Σελίδες

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Mέχρι και τάφους παρουσίασε ο Ευαγγελάτος, ο “καλός Δημοσιογράφος", για να στηρίξει το Καθεστωτικό αφήγημα...

Ο “καλός” Δημοσιογράφος οταν εχει ηδη εισπράξει 800.000 ευρώ απο την Κυβέρνηση για το Μένουμε σπίτι και μετα τις τοποθετήσεις του οτι οσοι δεν κάνουν το εμβόλιο του Θανάτου θα διώκονται ποινικά πέρασε σε ακομη μια “προσφορά” προς το Μητσοτάκη και τους πληρωμένους Λοιμωξιολόγους …



Τα δωράκια του απο την τηλεόραση προς την Κυβέρνηση της ΑΠΑΤΗΣ για να ελέγξουν τον πληθυσμό  να περιορίσουν ολα τα θεμελιώδη δικαιωματα των πολιτων και να μας τσιμπήσουν για να πεθαίνουμε νωρίτερα…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!

Ο Ευαγγελάτος παρουσίασε αλλο ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ για να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ απο το Τηλε-ΤΡΟΜΟ που εργάζεται…Ειναι δυνατόν να μην παρουσιάσει τέτοιο θέμα??? Τοσα ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ!!!

Ο Δήμαρχος Θέρμης για να υποστηρίξει το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σκάβει Τάφους στη Θεσσαλονίκη ..Πενήντα τάφους έσκαψε για να βάλει μέσα νεκρούς απο τον Κορωνοιό!!!

Θυμίζουμε τα διαγνωστικά βγάζουν κρούσματα απο ολες τις απλές γρίπες και δεν ξεχωρίζουν τον Covid 19..Συνεπώς ολα τα κρούσματα είναι ενας ΨΕΥΔΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!! Απαγορεύουν και τις Νεκροψίες και κανεις θάνατος δεν είναι πιστοποιημένος απο Κορωνοιό!!

Ο ΟΚΤΑΚΟΣΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΑΣ στη Τσέπη Δημοσιογράφος έδειξε πλάνα απο Θεσσαλονίκη για τον Δήμαρχο Θέρμης που σκάβει Ταφους!!! Πενήντα τον αριθμό…

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για το θέμα, κ. Αβαρλής εξήγησε  τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση έπειτα και από σχετική οδηγία των υγειονομικών αρχών να υπάρχουν ξεχωριστά Νεκροταφεία μονο για οσους πεθαίνουν απο Covid..

Φτιάχτε για να σας  βάλει μέσα ο Λαός που σας πήρε χαμπάρι τι ΛΑΜΟΓΙΑ εισαστε….Πανδημία απο Λαμόγια έχουμε ….Φτιάχτε καμιά 400αρια για να χωρέσετε ολοι απο τη Βουλή και οι κομπογιανίτες Λοιμωξιολόγοι ..




πηγη