Σελίδες

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Macedonia.... Θελει τωρα ο Ανθελληνας ο Μαθιου Νιμιτς και ακομη οι προδοτες συζητουν μαζι του !

Το παλιο γνωστο κολπο κανει ο γεροπαραλυμενος Μαθιου...
Την τελευταια στιγμη και υπο την πιεση του χρονου προτεινει το ονομα που θελει και μ αυτον το τροπο θελει να περασει την δικη του λυση......







Οριστικό «μπλοκάρισμα» στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό φέρνει η νέα πρόταση για ονομασία των Σλαβόφωνων και των Αλβανόφωνων των Σκοπίων του ειδικού διαπραγματευτή Μάθιου Νίμιτς για αντικατάσταση του σλαβικού «Severna Macedonija» με τον διεθνή όρο «North Macedonia», δηλαδή κανονική «κορεοποίηση» όπως έχει γράψει και το pronews.gr.

Έτσι και αλλιώς φαίνεται ότι στην κυβέρνηση αναζητούν τρόπο ν΄απεμπλακουν από την διαπραγμάτευση καθώς είναι πλέον σαφής η αδυναμία της να ελέγξει τις αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που αντιτίθεται στην εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων που απορρέουν από το όνομα Μακεδονία.

Η νέα ονομασία φυσικά ήδη απορρίφθηκε από το Μαξίμου. Γενικά από το ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου διαρρέεται ότι «δεν βλέπουμε τελική συμφωνία». Όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν μια διαδικασία η οποία θα βρει ακτιβιστικά αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Το τι εννοούμε λέγοντας ακτιβιστικά το είδαμε στην Θεσσαλονίκη στις αντιδράσεις για τις περιφρονητικές δηλώσεις του δημάρχου της πόλης Γιάννη Μπουτάρη για την γενοκτονία των Ποντίων.

Σε μια προσπάθεια να πείσει τους πάντες πως.....
Η συενχεια ΕΔΩ