεις που ακολούθησαν (αλλά και τις αντιφατικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας), η κυβέρνηση μεθόδευσε την υφαρπαγή ποσού 2,5 δισ. ευρώ από το σύνολο των συνταξιούχων και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει αναδρομικά μόνο σε περίπου 300.000-400.000, οι οποίοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ωστόσο σήμερα αρνείται να κάνει ακόμη και αυτό.

Η ανακοίνωση

Το Δίκτυο σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «εμπαιγμό, κοροϊδία και υποκρισία δίχως όρια σε βάρος των συνταξιούχων» και υπενθυμίζει ότι «έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον 160 περιπτώσεις συνταξιούχων με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις (Α3236/2022 του 7ου Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, 11348/2021 του 3ου Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, 1379/2021 του 7ου Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, 1117/2021 του 31ου Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών). Το ΕΝΔΙΣΥ, σεβόμενο τη Δικαιοσύνη, επιλέγει την οδό της προστασίας των μελών του από την απίθανη, όσο και προκλητική συμπεριφορά της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ. Στο πλαίσιο αυτό, απέστειλε εξώδικο προς τους υπευθύνους του φορέα (με αριθμό 1439/4-11-2022), εγκαλώντας τους για τελευταία φορά να εκτελέσουν τις αποφάσεις.

Καλείται ο υπουργός Εργασίας να λάβει γνώση του θέματος και να πράξει αυτό που του αναλογεί εκ της θέσης που κατέχει. Επιτέλους, ας πάψει τις “βόλτες” στα κανάλια για να διαφημίζει τα “ψίχουλα” που υποτίθεται ότι θα προσφέρει ως αυξήσεις στους συνταξιούχους. Ας ασχοληθεί, έστω και για μία φορά στη διετή ως τώρα θητεία του σε αυτό το πόστο, σοβαρά με το πρόβλημα των αναδρομικών. Σε διαφορετική περίπτωση οι συνταξιούχοι ξέρουν τον δρόμο της δικαίωσης. Υπάρχουν και άλλες δικαστικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν και θα αναγκάσουν τους ιθύνοντες του e-ΕΦΚΑ να ανταποκριθούν στο δίκαιο αίτημα για άμεση καταβολή των αναδρομικών. Μη μας αναγκάσετε να φτάσουμε ως τα άκρα. Κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για παράβαση καθήκοντος! Το ΕΝΔΙΣΥ καλεί τον κ. γενικό Επίτροπο της Επικράτειας των Διοικητικών Δικαστηρίων καθώς και την Πανελλήνια Ένωση Δικαστών των Διοικητικών Δικαστηρίων να αντιδράσουν ως προς τη μη εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας. Το ΕΝΔΙΣΥ καλεί τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας να αντιδράσουν για την κατάντια της πολιτικής ηγεσίας, που υποτιμά τη δικαστική εξουσία μη εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της».

Υπενθυμίζεται ότι τα αναδρομικά αφορούν τις περικοπές οι οποίες ψηφίστηκαν το 2012, κρίθηκαν αντισυνταγματικές τον Ιούνιο του 2015, αλλά το ΣτΕ επιδίκασε αναδρομικά μόνο για το 11μηνο, έως τον Μάιο του 2016. Ωστόσο, το 2021 το ανώτατο δικαστήριο αναίρεσε προηγούμενη δική του απόφαση και έκρινε ότι τα αναδρομικά αφορούν μόνο τα ποσά που αντιστοιχούν στις περικοπές των κύριων συντάξεων.

Στο μεταξύ τον νέο δρόμο για τη μείωση του δημόσιου χρέους στα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ανακοίνωσε η Κομισιόν. Σύμφωνα με την εισήγηση που κατέθεσε η επιτροπή, το ανώτατο ποσοστό του ελλείμματος διατηρείται στο 3% του ΑΕΠ και του 60% του ΑΕΠ για το χρέος, αλλά με περισσότερη ευελιξία. Οσο μεγαλύτερες θα είναι οι δεσμεύσεις μιας χώρας σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, τόσο μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο προσαρμογής θα δίνεται για τη μείωση του χρέους της.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή προτείνει πορεία δημοσιονομικής προσαρμογής η οποία θα καλύπτει περίοδο τεσσάρων ετών. Αυτή η πορεία προσαρμογής θα πρέπει να διασφαλίζει ότι το χρέος των κρατών-μελών με σημαντικές ή μεσαίες προκλήσεις χρέους θα τεθεί σε εύλογη καθοδική πορεία και ότι το έλλειμμα θα παραμείνει αξιόπιστα κάτω από την τιμή αναφοράς του 3% του ΑΕΠ που ορίζεται στη συνθήκη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Η αγαπημένη Κομισιόν της ΝΔ προτείνει ουσιαστικά νέα μνημόνια!


πηγη

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ακoυστε pε βoλεμεvoι, τi σας σoυρvει εvας απλoς αγρoτnς...

 


Μπορειτε να απαντησετε σ αυτα ρε;

Φυσικα οχι...

Και ξερετε γιατι;

Γιατι ειστε κλεφτες, ψευτες και απατεωνες...

πηγη


Πoιoς παραπλnρoφoρoύσε τελικά; Aυτoς ή εμεiς;

Μυαλο και κριση εχετε....
Ακουστε...
Τα συμπερασματα δικα σας...
Εμας μας ελεγαν ψεκια....
Τελικα εμεις δικαιωνομαστε...


Αντixριστoι κατέβασαv τov σταυρo απo τnv αiθoυσα πoυ συvεδρiαζε η G7...

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου συνήλθαν οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 στο Μίνστερ (Münster) της Γερμανίας. Στην πόλη αυτή το 1648 υπεγράφη η Ειρήνη της Βεστφαλίας...



Ένας σταυρός ήταν κρεμασμένος στο Hall of Peace (Αίθουσα της Ειρήνης) στο ιστορικό δημαρχείο της πόλης του Munster, στον βόρειο τοίχο με το επιβλητικό ξύλινο έπιπλο. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας τον κατέβασε.

Η αφαίρεση του σταυρού δικαιολογήθηκε ως μέρος της «ανακαίνισης» του ιστορικού δημαρχείου για την συνάντηση της G7.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών την προηγούμενη Παρασκευή στο Βερολίνο. Δεν υπήρξε καμία απόφαση για αυτό σε πολιτικό επίπεδο. Η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock (Πράσινοι) δεν έδωσε σημασία στο θέμα.



«Δεν ήταν μια συνειδητή απόφαση, σίγουρα όχι μια πολιτική απόφαση, αλλά προφανώς μια οργανωτική απόφαση», είπε η Πράσινη πολιτικός την Παρασκευή μετά τη συνάντηση με τους συναδέλφους της από τις οικονομικά ισχυρές δημοκρατίες.

Η Baerbock και οι ομόλογοί της από τις οικονομικά ισχυρές δημοκρατίες συναντήθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Peace Hall του ιστορικού δημαρχείου. Πρόκειται για ένα συμβολικό μέρος, καθώς εκεί υπογράφτηκε η Ειρήνη της Βεστφαλίας πριν από περισσότερα από 370 χρόνια, τερματίζοντας τον Τριακονταετή Πόλεμο.



Ο μεγάλος σταυρός που ήταν τοποθετημένος σε τοίχο με ξύλινη επένδυση, είναι ο «Σταυρός του Συμβουλίου» του 16ου αιώνα. Στις φωτογραφίες της ομάδας G7 από το δωμάτιο, ωστόσο, μπορείτε να δείτε στο βάθος ότι η βάση είναι άδεια και ο σταυρός λείπει.

Εκτός από τη Γερμανία, η ομάδα περιλαμβάνει τη Γαλλία και την Ιταλία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο Η Γερμανία θα προεδρεύει μέχρι το τέλος του έτους και είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για τη διοργάνωση συνεδρίων.

Ο δήμαρχος του Μύνστερ Markus Lewe (CDU) είπε ότι ο σταυρός αφαιρέθηκε κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Εξωτερικών για την ώρα της συνάντησης. «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να ληφθεί αυτή η απόφαση και το μετανιώνω. Η εντύπωσή μου είναι ότι και η Υπουργός Εξωτερικών εξεπλάγη», είπε. Για αιώνες, ο σταυρός ανήκει στην Αίθουσα της Ειρήνης και συνεπώς στην ιστορία και τον πολιτισμό του συνεδριακού χώρου.

Ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, Thorsten Frei (CDU), επέκρινε στο τηλεοπτικό κανάλι «Welt» ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει «ξεχάσει την παράδοση και την ιστορία». Όποιος αφαιρεί σύμβολα της χριστιανικής πίστης από μια αίθουσα συνεδριάσεων δεν είναι κοσμοπολίτης, αλλά πεισματάρης.

Η επισκοπή του Münster χαρακτήρισε το μέτρο σε ανακοίνωσή της ως «ακατανόητο». Οι παραδόσεις και τα σύμβολα που συνδέονται με αυτά, που αποτελούν έκφραση αξιών, στάσεων και θρησκευτικών πεποιθήσεων, δεν μπορούν απλώς να «ξεκρεμαστούν»



Αυτό που προξενεί εντύπωση όμως είναι ότι όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, δεν θεωρήθηκε αναγκαίο για λόγους «ανακαίνισης» να αφαιρεθoύν κάποια κηροπήγια με επτά κεριά…


πηγη

Φoρoυσες συvεxεια μασkα oπως σoυ ελεγαv; Ακoυ τi επαθες...



Aκουσε τον...

Ειναι ενας κορωνολαγνος....

Ομολογει τι κακο σου εκανε με την μασκα που σου επεβαλε...

πηγη


Ετoιμαζει πρoσλnψεις nμετερων Yγειovoμικωv στnv θεσn των Αvεμβoλιαστωv εv oψει εκλoγων....



Ακουστε τον....

Συνδιαστε αυτα που λεει με τις εκλογες που ερχονται....

Ψαρευει ψηφαλακια αυτος, που λεει τον πατερα του κτηνος....



Ο καρκivoς, οι απoβoλές και οι καpδιακές πρoσβoλές αυξnθnκαν κατά 300% μετά από τiς υπoxρεωτικoτnτες τωv εμβoλiων...

Τρεις στρατιωτικοί γιατροί στις ΗΠΑ μίλησαν και αποκάλυψαν τις καταστροφικές συνέπειες των αναγκαστικών και υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά του COVID-19 στα αμερικανικά στρατεύματα...



Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τα δεδομένα κωδικών ιατρικών χρεώσεων που καταγράφηκαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED, η βάση δεδομένων των στρατιωτικών που παρουσιάζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα), η οποία διευθύνεται από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD), δείχνουν ότι τα ποσοστά αποβολών, μυοκαρδίτιδας, καρκίνου, παράλυσης Bell, γυναικείας στειρότητας και πολλών άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας, έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που κατέστησαν υποχρεωτικά τα εμβόλια.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Τα ποσοστά καρκίνου είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, καθώς ο κανονικός μέσος όρος νέων περιπτώσεων ανά έτος είναι περίπου 38.700, με βάση τη χρονική περίοδο 2016-2020. Ωστόσο, το 2021, μετά την έναρξη της Operation Warp Speed (της επιχείρησης για την γρήγορη διανομή των εμβολίων στις πολιτείες), ο αριθμός των νέων περιπτώσεων καρκίνο αυξήθηκε σε 114.645.

Ο Κλάδος Επιτήρησης Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων (AFHSB) διαχειρίζεται το DMED, το οποίο το περιγράφει ως «ένα εργαλείο που βασίζεται για την εξ αποστάσεως αναζήτηση στοιχείων ενεργών περιπτώσεων και δεδομένων ιατρικών συμβάντων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και που περιέχονται στο Σύστημα Ιατρικής Εποπτείας Άμυνας (DMSS).»

«Η βάση δεδομένων περιέχει κάθε κωδικό ιατρικής χρέωσης Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) για όλες τις ιατρικές διαγνώσεις που υποβάλλονται από τον στρατό με σκοπό την τιμολόγηση ιατρικής ασφάλισης για κάθε στρατιώτη που έχει αποκτήσει κάποιο πρόβλημα υγείας», εξηγούν οι εκθέσεις.

Τα νευρολογικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 1.000% στον στρατό μετά την Operation Warp Speed

Οι τρεις εν λόγω στρατιωτικοί πληροφοριοδότες είναι ο Samuel Sigoloff, ο Peter Chambers και η Theresa Long. Ο δικηγόρος Thomas Renz εξέδωσε ένορκες δηλώσεις από αυτούς τους τρεις στα δικαστήρια ως μέρος μιας μεγάλης αγωγής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2021, λέει ο Renz, οι αποβολές μόνο αυξήθηκαν κατά 300% στον στρατό. Ο λόγος που αγωνίζεται και ο ίδιος με πάθος πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι θέλει να σταματήσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα στρατεύματα, καθώς όπως είπε «αποδεκατίζεται ο στρατός μας και ως αυτού και η ίδια η ασφάλεια της χώρας μας».

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (Ουισκόνσιν) συμμετέχει επίσης στην αγωγή αυτή, έχοντας πρόσφατα φιλοξενήσει το «COVID-19: A Second Opinion», ένα πάνελ συζήτησης σε ζωντανή μετάδοση με πολυάριθμους παγκοσμίου φήμης γιατρούς και ιατρικούς εμπειρογνώμονες που πρόσφεραν μια πολύ διαφορετική αντίληψη για το θέμα της πανδημία (οι ίδιοι την αποκαλούν πανδημία της απάτης) και το πώς το χειρίστηκε η αμερικανική κυβέρνηση.

Την 1η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Τζόνσον έγραψε μια επιστολή στον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Σε αυτό περιλαμβάνονταν τα ευρήματα μελετών που αφορούσαν τις παρενέργειες, τους τραυματισμούς και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων που δείχνουν 10πλάσια αύξηση στα νευρολογικά προβλήματα μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο Τζόνσον αποκάλυψε επίσης τις ακόλουθες αυξήσεις σε άλλες καταστάσεις υγείας μετά την επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων στο στρατό:

Υπέρταση: Αύξηση 2.181%

Διαταραχές του νευρικού συστήματος: 1.048% αύξηση

Κακοήθη νεοπλάσματα του οισοφάγου: 894% αύξηση

Σκλήρυνση κατά πλάκας: 680% αύξηση

Κακοήθη νεοπλάσματα των πεπτικών οργάνων: 624% αύξηση

Σύνδρομο Guillain-Barre: 551% αύξηση

Καρκίνος του μαστού: 487% αύξηση

Απομυελίνωση: 487% αύξηση

Κακοήθη νεοπλάσματα του θυρεοειδούς και άλλων ενδοκρινών αδένων: 474% αύξηση

Γυναικεία υπογονιμότητα: 472% αύξηση

Πνευμονική εμβολή: 468% αύξηση

Ημικρανίες: 452% αύξηση

Δυσλειτουργία ωοθηκών: 437% αύξηση

Καρκίνος όρχεων: Αύξηση 369%

Ταχυκαρδία: 302% αύξηση

Μεταξύ των ετών 2016 και 2020, αναφέρονταν 1.499 περιπτώσεις αποβολής κάθε χρόνο. Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2021 –ούτε καν ένα ολόκληρο έτος– υπήρξαν 4.182(!) αποβολές που καταγράφηκαν στο σύστημα και κανείς δεν ξέρει τι θα δείξει το 2022.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ που διοργάνωσε ο Τζόνσον, σημείωσε περαιτέρω πως φαίνεται ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας υποβαθμίζονται και αλλοιώνονται από την κυβέρνηση. Τον Αύγουστο του 2021, φάνηκε στους κωδικούς καταγραφής ότι οι διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας αυξήθηκαν κατά 2.800%. Αυτόν τον μήνα, ωστόσο, καταγράφονται πλέον ως μόλις 200% υψηλότερες.

«Φαίνεται να υπάρχει διόρθωση των δεδομένων, κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, ευτυχώς όμως κρατήσαμε τα πρωτότυπα στοιχεία», δήλωσε ο Τζόνσον. «Το επιτελείο μου έχει ήδη στείλει σήμερα το πρωί (1/11), μια επιστολή διατήρησης αρχείων στο Υπουργείο Άμυνας για να προσπαθήσουμε να προστατέψουμε αυτά τα δεδομένα».

«Οι στρατιώτες μας έγιναν πειραματόζωα, τραυματίζονται και μερικές φορές, ενδεχομένως, σκοτώνονται από τα σκευάσματα αυτά», πρόσθεσε σε μια δήλωση.


πηγη

Yπαρxoυν κι αυτα τα αδεpφια μας, πoυ παpαμεvoυν Eλλnvαρες, το ξεpατε;



Ελληναρες....

Ξεχασμενοι απο πολλους σκοπιμα....

Κατι χιλιαδες χρονια υπαρχουν και θα υπαρχουν....

Και ξερετε γιατι;

Γιατι ειναι Ελληνες ! ! ! 


πηγη

Η Aπάτn της loλογiας πoυ αρρωσταivει και πoλλές φoρές πεθαivει τoυς αvθρώπoυς...

Διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και έχοντας μας πείσει ότι κινδυνεύουμε να κολλήσουμε από κάποιον άλλον έναν ιό, μας έχουν γεμίσει με τρόμο και μια εξάρτηση από τον γιατρό και τα φάρμακα....



Το αποτέλεσμα είναι να εξασθενείται συνεχώς το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, παράγοντας συνεχώς αρρώστους και κατά συνέπεια πελάτες των γιατρών και των φαρμακοβιομηχανιών.. Πάμε να δούμε τι μας γράφει μικροβιολόγος για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα και ο καθένας σας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..

Δημήτρης Καραβίτης – Μικροβιολόγος: Αγαπητοί μου συμπατριώτες θα σας πω κάτι σημαντικό που δεν σας το λένε συνάδελφοι μου ή δεν το γνωρίζουν κάποιοι. Δεν τους κολλάμε τους ιούς και τα άλλα είδη μικροοργανισμών γιατί ζουν ήδη στο σώμα μας και ζουν ειρηνικά και συμβιωτικά μέσα μας.. Επίσης συμμετέχουν στον μεταβολισμό, στ σύνθεση βιταμινών, στην ενέργεια και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.. Και ο πληθυσμός τους είναι δεκαπλάσιος από τα δικά μας κύτταρα. Άμα σκοτώσουμε όλα αυτά τα μικρόβια θα πεθάνουμε σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η συμβίωση αυτή ονομάζεται ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ.. Επίσης τα μικρόβια υπάρχουν μέσα στα φυτά στα ζώα και σε όλο το φυσικό περιβάλλον. Όλες τις επιπλέον σημαντικές αληθινές επιστημονικές λεπτομέρειες για το ανθρώπινο μικροβίωμα σας τις δίνω σε τέσσερα βίντεο από τον καταπληκτικό επιστήμονα Γιώργο Μηνουδη που εξηγεί τα πάντα απλά και κατανοητά.

1. Πανδημία, Ιοι & Μικρόβια

2. Μικροβίωμα – Ζούμε γιατί υπάρχουν τα μικρόβια.

3. Ιώσεις – Γιατί αρρωσταίνουμε;

4. Ορθομοριακά προβιοτικά – Η ισορροπία της ζωής

Επίσης σας συμβουλεύω να κοιτάξετε και επιπλέον βίντεο από το κανάλι Ορθομοριακη διατροφή που δίνει επίσης καταπληκτικές ιατρικές συμβουλές για να έχετε την υγεία σας καλύτερη χωρίς αρρώστιες.

Η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και οι “ειδικοί” μας έχουν βάλει μάσκα, κλεισούρα, διχόνοια, φόβο γιατί μάλλον ξέρουν ότι με αυτό τον τρόπο το σώμα μας θα αρρωσταίνει και το ανθρώπινο μικροβίωμα θα έχει ανισορροπία με αποτέλεσμα τα φιλικά μας μικρόβια όπως π. χ. Ιοί που ζουν ήδη μέσα μας να προκαλούν συμπτώματα. Επίσης η νοοτροπία, ο τρόπος ζωής, τι νερό πίνουμε, τι τροφές τρώμε κλπ. παίζουν τεράστιο ρόλο στην ζωή μας για να είναι το σώμα μας υγιές ή άρρωστο… Καλή επιτυχία σε όλους. Πρέπει να πάψουμε να έχουμε μικροφοβία.

Ο λόγος που έγραψα το σημαντικό αυτό μήνυμα είναι επειδή έβλεπα ανθρώπους να γράφουν σε ομάδες κατά των εμβολίων να λένε έχω κολλήσει ή έχει κολλήσει κανείς ή να να ρωτάνε αν έχει αρρωστήσει κάποιος.

Παρόλο που κάνουμε τα μέτρα που υποτίθεται μας προστατεύουν, τελικά είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να μας αρρωσταίνουν. Έτσι αποφάσισα να μοιράσω την αλήθεια για το ανθρώπινο μικροβίωμα που ανακάλυψα μόλις 10 μήνες πριν και ιδιαίτερα για τους ιούς. Τέλος τα μέτρα, ο φόβος και η διχόνοια αποδυναμώνει την άμυνα του σώματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βάλει σε τάξη το ανθρώπινο μικροβίωμα του αν αυτό διαταραχθεί και επίσης να μην μπορεί να αντιμετωπίσει εξωτερικά εχθρικά μικρόβια από άλλους ανθρώπους με διαταραγμένο μικροβίωμα με παθογόνα.


πηγη