Σελίδες

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Η Πάτρα δηλώνει παρών! Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε παρέλαση με μηχανοκίνητη πορεία και γαλανόλευκες σημαίες.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!


Ομάδα χρηστών του διαδικτύου ετοιμάζει παρέλαση και μηχανοκίνητη πορεία ανήμερα την 28η Οκτωβρίου. Φυσικά οι παρελάσεις απαγορεύονται όμως οι συγκεκριμένοι Πατρινοί δηλώνουν αποφασισμένοι. Γράφουν στο κείμενό τους:

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Για την επέτειο της 28η Οκτωβριου η Πάτρα δηλώνει παρών!!Με μηχανοκίνητη πορεία και γαλανόλευκες σημαίες να κυματίζουνε..Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε παρέλαση……….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!Δεν θα το αφήσουμε και δεν θα το επιτρέψουμε να σταματήσουν τις παρελάσεις!!!Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και αυτή την φορα στα χρονικά θα πραγματοποιηθούν και η συμμετοχή σε αυτές,θα είναι απο Έλληνες πολίτες,αφού απαγορεύεται από στρατιωτικός και μαθητικές..Κυριε Πετσα δεν θα κάτσουμε στο σπίτι ουτε στα μπαλκόνια μας!!!ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!!!ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΤΑΓΑΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ koronoio ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..ΣΤΙΣ 11:00 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ Veso-mare να συγκεντρωθούμε και να ξεκινήσουμε..Μέτα το τέλος της πορειας θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανου.Στην πλατεία εθνικης αντιστασης (πρωην πλατεια Ολγας)ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!!

 

 Πηγή