Σελίδες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Πλευρnς: Θέλω vα πρoστατεύσω τoυς πoλiτες....Nα δoυμε πoιoς θα πρoστατευσει πoιov Θαvoυλn ! ! !



Δικ.Αντωνιαδης: 29 Νοεμβρίου, Θανασάκη...

 "Θέλω να προστατεύσω τους πολίτες από ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι επειδή δεν εμβολιάστηκαν"... 

"Προστάτευσε" εσύ Πλεύρη αυτούς που λες και εν τω μεταξύ άσε εμένα να προστατεύσω όλους από σένα και τους συνεργούς σου στην εγκληματική οργάνωση... 

Είναι φανερό ότι αυτός ο τύπος, φανατικό διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, εκτελεί πιστά τις εντολές του αρχηγού του, και θα τις εκτελεί μέχρι το τέλος, αδιαφορώντας για τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό ανοησίας αυτών που κάθε φορά λέει. 

Γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο το οποίο ναι μεν μειώνεται σταθερά, παραμένει όμως ακόμα πολύ μεγάλο και υπάρχουν ακόμα πληθυσμιακές ομάδες στις οποίες στοχεύουν και θέλουν να προωθήσουν το εγκληματικό σχέδιό τους και σε αυτές. 

Θυμίζω την είδηση των τελευταίων ημερών για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τον εμβολιασμό ακόμα και των βρεφών. Είναι δε σίγουρο ότι μία ακόμα "έξαρση" της "πανδημίας" θα την έχουμε όταν κρυώσει ο καιρός.

 Στα τελειώματα θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και θα λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι (ότι π.χ. τα "επικαιροποιημένα" εμβόλια καλύπτουν και τις μεταλλάξεις που ...δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί), προκειμένου να εκτελέσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις εντολές που έχουν λάβει από έξω. Τους ηθικούς αυτουργούς.

Αυτούς που θα δικαστούν στην Ελλάδα μαζί τους. Στη Δίκη των Αθηνών.

Και την οποία μόνο νεκρός δεν θα μπορέσω να προσφέρω στον πλανήτη.

Υ.Γ. Και η απάντηση του control...


πηγη