Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δεν υπαρχουν νεκροι ελεγε ο ψευτης ο Τραμπ ! ! ! Τον δινουν στεγνα ομως, οι Ισραηλινοι....

Ειναι τελικα τοσο ηλιθιος;
Νομιζε οτι δεν θα μαθευτει οτι υπαρχουν νεκροι και τραυματιες;
Και τωρα βγαινει και ψευτης....
Απαραδεκτος αποδεικνυεται, κριμα που ελπιζαμε σ αυτον ...


O ανταποκριτής της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz Jack Khoury αναφέρει ότι 224 τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο ΗΠΑ στο Tel Aviv μετά την πυραυλική επίθεση με 17 βαλλιστικούς πυραύλους στη βάση Ain Al-Asad στο Ιράκ.

Ο λογαριασμός Twitter του Jack Khoury ανεστάλη κάποια λεπτά μετά τη δημοσίευση αυτού του tweet. Το Ισραήλ διοχετεύοντας αυτή την πληροφορία δείχνει τη δυσφορία τoυ για διστακτικότητα Τραμπ ν΄απαντήσει και ουσιαστικά δικαιώνει την Τεχεράνη που μίλησε για 220 και πλέον Αμερικανούς τραυματίες. Βέβαια ο ισραηλινός τύπος δεν μιλά για νεκρούς αλλά όταν έχεις εκατοντάδες τραυματίες είναι σίγουρο πως έχεις δεκάδες νεκρούς. Άλλωστε τα φέρετρα δεν πήγαν στο Τel Aviv αλλά κατευθείαν στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ βέβαια στο διάγγελμά του όπου εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημένος αρνήθηκε ότι είχε απώλειες σε έμψυχο δυναμικό για να δικαιολογήσει προφανώς την ατολμία του ν΄απαντήσει γιατί ξέρει απέναντί του δεν έχει το Ιράν μόνο αλλά και τις υπερδυνάμεις συμμάχους του.Κάλεσε δε σε βοήθεια το ΝΑΤΟ για μεγαλύτερη εμπλοκή στη Μ Ανατολή…Ενώ από την πλευρά του περιορίστηκε ν΄ανακοινώσει τη λήψη και νέων οικονομικών κυρώσεων κατά του Ιράν…









πηγη